Annoncen findes ikke længere ?

Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer eller opret en favoritsøgning nedenfor.
Ægte hermelin kanin sælges
200 kr.

Ægte hermelin kanin sælges

1 ægte hermelin hun kanin sælges. Hun er sød og tam. Afkomsattest og startfoder medfølger. Hermelinen er den mindste race og vejer kun ca. 1kg som voksen. Transport rundt i landet kan arrangeres....
1 ægte hermelin hun kanin sælges. Hun er sød og tam. Afkomsattest og startfoder medfølger. Hermelinen er den mindste race og vejer kun ca. 1kg som voksen. Transport rundt i landet kan arrangeres.
5540 Ullerslev
Sofie.Jørgensen
11 annoncer ?
Se butik (11)

Lignende annoncer

Kategori: Dyr og tilbehør / Andre kæledyr / Kanin
0-400 kr.
Rigtig søde ægte kanin unger

Rigtig søde ægte kanin unger

300 kr.

Rigtig søde ægte kanin unger, 1 dreng klar til at flytte hjemme fra nu, Født 5/5 Reserveres kun mod betaling. Ægte dværg vædder fra avler gennem 45 år. Begge forældre kan ses. Kan bruges til udstilling og der er papirer på dem. De bedste til børn meget kælen og rolige. Gode som kælekanin. Vejer ca 1,9 kg som voksen. Vejledning og en lille ps foder følger med ved køb. Jeg sletter løbende når jeg sælger nogen. Pris er stk

8800 Viborg
i dag
Kanin unger

Kanin unger

350 kr.

Kanin unger, Dværgvædder, kanin unger 4 stk tilbage søde unger klar d 22 December , der er de 8 uger og klar til nye hjem. Billede 1 og 2 drenge Billede 3 og 4 piger sidste Billede pigerne. Kan resverese nu og hentes når de gamle nok. Billeder vil blive sendt løbende indtil de skal til nye hjem. De vil blive vant til være I hænder dagligt så de kan blive gode familie kaniner og børnefamilie kaniner, race mor er mini lop og far er dværgvæddere ikke den største af slagsen.

6670 Holsted
i dag
Kanin

Kanin

50 kr.

Kanin, Anden type, Sød og kærlig kanin søger nyt hjem. Han er 1år og er en minilop. Stort bur følger med.

8520 Lystrup
i dag
Ægte Mini lop

Ægte Mini lop

280 kr.

Ægte Mini lop, Mini lop Han født d 24/4-2021 Han er sød og kælende

6600 Vejen
i dag
Renracet dværgvædder, 0 år

Renracet dværgvædder, 0 år

200 kr.

Renracet dværgvædder, 0 år, Dværgvædder, 2 smukke HAN-kaninunger fra d. 29 maj søger nyt hjem. Ungerne er håndteret hver dag, og er både vant til børn og voksne. De er meget milde i sind og temperament. Der er afkomsattetest på dem. Befinder sig i Rudkøbing, på Langeland. Pris er 200 kroner. Skriv for yderligere info.

5900 Rudkøbing
i dag