Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Overbehåret skinnykastrat sælges.

Kr. 650,-


Marsvin

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Andre kæledyr / Marsvin"

Opret favoritsøgning

Der er søde marsvin til salg på GulogGratis.dk – køb dit næste kæledyr online


Søde, små marsvin sælges på GulogGratis.dk, hvor du også kan købe et bur til dit kæledyr

Skal dit næste kæledyr være et marsvin? Så skal du lægge vejen forbi GulogGratis.dk, hvor de søde, små kæledyr er til salg. Du kan både få unger og voksne marsvin, hunner og hanner samt forskellige marsvinetyper som korthårede, ruhårede, langhårede og hårløse. Du kan også få billigt tilbehør til dit kæledyr online: Tjek annoncerne med billige bure, find foder på tilbud eller køb hø til en billig pris. På GulogGratis.dk bortgives små kæledyr helt gratis: Adopter en kanin som gives væk eller en hamster som gives bort online.

Læs mere
Salg af kæledyr på GulogGratis.dk: Marsvin, kaniner og hamstere kan købes online

Find dit næste kæledyr på GulogGratis.dk, hvor søde, små skinny og teddy marsvin er til salg. Marsvin er fredelige og sociale dyr, som ofte lever i grupper. Deres rolige temperament gør dem til oplagte kæledyr for børn, som skal have et kæledyr, der er nemt at passe. Marsvinets gennemsnitlige levetid er 5-6- år, og det fås i forskellige varianter; ruhårede, korthårede, langhårede og hårløse.

Vil du have et teddy marsvin eller et skinny marsvin? De sødeste marsvineunger er til salg på GulogGratis.dk

På GulogGratis.dk kan du finde det ideelle kæledyr til dine børn: Her sælges charmerende marsvin, som er rolige og kælne. Du kan også købe et bur til marsvinet og det fiberrige grovfoder, som marsvinet spiser. Giv marsvinet masser af frisk hø af høj kvalitet og suppler med græs, mælkebøtter, marsvinepiller og c-vitamindråber. Marsvinet er et roligt og ikke-aggressivt dyr, men du skal alligevel være både forsigtig og bestemt, når du håndterer dit kæledyr.
Læs mindre