Marsvin

7
Skinnyer

Skinnyer

500 kr.

Skinnyer, 2 skinny brødre sælges. De bliver 2 år til oktober 2022. De er meget tamme, utroligt livlige og fulde af krudt. Skinnyer har brug for ekstra opmærksomhed på hudpleje og kost pga. at de mangler deres pels. Tilgengæld er racen en af de mest sjove og nenmeste at få tamme.

5750 Ringe
2. maj.
Skinny ( varulv)

Skinny ( varulv)

250 kr.

Skinny ( varulv), 2 hanner Mor er gylden far er dalmatiner ( sort/hvid ) pris er pr stk

4520 Svinninge
1. maj.
Nysgerrig skinny hun  søger nyt hjem

Nysgerrig skinny hun søger nyt hjem

200 kr.

Nysgerrig skinny hun søger nyt hjem, Sød skinnyhun på 2 år søger nyt hjem. Hun er meget nysgerrig og madglad. Fungerer fint i en flok. HJEM FØR PRIS. Hun skal afhentes i Frederikshavn.

9900 Frederikshavn
28. apr.
2 Ægte Skinny

2 Ægte Skinny

875 kr.

2 Ægte Skinny, Håndtamme, søde Skinny marsvin unger må flytte hjemmefra 21/11. Brødrene trives fremragende sammen kr. 875,- Hannerne er mere kontakt søgende og kælen end hunnerne er. I marsvin verden er det nemlig hunnerne, der er territoriale. Begge forældre har stamtavle. De har fået sundhedstjek. Kaninbjerget EV er godkendt avler med hjertet og Dyrlæge tilsyn. Fagkyndig rådgivning. SMS til 21532888 og få din henvendelse på forsiden af min telefon. Ved reservering forudbetales halvdelen.

8800 Viborg
24. apr.
Skinny marsvin søges

Skinny marsvin søges

1.000 kr.

Skinny marsvin søges, Har du et skinny (nøgent) marsvin der søger nyt hjem? Så tøv endelig ikke med at kontakte mig! Jeg vil med glæde modtage den lille fyr/pige. Jeg er bosiddende i Nordjylland med stor have og derfor masser af plads til en marsvine-kravlegård. Marsvinet vil vil blive passet efter alle kunstens regler og af ikke uerfaren ejer da jeg har haft marsvin før. Jasper blev syv år og levede et herligt marsvine-liv! Hvis du har et skinny marsvin der savner et nyt hjem, så send endelig en SMS.

9381 Sulsted
22. apr.

Søde skinnymarsvin

500 kr.

Søde skinnymarsvin, Hvis du drømmer om, at have skinny marsvin som kæledyr, så kan du måske få muligheden her. Jeg har et lille opdræt ved 9620 Ålestrup, hvor jeg jævnligt har små unger eller voksne dyr til salg. De koster mellem 400-600 kr. De er klar til at flytte hjemmefra, når de er 4 uger gamle eller vejer 300 g. De får stamtavle ved DMK. Kendskab til racen ønskes, ellers kan du altid få råd og vejledning hos mig. De sælges ikke til aleneliv eller til at gå sammen med kaniner eller andre dyr. Hvis du skulle fortryde købet, eller ikke kan få det til at fungere, så kontakt mig venligst. Jeg tager altid mine dyr retur, dog uden tilbagebetaling. Besøg min side på facebook: Troldemosens opdræt https://www.facebook.com/skinnymarsvin/

9620 Aalestrup
19. apr.

Skinny marsvin

BYD!

Skinny marsvin, 2 søskende født 31. marts af et kuld på 7. Vi tror, det er en han og en hun. De vejer lige nu hhv 113 og 130 gram, så det varer nok mindst et par uger inden de kan afhentes. De kan først afhentes når de vejer 300 gram hver. BEMÆRK! Disse er uægte Skinny. Begge forældrene haves og de har pels. Hun fik 4 skinny og 3 med pels.

9681 Ranum
14. apr.