Svindlere på GulogGratis, tilbyder kurér-aftale og benytter falske betalingssider, der ligner GulogGratis. De kontakter via WhatsApp eller e-mail.

Anden race

14
Cane Corso

Cane Corso

8.500 kr.

Cane Corso hvalpe Født d. 7/6 En dreng tilbage. De er født og vokset op i huset blandt børn og andre hunde. Vandt til alle hverdagslyde. Chippet, vaccineret, ormekur og sundhedstjekket. Begge forældre er sunde og raske med det dejligste sind Dep. 3000,- ved reservation, refunderes ikke. Kan ikke reserveres før der har været besøg. Jeg har retten til at vælge mellem eventuelle købere. Pris 8500,- Info og flere billeder 30317279

9800 Hjørring
2. aug.
Cane Corso

Cane Corso

6.000 kr.

Den meste fantastiske baby hund sælges. Med blødende hjerte, er vi desværre nødt til at sælge vores skønne Hera. Hera er en helt fantastisk Cane Corso hvalp på 20 uger. Hun bor sammen med anden hund, børn og høns pt. så hun er vant til lidt af hvert. Hun er meget kærlig, meget nem og utrolig blid. Vi har gået til hvalpetræning med hende, fra hun var 9 uger og hun er super god til dette. Hun er ret opmærksom overfor fremmede mennesker. Det viser sig f.eks. på gåture, hvor hun kan finde på at gø. Vi træner dette meget og hun reagerer super godt på positiv forstærkning og generel positiv træning. Hun er utrolig blid, så man skal ikke bruge hårde toner eller metoder over for hende. Vi går meget op i at hun får et hjem der er hundekyndigt og gerne Mastiff/stor hund erfaren. Gerne en familie, da hun er super egnet til dette og vant til det fra nu. Vi håber også at kommede ejer vil forsætte træningen med hende, gerne hos prof hundetræner. Vi forbeholder os selvfølgelig retten til at sige nej, hvis vi ikke mener at der ikke er et godt match. Der medfølger mad, kurv, sammenklappeligt bur, seler, snor, halsbånd og sundhedsbog. Årsagen er ikke hemmelig, men kan lige tages privat. Det er selvfølgelig hjem før pris.

4281 Gørlev
ons.
cane-corso hund

cane-corso hund

5.000 kr.

Vi søger et dejligt hus med et stort areal omkring til vores pige, 6 år Cane Corso. Hun er en god vagt, muskuløs, elsker at lege og løbe. Venlig og ikke aggressiv, men kan ikke lide små hunde. Sælges grundet afrejse fra Danmark.

7130 Juelsminde
10. aug.
Cane corso italiano

Cane corso italiano

7.500 kr.

Hej Gode hundefolk... Jeg står i den utrolig sørgelige situation, at Vores skønne Ella ska finde et nyt hjem.? Hun er 14 mdr. (Ren uden papirer) dog fin lille Dame på 33kg. Hun er en dominant tæve! Hun har boet sammen med en flok på 3 andre, og er desværre begyndt at få store aggressioner overfor vores anden tæve, som udvikler sig til alvor. Så hun egner sig ikke til flokhund. Efter hendes 1. løbetid virker Hun frustreret, usikker og stresset, og virker også usikker på fremmede mennesker, til at starte med... Og det fortjener Hun bare slet ikke! Hun er utrolig kærlig overfor sin familie...? Hun er måske ikke god til helt små børn - Hun gø'er af dem! Og Hun jagter fugle og andre dyr i haven, så ved ikke om katte også er på hendes menukort. Hun fortjener en familie med hende i fokus. Jeg forbeholder mig retten til, at komme på besøg sammen med hende, i evt. Nyt hjem... Jeg vil bare gerne sikre mig, det bedst tænkelige match, da hun kun fortjener det bedste i fremtiden.

8410 Rønde
man.
Cane Corso/ presa canario

Cane Corso/ presa canario

8.000 kr.

Vi har en skøn cane Corso/ presa canario blandings hval, en hun, født d 9maj, den er vokser op med andre hunde og børn. Den er sundhedstjekket, chippet, vaccineret og 3 gange ormekur. Sundhedsbog medfølger.

7000 Fredericia
i går

Cane corso/ dogo canario

7.000 kr.

Vi har 1 skøn cane corso/ dogo canario blandings hvalpe født 9 maj. . de er født I vores hjem hvor de er vokset op med andre hunde og børn. De vil være sundhedstjekket,chippet, vaccineret og fået sundhedsbog af dyrelægen. Ormekur 3 gange. Der er 1 han tilbage.

2670 Greve
8. aug.

Hund cane corso italiano

18.000 kr.

Han hedder Rex og han er 4 måneder Efter jeg har fået arbejde ude i Danish crown har jeg ikke mere tid til ham og såden en hund kræver meget tid og stor opmærksomhed derfor skal jeg af med ham Han er chippet har alle vacciner som han skulle have Han har en EU pas så han kan rejse med dig hele europa Han er meget sød Og mega dygtig Sms. ?+45 71 47 53 74? Hvis du har flere spørgsmål Jeg sælger ikke til hvem som helst jeg tænker meget over nye ejere Helst en familie

8700 Horsens
6. aug.

Cane Corso/Rottweiler mix

10.000 kr.

Bertha er den sidste tæve tilbage på et kuld ud af 4, 3 tæver og 1 han. Hun blev født 29/5-2022 - Hun er blevet stueopdræt, så det vil sige igennem hele hendes opvækst har hun været i stuen med os mennesker. Hun har været vant til høje lyde, såsom musik, støvsuger, traktor osv osv. Vi har lagt meget vægt i, at få dem grundig socialiseret med andre hunde og en masse mennesker. Også er hun blevet trænet i miljø træning, og været ude på en masse køre ture, været på stranden, været i maxi zoo og stjæle folks hjerter og i den lokale park i byen. Så bertha er vant til at være i menneskehænder dagligt, og det har gjort hende tryg og kontaktsøgende. Bertha har været den lidt mere tilbage holdt i flokken, som man lige har skulle vise at verden er okay. Hun har fået Chip, vaccination, ormekur og sundhedstjek ved dyrelægen og hendes sundhedsbog medfølger i selvfølgelig. Hun kommer efter 2 super sunde forældre med rigtig gode linjer bag sig. Far har stamtavle som kan blive fremvist ved besøg, og deres mors forældre har stamtavle ved fci. Mor har ikke kunne få stamtavle, da hendes forældres øre og hale er kuperet, det er super ærgerligt, for det er en sprød stamtavle de har. Jeg har begge forældre, så dem vil i kunne møde herhjemme når i kommer og vil se på skønheden. Begge forældre har et helt fantastisk sind, de er begge rolige og vel balanceret hunde, som er vant til at komme med overalt. Begge forældre kan med børn, fremmede og andre dyr og de er generelt de største hygge hunde. Vi glæder os til at høre fra hendes kommende forevige hjem. Ved henvendelse vil jeg bede om, at lave en kort fortælling om jer selv og hvad i kan tilbyde hende

9382 Tylstrup
ons.

Hundehvalp(Schæfer/Cane Corso)

5.500 kr.

9 uger gammel - mangler nyt hjem da hus situation har ændret sig - meget lydig og livlig hvalp.

9870 Sindal
13. jul.

Cane Corso/Dogue de Bordeaux.

9.500 kr.

Skønne hvalpe, med det bedste sind .Er helt klart et besøg værd .De er klar til at flytte hjemmefra fra den 21/6-22

4270 Høng
12. jul.

Cane corso italiano VS boxer

10.999 kr.

KUN 2 LÆKRE HVALPE TILBAGE NEMLIG MOLLY OG PELLE ?Sælger 4 dejlige han hunde. De er en blanding af Cane Corso Italiano (mor freya) og en boxer (far). Indtil videre har de fået ormekur, men de vil blive chippet og vaccineret inden de flytter hjemmefra. For at reservere en af hvalpene, betaler du en pris af 3500kr, som du Ikke før tilbage hvis du springer fra. Halsbånd farve og navne: Pelle: Lysegrøn Anton: Lilla Frede: Sort Basse: Mørkegrøn

7451 Sunds
man.

Skønne hvalpe

10.000 kr.

Skønne hvalpe søger nye hjem 4 fantastiske hvalpe leder efter deres nye forevige hjem. De er Cane Corso / Boxer blanding og er nu 10 uger gamle og klar til at rejse hjemmefra. Mor: Cane Corso Far: Boxer De er af aktive forældre. Så du/din familie skal være indforstået med at få en aktiv hund, med et skønt og finurligt sind. De bliver ikke solgt til unge uerfarne eller til lejlighed. Der er 3 hanner og 1 tæve. De vil være chippet, vaccineret, fået obligatoriske ormekure mv. inden afrejse. Der medfølger desuden en super hvalpepakke til deres start i nye hjem. Kontakt mig endelig hvis du/i kunne have interesse i en af de skønne snuder.

7451 Sunds
19. jul.

Hund

2.500 kr.

Freja på 5 år søger et nyt hjem med masser af kærlighed. Freja er en blanding af rotweiler og cane corso hun er rigtig sød og kærlig og elsker at putte og vil rigtig gerne med ud at køre bil. Freja er lidt nervøs når der kommer fremmede hun gør men stopper når hun lige har sagt hej. Det rigtige hjem til Freja skal være roligt og der skal være masser af tid til hinde. Mener du at Freja ville passe til dig kan du ringe og høre mere om hinde.

9330 Dronninglund
7. aug.

Salgsklar blandings tæve

7.000 kr.

Super blid og rolig tæve på 9 uger søger nyt hjem. Mor: Akita Inu, rottweiler og Cane Corso Far: Golden Retriever Hun er fra et kuld på 5 hvalpe, de er født og opvokset i stuen. Hun er født d. 20/10, 2021. I daglig tale bliver hun kaldt Nellie og reagere lidt på det. Hun er stort set renlig, kommer når man kalder, kan sit og dæk. Du får en helt vildt fantastisk familie hund, som elsker alle mennesker, børn og dyr. Vi beder kun om seriøse henvendelser og hvis der er spørgsmål, så send en besked.

9760 Vrå
8. aug.