Postnr/By

Fx 5000, Odense

Radiusfra hvor du bor

Byer

Områder

Lande


  Bichon Havanais

  Filtrér

  Beskrivelse Postnummer Opdateret Pris (kr.) Favorit
  Meget flotte havanesere!
  I dag 6.500,-
  Perfekt familiehund
  I dag 6.800,-
  Bichon Havanais til salg 1 dreng tilbage
  I dag 8.500,-
  Bichon Havanais ´hanhvalp sælges
  d. 22.05 9.000,-
  Bichon havanais hvalpe
  d. 21.05 8.000,-
  bichon havanais
  bichon havanais, Denne skønne hanhvalpe hedder Charlie og er født 19 december ved kejsersnit. Han har boet hos os siden. Han er nu ca. 5 mdr. Han er en ekstrem kærlig og selskabelig hund. Tænker han vil trives bedst som din bedste ven, eller sammen med én anden hund. Han søger ny familie hvor han kan være i centrum, også derfor vi har valgt at sælge ham så han kan få en familie som kan give ham det han gerne vil, sove i sengen, nusse altid, gå ture, med på tur ud i verden, være i legestue osv. Da han i dag er en del af en flok. Han er næsten renlig, få uheld og hvis der sker uheld er det på tissemåtte da han er vant til disse. Han er vant til at sove i bur om natten, han elsker at være ude i haven når solen skinner, samt grave huller hvis der er jord i sigte. Han er vant til altid at have foder i sin skål og styre dette fint. Han er vant til at komme i bad når han trænger eller hver 14 dag og blive føntørret og redt. Dette er også en fryd for ham da han så bliver nusset max. Du får en hvalp som er avlet efter Dansk Kennel Klubs forskrifter, samt klubben for små selvskabshunde. Begge forældre har en Patella Luxation på 0/0 og øjnlyst. Der medfølger:  -DKK stamtavle -DKK købsaftale   -sundhedsbog fra dyrlægen  -registrering i Dansk Hunderegister  -pas -8 og 12 vaccineret samt rabies. Klar til at tage med på ferie. -foder til den første tid, han er opvokset på royal canin. -legetøj  -godbidder han elsker. -hans bur med tæppe som dufter af os. -info om pasning og pleje af Bichon Havanais, herunder pelspleje, der SKAL påregnes pelspleje. Jeg er Dansk Kennel Klub opdrætter, og har kennelmærke, samt har taget hundeholderuddannelsen.
  d. 21.05 13.000,-
  2 skønne Bichon Havanaise hvalpe sælges
  d. 20.05 7.500,-
  Bichon Havanaise hvalpe
  Bichon Havanaise hvalpe, : Dejlige uldtotter, af ægte, og racetypiske forældre. Kuldet består af, 2 hvide drenge, og 2 hvide piger, samt en sort/hvid dreng, .Race bichon Havanaise. latinsk navn Bichon Havanaise. dansk navn Silkehund. højde 25-33 cm. vægt 5-7 kg. levealder 12-14 år. Pelsen er allergi venlig, da de ikke fælder, og ikke har underuld, eller skæl. pelsen vokser hele livet, og skal klippes, hvor ofte de skal kartes/friseres, afhænger af længden. farver hvid samt alle jord farver, farverne er blivende. Opvækst. hvalpene er født, og vokset op i stuen, hvor de er vandt til børn, andre hunde, samt hjemmets lyde, de bliver renligheds trænet. Hvalpene er flytteklar/fylde 8 uger, D. 2 Juni Sundhed. hvalpene bliver chippet, vaccineret, 3 x ormekur, og dyrlæge kontrolleret, Dvs. der bliver lavet en sundhedsbog, der beskriver hvalpens, sundheds status, på følgende punkter, øjne, mund/tænder, hjerte/lunger, poter/kløer, ydre øre, hud/hår lag, navle/lyske, anal området, næse, led, testikler, vægt, lymfeknuder, bevægelser, og temperament, både moren og faren er fri, af arvelige sygdomme, Hvalpene er registeret i dansk hunderegister. foder og pelspleje. der medfølger foder, til den første tid, samt kyndig vejledning, i ernæring, pelspleje, samt opdragelse, og man er altid velkommen, til at trække på min viden, som dyrepasser og opdrætter, da jeg selvfølgelig, ønsker det bedste, for mine hvalpe. Fremvisning aftales via tlf.91833605 da jeg ikke tjekker mails dagligt, bedes man ringe eller sms, hvis man har ? Pris hanner 6500 kr. Pris tæver 7500 kr.
  d. 16.05 6.500,-
  flytte klar Bichon Havanaise hvalpe
  flytte klar Bichon Havanaise hvalpe, Dejlige uldtotter, af ægte, og racetypiske forældre. så er der kun en dreng tilbage .Race bichon Havanaise. latinsk navn Bichon Havanaise. dansk navn Silkehund. højde 25-33 cm. vægt 5-7 kg. levealder 12-14 år. Pelsen er allergi venlig, da de ikke fælder, og ikke har underuld, eller skæl. pelsen vokser hele livet, og skal klippes, hvor ofte de skal kartes/friseres, afhænger af længden. farver hvid samt alle jord farver, farverne er blivende. Opvækst. hvalpene er født, og vokset op i stuen, hvor de er vandt til børn, andre hunde, samt hjemmets lyde, de bliver renligheds trænet. Hvalpene er flytteklar/fylde 8 uger, D. 24 April. Sundhed. hvalpene er chippet, vaccineret, 3 x ormekur, og dyrlæge kontrolleret, Dvs. der er lavet en sundhedsbog, der beskriver hvalpens, sundheds status, på følgende punkter, øjne, mund/tænder, hjerte/lunger, poter/kløer, ydre øre, hud/hår lag, navle/lyske, anal området, næse, led, testikler, vægt, lymfeknuder, bevægelser, og temperament, både moren og faren er fri, af arvelige sygdomme, og alle hvalpene har 0 anmærkninger. Hvalpene er registeret i dansk hunderegister. foder og pelspleje. der medfølger foder, til den første tid, samt kyndig vejledning, i ernæring, pelspleje, samt opdragelse, og man er altid velkommen, til at trække på min viden, som dyrepasser og opdrætter, da jeg selvfølgelig, ønsker det bedste, for mine hvalpe. Fremvisning aftales via tlf.91833605 da jeg ikke tjekker mails dagligt, bedes man ringe eller sms, hvis man har ? Pris hanner 6500 kr.
  d. 16.05 6.500,-
  bichon havanais d. 15.05 Købes
  Bichon havanais
  d. 15.05 Sælges
  Skønne Bichon Havanais hvalpe til salg
  d. 13.05 12.000,-
  Skønne Bichon Havanais drenge hvalpe
  d. 13.05 12.000,-
  Skønne bichon havanais hvalpe
  d. 09.05 9.500,-
  Inde i min mave, gemmer sig en gave. :)
  d. 18.04 12.000,-
  søger nyt kærligt hjem
  d. 14.04 8.000,-