Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Knabstrupper vallak

Kr. 13.000,-


Pony

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Heste / Pony"

Opret favoritsøgning

Køb en sød pony på GulogGratis.dk, hvor der er mange forskellige ponyer til salg


Ponyer sælges på GulogGratis.dk: Her er også salg af rideudstyr og staldinventar

Hvis du er på udkig efter en sød og lærenem pony, skal du klikke dig ind på GulogGratis.dk, hvor der er mange forskellige ponyer til salg. Her sælges også hopper og hingste af racerne Islænder og Shetlænder samt andre hesteracer. Det er også på GulogGratis.dk, at du kan købe rideudstyr til billige priser, springmateriale på tilbud samt foder og tilskud til en billig pris. Vidste du, at du på GulogGratis.dk kan få et kæledyr helt gratis? Tag et kig på annoncerne med mus som gives bort, hamstere som gives væk og marsvin som bortgives og adopter en sød lille gnaver i dag.

Læs mere
Søde ponyer og billigt pony udstyr kan købes online på GulogGratis.dk

Du kan kende en pony på, at den har en kraftigere man, pels og hale end heste. Ponyer har også proportionelt kortere og kraftigere ben, et bredere brystparti, kraftigere skelet samt et kraftigt men kort hoved. Ponyens udseende og gangart afhænger også af, hvilken race ponyen tilhører. Der findes flere forskellige ponyracer som Fjordhest, Shetlandspony, Welsh pony, Welsh Mountain pony, Connemara, New Forest-pony og Amerikansk walking pony m.fl.

Pony sælges på GulogGratis.dk, hvor du også kan købe flotte heste og søde føl

Ponyen adskiller sig blandt andet fra hesten ved at have tykkere pels, manke og hale, kortere ben, bredere bagparti og et kraftigere skelet. Ponyerne stammer oprindeligt fra vilde hesteracer, hvis størrelse gennem tiden er blevet tilpasset til det omgivende miljø og derefter er videreudviklet gennem avl. Ponyer inddeles i tre kategorier alt efter hvor høj ponyen er målt over manken.
Læs mindre