Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Dværgpapegøje

Sælges

Sælgers annoncer Annoncer fra ek52 (7)


Papegøje

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Fugle / Papegøje"

Opret favoritsøgning

Der er papegøjer til salg på GulogGratis.dk: Køb en Amazone, Ara eller Jaco papegøje online


Papegøjer sælges på GulogGratis.dk, hvor du også kan købe papegøje legetøj

Leder du efter en papegøje til salg? Så er det på GulogGratis.dk at du finder, hvad du søger! Her er der nemlig søde dværgpapegøjer og flotte Jaco, Ara, Senegal og Amazone papegøjer til salg. Du kan også finde fugletilbehør til en billig pris og købe billige papegøjebure, billigt foder eller papegøje legetøj på tilbud. Du kan også klikke dig ind på annoncerne med andre fugle som nymfeparakitter, græsparakitter og sangparakitter. GulogGratis.dk er også stedet, hvor du kan få et helt gratis kæledyr: Se annoncerne med små hamstere som gives væk, bløde kaniner som bortgives og frække marsvin som gives bort og adopter en af dem i dag.

Læs mere
Salg af søde og flotte papegøjer på GulogGratis.dk: Køb en grå Jaco papegøje online

Hvis du gerne vil have en papegøje, skal du starte med at sætte dig grundigt ind i papegøjens behov og dens naturlige adfærd samt levevilkår. Papegøjen skal stimuleres og aktiveres, så den ikke udvikler en problematisk adfærd. Med træning, der har fokus på positiv forstærkning, kan du skabe et tillidsfuldt forhold til din papegøje og lære den forskellige tricks som at vinke, dreje, rundt eller løfte vingerne på kommando.

Papegøjer kan købes online: Find en Senegal, Amazone eller Ara papegøje til salg på GulogGratis.dk

Før du anskaffer dig en papegøje, skal du kende dens oprindelige levested, så du kan sørge for den rette temperatur, luftfugtighed og kost. Papegøjer skifter fjerdragt 1 til 2 gange om året, og det er vigtigt, at de har mulighed for at bade, har adgang til siddepinde af forskellige tykkelse og får en varieret kost. Papegøjer er desuden sociale dyr, som har brug for tæt kontakt med artsfæller eller deres ejer. Derfor skal du dagligt stimulere og aktivere din papegøje.
Læs mindre