Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

parring

Andet

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Hunde / Avl"

Opret favoritsøgning

Hunde tilbydes til avl på GulogGratis.dk. Her kan du købe sunde og flotte hunde til avl til en billig pris.


Find flere forskellige hunderacer som tilbydes til avl på GulogGratis.dk

På GulogGratis.dk tilbydes flere forskellige hunde til avl. Du kan både finde Chihuahuaer, West Highland White terriere, franske bulldogs, gravhunde, Golden Retrivere, Cocker Spaniels eller andre hunde som tilbydes til avl. Hvis du søger efter en far til et kommende kuld hvalpe, kan du finde ham online på GulogGratis.dk. Du kan også oprette en annonce, hvor du søger efter en hund, som tilbydes til avl. På GulogGratis.dk har du mange muligheder: køb eller adopter en sød hund, find tilbehør til billige priser, find hundefoder der bortgives eller andet som gives bort.

Læs mere
Skal du have din hund parret?

Skal du have din hunhund parret, og leder du derfor efter en hanhund, som tilbydes til avl? Så kan du helt sikkert finde en flot og sund hund her på GulogGratis.dk. Her har vi mange annoncer med avlsgodkendte hunde, så det er derfor let for dig at finde en hund, som tilbydes til avl. Hvis du ikke mangler en hund til parring, har vi også salg af tilbehør til hunde. Find eksempelvis hundefoder på tilbud, halsbånd som sælges billigt eller andet tilbehør som gives væk gratis.

Ønsker du at opdrætte velfungerende familiehunde?

Når du skal avle på hunde, er der flere ting, du skal forholde dig til. Du skal sørge for at have en solid viden om den hunderace du ønsker at opdrætte, herunder arvelige sygdomme, sundhed, temperament, udseende og type. Når du har fået et kuld hvalpe, er det vigtigt, at du kan sælge dem igen. - Det kan du gøre ved at oprette en salgsannonce på GulogGratis.dk, hvor det er nemt at finde potentielle ejere til dine hvalpe.
Læs mindre