Svindlere på GulogGratis, tilbyder kurér-aftale og benytter falske betalingssider, der ligner GulogGratis. De kontakter via WhatsApp eller e-mail.

Anden race

4
Islandsk fårehund, Samojede, Eurasier hvalpe

Islandsk fårehund, Samojede, Eurasier hv...

9.500 kr.

Min skønne tæve fik den 11. Maj 2022 disse 6 lækre bamser. Den hvide tæve er klar til at flytte hjemmefra og venter spændt på, at finde det helt rigtige hjem. Hun er en kærlig alfa tæve, med det lækreste sind og masser af personlighed. Mor er islandsk fårehund, Samojede og keeshond. 13 kg Far er eurasier og dansk spids. 17 kg Mor og far er begge rolige, tillidsfulde og utroligt godmodige hunde med et skønt sind og temperament. Desuden har de begge en nem pels og ikke tendens til at gø ret meget. Hun fik 4 tæver og to hanhunde- se billeder. De er født i et hjem hvor de bliver socialiseret og vænnet til alt hvad man kan tænke sig eller i hvert fald alt jeg kan komme på- fx lyde som fyrværkeri og støvsuger, mennesker i forskellige udforminger og med kørestol, kasket og sæg, børn med forskellig lyd nivaeu og andre hund- dog bliver der nok ikke noget med katte. Se flere billeder og videoer her https://www.facebook.com/groups/539300630932971/?ref=share Hvis du vil høre mere så ring endelig- måske jeg mangler en masse info her, så lad mig det endelig vide.

8700 Horsens
lør.
Alaskan Husky/Eurasier blanding, hund, 12 mdr.

Alaskan Husky/Eurasier blanding, hund, 1...

7.500 kr.

Mød Riki, en energisk 1 årig Alaskan Husky/Eurasier blanding. Grundet familieforøgelse og tiden går med det er vi desværre kommet frem til at Riki skal have nyt hjem. Riki er rigtig energisk, og har brug for gåture og at få aktiveret hjernen med forskellige aktiviteter. Han elsker at være i hundeskoven og være social med andre hunde, men vil rigtig gerne vise hvem der er "han". Han har brugt en del tid med at pøle med naboen labrador, og kommer altid træt hjem fra en legedate. Han er ikke trænet til at være alene hjemme da vi altid har haft én hjemme, og har haft bur til ham når vi skulle nogle steder. Han har levet med kat, og er ret nysgerrig. Men det har altid været katten der har måtte sige fra :) Han har også været tæt på vores helt ny lille, og vil rigtig gerne snuse. Han er kastreret og vaccineret med alt han skal have. Han er trænet til at være renlig. Han kan basale kald som sit, dæk og giv pote. Han elsker et godt ben fra slagteren som virkelig kan få hans hjerne på arbejde, og man kan tydeligt mærke han er træt bagefter. Følger med: Bur Kurv Fast længde sele og 8meter Madskåle Stort set nyåbnet mad (værdi 600 kr) samt noget vådfodder. Legetøj (Kong stick og frisbee f.eks) En halv spand godbider fra maxizoo som kan genfyldes. Flåtpille som han skal have hvert 3 måned.

9520 Skørping
i dag
Eurasierhvalpe med stamtavle
  • Eurasierhvalpe med stamtavle - 2
  • Eurasierhvalpe med stamtavle - 3

Eurasierhvalpe med stamtavle

15.000 kr.

Eurasier født 27/7-22 5 tæver og 3 hanner (6 reserverede) Om kuldet: Stueopdræt med stamtavle i DKK, sundhedsattest, vaccination, ormekur, chip og købskontrakt fra DKK. Prægning og socialisering: Vænnes til og præsenteres for en almindelig hverdag i en familie med aktivitet, leg, lyde, besøg, børn, støvsugning, udeliv, græs, strand, vand og andre dyr (inkl,. kat), køre bil, prøvet at gå i sele, blive børstet og få klippet kløer, mødt andre hunde, opstart på renlighedstræning etc. Biosensor program fra 2.-16. døgn. Kærlighed ad libitum fra både hundemor og mennesker, født og opvokset i stuen. Lidt om moren: Alba er en kærlig, rolig, venlig, modig og meget tillidsfuld hund. Hun er stærkt knyttet til familien og går lige i rumpen af os herhjemme ? ude som inde ? og nyder bare at være i nærheden. Hun hilser gerne på fremmede, men ofte kun ved lige at snuse. Når hun så kender folk, modtages de med glæde og rejst hale, når de kommer forbi. Alba er en drøm at have med alle steder. Hun går næsten altid uden snor og holder sig altid i nærheden af os og venter pænt, hvis vi møder nogen, vi liiiige skal snakke med. Alba hopper aldrig op (kun af vores store datter, når hun kommer på besøg;-) og er aldrig voldsom i leg med børn eller andre hunde. Lidt om faren: Balder er en klassisk Eurasier, som er meget knyttet til kernefamilien. Han elsker at blive masseret og nusset, når det passer ham. Han er en rolig og kærlig hund, og han gør opmærksom på, hvis nogen skulle komme ind på vores matrikel. Han er god til at lære kommandoer og elsker at blive aktiveret gennem aktiviteter, hvor hans intelligens bruges og godbidder gives, hvis du kaster en bold, må du selv hente den, men Soft-agility er han fx glad for. Med hans bløde pels og bamse look er han populær, når vi er ude at gå, men han opsøger ikke opmærksomheden, er du dog først kommet ind i varmen, kan du forvente en velkomst uden lige. Er I en af de varme familier, der skal udvides med en af Alba og Balders hvalpe?

4793 Bogø By
man.
  • Eurasierhvalpe med stamtavle - 2
  • Eurasierhvalpe med stamtavle - 3
  • Eurasierhvalpe med stamtavle - 4
  • Eurasierhvalpe med stamtavle - 5
Hvalpe

Hvalpe

7.000 kr.

Hvalpe født d. 7/8-8/8 2 tæver 5 hanner De sorte hvalpe har brunlig og grålig skær med hvide aftegninger på bryst og poter. Pris- 7.000 Salgsklar d. 2 oktober Pepsi mørkebrun (moren) og Bounty sandfarvet (faren) Hvalpenes slut vægt vil ligge på 25 kg. Pepsi er 50% labrador 50% Alaskan husky. Hun er en tålmodig hund, dejlig familie hund, glad for børn, katte og andre hunde. Hun fik sidste år d 10/11 April, 7 sunde og raske hvalpe, med en anden hanhund. Pepsi er desuden blevet røntgenundersøgt for albuer og hofter i 2021 Bounty er Chow Chow, samojede og Eurasier blanding. Stille og rolig hund som vi har kendt i 1 års tid, bor i samme område og derfor stor mulighed for at møde ham og ikke mindst Pepsi inden hvalpene melder deres ankomst, hvis der er interesse for det. Han er også en god familie hund og er meget kendt i vores område især børn elsker ham og han elsker at blive set. Fugle nyder at sidde på hans ryg som er en stor glæde for Bounty. Dette er hans først kuld hvalpe og med hans sind kan det kun blive super dejlige og rolige hvalpe. Mere info og kontrakt sendes på mail Inden hvalpene fylder 8 uger har de fået deres: *Ormekure *Vaccineret *Blevet Oprettet i hunderegister *sundhedstjek Der vil medfølge startpakke med: *start foder+fodervejleding *legetøj *tæppe duft af mor *fødselshalsbånd *sundhedsbog *hvalpe data uge for uge *viden om hver race. Hvalpene vil inden de fylder 8 uger: *vant til børn og ældre *vant til katte *vant til andre hunde *vant til høje lyde *komme på små ture med og uden snor *øvet trappetrin Har en Facebook gruppe man følge med i det hele. Der vil der også komme mere ind af begge hunde og hvalpene, spørgsmål omkring Pepsi eller Bounty kan gøres på siden der vil jeg, Jon og Bounty ejer svare på jeres spørgsmål . Man kan møde hvalpene når de fylder 3 uger Mvh Line og Jon Kontakt oplysninger Line 53 80 92 13 Jon 42 70 95 10 Mail: pepsishvalpeoutlook.dk

2750 Ballerup
i dag