Kanin

19
Mini-lop

Mini-lop

500 kr.

Søde og kælne mini-lop unger, er nu klar til salg Der er 2 hanner tilbage Der er afstamning på dem Velkommen til at se dem

6870 Ølgod
tor.
Mini Lop

Mini Lop

500 kr.

Mini Lop unger, meget racetypiske, efter fine forældre med afkomstattest. Vant til at være i hænder dagligt af både børn og voksne. Meget kælne og kontaktsøgende. Der medfølger afkomstattest samt en pose startfoder. Kan flytte 10/7 Både hunner og hanner haves, i flere farver

4293 Dianalund
fre.
Mini lop

Mini lop

800 kr.

De sødeste kanin unger, af racen engelsk Mini-lob. ungerne er et kuld på 5 Ungerne kan reserveres nu, og er klar til at komme hjemmefra tidligst når de er 8 uger gamle, den 3. november, med til ungerne følger en lille start pakke. forældre er begge tamme og vant til at være i hænderne dagligt, der udover er de begge vand til hunde. moderen er fri kanin og faren bor i stor løbegård andet sted. Født 08/09-22 Afhentning tidligst 03/11-22 Ved reservation betale depositum halvdelen af prisen, depositum returneres ikke ved fortrydelse.

9900 Frederikshavn
10. sep.
Mini lop

Mini lop

450 kr.

Små fine og meget kontakt søgende unger der er klar til at flytte hjemme fra der vil medfølge overgangs foder og attest De er alle fra i år med forskellige aldre Ved interesse kontakt på mobil

5631 Ebberup
25. sep.
Mini lop hun kanin

Mini lop hun kanin

100 kr.

2 år gammel mini lop hun kanin med afkomstattest

9430 Vadum
23. sep.

Kaniner Mini lops

750 kr.

2 han kaniner mini lops sælges. Den ene grå/blå den anden lys, med hvid mave.

3650 Ølstykke
12. sep.

mini lop blaning

150 kr.

hej vi har stadig 2 piger i sort farve fra maj måned sidste år. mor er ren mini lop og far blaning mini lop og dværg kanin. de vejer ikke over 2 kg. deres øre kan henge og rejse sig op på den ene. vant til at blive taget op. nogen interrese henvenelse sms eller ring på 40855064 PS EN TIL BAGE.

4780 Stege
19. aug.

Mini lop kanin

400 kr.

Sød og kærlig børne kanin søger nyt hjem da min datter har miste interesseret for den. Alt følger med til den inde bur madskål osv.

5210 Odense NV
25. sep.

Mini Lop unger

300 kr.

Kaninbjerget E.V. er godkendt avler med hjertet og Dyrlæge tilsyn. Fagkyndig rådgivning. SMS til 21532888 og få din henvendelse på forsiden af min telefon.

8800 Viborg
tor.

Mini lop Kaniner

500 kr.

Flotte kaninunger sælges. Vores skønne kaniner, Bella og Skumfidus, har fået 5 lækre små renracet minilop unger, og vi har nu 2 skønne hanner tilbage, resten har fundet kærlige hjem. Vores små pelsbabyer er meget kælne, nysgerrige og kontaktsøgende. De er vant til massere af daglig kæl og nus, fra både børn og voksne. Vi ønsker at finde kærlige hjem til dem, hvor de har massere af plads af bolte sig på, og hvor de får et godt kaninliv. Farver: 1 han, Isabella farvet 1 han, Isabella otter farvet De er lidt over 8 uger nu og er klar til at komme hjemmefra. Der fremsendes gerne flere billeder ved interesse. Der følger lidt startfoder med, og hvis det ønskes adkomstattest. Nb. Ved reservation betales halvdelen af prisen, og resten ved afhentning. Reservationsbeløb refunderes ikke.

9240 Nibe
ons.

Dværg vædder mini lop

250 kr.

vores søde lille dværg vædder mini lop på 3 måneder søger nyt kærligt hjem da hun mangler mere plads og boltre sig på og det er desværre ikke her hun befinder sig i Nyborg på fyn (skal hentes) der medfølger fodrepiller, kaninguf, snackstang savsmuld, stort bur, løbegård kanin/kattesaks

5800 Nyborg
søn.

Mini lop dværgkaniner (Rene minilopper)

700 kr.

Vi er klar til at flytte hjemmefra ud til nogle søde små børn. Rene minilops og er en særdeles velegnet kælekanin til de små børn. De er nemme at håndtere for små børn, da racen er rolig af sind. Kan klart anbefales som hyggeven i dagligdagen. (Grå (begge hanner)- En er afsat her. Sort (han). Lys beige ( begge hunner) En er afsat. Mork beige ( en han og en hun. Vi bor i Nibe ( lidet uden for Aalborg. Pris er fast, da børnene får en omgængelig ven.

9240 Nibe
11. sep.

Kaniner

300 kr.

Mini lop 3 hunner og 1 han 8 store krydsning kaniner alle 12 -16 uger

7480 Vildbjerg
11. aug.

Kaninunger

300 kr.

Disse to søde dværgvæddere af racen mini-lop bliver 8 uger d. 5 oktober, og er derfor klar til at finde nye gode hjem. Det er én han og én hun (hvide ører) De er helt tamme og kontaktsøgende, da de er meget i hænder, og vant til børn. Begge forældre kan ses hos os.

6200 Aabenraa
i dag

De sødeste MiniLops

400 kr.

Så har Birkelund igen de sødeste Mini lops til salg. Født slut februar, og rejseklar 25/4. Bliver kælet med hver eneste dag, og er trygge ved både børn og voksne. Faren er helt hvid, moren er nougat farvet. 1 helt hvid han 1 brun pige. Skriv en besked, så har vi flere videoer og billeder - eller kom og besøg dem.

5690 Tommerup
tor.

Kaniner til salg

Sælges

Hej jeg har 5 kaniner til salg Der er tre hunner på de første tre billeder og to hanner på de sidste billeder. Der er to lille rex hunner på de første billeder og en Hermelin på nr tre billede, nr fire billede er der en han som er en lille rex og nr fem billede er der en mini-lop kanin. De er tamme alle sammen da jeg sælger dem er fordi jeg stopper med og avler kaniner. De er imellem 1 og 4 år gammel. Kontakt mig på sms på 22579008

5500 Middelfart
tor.

Kanin

Gives væk

Dejlig lille kanin af racen Mini Lop søger nyt hjem. Han er ivrig efter leg og meget nysgerrig. Han er udekanin hvor han er mellem åbent bur og løbegård. Han går hver aften indenfor med mig. Han er håndtam og mangler en familie med børn eller voksne som kan stimulere hans behov. Han har aldrig bidt eller kradset og er næsten helt renlig. Han er 9mdr gammel og ikke kastreret. Han gives væk da jeg ikke længere kan have ham pga. flytning. Der er mulighed for at køre ham ud til den nye familie

2610 Rødovre
26. sep.

Løvehoved han unger

300 kr.

sød, tam og helt raskt lille dværg løvehoved han unge. 1 meget sød og kærlig hvid han unge med himmelblå øjne 11/08 og en sort/koksgrå Mini lop løvehoved han unge 18/08/21 Kaninbjerget Viborg er godkendt avler med hjertet og Dyrlæge tilsyn. Professionel rådgivning. Dyrene afhentes under håndhævelse af strikte Corona restriktionerne i Viborg / Skive Storcenter efter aftale med mig. Gerne sende en SMS til 21532888 og få din henvendelse på forsiden af min telefon.

8800 Viborg
11. sep.

2 kaniner

500 kr.

Jeg sælger mine to kaniner da jeg ik gar tiden og råd til dem mere.. jeg håber de kan blive solgt sammen da de Van til at gå sammen. Navn. Hannah ( hvid/grå ) Køn. Hun Alder. 10 måndre Fødelsdag d. 27 dec Race. Dværg vædder Håndtam/ikke håndtam: både og. Når hun vil er hun håndtam Neutraliseret. Ja Inde/ude. Er inde, men tænker os hun kan gå ude Navn. Bob ( sort Køn. Han Alder. 3 år Fødelsdag d. 10 maj Race. Mini lop Håndtam/ikke håndtam: ja Neutraliseret. Ja Inde/ude. Er inde, men tænker os han kan gå ude Der følger alt det jeg har med til dem. Det vil sige foder, kattebakke, legetøj, hø, skåle og seler.

9240 Nibe
i dag