Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Nymfeparakit

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Fugle / Nymfeparakit"

Opret favoritsøgning

Flotte nymfeparakitter sælges på GulogGratis.dk, hvor du også kan købe et nymfeparakit bur


Nymfeparakitter sælges online: Køb en hvidhovedet nymfeparakit på GulogGratis.dk

Der er et stort og varieret udvalg af fugle til salg på GulogGratis.dk. Du kan blandt andet købe undulater, kanariefugle, papegøjer, nymfeparakitter og nymfeparakit unger. Blandt annoncerne kan du finde en flot grå, gul, hvidhovedet eller perlet nymfeparakit samt billigt tilbehør til din parakit; køb et bur til en billig pris eller find foder på tilbud. Der er også andre dyr til salg på GulogGratis.dk, hvor du desuden kan få et gratis kæledyr: Adopter en hamster som bortgives, en kanin som gives væk eller et marsvin som gives bort.

Læs mere
Der er flotte nymfeparakitter til salg på GulogGratis.dk: Her er også salg af billige fuglebure

Du kan både holde en nymfeparakit som tam fugl eller kæledyr og som voliere fugl. Nymfeparakitten er generelt en venlig fugl, som er nem at have med at gøre og sagtens kan holdes sammen med andre arter. Nymfeparakitter kan dog larme meget; deres skrig er en langstrakt trille, som ender i en opadgående tone, de kan også lide at fløjte og lære enkelte menneskeord.

Isabel og Lutino nymfeparakitter kan købes på GulogGratis.dk, hvor flotte parakitter er til salg

Hvis du holder din nymfeparakit i et bur, skal den have mulighed for at komme ud og flyve hver dag. Nymfeparakitter er nemlig utroligt gode flyvere, som har behov for daglige flyveture for ikke at blive rastløse og stressede. Nymfeparakitten elsker at bade både i et kar med vand og støvbad. Du skal også sørge for at din fugl har adgang til frisk foder døgnet rundt; basiskosten bør være en parakitblanding suppleret med lidt grønt i form af agurk, salat eller fuglegræs.
Læs mindre