Svindlere på GulogGratis, tilbyder kurér-aftale og benytter falske betalingssider, der ligner GulogGratis. De kontakter via WhatsApp eller e-mail.

Bichon Havanais

7
Malteser

Malteser

8.000 kr.

2 Boys 6 months old who are vaccinated,dewormed und chipped. They are borned in Flensburg and are still living with their mother. You can send me a message on WhatApp at this number 004915171998498.

24939 Flensburg, Tyskland
tir.
Bichon maltese

Bichon maltese

7.500 kr.

Bichon maltese, 1 år gammel,meget legende,har alle vaccine ,med chip,det er dreng

6261 Bredebro
6. jul.
Købes bichon havanese eller malteser

Købes bichon havanese eller malteser

8.000 kr.

Jeg vil gerne købe en hundehvalp. Hvis du har en hvalp der er klar, kontakt mig. Hvalpen skal være chipmærket, vaccineret. Ormekur inden for de sidste 14 dage.

3900 Nuuk, Grønland
21. jul.
Malteser,Havanais,Bommuldshund,allergivenlig bland

Malteser,Havanais,Bommuldshund,allergive...

11 kr.

Hund over 2år tilbydes nyt hjem med massere af tid,kærlighed,nus,omsorg.Ægtepar 51(pensionist og meget hjemme) og 49år,u.børn,ikke rygere,har bil,bosat i Midtjylland,rækkehus m. lille lukket have,mange grønne områder. Gerne Malteser, Havanais, bommuldshund, min. 2 år, fra kærligt hjem,renlig,roligt og stille sind,ikke hysterisk gøende,glad,kunne være alene nogle timer ad gangen. Skriv endelig hvis vi skal skrive nærmere og udveksle forventninger, krav, ønsker.

7400 Herning
29. jul.
Allergivenlig lille Malteser/Havaneser tæve

Allergivenlig lille Malteser/Havaneser t...

12.500 kr.

Allergivenlig SKØN lille Havaneser/Malteser tæve hvalp er nu ved at være klar til nyt hjem.. Hun er født og opvokset her i vores hjem og er vant til dagligdags lyde.. ved afrejse er hun chippet og vaccineret og fået ormekur .. Der medfølger sundhedsbog og hvalpe pakke med foder, legetøj og et lille tæppe for at skabe tryghed de første dage..! Ved interesse er du velkommen til at kontakte mig på 22321195

7830 Vinderup
i går

Hundehvalpe

10.000 kr.

Mor Alba er malteser/bichon havanaise og far Theo er Malteser. Forventet vægt kg. 5-7. Der er 2 hanhvalpe tilbage - en sort og brun. (sort tæve og hvid han er solgt). Hvalpene får selvfølgelig ormekur, bliver vaccineret og chippet før de rejser hjemmefra.

6650 Brørup
søn.

Bomulds totter

9.500 kr.

Så er vores skønne hvalpe klar til at komme hjemmefra. 4 drenge og 2 piger. Far er Bichon Havanese med stamtavle - mor er Malteser uden stamtavle, så hvalpene er uden stamtavle. Forældrene er gode famile hunde som begge haves. Hvalpene er køkkenopdræt og selvfølgelig dyrlæge tjekket. Der medfølger en hvalpe pakke med forskelligt til den første tid.

8881 Thorsø
11. aug.
Bichon Havanais VÆREMÅDE Bichon Havanais er en glad, elskelig og hengiven hund med et charmerende udtryk. Den er opmærksom og lydhør over for sin ejer og trives i selskab med andre mennesker. Den kræver ikke meget egen plads og er minimalinvasiv. Den har et godt socialt temperament og er nem at opdrage. AKTIVITET OG STIMULERING Hunden har brug for regelmæssig motion og frisk luft. Det er en god ide at tilbyde den legetøj, som den kan bruge til at udfolde sig fysisk i. Den kan godt lide at klippes og børstes dagligt, så pelsen ikke vokser sig for lang. TEMPERAMENT Bichon Havanais er en glad og positiv hund, der elsker atvære sammen med mennesker. Den er nem at opdrage og har et godt socialt temperament. HISTORIE Bichon Havanais har sin oprindelse i Cuba og er en af de ældste racer inden for bichon-gruppen. Den blev oprindeligt avlet som en glad og livlig familiehund, som kunne begå sig godt i selskab med mennesker. HØJDE 23-27 cm for begge køn ifølge racestandarden. (21-29 cm tolereres) VÆGT 4, 5 - 7, 5 er idealvægten for racen. FARVER Sjældent fuldstændig rent hvid, fawn i alle afskygninger, sort, grå, havannabrun, tobaksbrun og rødbrun. Der tillades aftegninger i de nævnte farver.