Bichon Havanais

10
Skøn havaneser dreng søger nyt hjem

Skøn havaneser dreng søger nyt hjem

16.500 kr.

Skøn havaneser dreng søger nyt hjem, Grundet personlige årsager søger jeg det rette og blivende hjem til denne skønne Bichon Havanais dreng på 9 mdr. Ny ejer skal være hjemmegående, ikke kun nu men også i fremtiden og have sat sig ind i hvad det vil sige at have denne race, samt kunne tilbyde ham en tryg og kærlig tilværelse. Han er sund og rask, renlig, kastreret og fuld vaccineret, registreret i dansk hunde register, dansk pas medfølger. Der er ingen tegn på partella lux (løse knæskaller) som oftest kan forekomme hos bestemte små hunde. Hans forældre er født og opvokset i Danmark, begge Bichon Havanais. Dog er han købt som familiehund uden stamtavle da det aldrig har været meningen at han skulle bruges til avl. Jeg forbeholder mig retten til at vælge hans fremtidige hjem blandt mulige interesserede. Skriv eller ring gerne på 22825424 for yderligere info, dog frabedes useriøse henvendelser.

7800 Skive
i går
Bichon Havanis 8 uger gammel

Bichon Havanis 8 uger gammel

12.000 kr.

Bichon Havanis 8 uger gammel, Vaccineret, Ormekur, Chippet, En kære pige og dreng ,de hvalpe er klar til at flytte hjemmefra/ søger nyt hjem. i har fået et kuld hvalpe bestående af 1 han og 3 tæver som søger nye hjem! Faren er ren Bichon Havanas med stamtavle og moren er halvt Bichon Havanis og halvt malteser, Dermed er hvalpene altså først og fremmest Bichon Havanais med lidt malteser gemt i sig ? Der kommer til at stå Havanas i hvalpenes sundhedsbog. Hvalpe er rigtig godt socialiseret med børn og andre hunde og er meget tryg og glad, De er godt i gang med renlighedstræning og der medfølger foderpakke, gå-sele, tæppe, ringeklokke (til renlighedstræning) slikkeplade (til alenehjemme træning) Hvalpe har en super god afstamning og har kærlige og rolige forældre. Hvalpene vil alle få ormekur, de bliver tjekket hos dyrlægen og får sundhedsbog. De bliver alle vaccineret og chippet, før de skal hjem til deres nye familie. De er født i 15.11.2021. Prisen 12000 3000 i depositum den dag man ser sin hvalp og sige ja til den. Og de sidste 9000kr den dag de bliver hentet?? For mere info kan i kontakte mig i pb Mange hilsner Sofia Tlf. 4126749 Brønderslev

9700 Brønderslev
søn.
Bichon havanais hvalpe

Bichon havanais hvalpe

14.000 kr.

Bichon havanais hvalpe, Vores søde tæve Malou fik hele 10 små og mega nuser hvalpe den 22 dec. 2021. Der er 4 drenge og 6 piger. 1 hvid han 1 hvid han 1 sort/hvid han (solgt) 1 lys brun han (solgt) 1 hvid tæve (solgt) 1 hvid tæve 1 hvid tæve 1 sort/hvid tæve (solgt) 1 sort/hvid tæve (solgt) 1 sort tæve (solgt). Mor Malou er sort og Faren er hvid med stamtavle. De bliver vendt til alle mulige ting, som lyde fra støvsuger, køreture i bil, børn, kat og lyde fra en trimmer. De får den store gennemgang hos dr. Dyr når de er 7 uger, hvor de både bliver vaccineret, chippet og meldt ind i dansk hunderegister. Vi har lavet en facebook gruppe, hvor man kan følge hvalpene, og der bliver lagt billeder og videoer op jævnligt. De er salgsklare i uge 8. Der bliver krævet et lille depositum, ved reservation af hvalpen. Ved henvendelser kontakt mig helst på mobil: 40184268

9550 Mariager
lør.
Bichon Havanais

Bichon Havanais

17.000 kr.

Bichon Havanais, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, Bichon Havanais med DKK stamtavle sælges. Hvalpen er 8 uger gammel. Klar til afhentning. Han er Chippet og vaccineret - han skal ha den sidste vaccine når han bliver 12 uger. Han har været til dyrlægen Sundhedsbog, stamtavle, Mad til den første tid og godbidder, og kødben Shampo, balsam, udredningsspray til den første tid. Kamme og børster til pelsplejen Hundelegetøj 2 hundekurve 1 hvalpegård Tæppe med duft af moren og søskende Hvalpebogen - bogen om hvalpe Lugtfjerner spray To hundeskåle til mad Ring eller skriv

1737 København V
10. jan.
Parring!!!

Parring!!!

Sælges

Parring!!!, Her er vores smukke avlshan Han er en dejlig og skøn rød/zobel Bichon Havanais. Han er en dejlig, glad og intelligent hund. Han er avlsgodkendt og har DKK stamtavle. Han er blevet en erfaren fin herre. Vi bor i Haslev, men kan også tilbyde parring i Rødovre. - Send mig en pb for mere information!

4690 Haslev
4. jan.

Parring!!!

Sælges

Parring!!!, Her er vores smukke avlshan Han er en dejlig og skøn chokolade Bichon Havanais. Han er 3 år og tilbydes til avl. Han er en dejlig, glad og intelligent hund. Han er avlsgodkendt og har DKK stamtavle. Han er blevet en erfaren fin herre. Vi bor i Haslev, men kan også tilbyde parring i Rødovre. - Send mig en pb for mere information!

4690 Haslev
4. jan.

Havaton hvalpe Bichon 2 stk.

13.000 kr.

Havaton hvalpe Bichon 2 stk., Vaccineret, Ormekur, Chippet, 2 smukke Havaton hvalpe. Havaton er er Bichon havanaise og cotton de Tular. De er allegivenlig og har det bedste sind af alle. Det er familie hunde/selskabshunde der kræver at du har tid til at have hund. De elsker sine mennesker.

9490 Pandrup
2. jan.

Bomuldshvalpe klar d. 10 Januar

12.000 kr.

Bomuldshvalpe klar d. 10 Januar, Vi fik d. 15. november et kuld bomuldshvalpe. Faren er ren Bichon Havanais med stamtavle og moren er halvt Malteser og halvt Bichon Havanais. Dermed er hvalpene altså først og fremmest Bichon Havanais med lidt malteser gemt i sig. Prisen pr. hvalp ligger på 12.000 kr. 4000 kr. i depositum. Der er 3 tæver og 1 han. Hvidt bånd: tæve Grønt bånd: tæve Lyserødt bånd: tæve Blåt bånd: han Hvalpene befinder sig i Nordjylland (Brønderslev) - hvalpenes mor og far er også tilstede. Skriv/ring gerne hvis i er interesseret, mit telefonnummer er: 53627997

9000 Aalborg
11. dec. 2021

Købes bichon havanese eller malteser

BYD!

Købes bichon havanese eller malteser, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Jeg vil gerne købe en hundehvalp. Hvis du har en hvalp der er klar, kontakt mig. Hvalpen skal være chipmærket, vaccineret. Ormekur inden for de sidste 14 dage.

3900 Nuuk, Grønland
9. dec. 2021

Chokolade havanais hvalp

1.234 kr.

Chokolade havanais hvalp, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, Søger Bichon havanais hvalp, chokoladefarvet, gerne helt brun, men brun med hvidt har også interesse, tæve max 12 uger gl, med stamtavle. Billedet er af mine Bichon havanais, som søger en lillesøster ?

7752 Snedsted
4. dec. 2021