Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Daggamle kyllinger

Kr. 30,-

Sælgers annoncer Annoncer fra Ole13 (5)


Kylling

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Fjerkræ / Kylling"

Opret favoritsøgning

Daggamle kyllinger er til salg på GulogGratis.dk: Køb fjerkræ til dit hønsehold online


Kyllinger til fritgående hønsehold sælges på GulogGratis.dk

Køb daggamle kyllinger på GulogGratis.dk, hvor mange forskellige racer er til salg. Du kan også købe høns, haner, ænder og gæs online, ligesom du kan finde billigt udstyr og billige materialer til etablering af dit eget hønsehold. Her er nemlig annoncer med hegn på tilbud og hønsehuse til en billig pris. Adopter et kæledyr på GulogGratis.dk, hvor kaniner bortgives gratis, hamstere gives væk og marsvin gives bort.

Læs mere
Daggamle kyllinger kan købes på GulogGratis.dk: Her er salg af fjerkræ til private og landbrug

Hvis du køber daggamle kyllinger på GulogGratis.dk, skal du sørge for at give kyllingerne den rette pasning og pleje. Det er især vigtigt, at kyllingerne får nok varme, mens de er helt små. Det kan du sørge for med en varmelampe og rigeligt strøelse, som er med til at gøre det lunt og godt for kyllingerne. De må ikke udsættes for træk, men skal være omgivet af stillestående luft i den første tid.

Levende kyllinger sælges på GulogGratis.dk, hvor du også kan købe høns og haner

Pas godt på de små kyllinger, som du har købt på GulogGratis.dk. Det er en god idé at tilsætte vitaminer til drikkevandet, så du er sikker på, at kyllingerne får hvad de har brug for i voksefasen. Læg ud med at give kyllingerne startfoder; de første dage skal de fodres døgnet rundt, men efter en lille uges tid, skal de ikke længere have foder om natten. Du kan med fordel placere drikkevand og foder hver for sig, så kyllingerne må bevæge sig for at drikke og spise.
Læs mindre