Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Kanariefugl

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Fugle / Kanariefugl"

Opret favoritsøgning

Kanariefugle i flotter farver sælges på GulogGratis.dk: Køb en smuk kanariefugl online


Kanariefugl til salg: På GulogGratis.dk kan du købe de flotteste kanariefugle

Flotte grønlige, brogede, gule, orange og røde kanariefugle sælges på GulogGratis.dk. Du kan både købe enkelte fugle og par, og udvalget tæller såvel Stillits og Oxhire som Agat og Gloster kanariefugle. Her sælges desuden andre fugle som undulater, parakitter og papegøjer. På GulogGratis.dk kan du også få billigt tilbehør til din kanariefugl – her er nemlig billige fuglebure, volierer på tilbud samt foder til salg til en billig pris. Er du på udkig efter en helt anden slags kæledyr? Så adopter en kattekilling som gives væk gratis, en kanin som bortgives eller en hamster som gives bort.

Læs mere
Salg af Agat og Gloster kanariefugle på GulogGratis.dk: Køb enkelte fugle og par online

Kanariefugle er sociale dyr, som ikke bør holdes alene. Derfor er det en god idé at anskaffe et par, da fugle som har selskab af en artsfælle generelt trives bedre end fugle, som er alene. Det er dog bedst enten at holde flere hunner eller en han og en hun sammen, for at undgå aggressioner fuglene imellem. Kanariefuglehannen synger smukt, mens hunnen kun slår korte triller.

Kanariefugle sælges online: Flotte og søde fugle kan købes på GulogGratis.dk

Kanariefugle er gode flyvere og har brug for at få rørt vingerne hver dag. Derfor bør de have et stort og rummeligt bur med mulighed for fritflyvning i hjemmet eller i en voliere. Dine fugle skal have adgang til frisk foder hele døgnet rundt. Kanariefuglens grundkost bør bestå af kanariefrøblanding suppleret med frugt og grønt som revne æbler og gulerod, agurkeskiver, salatblade, mælkebøtteblade og fuglegræs. Der skal også være rent drikkevand i et drikkekar eller et pumpeglas.
Læs mindre