Kanin

32
kaniner til slagt eller levebrug sælges

kaniner til slagt eller levebrug sælges

80 kr.

Kaniner til slagt eller levebrug sælges.Krydsninger hvid land + blå Wiener født 15/05-2021 vægt over 3 kg

7270 Stakroge
9. jun.
Kaniner

Kaniner

125 kr.

Kaniner sælges 1stk han Født i marts. 2021. 125-kr pr. Er krys af mellem vædder og slagte kanin. Vil også gerne byt den ene med, en anden broget han fra 2021

9690 Fjerritslev
7. jun.
California kaniner

California kaniner

200 kr.

Frilandskaniner sælges. Vi har varierende mængde alt efter årstid, men ofte både hanner og hunner i forskellige aldre fra 8 uger til omkring 1 år gamle. Jeg har valgt at avle ren California kaniner, da jeg finder dem gode til både kæl, avl og kød kaniner. Kaninerne sælges til både alv, kæle og slagt(privat eller slagter). California vejer omkring +4 kg voksne og omkring 2 kg slagtet v. omkring 4 måneder. Skriv eller ring for mere info. 200 kr pr. stk.

7160 Tørring
tir.
Kaniner Sælges

Kaniner Sælges

150 kr.

har disse han kaniner til salg født den 26-4-2022 og racen er krydsning california/ tysk kæmpe/ fransk vædder er gode til avl - kæle kanin eller slagt

5471 Søndersø
25. jun.
Kaniner sælges

Kaniner sælges

150 kr.

har 3 hun kaniner til salg født den 26-4-2022 og racen er krydsning california/ tysk kæmpe/ fransk vædder er gode til avl - kæle kanin eller slagt

5471 Søndersø
25. jun.

Kæmpe kaniner

200 kr.

Store flotte kaniner i forskellige racer både hanner og hunner. Der er voksne der er klar til avl/slagt Samt unger i flere forskellige alder og farver. Der er fransk vædder, belgisk kæmpe, sort/sølv lidt nzr hvid land Fungere også godt til kæl er vant til børn

9610 Nørager
14. jun.

Kanin unger

150 kr.

Rene California samt California/fransk vædder kryds unger sælges. Er fra midt februar måned og er ved at nærme sig en pæn størrelse til slagt eller avl

6650 Brørup
25. maj.

Hvid Land kaniner

200 kr.

Vi har Hvidland kanin unger ud af to ubeslægtede kuld, i det ene er tre piger og tre drænge tilbage, i det andet er det fire piger og 2 drænge tilbage. Og vi har en Hvidland han fra foråret som ikke er i fam. med det ene kuld, og to drenge fra august 2021. Med Hvidlands' hurtige tilvækst egner de sig rigtig godt til avl, og forældrene er meget tamme og produkttive. Så står du og mangler nydt blod til bestanden eller du tænker at starte op med slagte kaniner, så er dette et rigtigt godt alternativ. Ring/skriv om det har din interesse, - og hør nærmere, også om de andre kaniner og kanin unger som vi løbende har til salg : Ren racet Fransk Vædder unger:, løvehoved, løve dværg vædder, og dværg/ teddy kaniner. Der medfølger foder til de første pr. dage, og vejledning om fodring og stel er helt gratis.

6710 Esbjerg V
tor.

Ægte hollændere japanertegnede kaniner

350 kr.

Jeg har 6 smukke og ægte hollænder japanertegnede kaninunger, som er 8 uger 26/6 og klar til ny madmor. Racen egner sig godt til kanin hop og er en storartet kælekanin. Vejer ca 2,5-3,2 udvokset. De er også glimrende slagte kaniner, da de sætter kød tidligt. Skriv helst SMS ved interesse. Befinder sig i 4932 Torrig. Kan evt fragtes til Tårs færgehavn eller Ørslev ved Vordingborg.

4943 Torrig L
12. maj.

Kanin hollænder sort/gul japanertegnet

300 kr.

Hollænder sort/gul japanertegnet. Skønne kælekaniner, kaninens svar på labrador hunden. Sundt temperament, robuste glade dyr og madglade. Avlet på godt udstillet forældre. En god begynder kanin, også til børn. Også velegnet til opstart af slagte slagte dyr, sætter tidlig kød, og kan slagtes 3,5 måned gammel. Avlsklar hun bedømt med 94,5 Unger fra forskellige hunner sælges. Salgsklar 8 april. 3 maj og 15 maj. Ungerne øremærkes, og der medfølger afkomstattest fra Danmarks kaninavler forening, samt start fodder. Se mere på Facebook stald Loui Sælger ikke dyr til at gå sammen. Ved reservation 100 kr som fratrækkes de 300 ved afhentning. Depositum betales ikke tilbage ved fortrydelse. Tager altid dyr købt her retur, hvis man ikke kan beholde dem.

6870 Ølgod
13. jun.

Tysk kæmpe schecke unger fra oktober

125 kr.

Tysk kæmpe schecke ungdyr Tegnet hunner 200 kr Tegnet hanner 100 kr Ensfarvet sorte 100 kr Søgeord Kæmpe kanin Avlsdyr Renrace Kaniner Kanin Slagtedyr Slagte kaniner

8850 Bjerringbro
15. jun.

Slagtekaniner

80 kr.

Frilandskaniner til slagt eller levende. Kaninerne lever fra fødsel til død i store folde hvor de lever og udfolder sig ?frit?. Se evt www.Sønderjyskefrilandskanier eller Skovgaards frilandskaniner på Facebook.

6500 Vojens
8. maj.

Fransk vædder unger

100 kr.

8 ugers fransk vædder/wiener unger sælges. Af meget rolige forældre. Vil egne sig til både slagt og kæle kaniner. Mange forskellige farver haves.

7300 Jelling
10. jun.

Hvid Land 7 mdr.

300 kr.

Vi har to Hvidland drænge tilbage, som er fra august 2021. Og vi har en Hvidland han fra foråret som ikke er i fam. med dem. De vil egne sig godt til avl. Med Hvidlands' hurtige tilvækst egner de sig rigtig godt til avl, og forældrene er meget tamme og produkttive. Så står du og mangler nydt blod til bestanden eller du tænker at starte op med slagte kaniner, så er dette et rigtigt godt alternativ. Ring/skriv om det har din interesse, - og hør nærmere, også om de andre kaniner og kanin unger som vi løbende har til salg : Ren racet Fransk Vædder unger:, løvehoved, løve dværg vædder, og dværg/ teddy kaniner. Der medfølger foder til de første pr. dage, og vejledning om fodring og stel er helt gratis.

6710 Esbjerg V
i går

Hollænder HAN Madagascar

300 kr.

ULRIK er renracet Hollænder, han er øremærket og er med afkomsattest. Født: 11.4.22 ULRIK leveres med 1 kg overgangsfoder Farve: Madagascar Vi er medlem af Danmarks Kaninavlerforening, og vi avler kun på sunde venlige dyr. Mor: 338 - Madagascar Far: TIMOTY - Sort Reg. 93 point Vil egne sig til kæl, avl og slagt. På det sidste billede kan du se afkomstattesten. Se mere på: staldsteenkjaer.simplesite.com Instagram: staldsteenkjaer Ved reservation af en kanin indbetales reservationsgebyr på 100 kr, som fratrækkes det fulde beløb, når kaninen afhentes. Gebyret tilbagebetales ikke ved fortrydelse af købet. Hvis I mod forventning må af med kaninen igen, er I altid velkommen til at aflevere kaninen hos os, hvis den er avlet her. Transportmulighed til Fyn / Sjælland (gratis)

7830 Vinderup
søn.

HOLLÆNDER HAN madagascar

300 kr.

PELLE fra Kuld P er Hollænder. PELLE er øremærket og er med afkomsattest. Født: 24.3.22 PELLE leveres med 1 kg overgangsfoder Vi er medlem af Danmarks Kaninavlerforening, og vi avler kun på sunde venlige dyr. Mor: EnØre - Sort Far: Timoty - Sort Reg. point: 93 Vil egne sig til kæl, avl, slagt. På det sidste billede kan du se afkomsattesten. Se mere på: Staldsteenkjaer.simplesite.com Instagram: staldsteenkjaer Ved reservation af en kanin indbetales reservationsgebyr på 100 kr, som fratrækkes det fulde beløb, når kaninen afhentes. Gebyret tilbagebetales ikke ved fortrydelse af købet. Hvis I mod forventning må af med kaninen igen, er I altid velkommen til at aflevere kaninen hos os, hvis den er avlet her. Transportmulighed til Fyn / Sjælland (gratis) den 24.6.

7830 Vinderup
6. jun.

FRANSK VÆDDER Han Chinchilla

400 kr.

TJALFE fra Kuld T er Renracet Fransk vædder, han er øremærket og er med afkomsattest. TJALFE leveres med 1 kg overgangsfoder Født: 20.5.22 Vi er medlem af Danmarks Kaninavlerforening, og vi avler kun på sunde venlige dyr. Mor: LIMA - Schwarzgrannen Far: SVEND - Chinchilla 94,5 point Vil egne sig til kæl, avl, slagt og evt. udstilling. På det sidste billede kan du se afkomstattesten. Se mere på: Staldsteenkjaer.simplesite.com Instagram: staldsteenkjaer Ved reservation af en kanin indbetales reservationsgebyr på 100 kr, som fratrækkes det fulde beløb, når kaninen afhentes. Gebyret tilbagebetales ikke ved fortrydelse af købet. Hvis I mod forventning må af med kaninen igen, er I altid velkommen til at aflevere kaninen hos os, hvis den er avlet her. Transportmulighed til Fyn / Sjælland (gratis)

7830 Vinderup
søn.

Hollænder HAN SORT

300 kr.

OMEGA fra Kuld O er renracet Hollændere, han er øremærket og er med afkomsattest. OMEGA leveres med 1 kg overgangsfoder Farve: Sort Født: 15.3.22 Vi er medlem af Danmarks Kaninavlerforening, og vi avler kun på sunde venlige dyr. Mor: ANETTE - Sort Far: JEPPE - Sort/Gul japaner. Reg. point: 94 Vil egne sig til kæl, avl, slagt og evt. udstilling. På det sidste billede kan du se afkomstattesten. Se mere på: Staldsteenkjaer.simplesite.com Instagram: staldsteenkjaer Ved reservation af en kanin indbetales reservationsgebyr på 100 kr, som fratrækkes det fulde beløb, når kaninen afhentes. Gebyret tilbagebetales ikke ved fortrydelse af købet. Hvis I mod forventning må af med kaninen igen, er I altid velkommen til at aflevere kaninen hos os, hvis den er avlet her. Transportmulighed til Fyn / Sjælland (gratis)

7830 Vinderup
30. maj.

Hollænder Madagascar

300 kr.

Kuld S er renracet Hollændere, de bliver øremærket og er med afkomsattest. Født: 1.4.22 De leveres med 1 kg overgangsfoder De kan flytte hjemmefra den 28.5. Vi er medlem af Danmarks Kaninavlerforening, og vi avler kun på sunde venlige dyr. Mor: ALMA - Madagascar Reg. point 93 Far: HOLGER - Madagascar Reg. point: 93,5 Vil egne sig til kæl, avl, slagt og evt. udstilling. På det sidste billede kan du se afkomstattesten. Se mere på: staldsteenkjaer.simplesite.com Instagram: staldsteenkjaer Ved reservation af en kanin indbetales reservationsgebyr på 100 kr, som fratrækkes det fulde beløb, når kaninen afhentes. Gebyret tilbagebetales ikke ved fortrydelse af købet. Hvis I mod forventning må af med kaninen igen, er I altid velkommen til at aflevere kaninen hos os, hvis den er avlet her. Transportmulighed til Fyn / Sjælland (gratis)

7830 Vinderup
25. jun.

HOLLÆNDER HAN sort

300 kr.

TAGE er renracet Hollænder, han er øremærket og er med afkomsattest. Født: 10.4.22 TAGE leveres med 1 kg overgangsfoder Farve: Sort TAGE kan flytte hjemmefra den 5.6. Vi er medlem af Danmarks Kaninavlerforening, og vi avler kun på sunde venlige dyr. Mor: 330 - Madagascar Reg. point 93,5 Far: HOLLY - Sort Vil egne sig til kæl, avl, slagt og evt. udstilling. På det sidste billede kan du se afkomstattesten. Se mere på: staldsteenkjaer.simplesite.com Instagram: staldsteenkjaer Ved reservation af en kanin indbetales reservationsgebyr på 100 kr, som fratrækkes det fulde beløb, når kaninen afhentes. Gebyret tilbagebetales ikke ved fortrydelse af købet. Hvis I mod forventning må af med kaninen igen, er I altid velkommen til at aflevere kaninen hos os, hvis den er avlet her. Transportmulighed til Fyn / Sjælland (gratis) den 24.6.

7830 Vinderup
24. jun.

Hollænder HAN SORT

300 kr.

VITUS fra Kuld V er renracet Hollændere, han er øremærket og er med afkomsattest. VITUS leveres med 1 kg overgangsfoder Farve: Sort Født: 15.4.22 Han kan flytte hjemmefra når han er 8 uger den 10.6. Vi er medlem af Danmarks Kaninavlerforening, og vi avler kun på sunde venlige dyr. Mor: 280 - Sort Far: HOLGER - Madagascar. Reg. point: 93,5 Vil egne sig til kæl, avl og slagt På det sidste billede kan du se afkomstattesten. Se mere på: Staldsteenkjaer.simplesite.com Instagram: staldsteenkjaer Ved reservation af en kanin indbetales reservationsgebyr på 100 kr, som fratrækkes det fulde beløb, når kaninen afhentes. Gebyret tilbagebetales ikke ved fortrydelse af købet. Hvis I mod forventning må af med kaninen igen, er I altid velkommen til at aflevere kaninen hos os, hvis den er avlet her. Transportmulighed til Fyn / Sjælland (gratis)

7830 Vinderup
22. jun.

Fransk vædder HAN Sort otter

400 kr.

X-ray fra Kuld X er Renracet Fransk vædder, han er øremærket og er med afkomsattest. X-ray leveres med 1 kg overgangsfoder Født: 2.6.22 Vi er medlem af Danmarks Kaninavlerforening, og vi avler kun på sunde venlige dyr. Mor: BIANCA - Sort otter Reg. 93 point Far: HUGO - Sort otter Reg. 92 point Vil egne sig til kæl, avl, slagt og evt. udstilling. På det sidste billede kan du se afkomstattesten. Se mere på: Staldsteenkjaer.simplesite.com Instagram: staldsteenkjaer Ved reservation af en kanin indbetales reservationsgebyr på 100 kr, som fratrækkes det fulde beløb, når kaninen afhentes. Gebyret tilbagebetales ikke ved fortrydelse af købet. Hvis I mod forventning må af med kaninen igen, er I altid velkommen til at aflevere kaninen hos os, hvis den er avlet her. Transportmulighed til Fyn / Sjælland (gratis)

7830 Vinderup
22. jun.

FRANSK VÆDDER han blå

400 kr.

RUDI fra Kuld R er Renracet Fransk vædder, han er øremærket og er med afkomsattest. RUDI leveres med 1 kg overgangsfoder Født: 7.4.22 Vi er medlem af Danmarks Kaninavlerforening, og vi avler kun på sunde venlige dyr. Mor: CELESTE - Blå Reg. 93,5 point Far: MOWGLI - Blå kappetegnet 92 point Vil egne sig til kæl, avl, slagt og evt. udstilling. På det sidste billede kan du se afkomstattesten. Se mere på: Staldsteenkjaer.simplesite.com Instagram: staldsteenkjaer Ved reservation af en kanin indbetales reservationsgebyr på 100 kr, som fratrækkes det fulde beløb, når kaninen afhentes. Gebyret tilbagebetales ikke ved fortrydelse af købet. Hvis I mod forventning må af med kaninen igen, er I altid velkommen til at aflevere kaninen hos os, hvis den er avlet her. Transportmulighed til Fyn / Sjælland (gratis)

7830 Vinderup
12. jun.

HOLLÆNDER Han japaner

300 kr.

THORBJØRN er renracet Hollænder, han er øremærket og er med afkomsattest. Født: 10.4.22 THORBJØRN leveres med 1 kg overgangsfoder Farve: Japaner sort / gul THORBJØRN kan flytte hjemmefra den 5.6. Vi er medlem af Danmarks Kaninavlerforening, og vi avler kun på sunde venlige dyr. Mor: 330 - Madagascar Reg. point 93,5 Far: HOLLY - Sort Vil egne sig til kæl, avl, slagt og evt. udstilling. På det sidste billede kan du se afkomstattesten. Se mere på: staldsteenkjaer.simplesite.com Instagram: staldsteenkjaer Ved reservation af en kanin indbetales reservationsgebyr på 100 kr, som fratrækkes det fulde beløb, når kaninen afhentes. Gebyret tilbagebetales ikke ved fortrydelse af købet. Hvis I mod forventning må af med kaninen igen, er I altid velkommen til at aflevere kaninen hos os, hvis den er avlet her. Transportmulighed til Fyn / Sjælland (gratis) den 24.6.

7830 Vinderup
12. jun.

Hollænder HAN SORT

300 kr.

TROELS er renracet Hollænder, han er øremærket og er med afkomsattest. Født: 10.4.22 TROELS leveres med 1 kg overgangsfoder Farve: Sort TROELS kan flytte hjemmefra den 5.6. Vi er medlem af Danmarks Kaninavlerforening, og vi avler kun på sunde venlige dyr. Mor: 330 - Madagascar Reg. point 93,5 Far: HOLLY - Sort Vil egne sig til kæl, avl, slagt og evt. udstilling. På det sidste billede kan du se afkomstattesten. Se mere på: staldsteenkjaer.simplesite.com Instagram: staldsteenkjaer Ved reservation af en kanin indbetales reservationsgebyr på 100 kr, som fratrækkes det fulde beløb, når kaninen afhentes. Gebyret tilbagebetales ikke ved fortrydelse af købet. Hvis I mod forventning må af med kaninen igen, er I altid velkommen til at aflevere kaninen hos os, hvis den er avlet her. Transportmulighed til Fyn / Sjælland (gratis) den 24.6.

7830 Vinderup
6. jun.

Fransk vædder HAN BLÅ

400 kr.

REIMER fra Kuld R er Renracet Fransk vædder, han er øremærket og er med afkomsattest. REIMER leveres med 1 kg overgangsfoder Født: 7.4.22 Han kan flytte hjemmefra den 2.6. når han er 8 uger. Vi er medlem af Danmarks Kaninavlerforening, og vi avler kun på sunde venlige dyr. Mor: CELESTE - Blå Reg. 93,5 point Far: MOWGLI - Blå kappetegnet 92 point Vil egne sig til kæl, avl, slagt og evt. udstilling. På det sidste billede kan du se afkomstattesten. Se mere på: Staldsteenkjaer.simplesite.com Instagram: staldsteenkjaer Ved reservation af en kanin indbetales reservationsgebyr på 100 kr, som fratrækkes det fulde beløb, når kaninen afhentes. Gebyret tilbagebetales ikke ved fortrydelse af købet. Hvis I mod forventning må af med kaninen igen, er I altid velkommen til at aflevere kaninen hos os, hvis den er avlet her. Transportmulighed til Fyn / Sjælland (gratis)

7830 Vinderup
29. maj.

Kaninunger født d. 10/2-21 sælges

250 kr.

Kaninunger født d. 10/2-21 De er en blanding af fransk vædder og tysk kæmpe schenke. Der er 1 han kanin og 4 hunkaniner De har et ualmindeligt godt sind og er meget tamme og kælne. De sælges enten som kælekaniner til gode hjem med mulighed for at være frikanin eller bur med stor integreret løbegård, eller som avlsdyr i forbindelse med opdræt til kæl eller slagt, og også her skal de have mulighed for integreret løbegård. De sælges ikke til brug som levende slangeføde eller til hjem, der ikke kan tilbyde dem overstående boligforhold.

9382 Tylstrup
16. maj.

Rex blanding

200 kr.

Smuk Rex/hollænder/fransk vædder Har denne pige fra sidste år, der skal videre. Velegnet til slagte avl da hun ikke er tam men er af aner der er egnet til slagt. Kan evt parres op inden salg for mer pris.

9550 Mariager
13. maj.

Fransk vædder

150 kr.

blå og sorte hanner født 12 - 2 - 22. Er øremærket og med afkomsattest. Sælges også til slagt. Pr. stk.

6650 Brørup
21. jun.

Kaninunger

150 kr.

Kaninunger født 22-3. California x Fransk vædder. Velegnet til kæl eller slagt. Prisen er gældende ved 8 uger.

6500 Vojens
24. maj.

Tysk Kæmpeschecke.

150 kr.

Unger i alle aldre efter Tysk Kæmpeschecke i blå og sort sælges. Avl, slagt. Mail besvares ikke. 40194184

6091 Bjert
17. jun.

Tysk kæmpe schecke/Belgisk kæmpe unger

250 kr.

De dejligste kæmpe blandinger, født den 9 maj, kan reserveres allerede nu. De er salgsklare den 4 Juli. Forældrene er gode, tamme frikaniner, som er vandt til hunde, kat og børn. De sælges til et liv som kæle/ frikaniner, med masser af plads. Ikke til slagt eller et liv i et lille bur. Der er 2 drenge og 5 piger. Se fotos. Der er 4 hvide vildtfarvet shecke tegnet og 3 vildtfarvet. Alle 7 unger (foto 1) 5 Piger (foto 2) 2 Drenge (foto 3) Moderen er Tysk kæmpe schecke (foto 4) Faderen er Belgisk kæmpe (foto 5)

8700 Horsens
30. maj.