Marsvin

184
Marsvinunger - Godt udvalg
 • Marsvinunger - Godt udvalg - 2
 • Marsvinunger - Godt udvalg - 3

Marsvinunger - Godt udvalg

200 kr.

Marsvinunger - Godt udvalg, Søde marsvinunger i pelstyperne; glathåret, roset, teddy og semi-langhåret. Alle er meget rolige, vant til børn og kræver ikke pelspleje. Opdateret 24 januar. Vi har et lille opdræt med kælemarsvin. Vi kan tilbyde et fint udvalg af salgsklare unger på 4-5 uger - der kommer løbende nye til. Ungerne er nøje efterset, og kønnet kan vi se med sikkerhed. Ved salg medfølger pjece samt grundig pasnings vejledning, og det er altid muligt at ringe, hvis der opstår spørgsmål. Vi tilbyder gratis sundhedstjek med negleklipning 6 måneder efter afhentning samt adgang til vores marsvin hotel. Pris 200-300 kr.

5500 Middelfart
i dag
 • Marsvinunger - Godt udvalg - 2
 • Marsvinunger - Godt udvalg - 3
 • Marsvinunger - Godt udvalg - 4
 • Marsvinunger - Godt udvalg - 5
To søde hun-marsvin sælges

To søde hun-marsvin sælges

100 kr.

To søde hun-marsvin sælges, Vi har fået for mange marsvin og sælger disse to hun-marsvin. De er søskende og ca 1år gamle. De kan holdes og kan kæles, bider ikke.

9500 Hobro
i dag
Teddy unger

Teddy unger

50 kr.

Teddy unger, 5 uger gamle. De 2 grå er hanner og den hvide er en hun. 50 kr pr stk OBS Kun 1 grå han tilbage (med hvid blis).

6261 Bredebro
i dag
Marsvin bort gives

Marsvin bort gives

BYD!

Marsvin bort gives, Gives Væk !! Jeg søger et nyt og godt hjem til dolly og dagmar :-) De er begge hunner og ca. 6 mdr gamle. De er vant til at komme i hænder og vil gerne nusses med, dog er de lidt svære at løfte op af buret Deres åbne bur og alt tilbehør heri følger med. Jeg bor i Aalborg. Ved interesse så send SMS på 31445220.

9000 Aalborg
i går
Marsvin

Marsvin

25 kr.

Marsvin, Marsvin sælges

7100 Vejle
i går

Yngre Marsvine han

100 kr.

Yngre Marsvine han, Frisk ung han. Helt hvid på nær den sorte plet ved øjet. Far til et kuld unger og lidt over et halvt år gammel. Har haft daglig adgang til frisk vand, foder, hø og grønt. Det meget vigtigt for mig, han får det mindst lige så godt i sit nye kommende hjem :-)

5600 Faaborg
i går

Marsvine hunner

200 kr.

Marsvine hunner, To dejlige hunner sælges. Det moren til højre. Hun er to år og har fået tre kuld skønne unger. Til venstre er den ene af hunnerne fra forrige kuld. Hun er lidt over et halvt år og har ikke fået unger. De kommer fra et godt hjem med daglig adgang til frisk vand, foder, hø og grønt. Det meget vigtigt for mig de får det mindst lige så godt i deres nye kommende hjem :-) Pris er pr. Marsvin.

5600 Faaborg
i går

marsvin: 2 stk. hanner 2,5 mdr. inkl. bu...

BYD!

marsvin: 2 stk. hanner 2,5 mdr. inkl. bur, huse mm, Grundet allergi, er vi desværre nødt til at sælge vores 2 marsvinehanner. De er 2,5 mdr gammel, og har gået sammen siden fødslen. I prisen medfølger: helt nyt bur, nye huse, adskillige poser med bundstrøelse, transportkasse samt foder til den kommende tid. (Sælges kun samlet)

5792 Årslev
i går

2 søde marsvin

300 kr.

2 søde marsvin, 2 søde hun-marsvin, 2 år gamle, sælges til nyt og kærligt hjem. Stort bur medfølger (b: 59 cm, l: 119 cm, h: 50 cm). Drikkeflasker, børste, transportbur plus andet ekstra udstyr gives med ganske gratis. Marsvinene er vant til at være ude fra midt juni til midt september, og udendørsbur plus stor løbegård gives med, hvis det har interesse. Marsvinene er vant til at være i hænder og vil gerne kæle.

5853 Ørbæk
i går

Meget smuk dreng søger kærligt hjem

200 kr.

Meget smuk dreng søger kærligt hjem, Emil søger et nyt hjem, med god plads, hvor han vil få det godt. ( han er vant til at gå i et bur der er 120 cm langt ) Emil er et rigtig sødt marsvin som er helt hvid (meget smuk ) abyssinier/hvirvlet og er født d 6/8-2021 og spiser gerne af hånden Han sælges kun til et liv med andre marsvin. Han er vant til at gå med andre han marsvin, så han ville nemt kunne sættes sammen med en lille han unge uden problemer. Jeg besvarer for det meste kun henvendelser frem til kl 18.00, men svarer snarrest muligt den efterfølgende morgen Jeg har desværre ikke mulighed for at levere, så han skal afhentes. PRISEN ER FAST/ DER ØNSKES INGEN BUD TAK ;-)

6200 Aabenraa
i går

HASTER marsvn

300 kr.

HASTER marsvn, vi har 4 hunner 4 hanner de er forskellige aldre de yngste er 7 uger men de ældste 7 måneder vi kan desværre ikke have de sødeste små venner mere så derfor haster det mvh Sofia kontakt best ved dette nummer 24607053

7500 Holstebro
lør.

Han par søger blivende kærligt hjem

500 kr.

Han par søger blivende kærligt hjem, 2 unge drenge som søger nyt hjem, Sælges til kæl. (Kan sælges sammen eller hver for sig) Begge sælges med DMK stamtavle. De er fra eget opdræt begge to (Svalø?s opdræt). Elvis: født d. 09.07.21, Farve: slate tan Race: kæledyr, crested. Focus: født d. 16.10.21, Farve: sort Race: ensfarvet

8450 Hammel
lør.

Marsvin unge og mor

100 kr.

Marsvin unge og mor, Lille hun marsvin på 4 uger og hendes mor på ca 1 år, søger nyt hjem sammen. De er begge nemme at håndtere og den lille er meget nysgerrig og de er vandt til at komme ud og blive nusset. De er nogle rigtig gode kæledyr. De sælges kun sammen.

9320 Hjallerup
lør.

Hvirvl han

200 kr.

Hvirvl han, Oscar er fra 21/10-21 og er klar til nye udfoldelser. Helst sammen med en unge da han er Iver 10 uger. Han kan evt sættes sammen med en unge fra mit opdræt (skriv hvis du er interesseret i at se hvilke der kan vælges imellem) Han sælges IKKE til aleneliv eller sammen med en kanin. Han er utrolig sød og kommer hen til burkanten når der er mad. Der følger overgangsfoder med. Jeg er registreret opdrætter ved DMF Følg evt min facebookside Zenta?s opdræt

5450 Otterup
fre.

Hvirvl kæledyr

200 kr.

Hvirvl kæledyr, Billede 1-2 dreng Billede 3-4 dreng Billede 5-6 pige Alle 3 unger er født 3/1-22 og er klar til at flytte hjemmefra når de, er 4 uger og vejer 320 g. De er dagligt i hænder, så de kan blive trygge ved mennesker. De sælges IKKE til aleneliv eller sammen med kanin. De 2 drenge kan evt flytte sammen. Pigen kan evt flytte sammen med en voksen hun fra mit opdræt. Jeg er registreret opdrætte ved DMF. De er vant til alverdens grønt, Berkel og masser af hø. Følg min facebookside Zenta?s opdræt.

5450 Otterup
fre.

Marsvin/ kanin telt

75 kr.

Marsvin/ kanin telt, Sælger marsvin telt fint stand med telt pløkker

8660 Skanderborg
fre.

Transportkasser , mad diverse tilbehør

400 kr.

Transportkasser , mad diverse tilbehør, Transportkasser mad og diverse ting til marsvin

8660 Skanderborg
fre.

Strøelse og hø til marsvin

200 kr.

Strøelse og hø til marsvin, Strøelse og hø til marsvinene

8660 Skanderborg
fre.

Hjemmelavet bur til marsvin

1.000 kr.

Hjemmelavet bur til marsvin, Hjemmelavet Bur til marsvin Ca 2 meter lang Inklusiv to hængekøjer

8660 Skanderborg
fre.

2 hunmarsvin

900 kr.

2 hunmarsvin, Det er med blødende hjerte at Penny og Luna skal finde et nyt hjem. De trives ikke ordentligt her, da vi ikke kan give dem den opmærksomhed som de fortjener. De er ca. et år gamle og begge hunner. Penny (Flerfarvet) er semi håndtam, og vil gerne nusse og snakke når hun først er oppe. Hun er langhåret og kræver derfor lidt pelspleje i form af børstning og trimning. Luna (Sort) er lidt mere reserveret, men man kan godt nusse med hende. Hun er lidt en fars gris og vil helst nusse med min mand. Der medfølger alt i udstyr - bur m. flasker, huse og høhæk, børster og negleklipper, en halv sæk spåner (ca 10 kg), 1,5 sæk kvalitetsfoder Cavia Complete (ca 12 kg) og diverse tæpper og småting. Det er vigtigt for os at de kommer ud til et marsvinekyndigt hjem, og ser helst at det bliver deres blivende hjem. Prisen kan forhandles, men er sat efter værdien på både tilbehør og kvalitetsfoder

7100 Vejle
fre.

Skøn ung han

100 kr.

Skøn ung han, Skøn lille han sælges. Han er 5 måneder. Og har haft daglig adgang til frisk hø, foder, vand og grønt :-)

5600 Faaborg
fre.

Sødeste piger

200 kr.

Sødeste piger, Dejligste marsvin piger sælges Pigerne har alle forskellige og sjove personligheder, de er kælne og elsker og blive nusset med, . Skriv til 20624421 for spørgsmål og interesse. pris er for 1 - men de to af dem sælges kun sammen, da de altid har gået sammen. De er 1½ år gamle.

5700 Svendborg
tor.

2 dejlige drenge

150 kr.

2 dejlige drenge, 2 dejlige drenge søger nyt hjem sammen. Skinnyen er fra marts 2021 og kom ind til formidling. Han går sammen med en dreng jeg selv har opdrættet som er født d. 8/6-21. De 2 drenge enes godt sammen, og putter meget sammen. Skinnyen er et hårløst marsvin. Der medfølger lidt af deres vante foder, info mappe med materiale omkring pasning og pleje. Derudover medfølger deres piggytube også. Bur på 100 cm medfølger også i prisen (inklusiv hus, madskåle, drikkeflaske)

9560 Hadsund
tor.

2 dejlige drenge søger nyt hjem sammen

200 kr.

2 dejlige drenge søger nyt hjem sammen, 2 dejlige drenge søger nyt hjem sammen. En smuk sølv agouti dreng søger hjem sammen med hans lille hvirvel makker. Den store dreng er født Maj 2021. Mens den lille hvirvel makker er født 16/10-21. De 2 drenge trives sammen og har det rigtig godt sammen. De sælges med info mappe med info og pasning og pleje, deres stamtavler samt lidt af deres vante foder.

9560 Hadsund
tor.

2 dejlige drenge

200 kr.

2 dejlige drenge, 2 dejlige hanner søger nyt hjem sammen. Emmet den sort/hvide er ca, 1 år gammel. Han er meget nysgerrig ud kommer meget gerne frem og vil snakkes med. Han bor sammen med en lille dreng som er født d. 24/10-21. De 2 drenge går rigtig godt sammen og trives godt sammen. Sælges med info mappe med info om pasning og pleje, deres stamtavler og lidt af deres vante foder.

9560 Hadsund
tor.

2 dejlige drenge

200 kr.

2 dejlige drenge, Anton Hjemløs og Isao von Fancy søger nyt hjem sammen. Anton kom til os sammen med sin kone, og børn. De boede i en kolonihave og de gik sammen non stop og under knapt så gode forhold. Han blev adskilt fra sin kone, og fik en lille drenge ven. Hans ven er opdrætter af von Fancy. Anton er ca 6 måneder gammel. Og Isao er født d. 21/10-21 Der medfølger lidt af deres vante foder, deres stamtavler og info mappe med info materiale om pasning og pleje.

9560 Hadsund
tor.

marsvin

300 kr.

marsvin, hej vi har 7 marsvin 4 på 7 uger og en han på næsten et år og 2 huner på 7 månneder og ders race er rossete de bliver op til 14 år gamle

7500 Holstebro
tor.

Hele pakken til Marsvin

470 kr.

Hele pakken til Marsvin, Nyt stort ferplast indebur (95x57x48) 1 startpakke med alt hvad du skal bruge til 1 kg foder 1 kg hø 1 pakke spåner 60 l 1 madskål 1 drikkeflaske Pris ialt 470 kr se mine andre annoncer eller på kaningrotten.dk

5220 Odense SØ
tor.

Startpakke til marsvin el kanin

120 kr.

Startpakke til marsvin el kanin, her er alt hvad du skal bruge til marsvin eller kanin i en samlet pakke Spåner, hø, foder, drikkeflaske og madskål pris 120 kr OBS startpakken er UDEN bur og toilet Startpakke med toilet Pris 135 kr se mine andre annoncer eller se mere på kaningrotten.dk

5220 Odense SØ
tor.

Han marsvin

150 kr.

Han marsvin, 2 søde han marsvin far og søn sælges til kærligt hjem. De har altid gået sammen uden problemer De er stille og rolige og vant til hænder De sælges til et godt hjem De går i C&C Cage på 175 langt som kan købes med som ekstra.

5750 Ringe
tor.

Marsvin Dreng Søger Nyt Hjem

150 kr.

Marsvin Dreng Søger Nyt Hjem, Skøn lille dreng søger nyt hjem :) Han er født d. 20 December 2021 og er klar til at flytte d. 17 Januar (såfrem han vejer 300g) Han hedder Gustav hos os, men i kan kalde ham lige hvad i vil :D Han er en blanding af alm og rex, og super blød i pelsen. Desuden er han skinny-bærer og har 2 brødre som er skinny. Hans nye hjem skal være med andre artsfæller, enten en ældre han eller damer. Kontakt os endelig for mere info eller flere billeder :)

2650 Hvidovre
tor.

Glathåret Kæledyr med tavle

300 kr.

Glathåret Kæledyr med tavle, To dejlig drenge, prisen er Per dyr. Bob 6 uger. Alfie ca. 11 uger de halv brødre. Samme far deres mødre er søstre. Og de to drenge svinger rigtig fint sammen. Marsvin er sociale og skal minimum gå to marsvin sammen. Jeg medlem af dmk (dansk marsvine klub), og du får tavle med på alle dyr herfra. ( Bobs Tavle forsinket så eftersendes på mail) Ved køb får man naturligvis, vejledning og noget foder med. Så der kan laves blidt foderskifte. Dyrene håndteres dagligt af voksne og børn. Kan reserveres for halvdelen af beløbet. Og kan naturligvis besøges. Gode søde og lækre kæledyr. bliver ca. mellem 4-8 år. Hvis man er nysgerrig, kan man her se flere billeder fra marsvinene på gruppen Neverland marsvin Facebook. https://www.facebook.com/groups/328925881078637/?ref=share

4622 Havdrup
tor.

MODUL BUR 120x80

750 kr.

MODUL BUR 120x80, MODULBUR SÆLGES 120x80 cm. 1 år gammelt Afhentes i Frederikshavn midtby.

9900 Frederikshavn
tor.

2 han marsvin + bur og tilbehør

BYD!

2 han marsvin + bur og tilbehør, Hej:) Jeg sælger mine to søde han marsvin da jeg desværre er allergisk:/ De blev født den 15/10/21. Der følger alt med som bla. Bur, madskål, drikkeflaske, lidt mad, hus og hø. Så alt hvad du behøver til dine nye små venner. Marsvinene kan også sælges uden tilbehør. Pris er til forhandling. Hvis dette er noget for dig så skriv gerne en sms:)

3460 Birkerød
tor.

Marsvin

75 kr.

Marsvin, To han marsvin på knap et år søger ny familie, de er ikke 100%håndtamme. Billeder kan sendes på sms 23636988

9490 Pandrup
ons.

Hun marsvin sælges

100 kr.

Hun marsvin sælges, Lille My på cirka 6 måneder sælges, da vores kat stresser hende ved at prøve at fange hende gennem buret. Hun er ung endnu, og er derfor ikke 100% tam endnu. Men hun vil gerne snuse til hænderne, når man sætter mad ned til hende, og nyder at være oppe når først hun er kommet op. Hun har helt sikkert potentiale, til at blive enormt tam. Hun skal ud til et hjem, hvor hun får en ven og ikke skal gå alene.

5240 Odense NØ
ons.

2 hanner

200 kr.

2 hanner, Buller og Ludwig søger nyt hjem. er van til børn, men de er kun ca halvandet og 1 år gammel så de er stadig ved at lære at blive tamme. Ludwig (billede 2) er den ældste, født den 2 april 2020 og ham fik vi da han var knap 1 år tror jeg det var.. Buller (billede 1)er fra 20 september 2020 og ham har vi haft fra lille.. hele boet følger med samt lidt tilbehør. ring på 61692848 hvis i er interesseret.. Jeg besvarer ikke beskeder herinde. :-)

9900 Frederikshavn
ons.

Flere marsvin

75 kr.

Flere marsvin, Hejsa marsvin fra 4 uger og op efter sælges, 75 kr pr stk ring på 22148486

8800 Viborg
ons.

Marsvin unger

100 kr.

Marsvin unger, Unger 2 stk 1 hun den med mest hvidt og 1 han, de er 4 uger og vejer 300 g de er stueopdræt og dagligt i hænder. De kommer fra hjem med børn og hunde..

5853 Ørbæk
ons.

Huse til marsvin, hamster

40 kr.

Huse til marsvin, hamster, Huse til marsvin, hamster og andre smådyr. mål 28x21x16 indgangs hul 8x12cm med rødt eller orange tag pris 40 kr se mere på kaningrotten-dk.webnode.dk

5220 Odense SØ
tir.

Marsvin

500 kr.

Marsvin, Jeg sælger mine 2 dejlige tøser Amanda (den hvide) og Frida (den sorte og hvide), da tiden ikke er der mere. De trænger til at komme hjem til en som kan snakke med dem hver dag, og hvor tiden er der. Jeg købte mine 2 tøser tilbage i juni 2020, så de er lige knap 1 år og 6 måneder. De har altid gået sammen og det skal de også gøre til eftertiden! Der medfølger et 2 meter langt bur også et bur på cirka en halv meter. (Jeg havde sat dem sammen så de dannede et L) Der medfølger en masse huse, høhække, drikkedunk, foderskål, tæppe, og nogen andre ting. De elsker næsten alt frugt og grønt Jeg har sat prisen til 500kr da der medfølger en masse ting, og det 2 meter lange bur er næsten helt nyt (under 6 måneder gammel) For flere billeder og henvendelse på mobil 24992630

6621 Gesten
tir.

Søde flotte marsvin unger

50 kr.

Søde flotte marsvin unger, søde marsvin unger,i forskellige farver sælges.4 STK.hanner. er klar til at få nye hjem nu.har du nogle spørgsmål.så skriv til mig.el?er skriv eller ring til mig.på t?f.nr,52117874. mvh Martin.har også en hun unge som er.ca 7 uger?

5700 Svendborg
tir.

Marsvin hus

65 kr.

Marsvin hus, Plads til marsvin unge Eller hamstrer Brugt. Og der er nogle bide mærker i.

2670 Greve
17. jan.

Transportkasser

45 kr.

Transportkasser, Der er plads til en voksen marsvin

2670 Greve
17. jan.

Marsvine han

500 kr.

Marsvine han, 6580 Vamdrup GeniPix Manse søger nyt hjem. Han er født den 4/9-20 Han er Semi langhåret, Satin m crest Gylden/hvid Kan sælges sammen med Svend. Han er født den 16/12-21 Sort/hvid/gylden De er ikke 100% tam, så de kræver lidt arbejde. Der følger lidt fodre med, også har jeg startet en stamtavle på dem, der 1 generation på tavlerne. Er der spørgsmål, så skriv gerne til mig på 42167510 Depositum på 100 kr.

6580 Vamdrup
17. jan.

Selvvandingsdunke til marsvin o a

Sælges

Selvvandingsdunke til marsvin o a, Den midterste er lidt ?såret?, de andre ok, men brugte.

3650 Ølstykke
17. jan.

To hanner

Gives væk

To hanner, To hanner gives væk. Ikke søskende. Rolige når man sidder med dem. Byttes gerne til to tamme hunner.

6000 Kolding
17. jan.

Super Søde Marsvineunger

50 kr.

Super Søde Marsvineunger, Vi har fået 3 stk marsvineunger som er klar til at komme hjemmefra. De er rigtige fine med fin pels og sunde og raske. Er blevet nusset og pudset om hver dag så de er meget van til at blive håndteret.. KUN 1 DRENG TILBAGE .

5750 Ringe
17. jan.

Marsvin unger

50 kr.

Marsvin unger, Søde marsvin unger sælges.i forskellige farver har også 2 som er helt hvide.har også nogle som er ved at være avlslare For mere info kan du ringe til mig på tlf nr.52117874.mvh Martin.

5700 Svendborg
17. jan.

Marsvin unger

Købes

Marsvin unger, Jeg elsker alle dyr men marsvin er bare yndlings.. Jeg søger helst to unger, der ikke kan få børn sammen. Jeg har ikke bil men kan tage tog eller bus. Bur : selv lavet bur i str. 75x77x33 det er to etager. Har også en altan de kan gå på når der bliver mere varmt

8210 Aarhus V
17. jan.

8 marsvin unger

75 kr.

8 marsvin unger, der er 8 marsvin hanunger de er 8 uger gammel der er 4 glathåret hanunger og der er 4 som er lidt langhåret og de er hånd tamme per stk 75 kr

9610 Nørager
16. jan.

4 marsvin unger

125 kr.

4 marsvin unger, der er 4 marsvin hununger de er 8 uger gammel der er 3 roset hun og der er en hun som lidt langhåret og de er hånd tamme per stk 125 kr

9610 Nørager
16. jan.

Hanner

1 kr.

Hanner, GRATIS hanner Haster meget Dem to med kryds er solgt

6760 Ribe
16. jan.

Marsvin

20 kr.

Marsvin, 2 hanner. Fra August 21 1 sort med lidt hvidt 1 sort og hvid broget

9830 Tårs
16. jan.

Marsvinehanunger fra godt opdræt

250 kr.

Marsvinehanunger fra godt opdræt, Hanunger fra godt opdræt sælges Bear Claw von Fancy (billede 1+2) og Cupcake von Fancy (billede 3+4) er to skønne brødre - hanunger født 27-12-2021 Begge søger nye hjem som selskab til andre hanner. Hanner kan sagtens gå sammen, men jeg anbefaler en aldersforskel på +3 mdr. for at der er bedst chancer for et lykkeligt match. De vil derfor egne sig bedst til at komme ud hver for sig som selskab for ung- eller voksne hanner og/eller til opdræt af marsvin. De sælges med DMK stamtavler, infomappe og startfoder De er klar til at flytte hjemmefra, når de er 4 uger og vejer 300 g. Prisen er 250 kr./stk. Kontakt mig gerne hvis du er i tvivl om match eller andet

9560 Hadsund
16. jan.

Marsvinehanunger fra godt opdræt

250 kr.

Marsvinehanunger fra godt opdræt, Hanunger fra godt opdræt sælges Egg Nog von Fancy (billede 1+2), Donut von Fancy (billede 3+4) og Cinnamon Roll von Fancy (billede 5+6) er tre skønne brødre - hanunger født 05-01-2022 Allesammen søger nye hjem som selskab til andre hanner. Hanner kan sagtens gå sammen, men jeg anbefaler en aldersforskel på +3 mdr. for at der er bedst chancer for et lykkeligt match. De vil derfor egne sig bedst til at komme ud hver for sig som selskab for ung- eller voksne hanner og/eller til opdræt af marsvin. De sælges alle med DMK stamtavler, infomappe og startfoder De er klar til at flytte hjemmefra, når de er 4 uger og vejer 300 g. Prisen er 250 kr./stk. Kontakt mig gerne hvis du er i tvivl om match eller andet

9560 Hadsund
16. jan.

Marsvinehunner fra godt opdræt

200 kr.

Marsvinehunner fra godt opdræt, Hunmarsvin fra godt opdræt til salg Billede 1: Dagmar, født 01-11-2020, kæledyr satin, fået 1 kuld Billede 2+3: Ditte-Marie von Fancy, født 06-05-2021, kæledyr (skimmel), ikke fået kuld endnu Billede 4+5: Myrtille von Fancy, født 06-05-2021, kæledyr, ikke fået kuld endnu Billede 6: Koreskas Yamilla Pie, født 19-09-2019, kæledyr, fået 2 kuld Billede 7+8: Highlander?s Zala, født 11-04-2020, kæledyr, fået 2 kuld Pris per stk. 200,- / 2 sammen for 300,- Sælges med DMK stamtavle, infomappe og startfoder

9560 Hadsund
16. jan.

Supersøde marsvinunger til salg

200 kr.

Supersøde marsvinunger til salg, Supersøde velopdragne marsvinunger til salg. Mellem 4-5 uger gamle. 4 hanner og 3 hunner. Prisen kan forhandles

5260 Odense S
16. jan.

2 hånd tamme han marsvin

500 kr.

2 hånd tamme han marsvin, Vi har disse 2 skønne marsvin. De er hånd tamme. Vores børn har haft dem i hænderne fra de var helt små. De er brødre og er 1 år gamle. Desværre er vores søn allergisk og vi er nødsaget til at skille os af med dem. Der følger 2 bure, et udendørs løbetur og diverse tilbehør med.

6000 Kolding
16. jan.

Søger Marsvin

Købes

Søger Marsvin, Søger marsvin står du ikke og kan have dit marsvin eller anden grund køn ligemeget og alder det samme.

6670 Holsted
16. jan.
Side:af 4