Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Hønsehus med redekasse og løbegård

Kr. 1.200,-

Sælgers annoncer Annoncer fra Karl 2206 (13)


Hønsehus

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Tilbehør / Hønsehus"

Opret favoritsøgning

Der er hønsehuse til salg på GulogGratis.dk: Køb et billigt hønsehus online


Find et brugt hønsehus til salg på GulogGratis.dk: Her sælges billige hønsehuse

På GulogGratis.dk sælges hønsehuse i forskellige størrelser og udformninger. Du kan blandt andet finde et hønsehus med gård og redekasse på tilbud. Vil du selv bygge hønsehus? Så kan du finde materialer som træ, hegn og foderautomater til en billig pris online. Der er også fuglebure, volierer og andet tilbehør til fugle til salg på GulogGratis.dk, hvor du desuden kan være heldig at få et gratis kæledyr. Klik dig ind på annoncerne med hamstere som gives bort, kaniner som gives væk og marsvin som bortgives og adopter et kæledyr, som søger et nyt hjem.

Læs mere
Salg af hønsehuse på GulogGratis.dk: Her kan du købe et stort hønsehus online

Køb et hønsehus på GulogGratis.dk og placer det bedst muligt i din have, så dit hønsehold kommer godt fra start. Hvis hønsehuset har en tilhørende hønsegård, er det en god idé at vælge en placering, som giver hønsene adgang til både græs og jord. Sørg også for at der både er sol, skygge og læ at finde for hønsene, når de færdes i hønsegården.

På udkig efter et stort hønsehus? Nye og brugte hønsehuse kan købes på GulogGratis.dk

Har du købt et hønsehus til dine høns på GulogGratis.dk? Så kan du gå i gang med at indrette hønsehuset med siddepinde, redekasser, foder- og drikkeautomater. Hønsehuset giver dine høns ly for natten og mulighed for at lægge æg i fred og ro, men det er også vigtigt med et fintmasket og stærkt net, som beskytter hønsene mod angreb fra ræve og rotter.
Læs mindre