Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Godt kåret avlshoppe

Kr. 6.500,-


Shetlænder

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Heste / Shetlænder"

Opret favoritsøgning

Find en Shetlænder til salg på GulogGratis.dk: Her er også Islænderheste og Fjordheste til salg


Der er mange forskellige heste til salg på GulogGratis.dk: Køb en sød lille Shetlænder online

Er du vild med den lille robuste Shetlænder? Så skal du klikke dig ind på GulogGratis.dk og se udvalget af Shetlændere, som er til salg lige nu. Der sælges også andre hesteracer som Islændere og Fjordheste på GulogGratis.dk, hvor du også kan købe andre ponyer samt hopper, hingste og føl. Du kan også finde foder til billige priser, springmateriale på tilbud og staldinventar til en billig pris online. På GulogGratis.dk er der desuden annoncer med gratis kæledyr som gives bort: Adopter en hamster som gives væk eller en kanin som bortgives.

Læs mere
Der er både heste og ponyer til salg på GulogGratis.dk, hvor du kan købe en fin lille Shetlænder

Den lille Shetlænder, der som fuldvoksen ikke bliver højere end 1,07 meter ved manken, stammer fra Shetlandsøerne nordøst for Skotland. Shetlænderen er hårdfør og stærk - derfor egner racen sig både til ridning og som arbejdshest. Shetlandsponyen er sikker på benene, har et godt syn og kan blive meget gammel. Shetlænderen er en intelligent hest med et blidt og roligt temperament, men den kan også være egenrådig og fræk.

Heste sælges på GulogGratis.dk: Shetlændere kan købes online og her er også salg af billigt rideudstyr Shetlandsponyen har et karakteristisk lille hoved med små ører og stor afstand mellem øjnene. Shetlænderen har en kort, muskuløs hals, en kompakt, firskåren krop med korte, stærke ben samt en tyk hale og man. Shetlænderponyens sommerpels er kort og glansfuld, men om vinteren anlægger racen en tyk og tæt vinterpels med et vandtæt, dobbelt hårlag, som bevirker at regn preller af, så hestens hud holdes tør. Racen fås i et bredt farvespektrum fra sort over grå til brun og rød samt cremefarvet og hvid.
Læs mindre