Marsvin

217
marsvin han

marsvin han

50 kr.

marsvin han, jeg sælger disse tre marsvine hanner de er omkring 2 ½ måned de har alle tre gået sammen siden fødsel så de kan fortsat godt gå sammen. henvendelse via telefon bedes

8800 Viborg
i dag
Han marsvin

Han marsvin

1 kr.

Han marsvin, Hej jeg disse 3 hanner som jeg gerne vil af med hurtigt De er gratis

5000 Odense C
i dag
marsvin haster

marsvin haster

Sælges

marsvin haster, haster

7500 Holstebro
i dag
Marsvin

Marsvin

400 kr.

Marsvin, To mega kærlige marsvin søger nyt hjem. Det er far (hvid) på 5 år og søn (brun) på 4 år. De har altid gået sammen alt medfølger

8950 Ørsted
i dag
Skinny og korthårs marsvin

Skinny og korthårs marsvin

350 kr.

Skinny og korthårs marsvin, Sælger disse to herre Gustav gris Skinny er fra januar 2021 Emil er fra august 2021 De har gået sammen siden Emil var 6 uger og trives sammen. De er meget madglade og nysgerrige Vant til børn/mennesker. Sælges da de ikke er blevet snakket så meget med som de fortjener. Buret kan følge med- det er 120 x 70 cm. Gav selv 800 kr for det. Sælger marsvin og buret for 600 kr i alt.

9870 Sindal
i dag

Marsvin + Bur og alle andre ting

Gives væk

Marsvin + Bur og alle andre ting, 2 smukke marsvin de begge er drenge. Gives væk fordi vi ikke har så meget tid til dem og fordi vi ikke så meget interesseret i marsvin. Alt marsvin grej ryger med. De er raske og søde og kan lide at lege. De snakke ikke så meget så der er ikke så meget larm.

6830 Nørre Nebel
i dag

Marsvin unger

200 kr.

Marsvin unger, Marsvin unger drenge , alle vant til være I hænder dagligt, 5 og 7 uger. Klar til rejse

6670 Holsted
i dag

Marsvinunger - Godt udvalg

200 kr.

Marsvinunger - Godt udvalg, Søde marsvinunger i pelstyperne; glathåret, roset, teddy og semi-langhåret. Alle er meget tamme og kræver ikke pelspleje. Opdateret 3 december. Vi har et fint udvalg af salgsklare unger på 4-5 uger, der kommer løbende nye til. Ungerne er nøje efterset og kønnet kan vi se med sikkerhed. Ved salg medfølger pjece samt grundig pasnings vejledning, og det er altid muligt at ringe, hvis der opstår spørgsmål. Ligeledes tilbydes gratis sundhedstjek med negleklipning 6 måneder efter afhentning. Pris 200-300 kr.

5500 Middelfart
i dag

3 marsvine hanner, med bur og tilbehør.

800 kr.

3 marsvine hanner, med bur og tilbehør., 6580 Vamdrup 3 hanner med bur og div tilbehør. Buret måler 140x60cm. Det indeholder. Køjehus. Hø hæk. Fodre skål, 1 vandflaske. Der kan mødfølge lidt fodre og hø Jeg sælger da jeg af helbredsmæssige årsagen, vil skære ned på antallet af marsvin. Billed 1 - Brownie Chokolade/gylden født den 18/9-21 Billed 2 - Othello Chokolade/gylden/hvid født den 18/9-21 Billed 3 - Pumba, Gylden aguti, satin. Født den 14/4-21 Han har stamtavle. Billed - buret. De sættes til salg igen, da køber sprang fra.

6580 Vamdrup
i går

Marsvin

150 kr.

Marsvin, Langhåret marsvineunge hun 150

9230 Svenstrup J
i går

Dybvads Britney Søger sit nye for-ever h...

400 kr.

Dybvads Britney Søger sit nye for-ever hjem, Dybvads Britney Søger sit nye for-ever hjem. Lidt om hende: Dybvads Britney er Født: 05-06-2021 Køn: Hun Race: Sjælden variant, Crested Sort California Farve: Hvid Opdrætter: Kristina Christiansen Hendes Far er: DKCHrv Niffer's Machu Snowcrystal (Lucky) Race: Sjælden variant, Sort California Farve: Hvid Opdrætter Anette & Trine Pedersen Hendes mor er: Schønes Xamba Race: Kæledyr, crested Farve: Sort/hvid skimmel Opdrætter Ann Schoeneburg Hun er en super lækker og skøn lille pige, hun er super nem og har en super god og dejlig personlighed. Hun går lige nu sammen med hendes søster Dybvads Berta og Dybvads Chanel De tre har det super fint og dejligt sammen. De ville kunne købes med hvis man har lyst til det. De er en super fin og lille Gruppe. Hun sælges med stamtavle og en start mappe samt en pose start foder. Hun sælges kun til et godt og blivende hjem, og kun fordi vi desværre har været nød til at lukke vores opdræt ned. Er der mere i vil vide så skriv endelig.

9352 Dybvad
i går

Dybvads Hjørdis Søger nyt og blivende hj...

200 kr.

Dybvads Hjørdis Søger nyt og blivende hjem., Dybvads Hjørdis Søger nyt og blivende hjem. Lidt om Hjørdis: Dybvads Hjørdis Født: 13-11-2020 Køn: Hun Race: Kæledyr Farve: Sort/rød/hvid Opdrætter: Kristina Christiansen Sød dejligt rolig marsvin med en god personlighed og et super dejligt og godt sind hun er ligeså god som dagen den er lang. Hun elsker at komme i løbegården og suse rundt med hendes lille pige Dybvads Erna de får nogen super gode ture sammen og de er sådan nogen dejlige tøser begge to. De går os sammen med Olaf som er en Kastrat. De ville kunne købes med til hende også får man en super fin og dejlig lille flok og de alle tre har et super roligt og en skøn personlighed. <3 Hun sælges med stamtavle og en start mappe samt en pose start foder. Hun sælges kun til et godt og blivende hjem, og kun fordi vi desværre har været nød til at lukke vores opdræt ned. Er der mere i vil vide så skriv endelig.

9352 Dybvad
i går

Schønes Xamba Søger nyt hjem

200 kr.

Schønes Xamba Søger nyt hjem, Schønes Xamba Søger nyt og blivende hjem. Lidt om Xamba: Schønes Xamba Født:03-09-2020 Køn: Hun Race: Kæledyr, crested Farve: Sort/hvid skimmel Opdrætter: Ann Schoeneburg Hun er en dejlig pige med en super god personlighed hun elsker at hygge rundt og at være i hænder hun er en super rolig og skøn dame. Hun går sammen med Dybvads Emo som vil kunne købes med. De to går så fint sammen. :-) Hun sælges med stamtavle og en start mappe samt en pose start foder. Hun sælges kun til et godt og blivende hjem, og kun fordi vi desværre har været nød til at lukke vores opdræt ned. Er der mere i vil vide så skriv endelig.

9352 Dybvad
i går

Mimze søger nyt og blivende hjem

250 kr.

Mimze søger nyt og blivende hjem, Mimze Søger nyt og blivende hjem. Lidt om Mimze : Mimze Race: Kæledyr, semilanghåret hvirvel Farve: Gylden agouti Opdrætter: Ukendt Hun er en dejlig pige med en super god personlighed og er en rigtig hygge gris hun elsker at bare sidde ved en og være med samt elsker hun at hygge rundt med hende venner i løbegården og i buret. Hun er et super dejligt lille marsvin med rigtig meget hår. Hun går sammen med Koreskas Crazy Girl (Bølle) & Lianes Alma Og de er sådan en rolig og dejlig flok. Så de ville kunne købes med. Hun sælges med stamtavle og en start mappe samt en pose start foder. Hun sælges kun til et godt og blivende hjem, og kun fordi vi desværre har været nød til at lukke vores opdræt ned. Er der mere i vil vide så skriv endelig.

9352 Dybvad
i går

Lianes Alma Søger nyt og blivende hjem.

250 kr.

Lianes Alma Søger nyt og blivende hjem., Lianes Alma Søger nyt og blivende hjem. Lidt om Alma: Lianes Alma Født: 07-06-2019 Køn: Hun Race: Ensfarvet Farve: Sort Opdrætter: Liane Nielsen Hun er en dejlig pige med en super god personlighed og er en super rolig ung dame der elsker at tuller rund og tage det hele super roligt og bare tuller rundt og nyde sine venner og hun elsker os at blive nusset og bare være midtpunkt. :-) Hun går sammen med Mimze & Koreskas Crazy Girl (Bølle) de fungere super fint sammen og ville kunne købes med. Hun sælges med stamtavle og en start mappe samt en pose start foder. Hun sælges kun til et godt og blivende hjem, og kun fordi vi desværre har været nød til at lukke vores opdræt ned. Er der mere i vil vide så skriv endelig.

9352 Dybvad
i går

Crazy Girl Søger nyt og blivende hjem

250 kr.

Crazy Girl Søger nyt og blivende hjem, Koreskas Crazy Girl Søger nyt og blivende hjem. Lidt om Koreskas Crazy Girl : Koreskas Crazy Girl (Kælenavn: Bølle) Født: 12-11-2019 Køn: Hun Race: Flerfarvet, Skildpadde og hvid Farve: Sort/rød/hvid Opdrætter: Anne Koreska Petersen Hun er en dejlig pige med en super god personlighed og er sådan en super nem og dejlig pige, hun elsker simpelthen alt form for kontakt og kommer altid til kanten og er os altid den første der høre når der er mad tid vand og grønt samt hun høre os os som den første når vi kommer hjem fra job og skole og er den første til at sige "Velkommen hjem i har været savnet" så hun er en super god og sød dame hun elsker os at komme op og blive nusset bag ørene og er der en god film på elsker hun at ligge oppe på skulderne og lure med men hun køre guf ned. :-D Hun går sammen med Mimze og Lianes Alma og de har sådan en fin hygge gruppe sammen alle tre så det er muligt at købe dem med os, så får man en lille fin gruppe unge damer og de alle er så stille og rolige og bare nogen glade små grise. Hun sælges med stamtavle og en start mappe samt en pose start foder. Hun sælges kun til et godt og blivende hjem, og kun fordi vi desværre har været nød til at lukke vores opdræt ned. Er der mere i vil vide så skriv endelig.

9352 Dybvad
i går

Dybvads Emo søger nyt og blivende hjem

200 kr.

Dybvads Emo søger nyt og blivende hjem, Dybvads Emo Søger nyt og blivende hjem. Lidt om Emo: Dybvads Emo Født: 01-10-2020 Køn: Hun Race: Kæledyr, crested Farve: Hvid/gylden/sort Opdrætter: Kristina Christiansen Hun er en dejlig pige med en super god personlighed hun er en hygge pige og er altid ved kanten når det er tid til mod, vand med mere. Hun er en super nem pige og elsker at nusse og bare være med. Hun går sammen med Schønes Xamba som man os kan købe med, de to damer går super fint sammen. Hun sælges med stamtavle og en start mappe samt en pose start foder. Hun sælges kun til et godt og blivende hjem, og kun fordi vi desværre har været nød til at lukke vores opdræt ned. Er der mere i vil vide så skriv endelig.

9352 Dybvad
i går

Dybvads Erna Søger nyt og blivende hjem.

200 kr.

Dybvads Erna Søger nyt og blivende hjem., Dybvads Erna Søger nyt og blivende hjem. Lidt om Erna: Dybvads Erna er Født: 28/8 2021 Køn: Hun Race: Kæledyr Farve: Gylden/Sort/Hvid Opdrætter: Kristina Christiansen Hun er en dejlig pige med en super god personlighed hun elsker at hygge og elsker at følge med i hvad der sker i løbet af dagen. Hun går sammen med Dybvads Hjørdis (hendes mor) og Olaf (Kastrat) det er muligt at købe dem med, da det er en super god lille flok. :-) Erna elsker al kontakt og elsker at komme i løbegården hvor både hende og mor suser rundt og hygger sig sammen. Hun sælges med stamtavle og en start mappe samt en pose start foder. Hun sælges kun til et godt og blivende hjem, og kun fordi vi desværre har været nød til at lukke vores opdræt ned. Er der mere i vil vide så skriv endelig.

9352 Dybvad
i går

Dybvads Berta Søger sit nye for-ever hje...

200 kr.

Dybvads Berta Søger sit nye for-ever hjem., Dybvads Berta Søger sit nye for-ever hjem. Lidt om hende: Dybvads Berta Født: 05-06-2021 Køn: Hun Race: Kæledyr, crested Farve: Sølv agouti/hvid Opdrætter: Kristina Christiansen Hendes Far er: DKCHrv Niffer's Machu Snowcrystal (Lucky) Race: Sjælden variant, Sort California Farve: Hvid Opdrætter Anette & Trine Pedersen Hendes mor er: Schønes Xamba Race: Kæledyr, crested Farve: Sort/hvid skimmel Opdrætter Ann Schoeneburg Hun er en super lækker og skøn lille pige, hun er super nem og har en super god og dejlig personlighed. Hun går lige nu sammen med hendes søster Dybvads Britney og Dybvads Chanel De tre har det super fint og dejligt sammen. De ville kunne købes med hvis man har lyst til det. De er en super fin og lille Gruppe. Hun sælges med stamtavle og en start mappe samt en pose start foder. Hun sælges kun til et godt og blivende hjem, og kun fordi vi desværre har været nød til at lukke vores opdræt ned. Er der mere i vil vide så skriv endelig.

9352 Dybvad
i går

Dybvads Chanel Søger sit nye for-ever hj...

200 kr.

Dybvads Chanel Søger sit nye for-ever hjem., Dybvads Chanel Søger sit nye for-ever hjem. Lidt om hende: Dybvads Chanel Født: 06-06-2021 Køn: Hun Race: Kæledyr, crested Farve: Sort/gylden Opdrætter: Kristina Christiansen Hendes Far er: Niffer's Machu Valentin Race: Sjælden variant, Sort California Farve: Rød Opdrætter Anette & Trine Pedersen Hendes mor er: Moe Race: Kæledyr, hvirvel Farve: Hvid/gylden agouti/gylden Opdrætter Ukendt Hun er en super lækker og skøn lille pige, hun er super nem og har en super god og dejlig personlighed. Hun går lige nu sammen med Dybvads Britney og Dybvads Berta De tre har det super fint og dejligt sammen. De ville kunne købes med hvis man har lyst til det. De er en super fin og lille Gruppe. Hun sælges med stamtavle og en start mappe samt en pose start foder. Hun sælges kun til et godt og blivende hjem, og kun fordi vi desværre har været nød til at lukke vores opdræt ned. Er der mere i vil vide så skriv endelig.

9352 Dybvad
i går

Olaf (Kastrat) Søger nye damer

500 kr.

Olaf (Kastrat) Søger nye damer, Olaf søger nyt hjem hvor han ville kunne gå med nogen damer eller måske være så heldig at få sine egne to med Dybvads Hjørdis & Dybvads Erna. Olaf er købt af en tidliger opdrætter og han er ca. 2 år gammel han er en super fin og rolig fyr. Han elsker at blive nusset og kan blive ved i flere timer (Hvis ikke os flere døgn) He he. Han er så super dejligt og vær ikke bange han kan få en hver dameflok til at falde pladask for ham, og vide at han her har styr på det. Han går nu sammen med Dybvads Hjørdis og Dybvads Erna og de går super fint sammen og er en skøn lille flok og de er altid klar på at blive nusset lidt, eller lidt leg ude på gulvet. Han sælges med en start mappe samt en pose start foder. Han sælges kun til et godt og blivende hjem, og kun fordi vi desværre har været nød til at lukke vores opdræt ned. Er der mere i vil vide så skriv endelig.

9352 Dybvad
i går

Dybvads Elias & Dybvads Egon søger nyt h...

250 kr.

Dybvads Elias & Dybvads Egon søger nyt hjem sammen, Dybvads Elias & Dybvads Egon søger nyt og godt hjem sammen. Lidt om Dybvads Elias: Dybvads Elias Født: 28/8 2021 Køn: Han Race: Kæledyr Farve: Gylden/Sort/Hvid Opdrætter: Kristina Christiansen Denne lækre fyr, er en fyr med fart på og elsker at poppe rundt men elsker os at følge med i hvad der sker i stuen og med de andre marsvin. Han syntes det er dejligt at være oppe og kan fint slappe af og hygge og se med på en god film:-) Lidt om Dybvads Egon: Dybvads Egon Født: 28/8 2021 Køn: Han Race: Kæledyr Farve: Hvid/gylden Opdrætter: Kristina Christiansen Denne fyr er lidt mere "rolig nu" og elsker at løbe sammen med hans bror de går super godt sammen og er nogen fine og lækre drenge. :-) De begge sælges med stamtavle og en start mappe samt en pose start foder. De sælges kun til gode og blivende hjem, og kun fordi vi desværre har været nød til at lukke vores opdræt ned. Er der mere i vil vide så skriv endelig.

9352 Dybvad
i går

Jones & Blackie søger nyt hjem sammen

200 kr.

Jones & Blackie søger nyt hjem sammen, Koreskas Jones & Blackie søger deres nye for ever hjem sammen. Lidt om Koreskas Jones: Koreskas Jones Født: 04-01-2019 Køn: Han Race: Kæledyr Farve: Sort/rød/hvid Opdrætter: Anne Koreska Petersen Han er en super rolig og skøn fyr han elsker at blive nusset og få en lille snak hen over kanten os, nå vi lige kommer forbi. Han er en stor basse men har et utrolig dejligt sind. Lidt om Blackie: Blackie Født: 07-06-2021 Køn: Han Race: Kæledyr Farve: Sort/hvid Opdrætter: Ukendt Blackie er en unge vi har overtaget fra en der fik sin hun parret her ved os, hun er os købt her fra nemlig. så vi overtog alle hannerne der ville komme i denne parring, og der var jo denne lækre og skønne fyr. Blackie er sådan en skøn lille frisk fyr og han har gået sammen med Jones siden 05/07 2021 og han er simpelthen blevet en mini Jones, de to de hygger sig sammen og deres sind er så ene at de bare hygger sig sammen og slapper af sammen osv. de har nogen ture hvor der skal løbes og poppes. To gode venner der er ved at være helt ens, de sover og spiser og hopper rundt samtidig, de er så sjove de to dreng her. De er super nemme at have i hænder og der er aldrig noget med de to herre. :-D De er så skønne sammen de to og sælges derfor sammen. De begge sælges med stamtavle og en start mappe samt en pose start foder. De sælges kun til gode og blivende hjem, og kun fordi vi desværre har været nød til at lukke vores opdræt ned. Er der mere i vil vide så skriv endelig.

9352 Dybvad
i går

Petrus & Diego søger nyt hjem sammen

250 kr.

Petrus & Diego søger nyt hjem sammen, Petrus von Fancy & Dybvads Diego søger nyt og dejligt hjem sammen. Lidt om Petrus von Fancy: Født: 26/2 2020 Race: Kæledyr, hvirvel Farve: Chokolade/gylden/hvid Opdrætter: Benedikte Jensen. Petrus er en fin lille fyr roligt og god af sind, han elsker at blive nusset og puslet om. Han er blid som dagen er lang og elsker at løbe og poppe med Diego. Lidt om Dybvads Diego: Dybvads Diego Født: 23-07-2021 Køn: Han Race: Kæledyr Farve: Gylden agouti/gylden Opdrætter: Kristina Christiansen Han er af egen opdræt og er en lidt frisk lille fyr han elsker at poppe rundt med Petrus og er os blevet bedre ved at sidde ved en og syntes heller ikke det er så slet igen. De er to friske gutter der elsker at suse rundt i løbegården samt bare at hygge sig sammen. De er så gode venner de til drenge her. De er super nemme at have i hænder men har man kun den ene oppe kommer der lyd fra vennen i buret. Men er de begge oppe ligger de bare og hygger og er så nemme.. De begge sælges med stamtavle og en start mappe samt en pose start foder. De sælges kun til gode og blivende hjem, og kun fordi vi desværre har været nød til at lukke vores opdræt ned. Er der mere i vil vide så skriv endelig.

9352 Dybvad
i går

Valentin & Dingo søger nyt godt hjem sam...

500 kr.

Valentin & Dingo søger nyt godt hjem sammen, Niffer's Machu Valentin & Dybvads Dingo søger nyt og blivende hjem sammen. Lidt om Niffer´s Machu Valentin: Niffer's Machu Valentin Født: 04-08-2020 Køn: Han Race: Sjælden variant, Sort California Farve: Rød Opdrætter: Anette & Trine Pedersen Han er en stor flot dreng med en super god og dejlig personlighed og han ellers at blive nusset med og være i hænder og er super nem at have oppe. Lidt om Dybvads Dingo: Dybvads Dingo Født: 23-07-2021 Køn: Han Race: Kæledyr, hvirvel Farve: Sort/gylden Opdrætter: Kristina Christiansen Han er en lille lækker mås der elsker opmærksomhed og elsker at løbe og lege med Valentin, samt han elsker os opmærksomhed og elsker at sidde oppe i hovedet på en når der er hygge tid :) De begge sælges med stamtavle og en start mappe samt en pose start foder. De sælges kun til gode og blivende hjem, og kun fordi vi desværre har været nød til at lukke vores opdræt ned. Er der mere i vil vide så skriv endelig.

9352 Dybvad
i går

Snowcrystal & Bob søger nyt og dejligt h...

400 kr.

Snowcrystal & Bob søger nyt og dejligt hjem sammen, DKCHrv Niffer's Machu Snowcrystal & Bob søger deres nye for-ever hjem sammen. LIdt om DKCHrv Niffer's Machu Snowcrystal (Lucky) DKCHrv Niffer`s Machu Snowcrystal Født: 18-12-2017 Køn: Han Race: Sjælden variant, Sort California Farve: Hvid Opdrætter: Anette & Trine Pedersen Lucky er en stille og rolig lækker fyr der bare er hygge fisen han er så rolig og har sådan en god personlighed og han elsker at blive nusset og bare sidde ved en og hygge. Lidt om Bob: Bob Født: 07-06-2021 Køn: Han Race: Kæledyr, hvirvel Farve: Sort/gylden/hvid Opdrætter: Ukendt Bob er en unge vi har overtaget fra en der fik sin hun parret her ved os, hun er os købt her fra nemlig. så vi overtog alle hannerne der ville komme i denne parring, og der var jo denne lækre og skønne fyr os. Han er lige så dejlig som han er Lækker og ham og Lucky har gået sammen siden 05/07 2021 og de er bare så fine sammen og tumler bare rundt og hygger sig. De to drenge her har virkelig fundet hinanden og de er to skønne fyre, der bare elsker at ligge og dase og slappe af, de er så gode sammen og de elsker hinanden helt vildt. De er to Rolige drenge og bare elsker ikke at skulle nå noget. De begge sælges med stamtavle og en start mappe samt en pose start foder. De sælges kun til gode og blivende hjem, og kun fordi vi desværre har været nød til at lukke vores opdræt ned. Er der mere i vil vide så skriv endelig.

9352 Dybvad
i går

Til gnavere, kravlegård, huler, vandfast...

150 kr.

Til gnavere, kravlegård, huler, vandfast måtte, Diverse til gnavere. Kravlegård, kan foldes sammen og tages med. Har blå, sort og lyserød. Aldrig brugt, 150kr. Hule, har 9 tilbage, aldrig brugt 75kr Vandfaste måtter, 65kr stykket.

4640 Faxe
i går

marsvin haster

300 kr.

marsvin haster, vi har 4 hunner 4 hanner de er forskellige aldre de yngste er 7 uger men de ældste 7 måneder vi kan desværre ikke have de sødeste små venner mere så derfor haster det mvh Sofia kontakt best ved dette nummer 24607053

7500 Holstebro
i går

Marsvineunger

500 kr.

Marsvineunger, De sidste to han unger søger det bedste hjem De sælges kun samlet De er opvokset i hjemmet og er vant til børn og de lyde der findes i huset. Den sorte er roset og den stribede er glathåret De er klar til at komme hjemmefra når de vejer minimum 300g. Ca slut oktober Der medfølger mad til den første tid samt en pasningsvejledning

6670 Holsted
i går

To sød marsvin søge ny hjem

Gives væk

To sød marsvin søge ny hjem, To sød marsvin søge ny hjem. Cirka 3 år gammel. Aldrig var syg. Elsker være sammen med barn. Bur og tilbehør er med.

6830 Nørre Nebel
i går

Kæledyr 4 uger.

350 kr.

Kæledyr 4 uger., Bellis og perle To hunner / females. 350kr Per dyr. Marsvin er sociale og skal minimum gå to marsvin sammen. Jeg medlem af dmk (dansk marsvine klub) du får tavle med på alle dyr herfra. Ved køb får man naturligvis, vejledning og noget foder med. Så der kan laves blidt foderskifte. Dyrene håndteres dagligt af både voksne og børn. Kan reserveres for halvdelen af beløbet. Og kan naturligvis besøges. Gode lækre kæledyr. bliver ca. mellem 4-8 år. Hvis man er nysgerrig, kan man her se flere billeder fra marsvinene, på Facebook Neverlands marsvin. https://www.facebook.com/groups/328925881078637/?ref=share

4622 Havdrup
i går

California unge

200 kr.

California unge, Flot han unge leder efter et 4 ever hjem i selskab med en anden han. Kan Evt rejse med en han herfra hvis det ønskes.

6800 Varde
i går

Marsvin unger

250 kr.

Marsvin unger, 3 skønne marsvin piger unger vant til være I hænder er 5 og 7 uger gamle . Klar til nye hjem.

6670 Holsted
ons.

Marsvinehanunge

275 kr.

Marsvinehanunge, Navn: Kichi von Fancy Race: Kæledyr, crested Født: 07-11-2021 Køn: Han Far: Baun?s Rumle Mor: Highlander?s Zala Farver: Solid orange agouti/gylden Pris: 275 kr. Sælges med DMK stamtavle, infomappe og startfoder. Kan sælges sammen med en anden han

9560 Hadsund
ons.

Marsvin hanunge

275 kr.

Marsvin hanunge, Navn: Hikaru von Fancy Race: Kæledyr, satin Født: 06-11-2021 Køn: Han Far: Baun?s Anton Mor: Dagmar Farver: Hvid/creme/creme agouti skimmel Pris: 275 kr. Sælges med DMK stamtavle, infomappe og startfoder. Kan sælges sammen med en anden han

9560 Hadsund
ons.

Marsvin hanunge

275 kr.

Marsvin hanunge, Navn: Isao von Fancy Race: Kæledyr, crested Født: 21-10-2021 Køn: Han Far: Dragon Hill?s Tomomi Mor: Dragon Hill?s Imani Farver: Chokolade/gylden/hvid Pris: 275 kr. Sælges med DMK stamtavle, infomappe og startfoder. Kan sælges sammen med en anden han

9560 Hadsund
ons.

Ung marsvinehun

275 kr.

Ung marsvinehun, Navn: Ditte-Marie von Fancy Race: Kæledyr Født: 06-05-2021 Køn: Hun Far: Baun?s Anton Mor: Svannhild von Fancy Farver: Hvid/chokolade/gylden skimmel Pris: 275 kr. Sælges med DMK stamtavle, infomappe og startfoder. Kan sælges sammen med en anden hun

9560 Hadsund
ons.

Ung marsvinehun

275 kr.

Ung marsvinehun, Navn: Myrtille von Fancy Race: Kæledyr (satinbærer) Født: 06-05-2021 Køn: Hun Far: Higlander?s Takeshi Mor: Koreskas Yamilla Pie Farver: Gylden agouti/gylden/hvid (chokoladebærer) Pris: 275 kr. Sælges med DMK stamtavle, infomappe og startfoder. Kan sælges sammen med en anden hun

9560 Hadsund
ons.

Voksen marsvinehun

275 kr.

Voksen marsvinehun, Navn: Nixi von Fancy Race: Kæledyr, crested Født: 18-02-2021 Køn: Hun Far: Niffer?s Bosco Mor: Dragon Hill?s Imani Farver: Buff agouti/buff/hvid Pris: 275 kr. Sælges med DMK stamtavle, infomappe og startfoder. Kan sælges sammen med en anden hun

9560 Hadsund
ons.

Voksen marsvinehun

250 kr.

Voksen marsvinehun, Navn: Koreskas Yamilla Pie Race: Kæledyr Født: 19-09-2019 Køn: Hun Far: Koreskas Orto Mor: Koreskas Gemini Farver: Gylden agouti/gylden/hvid Pris: 250 kr. Sælges med DMK stamtavle, infomappe og startfoder. Kan sælges sammen med en anden hun

9560 Hadsund
ons.

Håndflasket Marsvine unger sælges

150 kr.

Håndflasket Marsvine unger sælges, På tragisk vis døde ungernes mor da hun fødte dem. Så disse 6 Marsvine unger er blevet flasket op. De er ved at afslutte deres flaske periode og kan derfor overtages inden for den næste uges tid. Billed 1+2: lys brun, hvid blis og hvirvel i panden, 2 hvide bagben. Fødselsvægt 81 g. Dd 1/12 188g. Måske en hun. Billed 3+4: lys brun, hvid halvmaske, hvide begge forben og et bagben. Fødselsvægt 74g. Dd 1/12 180g. Køn ej bestemt Billed 5: lys brun, hvid plet i nakke og hvidt venstre bagben. Fødselsvægt 77g. Dd 1/12 200g. Måske en hun Billed 6: Sort, hvid blis, hvirvel i panden, lidt hvidt på flere poter. Fødselsvægt 75g. Dd 1/12 193g. Måske en hun Billed 7: Brun, hvirvel i panden, lidt hvidt på underlæbe/kæbe, hvide bagpoter. Fødselsvægt 86g. Dd 1/12 180g. Måske en han Billed 8+9: broget gul, grå og hvid. Hvirvel i pande. Fødselsvægt 86g. Dd 1/12 210g. Måske en han Gives ingen garantier for kønsbestemmelse.

6851 Janderup Vestj
ons.

Marsvin gives væk til gode hjem

1 kr.

Marsvin gives væk til gode hjem, Marsvin gives væk til gode og kærlige hjem. Vi har 7 hunner i alderen fra 6 mdr-2 år og 2 hanner på 1,5 år. Vi ser os nødsaget til at gå af med dem, da de bor ude i vores lade, som desværre er plaget af rotter. Husk at marsvin ikke må gå alene, så de foræres kun væk to sammen eller hvis du har en i forvejen der mangler en kammerat. De er søde og omgængelige når de er oppe. De 2 hanner ses på første billede

8462 Harlev J
tir.

Marsvine bur

275 kr.

Marsvine bur, B: 122 x D: 55 x H: 42 cm Som nyt trænger bare en rengøring

9560 Hadsund
tir.

marsvin haster

175 kr.

marsvin haster, haster

7500 Holstebro
tir.

marsvin haster

300 kr.

marsvin haster, vi har 4 hunner 4 hanner de er forskellige aldre de yngste er 7 uger men de ældste 7 måneder vi kan desværre ikke have de sødeste små venner mere så derfor haster det mvh Sofia kontakt best ved dette nummer 24607053

7500 Holstebro
man.

Marsvin med bur

BYD!

Marsvin med bur, 2 langhåret hun marsvin sælges. Silke (den brune) og Speedy (den sorte) er født omkring den 14 juli 2020 og de er købt ved en dyrehandel. De er søskende. De sælges med bur inkl. udebur og alt tilbehør såsom alt der ses i buret, hø, spåner, foder, vitaminer, ekstra drikkeflasker, shampoo, børster osv. De sælges da tiden de fortjener desværre ikke er der til dem. De sælges kun til nogle der har sat sig ind i hvad det indebærer at have marsvin, og som har tid og lyst til at bruge tiden de kræver. Da det er langhårede marsvin kræver de en del pelspleje.

7200 Grindsted
man.

Nyt marsvinbur

400 kr.

Nyt marsvinbur, Ferplast 100, med rampe med hule under, høhæk, drikkeflaske og skåle mål 97x60x46 Pris 450 kr stort bur til marsvin stor åbning foroven og åbning foran med høhæk mål 120x60x50 ca. pris 400 kr jeg har startpakker til 120 kr se mine andre annoncer eller på kaningrotten.dk

5220 Odense SØ
man.

Nyt bur

400 kr.

Nyt bur, nyt ferplast 100 bur til gnavere stor åbning forand, med høhæk, skål og drikkeflaske stor platform med hule i den ene ende mål 97x60x46 pris 400 kr startpakke med alt hvad du skal bruge pris 120 kr se mine andre annoncer eller på kaningrotten.dk

5220 Odense SØ
man.

Hele pakken til Marsvin

420 kr.

Hele pakken til Marsvin, Nyt stort ferplast indebur (95x57x48) 1 startpakke med alt hvad du skal bruge til 1 kg foder 1 kg hø 1 pakke spåner 60 l 1 madskål 1 drikkeflaske Pris ialt 420 kr se mine andre annoncer eller på kaningrotten.dk

5220 Odense SØ
man.

Unger

50 kr.

Unger, 4 stk marsvinet unger 6 uger sælges 50kr. Pr stk henv. Ring 21254558

9900 Frederikshavn
man.

Marsvin

25 kr.

Marsvin, Marsvin sælges

7100 Vejle
søn.

Marsvin unger

100 kr.

Marsvin unger, Har 3 dejlige han unger De er klar til at komme hjemme fra når de vejer 300g De ligger omkring 200 g nu (den 27 nov) Mathias, pjuske og Anton. Meget tamme og spiser gerne af hånden og vil gerne op og snakke. Pjuske har pels efter sin far og derfor mere krøller og pjusket. Men mega sød og charmende. Mathias og Anton er helt glatte i pelsen. Man er velkommen til at komme og følge ungerne eller få billeder tilsendt løbende hvis man reservere ungerne. 100 kr. pr marsvin eller alle 3 for 250 kr Søger et godt og blivende hjem

6240 Løgumkloster
lør.

Marsvin

BYD!

Marsvin, 4stk marsvin 3hanner 1 hun sælges. Ring på tlf nr 50929409 for mere info.

6670 Holsted
lør.

Marsvine

150 kr.

Marsvine, 2 han marsvine søger et nyt hjem da vi skal flytte. Skriv mere for info. De sælges samlet med 2 bur a størrelse 160 x60 x 45. Med tilbehør som legetøj, børste, negle saks m.m

6230 Rødekro
lør.

2 marsvin unger

25 kr.

2 marsvin unger, 2 søde drenge på 6 uger, fine og lidt langhåret/ roset. 25 kr

9700 Brønderslev
lør.

HASTER marsvn

300 kr.

HASTER marsvn, vi har 4 hunner 4 hanner de er forskellige aldre de yngste er 7 uger men de ældste 7 måneder vi kan desværre ikke have de sødeste små venner mere så derfor haster det mvh Sofia kontakt best ved dette nummer 24607053

7500 Holstebro
lør.

Stort bur

300 kr.

Stort bur, Stort lækkert bur til marsvin eller kanin. Været i brug ca 14 dage, fuldstændig som nyt. L 120 B 60 H 44 Købt i plantorama for 679 kr.

5762 Vester Skerninge
26. nov.

Marsvin han sælges

400 kr.

Marsvin han sælges, Plys By Lou Køn: Han Race: Sort California Farve: Hvid Født: 11-06-2021 Stamtavle: DMK Plys er en rigtig sød dreng, og der er massere af glædes hop gemt i ham. Han er en rigtig fin dreng, og hans søster som jeg har er bedømt fint på udstilling, så han ville være okay materiale at få ind. Han er en dominerende han, så han skal gå med unge eller kastreres selv. Jeg sælger begge dele, så mangler man ven kan vi nemt aftale noget.

4230 Skælskør
26. nov.

Marsvin/ kanin telt

75 kr.

Marsvin/ kanin telt, Sælger marsvin telt fint stand med telt pløkker

8660 Skanderborg
26. nov.

Hjemmelavet bur til marsvin

1.000 kr.

Hjemmelavet bur til marsvin, Hjemmelavet Bur til marsvin Ca 2 meter lang Inklusiv to hængekøjer

8660 Skanderborg
26. nov.
Side:af 4