Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Bareback pad Physio

Kr. 1.250,-

Sælgers annoncer Annoncer fra DF65 (5)


Sadel

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Rideudstyr / Sadel"

Opret favoritsøgning

På GulogGratis.dk kan du købe en brugt sadel til en billig pris: Her er salg af dressursadler


På udkig efter en bomløs sadel? På GulogGratis.dk sælges billige sadler til heste og ponyer

Tag et kig på annoncerne med rideudstyr på GulogGratis.dk, hvis du er på udkig efter en sadel til din hest. Her kan du gøre et godt køb på en bomløs sadel, dressursadel, springsadel, kombisadel eller westernsadel til heste og ponyer. I samme kategori kan du ligeledes finde dækkener, ridestøvler, ridehjelme og stævnejakker til billige priser. På GulogGratis.dk kan du også være heldig at få et nyt kæledyr helt gratis! Gå online og adopter en kanin som gives væk, en hamster som bortgives eller et marsvin som gives bort.

Læs mere
Find en kombisadel, dressursadel eller springsadel billigt til salg på GulogGratis.dk

Der findes flere forskellige sadeltyper som bomløse sadler, dressur-, spring- og kombisadler samt sadler til både heste og ponyer. Som regel er sadler enten lavet af læder eller kunststof. En lædersadel er slidstærk, men den er tungere og kræver også mere vedligeholdelse end en sadel i kunststof. På GulogGratis.dk er der mange forskellige typer sadler til salg, så du hurtigt kan finde dén, der er optimal for dig og din hest.

Køb en brugt sadel online: Sadler til heste og ponyer kan købes på tilbud på GulogGratis.dk

På GulogGratis.dk kan du gøre et godt køb på en sadel til dressur eller spring. En dressursadels primære funktion er at optimere kontakten mellem hest og rytter, så hesten mærker selv små signaler fra rytteren. En springsadel er bygget til at give rytteren den bedste støtte og hesten den største bevægelsesfrihed i springet. Kombisadlen kan både bruges til spring og dressur og er en kombination af de to sadeltyper, så den kan støtte rytteren i begge discipliner.
Læs mindre