Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Skånsk Blomsterhøne Kok

Kr. 50,-

Sælgers annoncer Annoncer fra Kim p. (3)


Hane

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Fjerkræ / Hane"

Opret favoritsøgning

Haner til salg på GulogGratis.dk: Rød Sussex, Mille Fleur og Plymouth Rock kan købes online


Salg af haner og dværghaner på GulogGratis.dk: Køb en hanekylling online

Hvis du gerne vil have små, fine kyllinger i din hønsegård, skal du købe en hane på GulogGratis.dk. Her sælges både racerene haner, krydsninger og dværghaner. Blandt annoncerne kan du finde hvide silkehaner, Rød Sussex, Kochinhaner, Mille Fleur og Plymouth Rock. Du kan også få andre slags fjerkræ som ænder, gæs og kalkuner samt billige materialer til opbygning af såvel hønsehus som hønsegård. Køb hegn til en billig pris, billigt træ og redekasser på tilbud. På GulogGratis.dk er der desuden gode muligheder for at finde et gratis kæledyr: Se annoncerne med hamstere som gives bort, marsvin som gives væk og rotter som bortgives og adopter en sød og charmerende gnaver online.

Læs mere
Hane til salg: Du kan købe hvide silkehaner, Rød Sussex og Mille Fleur på GulogGratis.dk

Før du køber høns og en hane på GulogGratis.dk, skal du etablere et hønsehus og en hønsegård, som danner gode, sikre rammer om dit hønsehold. Hønsehuset bør være et lukket skur med vand- og foderautomater, siddepinde og redekasser, så hønsene kan sove, spise og lægge æg i fred og ro. En solid og sikker hønsegård er omsluttet af et finmasket og stærkt net, som er gravet ned i jorden for at forhindre at rotter og ræve kan grave sig ind til hønsene.

Vil du holde høns i haven? Så køb en hane og høns på GulogGratis.dk

En hane er nødvendig, hvis du gerne vil have små, fine kyllinger i din hønsegård. Klik dig ind på GulogGratis.dk og se de mange flotte haner, som er til salg. Det er altid en god idé, at kende reglerne for hold af fjerkræ i dit boligområde, inden du går i gang med at etablere eller udvide dit hønsehold. En hane kan have en socialiserende effekt på hønsene og lægge en dæmper på deres kaglen, men du bør alligevel lys- og lydisolere hønsehuset, så hanen og hønsene generer omgivelserne mindst muligt.
Læs mindre