Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Undulat

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Fugle / Undulat"

Opret favoritsøgning

Køb en sød undulat på GulogGratis.dk: Her er engelske undulater og undulatunger til salg


Der er undulater til salg på GulogGratis.dk, hvor du også kan købe et stort fuglebur

Køb en undulat på GulogGratis.dk, hvor australske og engelske undulater i flotte farver sælges. Det er også her, du kan finde en fuglevoliere på tilbud eller et rundt fuglebur til salg til en billig pris. Hvis du er interesseret i andre fuglearter, kan du tage et kig på annoncerne med kanariefugle, nymfeparakitter og papegøjer. Det er faktisk også muligt at få et helt gratis kæledyr på GulogGratis.dk: Adopter en kanin som bortgives, en hamster som gives væk eller et marsvin som gives bort online.

Læs mere
Find en flot undulat til salg på GulogGratis.dk - her er også salg af billige fuglebure

Undulater er aktive og nysgerrige fugle, som er nemme at passe. Din undulat kan blive meget tam og snakkesaglig, hvis du hver dag bruger tid sammen med den. Hvis undulaten skal være alene i mange timer, er det bedst at du anskaffer to, så den ikke bliver ensom. Arten trives bedst med en luftfugtighed mellem 50 og 60 procent, ligesom frisk luft og sollys er godt for fuglene.

Fuglebure til undulater kan købes på GulogGratis.dk, hvor du også kan få billigt undulat tilbehør

Uanset om du vælger et helt nyt eller et antik fuglebur til din undulat, skal du vælge et stort og rummeligt bur, som du indretter med siddepinde af naturligt træ i forskellige tykkelser. Undulater har brug for at blive aktiveret, derfor skal din fugl have lov til at flyve frit i hjemmet eller i en stor voliere.
Læs mindre