Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Maran hønniker

Kr. 135,-

Sælgers annoncer Annoncer fra Besti (8)


Høns

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Fjerkræ / Høns"

Opret favoritsøgning

Flotte æglæggende høns sælges på GulogGratis.dk: Rød Sussex og Isa Brown er til salg online


Vil du holde høns i haven? Så køb hønsene på GulogGratis.dk!

Drømmer du om at holde høns i din have? Så kan du realisere drømmen på GulogGratis.dk, hvor der er Orpington, guldrandet Wyandotter, Maraner, Isa Brown samt rød og lys Sussex til salg. Her er også salg af andre typer fjerkræ som kalkuner, gæs og ænder. Hvis du er på jagt efter billige materialer til opbygningen af dit hønsehus, kan du både finde redekasser til en billig pris, et billigt hegn og et hønsehus på tilbud online. Har du også plads til kæledyr med pels og lyserøde snuder? Så klik dig ind på GulogGratis.dk og adopter en kanin som gives bort gratis, en hamster som gives væk eller et marsvin som gives bort.

Læs mere
Høns kan købes på GulogGratis.dk: Her er salg af Isa Brown og Wyandotter

Vil du gerne være selvforsynende med friske æg til morgenbordet og udnytte dit have- og køkkenaffald bedre? Så skal du holde høns, som udover at levere frisklagte æg også omsætter affaldet til gødning til havens bede. Derudover er det hyggeligt med fritgående høns, som sol- og støvbader i haven og undersøger alle hjørner og kroge for at finde noget spiseligt. Inden du går i gang med at etablere dit hønsehold, bør du dog undersøge, om der er særlige regler for hold af fjerkræ i dit boligområde.

Du kan købe fritgående høns online: På GulogGratis.dk sælges perlehøns og New Hampshire

Skab gode rammer om dit hønsehold med en overdækket hønsegård i et fintmasket, stærkt net og et lukket hønsehus med siddepinde, redekasser samt vand- og foderautomater. Når såvel hønsegården som hønsehuset er klar til at blive taget i brug, kan du klikke dig ind på GulogGratis.dk og købe flotte høns og måske en hane til dit hønsehold.
Læs mindre