Kanin

74
Hermelin

Hermelin

300 kr.

Hermelin, Yndig lille ægte hermelin hun er nu klar til at flytte fra reden. Hun er vant til daglig kontakt af børn og voksne. Salgsklar den 30/6 (8 uger gammel) Gerne seriøse henvendelser

8920 Randers NV
tor.
En Hermelin

En Hermelin

250 kr.

Hej jeg har en kanin til salg Der en Hermelin.

5500 Middelfart
26. jun.
Hermelin

Hermelin

250 kr.

Søde små unger søger nyt hjem :)

6000 Kolding
2. jun.
HERMELIN han

HERMELIN han

250 kr.

UNO fra Kuld U er Hermelin og er med afkomsattest. UNO leveres med 1 kg overgangsfoder. Født: 26.5..4.22 Han kan flytte hjemmefra den 21.7. når han er 8 uger. Farve: Blå white Vi er medlem af Danmarks Kaninavlerforening, og vi avler kun på sunde venlige dyr. Mor: RASMINE - Sort Far: PJUSKE - Brun white Vil egne sig til kæl, avl. På det sidste billede kan du se afkomstattesten. Se mere på: Staldsteenkjaer.simplesite.com Instagram: staldsteenkjaer Ved reservation af en kanin indbetales reservationsgebyr på 100 kr, som fratrækkes det fulde beløb, når kaninen afhentes. Gebyret tilbagebetales ikke ved fortrydelse af købet. Hvis I mod forventning må af med kaninen igen, er I altid velkommen til at aflevere kaninen hos os, hvis den er avlet her. Transportmulighed til Fyn / Sjælland (gratis)

7830 Vinderup
24. jun.
Hermelin HAN

Hermelin HAN

250 kr.

UNO fra Kuld U er Hermelin og er med afkomsattest. UNO leveres med 1 kg overgangsfoder. Født: 26.5..4.22 Han kan flytte hjemmefra den 21.7. når han er 8 uger. Farve: Sort white Vi er medlem af Danmarks Kaninavlerforening, og vi avler kun på sunde venlige dyr. Mor: RASMINE - Sort Far: PJUSKE - Brun white Vil egne sig til kæl, avl. På det sidste billede kan du se afkomstattesten. Se mere på: Staldsteenkjaer.simplesite.com Instagram: staldsteenkjaer Ved reservation af en kanin indbetales reservationsgebyr på 100 kr, som fratrækkes det fulde beløb, når kaninen afhentes. Gebyret tilbagebetales ikke ved fortrydelse af købet. Hvis I mod forventning må af med kaninen igen, er I altid velkommen til at aflevere kaninen hos os, hvis den er avlet her. Transportmulighed til Fyn / Sjælland (gratis)

7830 Vinderup
12. jun.

HERMELIN han

250 kr.

ULF fra Kuld U er Hermelin og er med afkomsattest. ULF leveres med 1 kg overgangsfoder. Født: 26.5..4.22 Han kan flytte hjemmefra den 21.7. når han er 8 uger. Farve: Blå white Vi er medlem af Danmarks Kaninavlerforening, og vi avler kun på sunde venlige dyr. Mor: RASMINE - Sort Far: PJUSKE - Brun white Vil egne sig til kæl, avl. På det sidste billede kan du se afkomstattesten. Se mere på: Staldsteenkjaer.simplesite.com Instagram: staldsteenkjaer Ved reservation af en kanin indbetales reservationsgebyr på 100 kr, som fratrækkes det fulde beløb, når kaninen afhentes. Gebyret tilbagebetales ikke ved fortrydelse af købet. Hvis I mod forventning må af med kaninen igen, er I altid velkommen til at aflevere kaninen hos os, hvis den er avlet her. Transportmulighed til Fyn / Sjælland (gratis)

7830 Vinderup
13. jun.

Hermelin kaninunger

350 kr.

2 supersøde søde og håndtamme hermelin kaniner, de er vant til børn. Der er en han og en hun. De er klar til at flytte hjemme fra Fredag den 22

5320 Agedrup
fre.

kanin hermelin

200 kr.

parring tilbydes fra ægte hermelin blå sobel --silver sobel --ræve rød flotte fyre der er udvalgt til avl kontakt best på sms-tlf-41152381

7500 Holstebro
9. jun.

Hermelin kaninunger

300 kr.

5 søde og kælne hermelin kaninunger er klar til at få et nyt hjem d. 28/6. Ungerne har været i hænder fra start og håndteres dagligt af børn. Begge forældre er Hermelin. Faren har stamtavle og er i farven blå hollænder. Se sidste billede

9460 Brovst
26. jun.

Ægte hermelin

400 kr.

Sød ægte raceren hermelin. 2 stk. begge er piger. Søger nu fodermester fra uge 25. Er dagligt i hænder

9460 Brovst
23. jun.

Hermelin han 1år

100 kr.

Hermelin han søger nye græsgange Han er en rolig fyr, som er født d. 31/3-2021. Far til 1 kuld, blå-bære. Er vandt til håndtering og blive kælet. Kan både bruges til avl og kæl. Han bruger flittigt sin kattebakke. Kan reserveres mod 50% af købsprisen. Dette tilbagebetales ikke hvis der fortrydes.

6560 Sommersted
9. jun.

kaninunger hermelin

250 kr.

kaninunger hermelin den mindste kanin i raserne som voksen kun en kilo jeg har hvide med grå ører og hale og silver og blå silver brune og sorte de er 9 uger nu kontakt best på tlf-sms 41152381 her kan jeg også sende billeder

7500 Holstebro
20. maj.

Den skønneste hermelin.

500 kr.

Leder du efter den perfekte børne-kanin? Jeg er desværre nødsaget til at sælge min bedste ven gennem de sidste mange år, da jeg skal flytte og ikke har plads til dyr. Det er super ærgerligt, men jeg håber på at en sød familie gerne med børn, kunne tilbyde ham et trygt hjem. Sødeste Milo er den bedste kanin jeg nogensinde har ejet. Han hverken bider, spræller eller kradser. Han er en aktiv og glad kanin med et roligt sind. Han er født d. 7 juli 2017 og er en hermelin/Løvehoved blanding. Han er blevet brugt til et kuld af de smukkeste hermelin unger. Milo har gået til kaninhop og jeg har derfor en masse professionelle kaninspring jeg kan sælge billigt, hvis interessen skulle være der. For at sikre mig han får den bedste fremtid vil jeg gerne, efter aftale vise ham frem før køb. Hvis interessen skulle være der eller evt. flere billeder/spørgsmål, så kontakt mig på tlf. nr. 60730927. Eller i det nedenstående kommentarspor. På forhånd tak!

5250 Odense SV
tir.

Hermelin kanin

500 kr.

2 skønne, livlige og nysgerrige hermelin unger søger nye madslaver og kælemakkere fra d. 14. juni hvor de bliver 8 uger. OBS, VED RESERVATION SKAL DER BETALES ET DEPOSITUM PÅ 250KR. SOM IKKE GIVES RETUR VED FORTRYDELSE :) 1 pige, som vi kalder Asta (RESERVERET) 1 dreng som kaldes Anton. De er begge med afkomstattest, og der medfølger lidt foder til den første tid. De kommer fra et hjem hvor de bliver snakket og nusset med hver dag, og de kommer ud på græs når vejret tillader det :) Farve er zobel blå & white :) De kommer fra gode, rolige forældre.. som elsker nus.. Racen har meget korte ører og næsten et helt rundt hoved. En hermelin kanin har en kort pels på ca. 2 ? 2,5 cm med en almindelig tæthed og en fin kvalitet. De lever i gennemsnit 6 år, men mange lever helt op til 15 år med den rette pasning :)

7470 Karup J
2. jun.

Hermelin Kanin

250 kr.

Vi sælger en lille tam hvid hermelin kaninpige. Født 28.03.22 Og en dværgkaninpige i gråt født 15.03.23 Jeg kan kun acceptere en fast reservation mod et depositum. I tilfælde af hævning refunderes pengene ikke. Hvis den kanin jeg har reserveret dør, vil pengene blive refunderet De små er tilsyneladende raske og fri for mulige sygdomme, når de afleveres. De bærer stadig deres mors vaccinationer og er blevet helbredt mod coccidier som en sikkerhedsforanstaltning. De kender både frisk mad og tørfoder Og jeg er nødt til at påpege, at det er et privat salg, og der er ingen garanti, ingen returnering af nogen garanti

6230 Rødekro
12. jun.

Hvide hermeliner

234 kr.

Sælges billigt til godt hjem De er vant til at være i hænder og vil gerne kæles.

5750 Ringe
fre.

Hermelin/løvehovedblanding

50 kr.

2 stks søde kanin unger søger nyt hjem. De er fra d 9/4-22. Begge forældre haves. Billede 3 er mor og billede 4 er far. Ungerne er meget nysgerrige og er vant til at blive håndteret både af voksne og børn.

9310 Vodskov
23. jun.

Hermelin kaniner sælges

50 kr.

Søde hermelin kaniner sælges. 4 styk født sidste år.

6933 Kibæk
23. maj.

Hermelin kaninunge sælges

800 kr.

1 ægte hermelin hun kaninunge sælges. Den er tam, nysgerrig, rolig og velegnet til børn. Den sælges med afkomsattest og startfoder medfølger. Medlem af Danmarks kaninavlerforening. Hermelin kaninen kommer kun til at veje ca. 1kg som voksen. Ved reservation betales halvdelen af prisen i reservationsgebyr. Dette tilbagebetales ikke, hvis man fortryder. Transport rundt i landet kan arrangeres.

5540 Ullerslev
24. jun.

Hermelin kanin med stamtavle

300 kr.

Fine unger sælges til kæl ?? er efter højt bedømte forældre ?

6541 Bevtoft
19. maj.

Kanin - hermelin unger

300 kr.

Vores skønne hun kanin fru Olesen (grå/blå) har fået 4 dejlige unger, sammen med vores han flammeskæl (sort) De er klar til at flytte hjemme fra den 26.7. Der vil komme flere billeder løbende jo ældre de bliver Hermelin kaniner bliver ikke så store omkring 1 kg. Jeg kan kontaktes på 60135846.

8840 Rødkærsbro
fre.

Hermelin/Løvehoved hun kanin

75 kr.

Sød lille dværgkanin blanding af Hermelin og Løvehoved. Er ikke ret stor 2 år gammel Sælges da datteren ikke har den fornødne tid til flere kaniner!

9240 Nibe
25. maj.

Hermelin/løvehoved kaninunge

150 kr.

Sød lille sort kaninunge, en blanding af hermelin og løvehoved. Det er en han kanin. Vant til børn og meget kælen. Den er født den 16. December, så han er klar til at flytte hjemmefra nu.

9300 Sæby
30. maj.

Hermelin kanin unger

200 kr.

Små søde unger mor har stamtavle far er efter 2 forælder med stamtavle de er klar til at flytte hjemme fra

6000 Kolding
25. jun.

Søde og nysgerrige hermelin kaniner

150 kr.

Rigtig søde ægte hermelin kaniner. Afkomstaftest medfølger. Kaninerne har den plads de skal have og er udendørs kaniner. Vi har et kuld på 4 til modtagelse d. 1 oktober 2021 hvor de er 8 uger. Derudover har vi et kuld på 5 dejlige hermeliner til modtagelse i starten af november - spørg endelig hvis der er spørgsmål

8310 Tranbjerg J
tir.

Ægte hermelin kaninunge sælges

800 kr.

1 hermelin hun kaninunge sælges. Den er tam, rolig og velegnet til børn. Den sælges med afkomsattest og startfoder. Medlem af Danmarks kaninavlerforening. Hermelinen er den mindste race og vejer kun ca. 1kg som voksen. Ved reservation betales halvdelen i reservationsgebyr, som ikke betales tilbage ved fortrydelse. Transport rundt i landet kan arrangeres.

5540 Ullerslev
24. jun.

Ægte hermelin kaninunge sælges

800 kr.

1 ægte hermelin hun kaninunge sælges. Den er tam, nysgerrig, rolig og velegnet til børn. Den sælges med afkomsattest og startfoder medfølger. Medlem af Danmarks kaninavlerforening. Hermelin kaninen kommer kun til at veje ca. 1kg som voksen. Ved reservation betales halvdelen af prisen i reservationsgebyr. Dette tilbagebetales ikke, hvis man fortryder. Transport rundt i landet kan arrangeres.

5540 Ullerslev
i går

Ægte hermelin kaninunge sælges

800 kr.

1 ægte hermelin hun kaninunge sælges. Den er tam, nysgerrig, rolig og velegnet til børn. Den sælges med afkomsattest og startfoder medfølger. Medlem af Danmarks kaninavlerforening. Hermelin kaninen kommer kun til at veje ca. 1kg som voksen. Ved reservation betales halvdelen af prisen i reservationsgebyr. Dette tilbagebetales ikke, hvis man fortryder. Transport rundt i landet kan arrangeres.

5540 Ullerslev
fre.

Ægte hermelin kaninunge sælges

600 kr.

1 ægte hermelin han kaninunge sælges. Den er tam, nysgerrig, rolig og velegnet til børn. Den sælges med afkomsattest og startfoder medfølger. Medlem af Danmarks kaninavlerforening. Hermelin kaninen kommer kun til at veje ca. 1kg som voksen. Ved reservation betales halvdelen af prisen i reservationsgebyr. Dette tilbagebetales ikke, hvis man fortryder. Transport rundt i landet kan arrangeres.

5540 Ullerslev
22. jun.

Ægte hermelin kaninunge sælges

800 kr.

1 ægte hermelin hun kaninunge sælges. Den er tam, nysgerrig, rolig og velegnet til børn. Den sælges med afkomsattest og startfoder medfølger. Medlem af Danmarks kaninavlerforening. Hermelin kaninen kommer kun til at veje ca. 1kg som voksen. Ved reservation betales halvdelen af prisen i reservationsgebyr. Dette tilbagebetales ikke, hvis man fortryder. Transport rundt i landet kan arrangeres

5540 Ullerslev
21. jun.

Ægte hermelin kaninunge sælges

300 kr.

1 ægte hermelin han kaninunge sælges. Den er tam, nysgerrig, rolig og velegnet til børn. Den sælges med afkomsattest og startfoder medfølger. Medlem af Danmarks kaninavlerforening. Hermelin kaninen kommer kun til at veje ca. 1kg som voksen. Ved reservation betales halvdelen af prisen i reservationsgebyr. Dette tilbagebetales ikke, hvis man fortryder. Transport rundt i landet kan arrangeres

5540 Ullerslev
26. jun.

Ægte hermelin kaninunge sælges

300 kr.

1 ægte hermelin hun kaninunge sælges. Den er tam, nysgerrig, rolig og velegnet til børn. Den sælges med afkomsattest og startfoder medfølger. Medlem af Danmarks kaninavlerforening. Hermelin kaninen kommer kun til at veje ca. 1kg som voksen. Ved reservation betales halvdelen af prisen i reservationsgebyr. Dette tilbagebetales ikke, hvis man fortryder. Transport rundt i landet kan arrangeres.

5540 Ullerslev
18. jun.

Ægte hermelin kaninunge sælges

600 kr.

1 ægte hermelin hun kaninunge sælges. Den er tam, nysgerrig, rolig og velegnet til børn. Den sælges med afkomsattest og startfoder medfølger. Medlem af Danmarks kaninavlerforening. Hermelin kaninen kommer kun til at veje ca. 1kg som voksen. Ved reservation betales halvdelen af prisen i reservationsgebyr. Dette tilbagebetales ikke, hvis man fortryder. Transport rundt i landet kan arrangeres.

5540 Ullerslev
14. jun.

Ægte hermelin kaninunge sælges

600 kr.

1 ægte hermelin han kaninunge sælges. Den er tam, nysgerrig, rolig og velegnet til børn. Den sælges med afkomsattest og startfoder medfølger. Medlem af Danmarks kaninavlerforening. Hermelin kaninen kommer kun til at veje ca. 1kg som voksen. Ved reservation betales halvdelen af prisen i reservationsgebyr. Dette tilbagebetales ikke, hvis man fortryder. Transport rundt i landet kan arrangeres.

5540 Ullerslev
14. jun.

Ægte hermelin kaninunge sælges

800 kr.

1 ægte hermelin hun kaninunge sælges. Den er tam, nysgerrig, rolig og velegnet til børn. Den sælges med afkomsattest og startfoder medfølger. Medlem af Danmarks kaninavlerforening. Hermelin kaninen kommer kun til at veje ca. 1kg som voksen. Ved reservation betales halvdelen af prisen i reservationsgebyr. Dette tilbagebetales ikke, hvis man fortryder. Transport rundt i landet kan arrangeres

5540 Ullerslev
10. jun.

Ægte hermelin kaninunge sælges

800 kr.

1 ægte hermelin hun kaninunge sælges. Den er tam, nysgerrig, rolig og velegnet til børn. Den sælges med afkomsattest og startfoder medfølger. Medlem af Danmarks kaninavlerforening. Hermelin kaninen kommer kun til at veje ca. 1kg som voksen. Ved reservation betales halvdelen af prisen i reservationsgebyr. Dette tilbagebetales ikke, hvis man fortryder. Transport rundt i landet kan arrangeres.

5540 Ullerslev
6. jun.

Ægte hermelin kaninunge sælges

800 kr.

1 ægte hermelin han kaninunge sælges. Den er tam, nysgerrig, rolig og velegnet til børn. Den sælges med afkomsattest og startfoder medfølger. Medlem af Danmarks kaninavlerforening. Hermelin kaninen kommer kun til at veje ca. 1kg som voksen. Ved reservation betales halvdelen af prisen i reservationsgebyr. Dette tilbagebetales ikke, hvis man fortryder. Transport rundt i landet kan arrangeres.

5540 Ullerslev
18. jun.

Ægte hermelin kaninunge sælges

800 kr.

1 ægte hermelin hun kaninunge sælges. Den er tam, nysgerrig, rolig og velegnet til børn. Den sælges med afkomsattest og startfoder medfølger. Medlem af Danmarks kaninavlerforening. Hermelin kaninen kommer kun til at veje ca. 1kg som voksen. Ved reservation betales halvdelen af prisen i reservationsgebyr. Dette tilbagebetales ikke, hvis man fortryder. Transport rundt i landet kan arrangeres.

5540 Ullerslev
11. maj.

Ægte hermelin kaninunge sælges

250 kr.

1 ægte hermelin han kaninunge sælges. Den er tam, nysgerrig, rolig og velegnet til børn. Den sælges med afkomsattest og startfoder medfølger. Medlem af Danmarks kaninavlerforening. Hermelin kaninen kommer kun til at veje ca. 1kg som voksen. Ved reservation betales halvdelen af prisen i reservationsgebyr. Dette tilbagebetales ikke, hvis man fortryder. Transport rundt i landet kan arrangeres

5540 Ullerslev
ons.

Ægte hermelin kaninunge sælges

300 kr.

1 ægte hermelin hun kaninunge sælges. Den er tam, nysgerrig, rolig og velegnet til børn. Den sælges med afkomsattest og startfoder medfølger. Medlem af Danmarks kaninavlerforening. Hermelin kaninen kommer kun til at veje ca. 1kg som voksen. Ved reservation betales halvdelen af prisen i reservationsgebyr. Dette tilbagebetales ikke, hvis man fortryder. Transport rundt i landet kan arrangeres.

5540 Ullerslev
21. jun.

Ægte Hermelin Kaninunger Sælges!

600 kr.

Fine ægte hermelin kaninunger kan reserveres/sælges. Nogle er klar nu og andre senere. Både hanner og hunner. De er tamme, nysgerrige, rolige og velegnede til børn. De sælges med afkomsattest og startfoder medfølger. Forældrene kan ses. Medlem af Danmarks kaninavlerforening. Hermelin kaninen kommer kun til at veje ca. 1kg som voksen. Pris pr. stk. 300-800kr Transport rundt i landet kan arrangeres. Ved reservation betales halvdelen af prisen i reservationsgebyr. Dette tilbagebetales ikke, hvis man fortryder.

5540 Ullerslev
ons.

Hun Hermelin/løvehovede dræg til salg

300 kr.

Hun Hermelin/løvehovede dræg til salg Født d. 2/5-2021 Far hermelin Mor løvehovede Navn: der er ikke givet navn, da vi syndes køber selv skal give det. Stavefejl kan forekomme pga. ordblindehed

9830 Tårs
9. jun.

Hermelin/Dværgvædder Unger salgsklare

100 kr.

Den sødeste kaninunge søger nyt hjem fra Søndag den 15 maj (8 uger) ? Blanding af hermelin/dværgvædder 1 han tilbage, klar til et nyt og kærligt hjem. han er rigtig rolig og elsker at blive nusset og vil sige at han er rigtig godt håndtam, vant til at blive håndfodret og båret på, han bliver snakket med hver dag, samt er ude af buret et par timer hver dag, så han kan komme ud og løbe, springe, undersøge ? Jeg har gjort meget i at nusse poterne, så det bliver nemt for ny ejer at klippe negle, da dette ellers godt kan være noget af en opgave ? Han slægter nok mest på moren som er Dværgvædder ? Han befinder sig i Esbjerg. Du får lidt mad med til de første par dage, samt rådgivning hvis nødvendigt ? Kontakt gerne på sms 42794796

6705 Esbjerg Ø
12. jun.

Kanin

200 kr.

Raceren dværg Hermelin 2 måneder Meget kælen Ingen sms ?.. ring venligst

9640 Farsø
22. jun.

Hermalin

Købes

Hermalin Russer købes

9800 Hjørring
31. maj.

kaninunger

250 kr.

kaninunger ægte hermelin i flere farver den mindste kanin i raserne som voksne under en kilo forældre fra kaninavlerforening kontakt besr på tlf-sms 41152381

7500 Holstebro
24. maj.

Kanin

200 kr.

Vi har får 7 skønne unger på de forældre på billederne, begge forældre er total kælen og skønne Tror måske der er lidt blanding i dem måske hermelin/løvhoved De er klar til nyt hjem d 15 aug Så mulighed for at følge sit nye kæledyr ?

9800 Hjørring
fre.

Kanin sælges

200 kr.

Hermelin/dværgvædder kanin sælges Hun kanin på 3 år sælges Har fået to kuld unger hos mig. Hun har stamtavle og hendes navn er African Daisy og er aflever hos stald trofast Super sød kanin, der bare trænger til noget mere kærlighed end jeg kan give hende.

9293 Kongerslev
26. jun.

Kaninunge

250 kr.

Kaninungerne er klar til at komme hjemmefra d 18 juli 1 mørke grå Sidste billede er af mor kanin Mor er Hermelin med stamtavle Far er Hermelin med blanding af løvehoved. Vil du besøge kaninungerne kan dette aftales.

5471 Søndersø
tir.

Hermelinunger

400 kr.

Flotte hermelin unger. Følg med fra starten. Du kan reservere allerede idag og følge din nye kanin frem til at de må rejse hjemmefra d. 23/7-22 De er født d. 28/5 og er pt. 4 uger gamle. Der er: 1 brun/hvid hun 1 sort/hvid han 1 brun/hvid han De kan reserveres mod et gebyr på 100 kr. som ikke refunderes ved fortrydelse. Følg evt. med på Instagram #priesskaniner eller Facebook gruppen PriessKaniner.

6560 Sommersted
26. jun.

Hermalin pige kanin+ Bur

500 kr.

Denne lille pige kanin er meget flot i hendes arme. Det har et bur og et sted at gå på gaden og mad. Vi sælger for lidt tid siden.

9640 Farsø
21. jun.

Kanin

100 kr.

Jeg sælger min søde kanin, da jeg desværre ikke snakker så meget med den - Mini er en hermelin, og er meget nysgerrig, jeg vil sælge den til et godt hjem, hvor den for så meget opmærksomhed den fortjener<3 Mega sød, men ikke så tam som den har været, den kan sagtens blive tammere/tam igen. Prisen er ikke så vigtig bare den får et godt hjem. Skriv til mig på 30495601

5500 Middelfart
22. jun.

Dværgkaniner

75 kr.

2 meget søde dværgkaniner sælges! De er 1 år gamle. 75kr stk. De er blanding af Hermelin (far) og Hermelin/Løvehoved (mor) så de bliver ikke store og er lette at gøre tamme De er stille når man har den oppe i armene! Se far og mor på de sidste billeder Desuden sælges: mor kaninen også for 75kr

9240 Nibe
24. maj.

Kaniner

1.000 kr.

2 stk han kaniner sælges. Der medfølger bure, mad, savsmuld, hø og halm.

9500 Hobro
17. jun.

Søde kaninunger sælges

250 kr.

Søde ?terapi? kaninunger søger nye og kærlige hjem fra uge 27 omkring d. 5.7., hvor de blir 8 uger. Kom endelig og se hvor nuttede, de er og vælg en eller to. Så vidt jeg kan se, er de alle piger? De har fået meget omsorg, kæl og mælkebøtter og de vil gerne håndfodres. Moren er hermelin grå med sort snude og ører og faren er stor hvid..kender ikke racen. Prisen 250kr er fast.

5700 Svendborg
26. jun.

Dværgkanin

Sælges

Denne skønne pige skal finde et nyt hjem, bur til både ude og inde kan evt købes med.

5750 Ringe
fre.

Unger

500 kr.

Så er der ved at være en del at vælge i mellem, mange skønne hermelinunger er klar til nye hjem, og flere på vej

5750 Ringe
fre.

Kaniner

300 kr.

Unger efter højt bedømte dyr sælges til kæl og evt avl ring for nærmer inf 29439787

6541 Bevtoft
12. jun.

Tam kanin

350 kr.

Han kanin som er tam incl. 2 stk bure, løbegård, kurv, gå tur seletøj med rem, trimnings udstyr til pelsen,legetøj,samt div. vand flasker, madskåle samt en hel sæk foder. Kan afhentes i Odense N

5270 Odense N
ons.

Kaniner

Gives væk

2 søde kaniner bortvises. Han og hun som er en blanding mellem hermelin og løvedhoved.

9300 Sæby
7. jun.
Side:af 2