Avl

9
Skøn mellem puddel til parring tilbydes
 • Skøn mellem puddel til parring tilbydes - 2
 • Skøn mellem puddel til parring tilbydes - 3

Skøn mellem puddel til parring tilbydes

3.500 kr.

Vores fantastiske og lyse mellem puddel har lavet flere skønne kuld. Vi søger derfor flere søde tæver, der vil komme på besøg 😍 Han har et meget kærligt og opmærksomt sind, der fungerer rigtig godt med vores børn og andre hunde og katte i vores hjem. Han har ikke stamtavle, men begge forældre kendes. Han vejer ca. 10 kg og er 40 cm høj. Han er røntgenfotograferet AD = grad 0 HD = A. Prisen er 3.500kr for parring hos os. Der tilbydes omparring, hvis parring mod forventning ikke lykkes.

6300 Gråsten
i går
 • Skøn mellem puddel til parring tilbydes - 2
 • Skøn mellem puddel til parring tilbydes - 3
 • Skøn mellem puddel til parring tilbydes - 4
 • Skøn mellem puddel til parring tilbydes - 5
Kongepuddel - Puddel til avl
 • Kongepuddel - Puddel til avl - 2
 • Kongepuddel - Puddel til avl - 3

Kongepuddel - Puddel til avl

Andet

Fyn. Ægte stor Kongepuddel udbydes til avl. 3 årig skøn og mild dreng - en dejlig stor bamse på 28 kg og ca. 61 cm. høj. Erfaring i avlstjenesten - også med andre racer af samme størrelse. Med stambogscertifikat fra DKK, sundhedsattest samt testet for HD + AD + OCD. De sidste 2 billeder er af hvalpe fra et tidligere kuld, hvor han er faderen. Hvis vi ikke lige tager telefonen, så send gerne en SMS.

5540 Ullerslev
i går
 • Kongepuddel - Puddel til avl - 2
 • Kongepuddel - Puddel til avl - 3
 • Kongepuddel - Puddel til avl - 4
 • Kongepuddel - Puddel til avl - 5
Dværg puddel tilbydes til parring

Dværg puddel tilbydes til parring

5.000 kr.

Schreck er ægte dværgpuddel med polske papirer, er testet for farlige sygdomme og er godkendt til avl. Han har flotte rød farve. Schreck har lavet hvalpe 6 gange før, så han ved godt, hvad det går ud på😆 Han er 3 år gammel og er en fantastisk dejlig hund (5,5 kg). Schreck bor i Randers. Skriv hvis I ønsker at bruge ham, så kan vi aftale videre derfra. Ring eller skriv sms.

8920 Randers NV
25. nov.
Doodler Goldendooler Dooodledoodle

Doodler Goldendooler Dooodledoodle

18.000 kr.

Goldendoodle er en blanding af Golden Retriever og Puddel. Labradoodles som er en blanding af Labrador og Puddel. Doodledoodler er en blanding af 2 doodler. Alle vores avlshunde har stambøger og er undersøgt for arvelige lidelser, HD/AA-fri. Vi laver mini størrelsen 6-10 kg /35-40 cm og mini/mellem størrelsen 10-20 kg / 38-50 cm og mellem størrelsen 18-35 kg / 44-62 cm og stor størrelsen 25-38 kg ( 60-70 cm) Se hvad vi har til salg på hjemmesiden www.specialdogs.dk under menu punkt "Hvalpe lige nu". Goldendoodles og Doodledoodlers er allergivenlige og fælder ikke, men hårene skal redes af og så klipper man evt noget af længden. Labradoodle F1 skal trimmes. Perfekte familiehunde, væsensstabile og legesyge puttehunde :-) Vi går som professionelle opdrættere og hundetræner gennem 27 år, meget op i at præge hvalpene optimalt de første 8 uger. De opvokser i familiære omgivelser med de lyde og aktiviteter der høre til et liv i en familie, ikke stald opdræt. Vi går også meget op i at "opdrage" hvalpene optimalt fra starten, så de ikke får upraktiske vaner, bla hilse 100% roligt, ikke hoppe op, ikke bide, ikke besørge indendørs, gerne dele kødben, acceptere negleklip og pelspleje, mv Se meget mere om på vores hjemmesiden www.specialdogs.dk.

6870 Ølgod
25. nov.
Specialdogs v Jeanette Larsen
Avls-hanner

Avls-hanner

Andet

Vi har nogle fine avls-hanner i racerne, Labrador Retriever, Flatcoated Retriever, Toy Puddel, Mellem Puddel og Konge Puddel. Alle vores avls-hanner er undersøgt for relevante sygdomme så som HD og AA og PRA og alle er 100% i orden. Smukke racetypiske hunde med gode stambog. Jeres tæve bør være også undersøges for relevante sygdomme inden hun bør indgå i avl (feks HD/AA hos store racer). Ring og få en snak og info. om vores avls krav. Pris for parring er ca en hvalps pris.. Se flere billeder af alle vores dejlige drenge på vores hjemmeside. Vi har ofte hvalpe til salg fra vores avls hanner.

6870 Ølgod
25. nov.
Specialdogs v Jeanette Larsen
Parring tilbydes

Parring tilbydes

5.000 kr.

Austin her 🦮 Jeg er en kærlig og stolt hanhund, der er klar til at dele ud af både kærlighed og gener - til en sød, smuk, skandinavisk dame. Det her dating er nyt for mig, så jeg er meget nysgerrig og måske lidt genert. Måske vi kan holde lidt i pote først? Facts: Navn: Austin Race: Goldendoodle FB1 Vægt: 14 kg Personlighed: Kærlig, legesyg og intelligent. Sundhed: Jeg har alle mine vacciner, og er i god fysisk form. Familie: Min mor er en mellemstor goldendoodle (50 % golden retriever og 50 % puddel) og min far en puddel. Fødeby: Austin, Texas. I kærligt og erfarent familieopdræt. Bopæl: Aalborg. I endnu kærligere hjem. Jeg har taget rejsen fra Texas for at udforske denne spændende verden af damehundesnuder, og jeg er sikker på, at det bliver en sjov oplevelse for os begge. Som en krydsning mellem en golden retriever og en puddel har jeg det bedste fra begge verdener. Jeg har et hjerte af guld og er legesyg af natur. Samtidig så fælder jeg overhovedet ikke. Krav til tæve: - Sund og i god form - Eventyrlysten og glad - Åben for uforpligtende leg og parring Jeg er kendt for min charme, bløde krøller og adrætte krop (det siger min dyrlæge og de andre i hundeskoven). Hvis du er interesseret i at arrangere en date med mig, så kontakt min ejer (som også er ny i denne verden) for flere oplysninger og billeder. I mellemtiden venter jeg utålmodigt på at møde den perfekte tæve og byde vores fremtidige hvalpe velkommen i verden. Lad kærligheden bjæffe og blomstre!

9310 Vodskov
23. nov.
Puddel ægte parring

Puddel ægte parring

3.500 kr.

Smukke Thor ren puddel sund rask med dkk bog kører gerne ud og hjælper med parring på jeres adresse Thor holder super fokus og er meget sød ved tæven en rigtig gentleman prisen er 3500 omparring ved kun to hvalpe gratis vi er bosiddende på Falster kører gerne

4872 Idestrup
1. nov.
Golden Doodle klar til parring!

Golden Doodle klar til parring!

4.000 kr.

Karl er en Golden Doodle F1b (2. generation) på 20 måneder. Mor er en Golden Doodle F1 (1. generation) og far er en mellem puddel. Karl måler 55cm høj og vejer 18kg og er den sødeste bamse. Hans pels er lige så silkeblød som da han var hvalp - og fælder ikke. Karl er utrolig social, både med hunde og mennesker i alle aldre. Han er meget klog og kender alle de vigtige kommandoer, medmindre der er en lækker tæve i løbetid i nærheden - så er al fokus rettet mod hende. Karl nyder at være aktiv og lege, men kan også være den bedste makker til en aften på sofaen. Han har fået alle vacciner og har ingen sygdomsforløb haft. De to første billeder er Karl nu - relativ kort klippet. De resterende billeder er fra hans opvækst - fra nu og ned til 5 ugers alderen. Han sover som en ægte Doodle. Man er ikke i tvivl når det er en verdensklasse søvn. I er velkomne til at komme forbi og se om en parring kan lykkedes mellem Karl og jeres tæve. Karl har en have, som han kan vise hende rundt i. Alternativt kommer vi gerne til jer, hvis det er inden for overskuelig kørsels rækkevidde. Dette er Karls første parring, hvorfor prisen blot er 4.000kr. Betalingen sker først når han har låst sig fast og de er færdige. Gratis omparring ved tom mave eller kuld med kun én hvalp. Skriv en besked eller ring ved interesse, så aftaler vi nærmere.

9210 Aalborg SØ
25. okt.
Puddel til avl
 • Puddel til avl - 2
 • Puddel til avl - 3

Puddel til avl

3.000 kr.

Kærlig familievenlig hund,klar til parring Abrikos farve Født 13.4.2022 Teo vejer 5,5 kg Har stamtavle

4970 Rødby
9. nov.
 • Puddel til avl - 2
 • Puddel til avl - 3