Avl

66
Avls han West highland white

Avls han West highland white

4.000 kr.

Udbydes til avl 9 årg gl han. Med stamtavl, DKK kennelklub, 2018 er den blevet avslgodkendt. Super dejlig og sjov familie hund, med et rolig sind.

6800 Varde
i går
Nemvinduer
Dævrg pudel tilbydes til parring
 • Dævrg pudel tilbydes til parring - 2
 • Dævrg pudel tilbydes til parring - 3

Dævrg pudel tilbydes til parring

1 kr.

Meget fin og elegant dværg puddel han m stambog tilbydes til parring han er med stambog Patella 00 Øjenlyst 0 fejl dna N/N Han er avlsgodkendt i DDH Han har lavet børn og lavet røde og abrikos børn Tæven SKAL være tjekket for de krav der ligger inden for racen ellers vil vi ikke låne vores han ud BEKLAGER MEN DET ER VIGTIGT for hundenes race Tæven skal være testet fri for Herbis og skal frem lægges inden parring da vores dreng kan blive steril* Ved mere info skal man ringe**

7250 Hejnsvig
tor.
Anita330
 • Dævrg pudel tilbydes til parring - 2
 • Dævrg pudel tilbydes til parring - 3
 • Dævrg pudel tilbydes til parring - 4
 • Dævrg pudel tilbydes til parring - 5
Hvid Schæfer/Samojede hvalpe

Hvid Schæfer/Samojede hvalpe

7.000 kr.

Mor - Hvid schæfer. Far - 50/50 Hvid schæfer og Samojede. Far-hund er det mest rolige gemyt. Mor-hund er en aktiv dame, der elsker spor og felt arbejde. Begge er de familiehunde. Hvalpene er stueopdrættet, og der er både børn og kat i huset. Der er 5 tæver og 3 hanner. Dette er andet kuld med mor og far hund. Skriv for yderligere oplysning. De 2 første billeder er fra første kuld ca. 8 uger gammel.

9870 Sindal
tor.
Rottweiler hvalpe nedsat en uge i pris.
 • Rottweiler hvalpe nedsat en uge i pris. - 2
 • Rottweiler hvalpe nedsat en uge i pris. - 3

Rottweiler hvalpe nedsat en uge i pris.

9.300 kr.

Tilbud Hej så har jeg sat hvalpene ned en uge tilbuddet gælder til den 7/4 kl 22. Ønsker man tilbuddet er man udelukket fra konkurancer på siden som bliver holdt når hvalpene er afsat eller 14 dage inden de er 8 uger. Halsbond med navn er man også udelukket fra men man kan dog selv bestille det gennem mig eller hundbarnet.Dk Skynd jer i har en uge. Begge forældre er HD tjekket og har begge fået karakteren B og AD, er perfekt og skuldre. deres sind er tjekket og er godkendt begge 2, de er 2 dejlige kærlige forældre og jeg har fået æren af at passe deres hvalpe og få dem solgt, tæven er min søns og han hunden er min. Skriv eller ring allerede nu og bliv skrevet op, man skal lægge depositum for at være skrevet op, depositum er 2500 kr, de bliver kun sendt tilbage, hvis der ikke er en hvalp eller en hvalp dør fra os, når først man har betalt depositum, er det tabt hvis man vil springe fra. Hvalpene vil bliver passet og plejet efter alle kunstens regler, hvalpene får en bog med billeder i med, hvor man kan læse om forældrene samt om hvalp fra fødsel til afhentning, de bliver chippet får sundhedstjek og vaccine alt er med i prisen, de får også legetøj og et lille tæppe med fra sælger. Der bliver lavet en side på facebook, hvor i kan følge dem fra fødslen til afhentning men som også kan benyttes til opslag senere i deres tilværelse, på siden vil der også komme små konkurrencer samt råd og vejledning til jer der har behov, det er et must, at alle vil være med i gruppen, hvor i kan komme til at se og snakke med hinanden efter salg. Skynd jer at melde ud om I vil have en reserveret. Mvh Charlotte og Christoffer Larsen

7361 Ejstrupholm
tor.
 • Rottweiler hvalpe nedsat en uge i pris. - 2
 • Rottweiler hvalpe nedsat en uge i pris. - 3
 • Rottweiler hvalpe nedsat en uge i pris. - 4
 • Rottweiler hvalpe nedsat en uge i pris. - 5
Parring Golden Retriever.
 • Parring Golden Retriever. - 2
 • Parring Golden Retriever. - 3

Parring Golden Retriever.

Sælges

Inseminering/ parring ved fejlfri Golden Retriever. Bugatti ( Malthe) dk00774/2016. Flot golden Retriever han tilbydes til avl. Han er 7 år, måler ca 60 cm ved skulder og vejer 39 kg. Malthe er en erfaren herre med mange hvalpe på sit cv. Malthe er en rigtig familie hund som man kan have 100% tillid til og han fungerer socialt i alle sammenhænge. Jeg vil med min skønne hund bidrage til, vi får lavet gode sunde familiehunde. Malthe er godkendt til avl hos Dkk og har været udstillet i marts 2022, med Britiske dommere, der beskrev ham således: Happy dog enjoying his day out, sweet head, good lengh of neck, level topline, moves out well. Registrering på hundeveb. AD status 0 OCD status godkendt. HD status A Øjenlysning Fri sidst foretaget den 19.10 2022. PRA 1 Fri. PRA 2 Fri. PRCD/PRA Fri. ICHTHYOSIS Fri. Dokumentation kan fremvises ved interesse eller tjekkes på Dkk. Sædkvaliteten bliver løbende tjekket hos dyrlægen 2-3 gange årligt. Sæden sidst tjekket den 07.02.23 og kvaliteten er god. Kom og besøg Malthe, inden i beslutter om han skal være far til jeres kommende hvalpe. Vi bor nær Nibe (Nordjylland) Ring og forhør nærmere ift pris. Prisen er fair for begge parter. På gensyn Hilsen Monica

9240 Nibe
tor.
 • Parring Golden Retriever. - 2
 • Parring Golden Retriever. - 3
 • Parring Golden Retriever. - 4
 • Parring Golden Retriever. - 5
Doodler Goldendooler Dooodledoodle

Doodler Goldendooler Dooodledoodle

18.000 kr.

Goldendoodle er en blanding af Golden Retriever og Puddel. Labradoodles som er en blanding af Labrador og Puddel. Doodledoodler er en blanding af 2 doodler. Alle vores avlshunde har stambøger og er undersøgt for arvelige lidelser, HD/AA-fri. Vi laver mini størrelsen 6-10 kg /35-40 cm og mini/mellem størrelsen 10-20 kg / 38-50 cm og mellem størrelsen 18-35 kg / 44-62 cm og stor størrelsen 25-38 kg ( 60-70 cm) Se hvad vi har til salg på hjemmesiden www.specialdogs.dk under menu punkt "Hvalpe lige nu". Goldendoodles og Doodledoodlers er allergivenlige og fælder ikke, men hårene skal redes af og så klipper man evt noget af længden. Labradoodle F1 skal trimmes. Perfekte familiehunde, væsensstabile og legesyge puttehunde :-) Vi går som professionelle opdrættere og hundetræner gennem 27 år, meget op i at præge hvalpene optimalt de første 8 uger. De opvokser i familiære omgivelser med de lyde og aktiviteter der høre til et liv i en familie, ikke stald opdræt. Vi går også meget op i at "opdrage" hvalpene optimalt fra starten, så de ikke får upraktiske vaner, bla hilse 100% roligt, ikke hoppe op, ikke bide, ikke besørge indendørs, gerne dele kødben, acceptere negleklip og pelspleje, mv Se meget mere om på vores hjemmesiden www.specialdogs.dk.

6870 Ølgod
tor.
Specialdogs v Jeanette Larsen
Avls-hanner

Avls-hanner

Andet

Vi har nogle fine avls-hanner i racerne, Labrador Retriever, Flatcoated Retriever, Toy Puddel, Mellem Puddel og Konge Puddel. Alle vores avls-hanner er undersøgt for relevante sygdomme så som HD og AA og PRA og alle er 100% i orden. Smukke racetypiske hunde med gode stambog. Jeres tæve bør være også undersøges for relevante sygdomme inden hun bør indgå i avl (feks HD/AA hos store racer). Ring og få en snak og info. om vores avls krav. Pris for parring er ca en hvalps pris.. Se flere billeder af alle vores dejlige drenge på vores hjemmeside. Vi har ofte hvalpe til salg fra vores avls hanner.

6870 Ølgod
tor.
Specialdogs v Jeanette Larsen
Bichon Havanaise tilbydes til Avl
 • Bichon Havanaise tilbydes til Avl - 2
 • Bichon Havanaise tilbydes til Avl - 3

Bichon Havanaise tilbydes til Avl

Sælges

Vores dejlige Aslan, som er en 5 år gammel Bichon Havanaise, tilbydes til avl. Han har et fantastisk dejligt temperament, dejlige farver, & er en charmetrold som nyder stor beundring fra alle han møder. Han har stambog i DKK. & er avlsgodkendt. Aslan er undersøgt for Patellaluxation & testen viser Grad 0. Øjenlyst, alt ok. Tilbydes kun til sunde & raske hunde med stamtavle. Billede 1,- 2,- 3 & 4 Aslan. Billeder af Aslans børn Ring for yderligere oplysninger. Kun seriøse henvendelser,- spørgsmål besvares kun ved henvendelse pr. telefon. 22592267. 28901832.

9370 Hals
ons.
 • Bichon Havanaise tilbydes til Avl - 2
 • Bichon Havanaise tilbydes til Avl - 3
 • Bichon Havanaise tilbydes til Avl - 4
 • Bichon Havanaise tilbydes til Avl - 5
Søger Jack Russel han til avl

Søger Jack Russel han til avl

1.234 kr.

Søger Jack Russel han til parring på sydfyn. Vi søger en korthåret, allergi fri, ingen knæ problemer, sund og rask han med et godt sind. Enya er ca 32 cm høj og vejer 6 kg. Han skal gerne være ca samme str.

5700 Svendborg
ons.
Golden Dkk

Golden Dkk

12.345 kr.

Vi forventer hvalpe I maj md. Hanhunde kan evt reserveres hvis Man kunne være interesseret. Yderligere oplysninger send pb

9800 Hjørring
ons.
Avlstjeneste / Bichon Havanais
 • Avlstjeneste / Bichon Havanais - 2
 • Avlstjeneste / Bichon Havanais - 3

Avlstjeneste / Bichon Havanais

7.500 kr.

Vores dejlige Goldie / Bichon Havanais i smuk rød farve tilbydes nu til avl. (Tilbydes til tæve med Stambog ) Stamtavle i Dansk Kennel Klub. Farve: Rød. Avlsgodkendt. Øjenlysning: Flot og ingen anmærkninger PL status 0/0 Vægt 6,5 kg. 25,5 cm høj. Far : Ja. Fantastisk Familie Hund. Goldie er den dejligste og blideste han med herlig personlighed. Hviler meget i sig selv-social med andre hunde ,og gøer meget lidt, ikke engang når fremmede kommer ind. Stille og rolig Hava dreng. Vi købt ham hos fantastisk opdrætter i Spanien, han har rigtig god stambog med smukke og sunde hunde bag sig, har foto stambog som du gerne må få kopi af hvis du køber parring hos ham. Hans mor også flot rød farve. Div foto af hans dejlige hvalpe. Der bliver lavet DKK-Parringsaftale ved parring. pris kr.7500. betales ved parring . 1 beløb uanset antal fødte hvalpe men du skal mindst ha 2 levende fødte hvalpe. Ellers fri om parring af din tæve næste gang du ønsker. Seriøs henv.på telefon.

8920 Randers NV
tir.
 • Avlstjeneste / Bichon Havanais - 2
 • Avlstjeneste / Bichon Havanais - 3
 • Avlstjeneste / Bichon Havanais - 4
 • Avlstjeneste / Bichon Havanais - 5
Eurasier / Samojede blandings hvalpe
 • Eurasier / Samojede blandings hvalpe - 2
 • Eurasier / Samojede blandings hvalpe - 3

Eurasier / Samojede blandings hvalpe

12.000 kr.

Fem uger gamle hvalpe, født i kærlige og trykke omgivelser med deres mor og mormor, i skønne natur omgivelser med skov i baghaven så de får rig mulighed til at tisse træne. Moderen er med stambog og er en sund eurasier. Hun er petella tjekket, knæ, hofter, albuer, øjne, skjoldbugskirtel... ja ALT er tjekket, og hun er gennemsund. Faderen er en ren samojede, sund og rask, dog uden stambog. De har før haft kuld sammen, med sundt resultat. Begge forældre er harmoniske og kærlige rolige hunde. Den er også meget velegnet som familiehund. Jeg er højskolelære, og bor i tjenestebolig på højskolens grund, så hvalpene vil være GENNEM socialiseret når de flytter hjemmefra. Inden afrejse d. 21 april, er hvalpene chippet, vaccineret, gennemgået 3 x ormekur og der medfølger sundhedsbog. Jeg kan kontaktes på 60222546 Der er både hanner og tæver.

7330 Brande
tir.
 • Eurasier / Samojede blandings hvalpe - 2
 • Eurasier / Samojede blandings hvalpe - 3
 • Eurasier / Samojede blandings hvalpe - 4
 • Eurasier / Samojede blandings hvalpe - 5
Shih Tzu til parring

Shih Tzu til parring

2.000 kr.

Chico er en meget sød og ret erfaren Shih Tzu på 6 år og ca 8kg. Han er meget omgængelig og kærlig mod alle. Parringen foregår hos os i Viborg. Skulle der mod forventning ikke være gevinst, er der gratis omparring når din hund kommer i løbetid igen. Henvendelser helst ved sms 60627511. P.s Prisen er for en gang parring. Efterfølgende parringer koster 1000kr stk.

8800 Viborg
tir.
Storpuddel/Kongepuddel tilbydes til parring
 • Storpuddel/Kongepuddel tilbydes til parring - 2
 • Storpuddel/Kongepuddel tilbydes til parring - 3

Storpuddel/Kongepuddel tilbydes til parr...

Andet

Flot han med dkx stamtavle - det vil sige stamtavle fra DKK men i x register, da hans far er black and tan. Clapton er bærer af genet til black and tan. Clapton har det bedste sind man kan forestille sig til en storpudel. Han kan med alle også børn og hvalpe. Pt er vi i gang med den store helbredstest/tjek af HD AD og OCD, men da han er af linjer med overvejende A og B hofter og fri for AD og OCD så forestiller vi os ikke han har nogle udfordringer på det plan. Han har også fået taget dna prøver og farvetestet. I er velkommen til at have ham i tankerne til fremtidige kuld. Kontakt os gerne for flere informationer

6560 Sommersted
tir.
 • Storpuddel/Kongepuddel tilbydes til parring - 2
 • Storpuddel/Kongepuddel tilbydes til parring - 3
 • Storpuddel/Kongepuddel tilbydes til parring - 4
 • Storpuddel/Kongepuddel tilbydes til parring - 5
Kongepuddel - Puddel til avl
 • Kongepuddel - Puddel til avl - 2
 • Kongepuddel - Puddel til avl - 3

Kongepuddel - Puddel til avl

Andet

Fyn. Ægte stor Kongepuddel udbydes til avl. 3 årig skøn og mild dreng - en dejlig stor bamse på 28 kg og ca. 61 cm. høj. Erfaring i avlstjenesten - også med andre racer af samme størrelse. Med stambogscertifikat, sundhedsattest samt testet for HD + AD + OCD. De sidste 2 billeder er af hvalpe fra et tidligere kuld, hvor han er faderen.

5000 Odense C
man.
 • Kongepuddel - Puddel til avl - 2
 • Kongepuddel - Puddel til avl - 3
 • Kongepuddel - Puddel til avl - 4
 • Kongepuddel - Puddel til avl - 5
Maltipoo
 • Maltipoo - 2
 • Maltipoo - 3

Maltipoo

17.000 kr.

Maltipoo Tre fine Maltipoo hanner. Mor er Malteser og far er dværgpuddel i farven fawn. Vi har både mor og far som selvfølgelig kan ses ved besøg. 100% stueopdræt, så de er vant til børn, andre hunde og hverdagslyde. Hvalpene er klar til at flytte hjemmefra i uge 19, og de har gennemgået lægetjek, vaccination, chip og ormekur ved afrejse. Der medfølger hvalpepakke.

7800 Skive
man.
 • Maltipoo - 2
 • Maltipoo - 3
 • Maltipoo - 4
 • Maltipoo - 5
SKØN Westie han tilbydes til avl
 • SKØN Westie han tilbydes til avl - 2
 • SKØN Westie han tilbydes til avl - 3

SKØN Westie han tilbydes til avl

6.500 kr.

Skøn West highland White terrier hanhund tilbydes til avl til sunde og raske tæver. Han har stambog i DKK og er avlet efter de skønneste forældre som er højt præmieret på udstilling i både DK og udlandet. Han er 6 år og er sund og rask, har ingen allergi og har det BEDSTE temperament. Han er rolig, dejlig, sjov og rigtig nysgerrig og er den bedste familiehund der findes. Han har gået på udstilling og blev i 2016 Nordisk junior vinder. Samme år blev han også bedste baby og bedste hvalp med rigtig fin kritik. Skriv PB hvis i vil vide mere. Han er IKKE til salg !!

7184 Vandel
søn.
 • SKØN Westie han tilbydes til avl - 2
 • SKØN Westie han tilbydes til avl - 3
 • SKØN Westie han tilbydes til avl - 4
 • SKØN Westie han tilbydes til avl - 5
Gammeldags Labrador tilbydes til avl.

Gammeldags Labrador tilbydes til avl.

Sælges

Vores skønne Leo som bliver 3 år til aug. Tilbydes til avl. Leo er en gammeldags labrador med stambog i jagtforening. Leo er en sød og god hund. Med et skønt sind. Han har lavet sit første kuld hvalpe, der kom 7 søde basser. Prisen er en hvalps pris.

9500 Hobro
24. mar.

Få beskedNår der er nye resultater i Avl

Lup med søgeord i
Dansk/Svensk Gårdhund Stor tilbydes til avl

Dansk/Svensk Gårdhund Stor tilbydes til ...

1.234.567 kr.

Dejlig glad, legesyg, meget kælen og frisk hanhund Zippo på 4 år, tilbydes til avl, han har ikke stamtavle, men er ud at et kuld på 8, hvor både mor og far var Dansk/Svensk. Han var den største i kuldet. Vores dyrlæge, sagde, at det var den største og fineste Dansk/Svenske han nogensinde havde set. Han har alle vacciner inkl. Rabis. Vi ønsker os en hvalp fra kuldet eller prisen for en, ved avl.

5700 Svendborg
24. mar.
Bichon Havanaise avlshan

Bichon Havanaise avlshan

8.000 kr.

Utrolig flot DKK basis plus alvshan med gode linjer udbydes til avl. Konrad er har et helt fantastisk sind… han er er tjekket for patella, arvelige øjensygdomme, HD og fået røntgen af hans ryg… alt uden anmærkninger… Konrad bor til dagligt sammen med hans damer. Prisen er fast, går tæven tom eller kommer der kun 2 levedygtige hvalpe er der gratis omparing. Billede 8-13 er af Konrads første kuld…. Smukke harmoniske hvalpe.

7600 Struer
24. mar.
Dejlig gul Labrador han

Dejlig gul Labrador han

6.000 kr.

Dejlig gul Labrador han på 2 år tilbydes til avl han er godkendt i DKK og DJR. Han bruges som familie- og jagthund. han er far til 2 kuld hvalpe som alle er blevet fantastiske familie- og brugshunde. Prisen for bedækning er kr 6000,00. Ring endelig for yderligere oplysninger.

8963 Auning
23. mar.
Golden retriever hvalpe
 • Golden retriever hvalpe - 2

Golden retriever hvalpe

12.000 kr.

Goldenretriever hvalpe sælges, 10 uger gamle. Stambog,vaccineret,chipet,sundhedschekket. 1han og 1 tæve.

6440 Augustenborg
23. mar.
 • Golden retriever hvalpe - 2
Labradoodle hanner til avl

Labradoodle hanner til avl

5 kr.

Danske Labradoodler tilbyder nu fine avls-hanner til avl som alm. parring eller inseminering kun til egnede tæver. Alle vores avls-hanner er undersøgt for relevante sygdomme som HD, AD, OCD og Patella og PRA, EIC og IC er undersøgt via DNA test .Gå ind og se nogle af hannerne på vores hjemmeside www.danskelabradoodler.dk Inden du skal bruge din tæve i avl skal hun undersøges for relevante sygdomme og være fyldt 2 år - have stambog eller stamoplysninger. Ring og få en snak og info. om vores avls krav. Vi har ofte hvalpe til salg fra vores avls hanner - hvor flere af hannerne er købt hjem fra udlandet og vi har også AALAEU labradoodler. Pris hvad vi sælger vores egne hvalpe til.

8585 Glesborg
22. mar.
Staffordshire Bull Terrier

Staffordshire Bull Terrier

10.000 kr.

Fantastisk smuk og helt unik rød Staffordshire Bull Terrier han udbydes til parring. Han er en erfaren han og parrer selv. Han har DKK tavle. Han er lav og bred, med et flot stop og kort næse, meget racetypisk. Han har lavet meget racetypiske hvalpe som ligner ham. Han bærer det blå gen, så med rette partner kan der komme blå hvalpe. Ring gerne for mere info.

5853 Ørbæk
22. mar.
Avl udbydes

Avl udbydes

1.000 kr.

Smukke Italienske Morgan. Old english bulldog med tavle og fine sundhedsresultater, udbydes til avl af egnede tæver. Krav er at de har tavle og er sundhedstestet. Pris 1000 kr ved parring og 1500 kr pr levende født hvalp. Han kan mødes i Esbjerg.

6705 Esbjerg Ø
22. mar.
Parring tilbydes.
 • Parring tilbydes. - 2
 • Parring tilbydes. - 3

Parring tilbydes.

Sælges

Westerboes Sako tilbydes til parring. Super lækker brun labrador med et rigtig godt sind. Sako er stambogsført i DJR med reg.nr 20-0310-19. Sako er en fantastisk familiehund og bruges flittigt på jagt, han er meget lærenem og lydig, og elsker at være med på tur. Sako er 3 år gammel, vejer 28 kg og er i rigtig god form. Han er albue- og hoftelyst og er sund og rask. Sako er ikke til salg, men tilbydes til parring For yderligere info kontakt Nikolaj ved interesse 23217058.

5400 Bogense
22. mar.
 • Parring tilbydes. - 2
 • Parring tilbydes. - 3
 • Parring tilbydes. - 4
 • Parring tilbydes. - 5
Fransk bulldog han til parring
 • Fransk bulldog han til parring - 2
 • Fransk bulldog han til parring - 3

Fransk bulldog han til parring

5.000 kr.

Chichi er 3 år på 15,5 kg med DKK stamtavle. Han er erfaren har lavet to kulde før på 6 og 7 sunde og raske hvalpe. Parringen foregår hos os, når det lykkes falder betalingen. I er velkomne til at komme igen 1-2 dage efter og hvis tæven går tom, tilbyder vi gratis parring af samme tæve i næste løbetid. Chichi er glad for børn og elsker at leger med andre hunde. Han er sund og rask, fuld af energi, døjer ikke med allergi eller vejrtræknings problemer. Fik taget rtg af HD,AD,OCD, tjekket DNA og for patella luksation. Skriv en SMS/ring Pris 5000 kr.

6440 Augustenborg
21. mar.
 • Fransk bulldog han til parring - 2
 • Fransk bulldog han til parring - 3
 • Fransk bulldog han til parring - 4
Børneglad Buller

Børneglad Buller

2.500 kr.

Min Franske Bullerbasse vil gerne møde nogle damer så han kan give sine gener videre Han har et fantastisk sind Elsker børn Hvis tæven går tom kan den samme tæve parres gratis i næste løbetid Betaling når parringen er overstået

6400 Sønderborg
21. mar.
Golden avl

Golden avl

Sælges

Skøn og rolig lys Golden retriever han udlånes til avl. Far til flere kuld og været brugt i avl i nu 4 år. Nico er 7 år og rolig af sind. Han er ægte med DKK stambog. Alle kuld har været sunde og raske hvalpe. Parring kan aftales uden eller med parringskontrakt Ved parringskontrakt gives der gratis omparring 0-1 hvalp (kan bruges på samme eller anden tæve) og er gældende 1 år. Ingen pris pr hvalp. Fast parrings pris

6500 Vojens
20. mar.
Golden Retriever han tilbydes til parring

Golden Retriever han tilbydes til parrin...

Sælges

Dejlig 2-årig stambogsført Golden Retriever i en virkelig flot mørkgylden farve. Han er enormt kærlig, en god familiehund og har det bedste sind.

5330 Munkebo
20. mar.
Parring avl pomchi

Parring avl pomchi

2.500 kr.

Dejlig Pomchi hanhund på 1 år udbydes til parring og avl. Vi bor i København. Mor er Chihuahua med stamtavle og far pomeranian med stamtavle så en lille ren Pomchi dreng på 3,5 kilo. Hvis perfekt hjem med have og plads til at gø af fugle og gå ture hvor der er fred og ro og også ingen børn. Han er kærlig og beskyttende. Så også mulighed for at købe ham.

2300 København S
20. mar.
Mini malteser

Mini malteser

3.500 kr.

Parring tilbydes Jeg hedder Hugo, jeg er en glad, nysgerrig og charmerende malteser på 3 kg. Jeg er en hund med den bedste personlighed, for jeg er klog, altid frisk på leg og nye bekendtskaber. Jeg startede min karriere ud med 4 hvalpe ved første parring og jeg er klar på mere sjov. Ved interessere ring til min mennesker på nedenstående tlf- nr. Så kan vi lave en aftale. Tlf 30274901.

8831 Løgstrup
19. mar.
Skøn mellem puddel til parring tilbydes
 • Skøn mellem puddel til parring tilbydes - 2
 • Skøn mellem puddel til parring tilbydes - 3

Skøn mellem puddel til parring tilbydes

3.000 kr.

Vores skønne og lyse mellem puddel bliver klar til parring indenfor kort tid. Vi søger derfor skønne tæver, der kan give ham noget erfaring. Han har et meget kærligt og opmærksomt sind, der fungerer rigtig godt med vores børn og andre hunde og katte i vores hjem. Han har ikke stamtavle, men virkelig gode gener. Ligesom han vil blive avlsgodkendt af dyrlæge. Prisen er 3000kr, men skal kun betales, hvis der er gevinst(dokumenteres med scanning af tæven senest 4 uger efter parring.

6300 Gråsten
17. mar.
 • Skøn mellem puddel til parring tilbydes - 2
 • Skøn mellem puddel til parring tilbydes - 3
 • Skøn mellem puddel til parring tilbydes - 4
 • Skøn mellem puddel til parring tilbydes - 5
Parring

Parring

3.500 kr.

Super sød shih tzu tilbydes til parring.Amur er sød og omgængelig dreng fra september 2021.Han vejer godt 6,5 kg og er sund og rask.Amur er med stamtavle og netop blevet far til to kuld (hvalpe 5 og 6).Gratis omparring med mislykkede forsøg på gravitied. Skriv hvis de skulle være spørgsmål

9640 Farsø
16. mar.
Golden udlånes til avl

Golden udlånes til avl

1.300 kr.

Dkk hund og godkendt til avl. Modtager kun Dkk tæver Skriv for reg nr og yderligere info

9800 Hjørring
15. mar.
Gul Labrador tilbydes til avl / parring
 • Gul Labrador tilbydes til avl / parring - 2
 • Gul Labrador tilbydes til avl / parring - 3

Gul Labrador tilbydes til avl / parring

Andet

Har denne fantastiske labrador som hedder kato som jeg tilbyder til avl / parring Kato bor på landet hvor han går frit hele dagen, han er en rigtig familie hund som er familiens midtpunkt. Kato bruges rigtig meget til jagt og jagttræning , hvor han gør det rigtig godt, og kan apportere alt på land og vand. Han er 9 år gammel og vejer 27- 30 kg Han er far til flere kuld. Prisen er en hvalps pris. Ring eller skriv vis der er nogle spørgsmål. Anders 20309548

7550 Sørvad
14. mar.
 • Gul Labrador tilbydes til avl / parring - 2
 • Gul Labrador tilbydes til avl / parring - 3
 • Gul Labrador tilbydes til avl / parring - 4
 • Gul Labrador tilbydes til avl / parring - 5
Labrador red fox klar til avl
 • Labrador red fox klar til avl - 2
 • Labrador red fox klar til avl - 3

Labrador red fox klar til avl

Andet

Vores lille Jonny er avlsklar :) Han fylder 2 år her i marts. Der er ingen stamtavle men som du kan se på billederne, er han en flot og unik hund. Han er fuld af kærlighed og energi. En aktiv hund som er glad for alt og alle. Kontakt mig for at høre mere :) - obs vi ønsker ikke penge, men en af hvalpene. vi har familie som er glade for ham og ønsker en junior-udgave :-)

5672 Broby
11. mar.
 • Labrador red fox klar til avl - 2
 • Labrador red fox klar til avl - 3
 • Labrador red fox klar til avl - 4
 • Labrador red fox klar til avl - 5
parring tilbydes

parring tilbydes

Andet

collie han og shetland sheepdog han tilbydes til parring, også gerne med andre racer. de er begge ægte men uden stamtavle. fast. tlf.86441961 (ikke sms på dette nr.) mob. tlf.29279611

8930 Randers NØ
11. mar.
West Highland White Terrier Avls han
 • West Highland White Terrier Avls han - 2
 • West Highland White Terrier Avls han - 3

West Highland White Terrier Avls han

6.000 kr.

Oskar er en erfaren avls han, han er sund og rask, avlsgodkændt. Han har et super godt sind, han stilles til rådighed til parring.

6000 Kolding
10. mar.
 • West Highland White Terrier Avls han - 2
 • West Highland White Terrier Avls han - 3
 • West Highland White Terrier Avls han - 4
Hanhund til parring
 • Hanhund til parring - 2
 • Hanhund til parring - 3

Hanhund til parring

123.456 kr.

Flot han labrador til avl/parring tilbydes. Balder er 5 år, sund og rask. Meget familievenlig hund. God ved børn. Balder bliver også brugt som jagt hund. Far og mor er ren gammeldags brun labrador. Uden papir. Første parring resulterede i 11 sunde og raske hvalpe. Ring 26792554. Pris en hvalps pris ved vellykket parring

7200 Grindsted
10. mar.
 • Hanhund til parring - 2
 • Hanhund til parring - 3
parring
 • parring - 2
 • parring - 3

parring

Sælges

PARRING TILBYDES. Golden retriever. Aiko er 5 år gammel og en stille og rolig hund med et godt sind. Han er sund og rask og bliver tjekket en gang om året hos dyrelægen. Han er uden stamtavle. Han er testet for HD med A og Ad med 0. Dokumentation haves. Parringen forgår her. Der bliver lavet en parringsaftale,. Ved yderlig interesse kontakt mig på TLF. 23713223 for mere info, samt forløbet. Han er far til flere hvalpe. Kuld størrelse har ligget mellem 8 og 12 hvalpe MVH Mads Ørum

5683 Haarby
10. mar.
 • parring - 2
 • parring - 3
 • parring - 4
 • parring - 5
Labrador tilbydes til parring
 • Labrador tilbydes til parring - 2

Labrador tilbydes til parring

Andet

Angus er en fantastisk familie og jagthund han er registreret schweisshund og super apotør stambogsført DJF, og far til tre kuld hvalpe

6100 Haderslev
9. mar.
 • Labrador tilbydes til parring - 2
Tilbydes til parring
 • Tilbydes til parring - 2
 • Tilbydes til parring - 3

Tilbydes til parring

1.234 kr.

Boss er en blanding af shih tzu og chinese chrestede powder puff, med hår. Han har tidligere lavet et kuld af 4 hvalp. Boss er fra december 2020

9700 Brønderslev
7. mar.
 • Tilbydes til parring - 2
 • Tilbydes til parring - 3
Hundeparring
 • Hundeparring - 2
 • Hundeparring - 3

Hundeparring

1.234 kr.

Hej Jeg hedder Eddie, er 2 år gammel og vejer 32 kg. Jeg er en dejlig familiehund og er også dygtig til jagt. Min ejer synes, det er ved at være tid til at føre mine gener videre. Så hvis du har en lækker tæve, som er klar til at få nogle hvalpe, så kontakt endelig mine ejere?? Pris for parring aftales nærmere ved interesse.

6880 Tarm
5. mar.
 • Hundeparring - 2
 • Hundeparring - 3
 • Hundeparring - 4
 • Hundeparring - 5
Jack Russell Terrier hanhund tilbyder til parring.
 • Jack Russell Terrier hanhund tilbyder til parring. - 2
 • Jack Russell Terrier hanhund tilbyder til parring. - 3

Jack Russell Terrier hanhund tilbyder ti...

3.500 kr.

Vores dejlige Skittels på snart 3 år er klar til at blive far til nogle skønne hvalpe… Skittels er ikke med stamtavle, men en dejlige familiehund, der er god til andre hunde, elsker at løbe og lege med børn. Skittels er sød, omgængelig og flot, glathåret, kortbennet, tricolore, meget sund og rask. Har aldrig været syg. Hvis nogen står og mangler en fantastisk hanhund, så har vi ham. Far til nogle dejlige hvalpe, derfor er vi ikke i tvivl om, at han ved hvad, hvordan og hvor ... :O Vi bor i Assens Skriv eller ring for mere info..

5610 Assens
4. mar.
 • Jack Russell Terrier hanhund tilbyder til parring. - 2
 • Jack Russell Terrier hanhund tilbyder til parring. - 3
 • Jack Russell Terrier hanhund tilbyder til parring. - 4
 • Jack Russell Terrier hanhund tilbyder til parring. - 5
Avl 1000 kr
 • Avl 1000 kr - 2
 • Avl 1000 kr - 3

Avl 1000 kr

1.000 kr.

AVL 1000 KR Min skønne skønne Batman, er ren chihuahua , han er stambogsført og avlsgodkendt i DDH. Han har simpelthen det mest rolige temperament og det blideste sind, for ikke at tale om hans lækre tykke pels og bonus er at han ikke fælder ret meget. Han elsker virkelig alle omkring sig, selv dyrlægen og alle han møder på sin vej, bliver helt forelsket i ham. Han er nok jordens største kælepot. Han finder sig i ALT og så har han en skøn personlighed. Han er helt igennem perfekt, en rigtig sund og rask og en meget tillidsfuld rolig chihuahua, og så har han rigtig gode gener som han giver videre til næste generation. Han har 6/6 saksbid og 0-0 i Patella Lux. Han er født den 16/1-16. Han er fuld dækket i forhold til sine vacciner og dyrlægetjek. Batman er RIGTIG god og MEGET erfaren i at parre og lave de dejligste hvalpe.. Det gør mig så glad at modtage alle se skønne billeder af de kuld, han har lavet, hvor de takker for at deres hvalpe har Batman som far. Han glæder sig meget til at møde din hund uanset race eller tavle :) Her kan du også se et udpluk af nogle af de hvalpe han er far til

7100 Vejle
3. mar.
 • Avl 1000 kr - 2
 • Avl 1000 kr - 3
 • Avl 1000 kr - 4
 • Avl 1000 kr - 5
Labrador retriever parring

Labrador retriever parring

1.234 kr.

Lækker brun labrador retriever han, DKK 10847/2021 med de allerbedste gener, tilbydes parring. Han har et fantastisk mildt sind, er ejegod og er af den bedste race. Lige nu har vi 7 af hans afkom i kurven, født d. 17.2.23 og vi har gennem årene, aldrig haft så kraftfulde hvalpe, de har en kæmpe vækst.

6535 Branderup J
3. mar.
Staffordshire Bull terrier

Staffordshire Bull terrier

Sælges

Vores store flotte Floki tilbydes nu til Avl han har 3 flotte kuld bag sig og med flotte linjer godt sind han er avlsgodkendt og testet hele vejen rundt der er intet at komme efter og ingen allergier Han er en hund med et utroligt vidunderligt sind vores børn kan hoppe rundt på ham uden problemer og han elsker en god puttetid i sofaen han er bare en rigtig familie hund og derfor tilbydes han så andre kan få glæde af samme gener. Han HAR STAMTAVLE

4241 Vemmelev
2. mar.
Brun Labrador han til parring

Brun Labrador han til parring

1.234 kr.

Mangler i en flot brun Labrador han, til parring med jeres tæve, så er Thor klar. Pris: En hvalps pris.

4571 Grevinge
1. mar.
Parring tilbydes af en fantastisk malteser!
 • Parring tilbydes af en fantastisk malteser! - 2

Parring tilbydes af en fantastisk maltes...

1.000 kr.

Mit navn er Rocky og jeg er malteser. Jeg er meget elsket af min familie. Jeg er allerede 4 år gammel og har aldrig parret mig endnu. Så nu er jeg klar til en lidenskabelig dame, der ønsker bløde og søde hvalpe med mig. Jeg leder efter en smuk kvindelig, maltesisk eller enhver anden race, der passer mig godt. Jeg bor i Aalborg med min familie, jeg vil tage mig af min kvinde i mit hus og jeg har en stor have, hvor vi kan løbe sammen. Hvis du har flere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mine forældre. Enza & Otto

9000 Aalborg
27. feb.
 • Parring tilbydes af en fantastisk malteser! - 2
Avlsgodkendt Bomuldshan
 • Avlsgodkendt Bomuldshan - 2

Avlsgodkendt Bomuldshan

2.000 kr.

Smuk Avlsgodkendt Bomuldshan til parring. Han er en ægte Coton de Tulear med fin stamtavle og flot 1. placerering på DRU udstilling i juniorklasse og avlsgodkendt gennem DDA. Han er testet 0/0 for patella. Han er født i juni 2016 og har parret flere gange med stor succes, er f.eks. far til kuld på op til 8 hvalpe. Han har et utroligt dejligt sind, er rolig og kærlig og elsker at ligge og nusse på sofaen. Han er klog og lærenem og meget social. Ring gerne på 28443118 hvis du/i har spørgsmål omkring parring..:-)

9530 Støvring
26. feb.
 • Avlsgodkendt Bomuldshan - 2
Staffordshire Bull terrie.
 • Staffordshire Bull terrie. - 2
 • Staffordshire Bull terrie. - 3

Staffordshire Bull terrie.

1.000 kr.

Stor, massiv og flot han tilbydes til avl. Har flotte blod linjen. Moderen haves i hjemmet, som er import avls tæve fra Spanien med flotte papir. Afregning kan tilbydes på forskellige måder. Enten en hvalps pris. Eller 4500,- og 1000 ,- . pr født hvalp. Hvis i har en anden betalings løsning er jeg til at snakke med.

6100 Haderslev
26. feb.
 • Staffordshire Bull terrie. - 2
 • Staffordshire Bull terrie. - 3
 • Staffordshire Bull terrie. - 4
 • Staffordshire Bull terrie. - 5
Danmarks bedste Berner
 • Danmarks bedste Berner - 2
 • Danmarks bedste Berner - 3

Danmarks bedste Berner

12.346 kr.

Danmarks nok flotteste og dejlige Berner dreng. Sidste år for parring. Se mere på Facebook :vores Berner Otto har lavet kuld på 9-11-15 hvalpe. Skriv på 21181220 hvis du er interesseret og jeg ringer dig op.

6500 Vojens
25. feb.
 • Danmarks bedste Berner - 2
 • Danmarks bedste Berner - 3
 • Danmarks bedste Berner - 4
Golden Retriever tilbydes til parring

Golden Retriever tilbydes til parring

Andet

Golden Retriever tilbydes til parring. Simba er 4 år gammel og har det skønneste sind. Han kan med alle hunde, og elsker børn. Simba har stamtavle men det er ikke et must for os at tæven har stamtavle Simba er far til flere store kuld hvalpe. Han er besøgshund gennem Trygfonden og stortrives med det. Parringen foregår hos os (nær Randers). Hvis det har interesse kan jeg kontaktes på: 24622585

8930 Randers NØ
24. feb.
Brun labrdor tilbydes til parring

Brun labrdor tilbydes til parring

Sælges

Brun labrador uden stamtavle tilbydes til parring/avl. Bjørn er 5 år gammel (april 2017). Han er en glad, kærlig og rolig familiehund med et dejligt sind. Han er i god form og med en vægt på 26 kg. Bjørn har prøvet det 5 gange før. Først med vores egen tæve, hvor de hang sammen 3 gange på 3 forsøg. (Der kom 8 hvalpe d 23 november, 2021), samt 4 gange med 4 andre tæver, hvor de også hang sammen. (2. parring gav 9 hvalpe, 3. parring gav 7 hvalpe, 4. parring gav 10 hvalpe og 5 parring 11 hvalpe). Et af billederne er vores eget kuld, med Bjørn som far. Ved interesse, ring eller skriv en besked, så kan vi forhåbentlig få lavet en aftale til din/jeres tæve. Kun seriøse henvendelser.

6740 Bramming
21. feb.
Skøn storpuddel til avl
 • Skøn storpuddel til avl - 2
 • Skøn storpuddel til avl - 3

Skøn storpuddel til avl

Andet

Super flot kongepuddel tilbydes til avl. Han er fra juli 2021. Ca 62 cm over ryggen og godt 22 kg. Han er sund og rask og jordens kærligste og mest godmodige hund og altid fuld af energi. Ring eller skriv gerne for yderligere information og pris

8600 Silkeborg
15. feb.
 • Skøn storpuddel til avl - 2
 • Skøn storpuddel til avl - 3
 • Skøn storpuddel til avl - 4
 • Skøn storpuddel til avl - 5
Kongepuddel/Storpuddel

Kongepuddel/Storpuddel

Andet

Carlos udbydes i avlen. Han er snart 3 år og far til et kuld hvalpe så han ved hvad det drejer sig om ? Han er med fuld stamtavle i DKK, røntgen af både hofter og skulder, uden anmærkninger. På billeder kan Carlos mor også ses, hun bor sammen med Carlos. Mor er sort og hans far hvid. Andre racer er også velkommen. Carlos er familiehund, flink mod mennesker og andre hunde, til daglig arbejder han som besøgshund på et Plejecenter, han har det bedste og rareste sind. Pris for en vellykket parring og heraf kommende hvalpe, er en hvalps pris ved salg. Tæven er velkommen, vi har lukket have hvor de kan lære hinanden at kende. Kom gerne og hils og se ham.

7800 Skive
13. feb.
Dværggravhund til parring
 • Dværggravhund til parring - 2
 • Dværggravhund til parring - 3

Dværggravhund til parring

1 kr.

Anton er en 3 år gammel dværggravhund. God hund med Godmodigt sind. Har været brugt til avl flere gange.

5683 Haarby
12. feb.
 • Dværggravhund til parring - 2
 • Dværggravhund til parring - 3
 • Dværggravhund til parring - 4
 • Dværggravhund til parring - 5
Labrador tilbydes til avl
 • Labrador tilbydes til avl - 2
 • Labrador tilbydes til avl - 3

Labrador tilbydes til avl

3.500 kr.

Super flot Red FOX Labrador han tilbydes til avl. Ring for yderligere info på tlf: 23230145

7171 Uldum
11. feb.
 • Labrador tilbydes til avl - 2
 • Labrador tilbydes til avl - 3
 • Labrador tilbydes til avl - 4
 • Labrador tilbydes til avl - 5
Pomeranian til avl

Pomeranian til avl

1.500 kr.

Har disse flotte han pomeranian til parringer. De har et super temperament og væsen. Flere parringe på deres cv, så de ved hvad det drejer sig om, og er ret effektive. En parring hvor de har hængt sammen koster 1500 kr skulle tæven gå tom er der en gratis omparring ved næste løbetid. Du kan kører frem og tilbage med din tæve til parring fra hendes 9 og 11 dag. eller du kan komme med hende på 9 dagen og hente hende igen på 12 dagen. Så sætter vi dem sammen til parring en gang om dagen mens hun er her. Se flere billeder af de flotte fyre og deres familie og tidligere hvalpe på fynsskovkatte.dk

5881 Skårup Fyn
11. feb.
Side:af 2