Kaniner Ønskes

  Filtrér

  Beskrivelse Postnummer Opdateret Pris (kr.) Favorit
  NY
  Teddy løvehoved kaniner sælges
  Teddy løvehoved kaniner sælges

  7 billeder

  I dag 500,-
  NY
  Sødeste han kanin:)
  Sødeste han kanin:)

  3 billeder

  I dag 130,-
  Belgiske harerunger
  Belgiske harerunger

  14 billeder

  image_search_result
  Belgiske harerunger, Så blev vores belgiske harer Kera(Mik) endelig gammel nok til at vi kan sætte gang i avlen. Om 1 måneds tid forventer vi et nyt kuld unger som også bliver årets sidste. De vil være klar til at komme hjemmefra midt i september, men du kan godt forud-reservere hvis man ønsker det. Hvis du i forvejen er glad for kaniner eller ønsker selskab indendøre af et lidt anderledes dyr, der ALTID vil være et hit hos gæsterne, så er en Belgisk Harer helt klart det dyr du skal have. En belgisk harer er en krydsning mellem de første tam kaniner og europæiske vild kaniner, tilbage i 1800-tallet. Haren ligner en harer, men er mild og god som en kanin. En belgisk harer er utroligt intelligente med store personligheder som altid giver et godt grin. De kan lærer tricks, komme på kommando og bliver meget lette stuerene (indendørs) De trives godt med andre dyr, både hunde og katte. En belgisk harer kræver plads til at strække ud og hoppe op, så de sælges derfor KUN som frikanin. Altså som fritgående indendørs eller udendørs i en voilere. Her hos os går vi meget op i velfærd og vores harer mangler ikke noget. det er vigtigt for os at de har det godt, bliver passet og tilset flere gange dagligt. Ungerne vil komme i hænder hver dag til de er 7 uger og kan finde nye hjem. Her vil de være vant til både voksen og børnehåndtering . Man kan ALTID komme herud og kigge og hilse på dyrene. De kan også følges på vores facebookside Eddie og Kera(Mik) belgiske harer.
  I går 400,-
  Blå satin kaninunger sælges
  Blå satin kaninunger sælges

  8 billeder

  d. 21.06 250,-
  Blå satin kaninunger sælges
  Blå satin kaninunger sælges

  8 billeder

  d. 17.06 250,-
  Blå satin kaninunger
  Blå satin kaninunger

  8 billeder

  d. 17.06 250,-
  Dobbelt kaninbur med trappe
  Dobbelt kaninbur med trappe

  11 billeder

  d. 16.06 400,-
  Han kanin sælges d. 14.06 200,-
  Lækker Hermelindreng søger nyt hjem!
  Lækker Hermelindreng søger nyt hjem!

  4 billeder

  image_search_result
  Lækker Hermelindreng søger nyt hjem!, Hermelin, Jeg har valgt at prøve at sætte et opslag herind, om at finde en ny familie til min kære Oliver. Jeg vil gerne understrege at jeg ikke har travlt med at finde et nyt hjem til ham, og jeg søger kun det allerbedste hjem til ham. Jeg søger en familie, som vil have ham resten af hans liv og som vil give ham kun det bedste af det bedste! Intet mindre! Oliver er en renracet 5 år gammel fertil Hermelin kanin, jeg har en afkomsattest fra avler og han er øremærket, dog er han mærket som hun, da avler bedømte hans køn forkert. Han kommer fra det fynske Red Sun Hill kaninopdrætter, men dette er nedlagt. Han er en fantastisk kanin, der elsker udfordringer og er vandt til katte. Har har igennem sit liv boet både inde og ude, og han vil trives begge steder, såfremt at han har nok plads! Selvom han er fertil markere han ikke udenfor sig base, og kan finde ud af at bruge sit toilet. Oliver er ikke en hyggekanin, og man skal ikke regne med at han vil sidde og putte. Han elsker udfordringer, og vi har forsøgt at opstarte kaninhop, men det virker ikke til at være hans kop te. Herhjemme bor han pt. inde. Egentligt var meningen at han skulle bo ude, men vi har haft problemer med ubudne gæster i haven, som lukker ham ud af buret, så derfor er det ikke længere en mulighed. Indenfor har vi desværre trægulv, og han nægter at gå på det, det er derfor jeg vil forsøge at finde et nyt hjem til ham, hvor han kan udfolde sig på bedre vilkår, end vi kan give ham pt. Findes den rette familie, kan alle hans ting og legesager følge med ham, hvilket er inklusiv ude og indebur. Hjem før pris. Kontakt mig endeligt her eller pr. telefon, for mere information og flere billeder. Jeg ønsker et sidste hjem til ham, så kun seriøse henvendelser.
  d. 14.06 400,-
  1,5 år Han-kanin Hermliner/Løvhoved
  1,5 år Han-kanin Hermliner/Løvhoved

  6 billeder

  d. 09.06 400,-
  kanin parring tilbydes !
  kanin parring tilbydes !

  4 billeder

  d. 08.06 100,-
  Fantastisk kælen pige
  Fantastisk kælen pige

  1 billede

  d. 20.05 450,-
  Parring tilbydes
  Parring tilbydes

  4 billeder

  d. 15.05 150,-

  Køb en dværgkanin på GulogGratis.dk: Her er søde, små kaniner til salg


  Der er søde, små kaninunger til salg på GulogGratis.dk, hvor også kanin foder kan købes billigt

  På GulogGratis.dk finder du de sødeste og blødeste kæledyr! Her er salg af både små og større kælekaniner som dværg vædder, fransk vædder, løvehoved og hermelin. Der er også her, du kan finde et billigt bur til din kanin, kaninfoder på tilbud samt hø og halm til billige priser. Samtidig med at du køber kaninudstyr til en billig pris på GulogGratis.dk, kan du også få et kæledyr helt gratis: Adopter en af de små kanin unger som gives bort, et marsvin som gives væk eller en hamster som bortgives.

  Læs mere
  Find en sød, lille hermelin kanin til salg på GulogGratis.dk – her sælges også kanin tilbehør

  Hvem kan stå for de søde kanin billeder af små løvehoved og hermelin kaniner, som er til salg på GulogGratis.dk? Hvis du vælger en kanin som dit kæledyr, skal du være indstillet på at det kræver tålmodighed og daglig kontakt at gøre kaninen tam. Med rolige bevægelser skal du vænne din kanin til at blive taget op og kælet med uden at den bliver forskrækket eller bange.

  Ønsker du at købe en løvehoved kanin? Der er løvehoved kaniner til salg på GulogGratis.dk!

  Køb foder og bur til din kanin på GulogGratis.dk. Kaniner har brug for den rette kost for at trives – derfor skal kaninen have friskt vand hver dag, rigeligt med halm og hø, kaninpiller, grøntsager og frugt. Uanset om du vælger et indendørs eller et udendørs bur, skal der være god plads i buret, så kaninen kan få motion hver dag.
  Læs mindre