Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Ænder

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Fjerkræ / Ænder"

Opret favoritsøgning

Flotte og sunde ænder sælges på GulogGratis.dk: Her er salg af moskusænder og vildænder


Vil du holde ænder i haven? Moskusænder og vildænder kan købes på GulogGratis.dk

På GulogGratis.dk kan du købe ænder til din andegård. Her sælges såvel moskusænder og vildænder som spidsænder, mandarinænder og indiske løbeænder. Der er også andre slags fjerkræ til salg; du kan både købe høns, gæs, fasaner og kalkuner på GulogGratis.dk. Gå på jagt efter billigt tilbehør til din andegård online og få fat i et hegn til en billig pris, find billige redekasser eller køb et stort hønsehus på tilbud. Hvis du i stedet besøger kategorien for andre kæledyr, kan du være heldig at finde et helt gratis kæledyr. Adopter et marsvin som gives væk, en kanin som gives bort eller en hamster som bortgives på GulogGratis.dk.

Læs mere
Ønsker du at købe flere ænder til din andegård? Moskusænder er til salg på GulogGratis.dk

Der er flere fordele ved at holde ænder i haven; de er rolige, larmer ikke og er gode til selv at finde mad – blandt andet spiser de snegle, så din have ikke bliver ødelagt af dræbersnegle. En andegård skal indrettes således, at ændernes behov tilgodeses; de skal have den fornødne bevægelsesfrihed og være beskyttet mod vejr og vind. Når du etablerer din egen andegård, bør du også indrette den med et hus, hvor ænderne kan opholde sig om natten, redekasser, frisk vand og foder som korn, hønsepiller, græs og madrester. Hvis du ikke har plads til en andedam i haven, kan du grave et par store baljer ned i jorden og fylde dem med vand.

Køb ænder på GulogGratis.dk og etabler din egen andegård i haven

Hvis du vil holde ænder i din have, skal du undersøge om den kommune, du bor i, har særlige regler for hold af fjerkræ, som færdes udendørs i private haver. Vær også opmærksom på dyreværnslovens bestemmelser, som foreskriver at ænderne skal behandles forsvarligt og beskyttes bedst muligt mod smerte, lidelse, angst, varige men og væsentlig ulempe. Når du holder ænder, skal du sørge for, at de behandles omsorgsfuldt dvs, at de huses, fodres, vandes og passes, så deres fysiologiske, adfærdsmæssige og sundhedsmæssige behov opfyldes.
Læs mindre