Bichon Havanais

19
Dejlig Creme Bichon Dreng
  • Dejlig Creme Bichon Dreng - 2
  • Dejlig Creme Bichon Dreng - 3

Dejlig Creme Bichon Dreng

15.000 kr.

Dejlig Creme Bichon Dreng, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, Jeg søger nu et kærligt hjem med ro -plads og kærlighed til lille glad creme farvet tot som mig. Jeg er vild med børn og liv omkring mig , hviler i mig selv ,og nyder leg hjemme men også i haven eller naturen. Jeg er med Stambog -Sundhedsbog-Ormekur givet-Købskontrakt-Hvalpe pk. M/Foder + gavekort til sæk foder + Tæppe + bamse der dufter af mor og søskende. Min familie vil altid være behjælpelig med spørgsmål om mig i alt fremtid. Mine forældre er smukke Bichon Havanais , begge Øjenlyst Clear for arvelige sygdomme og begge Patella test 0/0. + udstillet. Jeg er vokset op midt i min familie med liv og børn omkring mig så lille glad social - kærlig Hava dreng. Rejseklar nu 8 uger gl. ring til mine mennesker for aftale om besøg ! Klar til at få med hjem. (Vi tilbyder feriepasning i sommer hvis du ønsker . )

8920 Randers NV
i dag
  • Dejlig Creme Bichon Dreng - 2
  • Dejlig Creme Bichon Dreng - 3
  • Dejlig Creme Bichon Dreng - 4
  • Dejlig Creme Bichon Dreng - 5
Allergivenlige - dansk opdræt

Allergivenlige - dansk opdræt

10.500 kr.

Allergivenlige - dansk opdræt, 2 små tæver ( mini) (Malteser/Havaneser bl. ) er ved at være klar til nye udfordringer .. Hvalpene er født og opvokset her i vores hjem og er derfor vant til alle dagligdags lyde med børn, voksne, katte og andre hunde. Hvalpene har ved afhentning fået 2 x ormekur, sundhedstjek, 1. vaccination og chipmærkning, og der medfølger en lille hvalpe pakke bestående af Royal Canin specialfoder, sundhedsbog, legetøj og sutteklud til at skabe lidt tryghed den første tid! Salgsklar fra d. 24/5 2022 SMS EVT. 22321195

7830 Vinderup
i dag
 Bichon Havaneser hvalpe

Bichon Havaneser hvalpe

8.000 kr.

Bichon Havaneser hvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Skønne havaneser / tibetansk spaniel allergi venlig og ikke gøende race . 4 smukke piger søge nye kærlige familier . Hvalpene er født og opvokset i vores stue og vant til børn og anden hund. De er kærlige tamme og passet med god hvalpefoder og 3 x ormekur - de sælges med hvalpepakke , registering i dansk hunderegister 1 vaccine og ormekur - de får bamse med som lugter af mor . Vægt som udvokset ca 7 kg

3200 Helsinge
i dag
Bichon havanese hvalpe ægte

Bichon havanese hvalpe ægte

16.000 kr.

Bichon havanese hvalpe ægte, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Skønne bichon havanese hvalpe 2 piger og 1 dreng i de smukkeste farver som hedder rød zobel med hvid. På billedet ses de med deres mor og ved siden af deres far. De er 8 uger gamle den 2 juni. Og fra den dato rejseklar, senere dato kan dog også aftales. forældrene har DKK stamtavle så hvalpene er 100 % ægte. Der er ikke stamtavle på hvalpene men i er velkommen til at få et kopi af begge forældrenes stamtavler, så i har det. De har arvet deres forældres velafbalancerede rolige sind. nogle af grundene til at i vil elske en hvalp fra os: Hvalpene er sunde både fysisk og Psykisk. Vi opdrætter kærlige familie hunde Jeg er hjemmegående og bruger min tid på at : Renligheds træne dem de er allerede fantastisk dygtige og laver få uheld. De kommer ud i haven hver eneste dag og er vejret dårligt kommer de på vores overdækkede terasse, Vi har hundelem så de selv bliver bevidste om at gå ud på toilet. Jeg kører ture med dem mange gange inden afrejse så de ikke Bliver køresyge. De kommer med i park og gå i sele/snor. Vores børn på 9 og 12 år bruger meget tid med dem så de bliver trygge ved børn, dette er så vigtigt i de første 8 uger. Jeg træner dem i at ligge på ryggen og finde tryghed ved bla. At få klippet kløer, pels ved øjne og numse. Og de bliver jævnligt vasket og føntørret og nyder det. De bor sammen med både deres mor og far De er allergi venlige og fælder ikke, og holdes pelsen klippet ned i en 3 cm, ligesom forældrene er på billederne, er pels plejen nem. Med hvalpen følger der: Sundhedsbog fra dyrlægen Prof. Royal canin hvalpe pakke bla med start fodder. De er færdigbehandlet med den Beste ormekur, chippet, vaccineret inden de rejser hjemmefra. Der medfølger også et hæfte med alle vores gode råd til jer og vi er altid kun en SMS eller tlf opkald væk hvis i har brug for hjælp og svar på spørgsmål, ingen spørgsmål er dumme her. Der betales 3000 kr i depositum når hvalpen reserveres. Som fratrækkes prisen ved afhentning af hvalpen.

8800 Viborg
i går
Bichon havanais hvalp

Bichon havanais hvalp

15.000 kr.

Bichon havanais hvalp, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Skøn han hund sælges. Den sidste af 3 hvalpe. Hvid og med så meget personlighed. Sund og rask. Har fået ormekur, vil få 1 vaccine og chip inden overtagelse. Forventer han vil veje mellem 6-7 kg. Sælges uden stamtavle. Da mor, mormor og morfar ejes i familien, derfor ingen indavl. Sælges 15.000,- depositum: 5000,- Sælger forbeholder retten til at vælge mellem køber.

5270 Odense N
tor.

Købes bichon havanese eller malteser

8.000 kr.

Købes bichon havanese eller malteser, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Jeg vil gerne købe en hundehvalp. Hvis du har en hvalp der er klar, kontakt mig. Hvalpen skal være chipmærket, vaccineret. Ormekur inden for de sidste 14 dage.

3900 Nuuk, Grønland
tor.

Dejlige Familie Hunde

15.000 kr.

Dejlige Familie Hunde, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, Vi har fået de dejligste små Bichon Havanais hvalpe 1 Tricolor & 1 Creme ledig . Efter Smukke pelsrige forældre med lækre typer . Begge forældre er de sødeste, og kærligst familiehunde. Glade kærlige, sociale og sjove.Begge forældre udstillet + godkendt til avl. + Patella test med O/O + / Øjenlyst med Clear ( fri for arvelige sygdomme) .De små dejlige hvalpe vokser op midt i vores familie og en del af vores liv, bliver fyldt med kærlighed fra dag 1. Vant til børn og liv i huset. Hvalp incl: Stambog. Købskontrakt. Chip. Vaccine. Sundhedsbog fra Dyrlæge. Hvalpe pk. / Mad - Gavekort til pose foder + tæppe & lille bamse med duft af mor. Livslang support med hjælp om din hvalp. Pris Tæve kr.18000.- Pris Han kr.15000.- Ønsker ikke sms om hvalpe køb ,men dialog på telefon. & Aftale om besøg. Nyd starten med lille ny til forår & sommer. Rejseklar: 8 uger gl. den 22.maj.2022. ( kan evt. tilbyde ferie pasning juli / aug af hvalp fra os). Giv et ring på 50 34 73 27

8920 Randers NV
tor.

Bichon havanais hvalpe tilsalg

18.000 kr.

Bichon havanais hvalpe tilsalg, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, Vi har fået det lækreste kuld hvalpe på 7 stk. Tilsalg: Karlo - Han - creme farvet Hvalpene vil få udvidet stamtavle plus ved DKK. Dvs. at de udover at have stamtavle også har forældre der begge er avlsgodkendt ved dommer samt PL testet uden anmærkninger og opdateret øjenlyst for sygdomme også uden anmærkninger. Begge forældre er familiehunde med et skønt sind. Mor Nellie er 3 år. Hun er kælen, sød, legesyg, tillidsfuld, kærlig og hele familiens yndlings. Hun er en rigtig god mor til kuldet, hun plejer og passer dem. Faderen ligeså en kærlig familiehund som er en anerkendt avlshan. Han er kærlig, kælen og legesyg. Far Kalle er brun som billedet viser nedenfor. Vi er en familie med børn på 2 og 5 år. Hvalpene vokser op midt i huset og hele familien elsker opgaven med at have hvalpe i huset. De vil blive socialiseret og udfordret efter alle kunstens regler, så vi sikre at vi får nogle sunde, nysgerrige og tillidsfulde hvalpe. Derudover får de masser af opmærksomhed og kærlighed. Vi bor i Midtjylland og er meget åbne for besøg løbende i perioden. Hvalpene vil få 3x ormekur, blive sundhedstjekket, chippet, vaccineret, blive registreret i DKK samt få stamtavle basic plus. Der laves købskontrakt fra DKK. Der skal betales et depositum på 5.000 kr. efter valg af en hvalp, dette bliver trukket fra det samlede beløb ved køb.

7400 Herning
tor.

Bichon Havanais hvalpe sælges

14.000 kr.

Bichon Havanais hvalpe sælges, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, efter udstillede forældre der er øjenlyst uden anmærkninger og testet fri for Patella. Forældrene har det mest herlige temperament. Der er 2 rigtig kære og tillidsfulde sorte tæver. De er klar til afrejse 28-5. Der er 3 hanner og 1 tæve, som er klar fra den 5/6. Hanner 14.000 Tæver 16.000 Hvalpene vokser op inde hos os og bliver udsat for et væld af forskellige ting, inden de flytter herfra. Vi har 4 børn/unge, som kommer hver uge for at stimulere hvalpene. Man skal derfor forvente, at få en modig og tillidsfuld hvalp, som har prøvet lidt af hvert. Sundhed og socialisering er vores største mål her på Gjedbo. Vi har DKK Hundeholderuddannelsen og kender racen gennem mange år. Købere vil få en grundig vejledning også senere i forløbet. Hvalpene bliver solgt med stamtavle, købsaftale med 2 års reklamationsret, pasningsvejledning, chipmærket, ormebehandlet og vaccineret, sundhedsbog medfølger, 2 kilo foder og et tæppe der dufter af mor. Der kan tilkøbes en stor hvalpepakke til 1000 kr. hvis man ønsker det. Pakken indeholder: En kurv, kam, karde, bog og legetøj. Se mere på www.kennel-gjedbo.dk på hvalpesiden. De kan ses og reserveres mod et depositum.

7500 Holstebro
ons.
Jens Ole Mørup

Bichon havanese hvalpe

16.000 kr.

Bichon havanese hvalpe, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, Super dejlige hvalpe, der er 5 stk. Tre hanner og to tæver. De er efter gode linjer, far og mor er øjenlyst, patella attest 0/0 ( fri for arvelige sygdomme) og avlsgodkendt med exelent som giver plus stambog. Hvalpene får tre gange ormekur, sunshedsattest, indmeldt I dansk hunderegister og en DKK plus stambog. De er socialiseret godt og er vandt til at køre bil, komme ud i haven, ved stranden og møder både voksne og børn og andre hunde, er renligheds trænet med et godt resultat. Er vandt til pelspleje, negleklip og børste tænder. Når de flytter hjemmefra følger en pakke med foder, tæppe og en donut seng mm.

8305 Samsø
man.

Bichon Havanais

17.000 kr.

Bichon Havanais, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, Hvalpene hos mig ligger i køkkenet/stue og er vant til at være i hænder og hører dagligdagens lyde. Jeg lægger stor vægt på at hvalpene bliver socialiseret. En Havanais er rigtig skøn familie og allergivenlig hund. Når hvalpen er valgt ligges der et depositum på 5000 kr. som trækkes fra hvalpens fulde pris når hvalpen går hjem. Kommer med DKK. stamtavle og DKK. købekontrakt.DE er vaccineret første gang, og har sundhedsbog, er chipmærket, De vil få ormekur tre gange. Der er et fint patella 00,for begge forældre, de er begge øjenlyste uden anmærkninger og har et kærligt og godt sind. Der medfølger hvalpepakke og tæppe der dufter af mor, foder ,og gaver til hvalp fra opdrætter, som altid kan ringes for gode råd. ER i interesseret i hvalp vil jeg gerne kontaktes på tlf.42501839 det er vigtigt med en god snak. Lær din hvalp at kende allerede inden du får den hjem. Bonnie den ene af mine to hunner har et kuld på vej, hvor der forventes at komme dybe farver i røde, røde med hvidt, sort/brune med og uden hvidt, hvide med røde pletter. Bonnie (to sidste billeder) er brindle/sort/mahogni og har meget røde og havanabrun linjer i forældre og bedsteforældre bag sig, faren er Arrivas Valenzio og er rød zobel med hvidt. Hvalpene vil være blive født ca. 30 juni, salgsklare omkring 20 august. I kan ringe for at bestille hvalp. hun 18000 kr. han 17000kr.

9240 Nibe
søn.

Bichon havanais drenge tilsalg

17.000 kr.

Bichon havanais drenge tilsalg, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, 2 dejlige sjove, underholdende og helt igennem fantastiske drenge savner at finde deres nye hjem. De er klar til at afrejse fra d 29 maj. Det vil være muligt at blive længere hvis det skal passe med sommerferie. Begge forælder er udstillet og avlsgodkendt til avl med excellent. Begge forældre er tjekket for patella med status 0.0 og øjenlyst uden anmærkninger. De er de sødeste, sjove og kærlige familie hunde. De har før fået de skønneste hvalpe sammen hvor vi selv har beholdt en tæve som kan ses. Hvalpene bor i vores stue så de er midtpunktet i vores daglige dag. De er dagligt ude og inde x mange hvor sansegyngen, tunnel og legesager ivrigt bliver brugt. De vil opleve en masse dagligdagslyde, lyd terapi, de vil komme med ud og køre mange gange. Kort sagt de bliver socialiseret efter alle kunstens regler. De kommer ud at køre x mange. Hvalpene bliver chippet, vaccineret og får ormekur. Der medfølger basis plus stambog, sundhedsbog fra dyrlægen samt hvalpe guide. Endvidere får de transportbur/hyggehule og masser af ting, sager og foder mm. Er avlet efter Klubben For Små Selskabshunde og Dansk Kennel Klubs avlsanbefalinger og restriktioner. Ved reservation lægges et depositum på 5000 kr Vi hjælper gerne med gode råd. Vi har fået så god feedback fra tidligere hvalpe-familier, og det varmer inderligt at høre, at vores tidligere hvalpe trives og har fået de dejligste sind og familier. Ring eller skriv, så kan jeg fortælle uddybende info. om forældre, hvalpe og os. Hvis jeg ikke svarer, så send evt. sms eller mail.

7560 Hjerm
søn.

5 Bichon Havanais hvalpe salgsklare 9. j...

12.000 kr.

5 Bichon Havanais hvalpe salgsklare 9. juli, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Vi har fået 5 hvalpe af skønne Lulu og Louie. 3 hanner og 2 hunner. Du har mulighed for at blive skrevet på venteliste ved seriøs henvendelse, ink et par ord om hvem du/I er og evt hvorfor I ønsker hund. Både Lulu og Louie er ægte Bichonér, det er dog kun Lulu der har stamtavle med sig, hvorfor hvalpene sælges uden. Hvalpene vokser op som en del af vores familie i blandt børn og voksne og vil derfor blive trygge ved diverse dagligdags lyde og aktiviteter. De vil således været godt socialiseret ved fraflytning. Hvalpene vil selvfølgelig få alt hvad dyrlægen anbefaler af sundhedstjek, vacciner, chip osv. inden afrejse. Desuden vil de i deres "kuffert" få et stykke af deres tæppe, ynglingslegetøj og mad de er vant til at få, så de har til overgangen hos dig/jer. Hvis du er interesseret/har spørgsmål så kontakt Rikke på 2242 9512, og så vender jeg tilbage asap.

9000 Aalborg
17. maj.

bichon havanais han hvalp sælges

14.000 kr.

bichon havanais han hvalp sælges, Den skønneste bichon havanais dreng søger nyt hjem. Vores dejlige hund fik 4 hvalpe hvoraf denne skønhed er sidste hund i kuldet der endnu ikke er solgt. Han er yderst opmærksomme på hans omgivelser og viser allerede nu sit skønne sind frem. Der er ingen tvivl om at kommende ejer vil få et skønt nyt familiemedlem, og han er klar til ny familie fra fredag d. 13/5 Alle hvalpe er opvokset med dagligdags larm og støj, og siger hverken noget til støvsuger, opvaskemaskine eller støjende børn. Prisen er 14.000kr og depositum er 6000kr (der ikke gives retur, hvis man fortryder) Denne skønne dreng får ?hvalpe pakke? med til sit nye hjem bestående af legetøj, tæpper, og hundemad. Han er godt i gang med renlighedstræning og bliver bedre dag for dag, og render allerede nu hen til døren når han skal ud. Vil du også høre eller se mere til denne uldtot, så kontakt os endelig, så kan du/i komme forbi os i Vejle øst. Kontakt gerne Louise på 28745159 Kasper 28183958

7120 Vejle Øst
10. maj.

Bichon Havanais hvalpe

15.000 kr.

Bichon Havanais hvalpe, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, De skønneste hvalpe er klare til et nyt kærligt hjem i begyndelsen af juni. De er født den 4.april. De er alle hvide med sorte aftegninger, med hvide haler. Vi har både hundemor og far. De er begge sunde og skønne familiehunde. Hvalpene er en del af familielivet. De kommer til at hilse på mange forskellige mennesker og andre hunde. De kommer med os i sommerhuset i weekenderne. De bliver kælet med og tilvænnet til pelspleje. Der medfølger hvalpepakke med et tæppe med andre småting og mad til de første par uger. Der er to tæver og 3 drenge til salg.

9550 Mariager
30. apr.

Bichon Havanais Hvalpe

Sælges

Bichon Havanais Hvalpe, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, Hvalpene er født og opvokset i vores køkken/alrum/stue, så de er opvokset med lyd og mennesker, samt hunde omkring sig og blevet socialiseret rigtig meget både af voksne og børn. De har avlsgodkendt forældre der begge er 0.0 i patella og fine i øjenlysning. Begge forældre vejer som voksne omkring 5-5,5 kg, så det er en fin lille størrelse hund. Inden afhentning sørger jeg for de kommer til sundhedstjek, bliver vaccineret, får 2 omgang ormekur, bliver chippet og så laver jeg en hvalpekasse til at starte på med kurv, mad, shampoo, børste og kam, guide, legetøj og stambog. Der er 3 hanner tilbage som er dem der ses på billederne, én sort med tan, én zobel og én chokolade med aftegn - Alle med chokolade gen. Sidste billede er mor og far.

5400 Bogense
29. apr.

Alle hvalpe er solgt. Bichon havanais

10.500 kr.

Alle hvalpe er solgt. Bichon havanais, Vaccineret, Ormekur, Chippet, 1 skønne lille han hvalpe ud af et kuld på 6. Søger hans nye hjem, når han er 8 uger gamle. Han er født D. 20 marts 2022. Han vil være klar til at flytte hjemmefra den 15 maj. Han vokser op inde i huset sammen med os, så han er vantil de daglige lyde og børn. Han vendes til at kører i bil, da vi ligger fast på camping i weekenden. Vi ligger meget vægt på at han bliver socialiseret og at han får den bedste start på livet. Han bliver en utrolig kærlige familie hunde. Han får kvalitets foder samt ormekur. Han vil være chippet og vaccineret og sundhedstjekket inden han rejser her fra. Prisen på sådan en lille skønhed er 10500 kr. Der betales et depositum på 3000 kr. Ved reservation af en hvalp. Som ikke betales tilbage ved fortrydelse. Kontakt mig gerne og hører nærmere om de kære små hvalpe. Billede 1. Han solgt Billede 2. Hans mor med alle hvalpe Billede 3. Hans far Kontakt mig gerne for mere information.

8740 Brædstrup
28. apr.

Lækker Bichon Havanais hvalp

18.500 kr.

Lækker Bichon Havanais hvalp, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, Super charmerende hanhvalp med masser af gå på mod. Han er ud af et kuld på 7 og har endnu ikke fundet sin passende familie. Han er chipmærket, ormebehandlet, sundhedstjekket, vaccineret. Og med ham følger en god pakke bestående af: Gratis revacc samt rabies vacc. ved 12 ugers alder(her mødes i med hans andre søskende), EU pas, DKK stamtavle med købsaftale, Sundhedsbog, Flexiline, Halsbånd, Kam og Karte, Skrf. hvalpevejledning, Bamse samt foder. Hans forældre er øjenlyst og tjekket i knæ(patella). I det han er med DKK stamtavle, indgår der garanti på ham ifølge købeloven på 24 mdr. Kun absolutte seriøse henvendelser bliver taget seriøst fra vores side. www.guldtotten.dk

4622 Havdrup
23. apr.

Bichon Havanais hvalpe

14.000 kr.

Bichon Havanais hvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Vores dejlige Molly har d 7/3-22 født 4 drenge og 2 piger. Der er en hun og en han tilbage - se billed nr 2. Det andet er mor :-) Molly og faren Marlo (også Bichon) er nogle rigtige gode familiehunde, som elsker børn og med et dejligt mildt og legesyg sind. Vi har begge forældre, så det er muligt at se dem. De er begge dyrlægetjekket og er uden arvelige sygdomme. Inden hvalpene rejser hjemme fra, vil de være dyrlægetjekket, chippet, registeret i dansk hundereg., vaccineret samt have fået ormekur x 3. De vil også have gennemgået ?The Bio Sensor Program? også kaldet ?The Super Dog Program?. The Bio Sensor Program er en tidlig neurologisk stimulans og bruges af det amerikanske militær til træning af deres militær hunde. Neurologiske øvelser i en meget tidlig alder har vist at give hunden en bedre hjerterytme, stærkere hjerteslag, større stresstolerance samt mere modstandsdygtighed overfor sygdomme. Udover programmet, vil de self også være opvokset op i vores stue og vænnet til børn i flere aldre, voksne og de dagligdagslyde, der er i en familie fx støvsuger, musik osv samt være dagligt i hænder. De vil også være opstartet på renlighedstræning samt have kørt i bil samt være udenfor. Der vil også følge en lille hvalpestartpakke med - sundhedsbog fra dyrlægen - foder til den første tid - godbidder - legetøj - tæppe med lugt fra mor/ søskende.

2635 Ishøj
14. apr.
Bichon Havanais VÆREMÅDE Bichon Havanais er en glad, elskelig og hengiven hund med et charmerende udtryk. Den er opmærksom og lydhør over for sin ejer og trives i selskab med andre mennesker. Den kræver ikke meget egen plads og er minimalinvasiv. Den har et godt socialt temperament og er nem at opdrage. AKTIVITET OG STIMULERING Hunden har brug for regelmæssig motion og frisk luft. Det er en god ide at tilbyde den legetøj, som den kan bruge til at udfolde sig fysisk i. Den kan godt lide at klippes og børstes dagligt, så pelsen ikke vokser sig for lang. TEMPERAMENT Bichon Havanais er en glad og positiv hund, der elsker atvære sammen med mennesker. Den er nem at opdrage og har et godt socialt temperament. HISTORIE Bichon Havanais har sin oprindelse i Cuba og er en af de ældste racer inden for bichon-gruppen. Den blev oprindeligt avlet som en glad og livlig familiehund, som kunne begå sig godt i selskab med mennesker. HØJDE 23-27 cm for begge køn ifølge racestandarden. (21-29 cm tolereres) VÆGT 4, 5 - 7, 5 er idealvægten for racen. FARVER Sjældent fuldstændig rent hvid, fawn i alle afskygninger, sort, grå, havannabrun, tobaksbrun og rødbrun. Der tillades aftegninger i de nævnte farver.