Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Små dværghøns

Kr. 200,-


Dværghøns

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Fjerkræ / Dværghøns"

Opret favoritsøgning

Køb fjerkræ online: Orpington og Wyandotter dværghøns sælges på GulogGratis.dk


Der er dværghøns til salg på GulogGratis.dk, hvor du kan købe Orpington, Wyandotter og Kochin

Dværghøns som sølvrandet og guldrandet Orpington, Wyandotter, Kochin, danske landhøns, perlehøns og silkehøns er til salg på GulogGratis.dk. Du kan også købe andre slags fjerkræ online – her er for eksempel salg af høns, ænder, gæs, fasaner og kalkuner. Hvis du er på udkig efter et hønsehus på tilbud, et billigt hegn til hønsegården eller billige æglægningskasser, kan du finde alt til dit hønsehold til en billig pris på GulogGratis.dk. Hvis du både er til hobby- og kæledyr, skal du tage et kig på annoncerne med gratis kaniner som gives væk, marsvin som bortgives og hamstere som gives bort. Adopter ét af de søde, små kæledyr, som mangler et nyt hjem.

Læs mere
Dværghøns racer som Wyandotter og Orpington er til salg på GulogGratis.dk

Du kan skabe et hyggeligt lille hønsehold med dværghøns købt på GulogGratis.dk, hvor både dværgorpington, dværgwyandotter og dværgsilkehøns er til salg. Dværghønsene vejer mellem 500 gram og 1,8 kg og kræver ikke så meget plads som de større racer. Dværghønseæg er mindre end æg fra de større hønseracer, men de har store blommer og er glimrende som spiseæg.

Fjerkræ til salg på GulogGratis.dk: Wyandotter og Orpington dværghøns kan købes online

Overvejer du at starte dit eget hønsehold med dværghøns købt på GulogGratis.dk? Høns skaber liv i din have og hjælper dig af med have- og køkkenaffald, mens de leverer både helt friske æg og gødning til haven. Et godt hønsehus har siddepinde, fodertrug, vandtrug og æglægningskasser. Der må ikke være træk i hønsehuset, men der skal være god udluftning, og du skal sikre hønsene mod angreb fra ræve, mår, rotter og mus. I den tilhørende hønsegård skal der både være skygge og sol samt en overdækning, så hønsene kan være ude i regnvejr.
Læs mindre