Avl

3
Shih Tzu til parring

Shih Tzu til parring

2.000 kr.

Chico er en meget sød og ret erfaren Shih Tzu på 6 år og ca 8kg. Han er meget omgængelig og kærlig mod alle. Parringen foregår hos os i Viborg. Skulle der mod forventning ikke være gevinst, er der gratis omparring når din hund kommer i løbetid igen. Henvendelser helst ved sms 60627511. P.s Prisen er for en gang parring. Efterfølgende parringer koster 1000kr stk.

8800 Viborg
man.
Shih tzu prins lånes ud til parring
  • Shih tzu prins lånes ud til parring - 2

Shih tzu prins lånes ud til parring

Andet

Shih tzu prins, som søger en prinsesse. Han er en sund og rask unghund på 6 år. Han vejer 5,8 kg. Hans farver er Sort/hvid. Hans sind er det man kan kalde teenager fjollet. Elsker at give et nummer med hans pivdyr. Han laver sunde - raske og meget flotte hvalpe. Han har Dru stamtavle. Hans patella er 00. Så hvis denne prins kunne være lige det, du søger til din prinsesse, er du meget velkommen til at ringe eller skrive en sms. Parringsaftale laves.

5500 Middelfart
1. jan.
  • Shih tzu prins lånes ud til parring - 2
Sødeste Shih Tzu blanding udbydes til avl

Sødeste Shih Tzu blanding udbydes til av...

Andet

Shih Tzu/Russel blanding tilbydes til avl. Mads er en blanding mellem Shih Tzu/Russel. Det er dog primært Shih Tzu racen som ses hos Mads, både af udseende og sind. -Primært er racen en selskabshund, ment på den måde at familien betyder alt for hunden. Det er en hund man let tager med sig og den har en utrolig evne til at tilpasse sig forskellige omgivelser. Da Shih Tzu er venlig og selvstændig trives den fint i familier med andre dyr som fx katte, kaniner eller andre hunde. Shih Tzu er en lille kraftig bygget hund med en overdådig pels. Et af racens kendetegn er at dens ansigt minder om en crysantemum :-) Håret vokser fra næsen og ud. Som voksen når pelsen jorden. Den er lidt længere i kroppen end den er høj. Shih Tzu er en lille race med en vægt fra 4,5 ?? 8,1 kg. Mads er erfaren i avlstjenesten - på billede 2 og 3 kan man se hvalpe han er far til. Billede nr. 1 er af Mads selv. På billedet er Mads klippet - Hundene bliver meget langhåret. Racen er allergivenlig og fælder ikke.

5000 Odense C
3. jan.