Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

vidaXL fuglebur med tag sort stål 66 x 66 x 155 cm

Kr. 739,-


Fuglebur

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Tilbehør / Fuglebur"

Opret favoritsøgning

Køb et stort fuglebur online: Der er mange forskellige fuglebure til salg på GulogGratis.dk


Billige fuglebure sælges på GulogGratis.dk: Her er også salg af volierer

Er du på jagt efter et fuglebur til salg til en billig pris? Så tag et kig på GulogGratis.dk, hvor du kan købe nye og brugte fuglebure til undulater, kanariefugle, papegøjer og nymfeparakitter. På GulogGratis.dk kan du også gøre et godt køb på en voliere, et hønsehus eller diverse tilbehør til fugle. Du kan naturligvis også finde fuglen som passer til buret online, hvor såvel undulater og kanariefugle som papegøjer og nymfeparakitter kan købes. Her er også annoncer med gratis kæledyr: Kaniner bortgives, hamstere gives væk og marsvin gives bort på GulogGratis.dk – så adopter et kæledyr online i dag og få et lille nyt familiemedlem.

Læs mere
Et brugt fuglebur eller en voliere kan du købe til en billig pris på GulogGratis.dk

Uanset hvilken fugl du har, skal du vælge et stort og rummeligt fuglebur: Fugle elsker nemlig at flyve og at hoppe fra gren til gren. Mellemrummet mellem fugleburets tremmer skal være mindre en bredden på fuglens hoved, så den ikke kan komme til skade ved at komme i klemme mellem tremmerne. På GulogGratis.dk sælges nye og brugte fuglebure i mange forskellige størrelser og udformninger, så du har gode muligheder for at finde det helt rigtige fuglebur til din fugl.

Nye og brugte fuglebure til undulater kan købes billigt på GulogGratis.dk

På GulogGratis.dk kan du købe et billigt fuglebur samt tilbehør til at indrette buret til din fugl. Indret fugleburet med siddepinde af naturgrene, en vandskål eller drikkeflaske og en foderskål. Hvis din fugl kan lide at bade, skal den også have en badeskål i buret. Sørg for at skifte både drikke- og badevand hver dag og gør hele buret hver uge.
Læs mindre