Anden race

3
Verdens sødeste pelsbolde
  • Verdens sødeste pelsbolde  - 2
  • Verdens sødeste pelsbolde  - 3

Verdens sødeste pelsbolde

10.500 kr.

Vores tæve har født Verdens sødeste små kommende pelsbolde. Drengene opvokser i vores stue. De er efter smukke, kærlige, tillidsfulde, imødekommende og rolige forældre. De opvokser sammen med andre hunde og børn. De er efter sunde og raske forældre. De sælges med stamtavler i dansk kennel klub og købskontrakt, der sikre købere efter købeloven. De er af racen Powder puffer. De kan feks bamseklippes, hvis man ikke ønsker lang og blivende pels. Racen fælder ikke og er allergi venlig. De har begrænset underuld, og pelsen er let at holde. Vi har begge forældre, som kan mødes ved besøg. De kommer til at ligne deres mor på hvalpe billedet, som på billedet er 8 uger gammel. Vi står gerne til rådighed med råd og vejledning, også efter hvalpene er flyttet hjemmefra. De kommer som voksne til at veje ca 5-6 kg. Racen er velegnet til både børnefamilier og pensionister med deres rolige sind. De tilpasser sig familiens aktivitets nieavu. Dvs er du aktiv med dem, er de aktive, og sætter du dig, ligger de sig. De elsker at hygge og er selskabs hunde. De er rejseklar 10 marts 2023 For yderlige info og billeder, kontakt os via sms eller opkald, på : 40293553 eller 29102377. Vi følger ikke trådene herinde på gul og gratis.

5620 Glamsbjerg
20. jan.
  • Verdens sødeste pelsbolde  - 2
  • Verdens sødeste pelsbolde  - 3
Hund søges

Hund søges

Købes

Hej vi søger en hunhund der kan med andre hunde, da vi har en hund og katte vi bor på landet med en lukket have og ikke så langt til vandet den skal være gratis helst i Nordjylland

9560 Hadsund
9. dec. 2022
søger gratis lille hund

søger gratis lille hund

1 kr.

Vi søger en legekammerat til vores tæve og gerne nogle der ikke har overskud mere til deres hund Hvor den er gratis vi tilbyder et godt hjem hernede i Nakskov vi begge to og førtidspensionister er 43 år og 54 år og går hjemme og har en kæmpe have og masser af plads Vi har masser af faciliteter til at komme ud og gå med den vi har hjemmeboende børn en på 22 og en på 21 og en på 19 og en på 14 og hvis det er langt væk skulle gerne ændre må komme og aflevere den til Nakskov for har ikke bil og kørekort. vi går ture hver dag og bor kun 2 km fra dyreklenikken selvfølgelig bruges haven også vi har døren åben altid så der er mulighed for at rende ud når det passer dem. Vi har rimeligt meget ro her for børnene er voksne selvfølgelig pjatter vi meget både med hund og børn, vores lille guldklump er også meget rolig.. Ingen råben og skrigene her som skrevet går vi hverdag gennemsnittet 3-4 km hver gang..

4900 Nakskov
26. nov. 2022