Postnr/By

Fx 5000, Odense

Radiusfra hvor du bor

Byer

Områder

Lande

For hurtig søgning indtast
annonce id: 35398205
i søgefeltet og klik søg

Opstaldning med RIDEHAL!!! Boks/ løsdrif

Udlejes  Kr. 700,-
Beskrivelse:
Opstaldning med RIDEHAL tilbydes i privat hestepension med plads til 14 heste på stald. Kun 9 km fra Skive centrum, 8 km fra Stoholm og 20 km fra Viborg...
Fantastiske rammer for både hest og rytter.
Dejlig allergivenlig og lys stald med højt til loftet og store bokse. Frostfri vandkopper og hay bar i alle bokse. Mulighed for selv at vælge strøelse.
Masser af foldtid med hø ad libitum på foldene i vinterperioden til fast lav pris.
I sommerperioden går hestene på græs hele døgnet. Alle folde er tilsået med lav-fruktan hestegræs blanding som omlægges jævnligt.
Gode faciliteter med Ridehal 20x40m og udendørs bane med lys 20x60m samt godt ride terræn. Der er springmaterialer på stedet. Hal og bane er SELVFØLGELIG til fri afbenyttelse for heste som er opstaldet på stedet!.
Opvarmet sadelrum med store staldskabe, som kan aflåses.
Rytterstue med the-køkken til socialt samvær. Adgang til toilet.
Ind og udlukning sker efter en vagtplan, med hensynstagen til folks ønsker.
Hø på stald betales efter forbrug. Krybbefoder medbringer man selv, da man selv skal have lov at vælge det foder som passer til lige præcis den hest.
Der er også mulighed for opstaldning i løsdrift. Dejlig stor banevogn med stort halvtag, i alt ca. 5o m2.. I vinterperioden er der hø ad libitum. Sommer på græs. Selvfølgelig fri adgang til faciliteterne. Løsdrift er KUN for ponyer.
Vi opstalder IKKE hingste.