Svindlere på GulogGratis, tilbyder kurér-aftale og benytter falske betalingssider, der ligner GulogGratis. De kontakter via WhatsApp eller e-mail.

Kanin

845
Kaninunger sælges

Kaninunger sælges

600 kr.

By og postnummer: 2630 Taastrup Navn: Mynthe & Flora Køn: Hunner Alder: 13 uger Neutraliseret: Nej Tam/håndtam: Håndtamme Inde/ude: Inde på altan Race: Løvehoved/miniloop Beskrivelse: Det er med sorg i hjertet, at vi skal af med vores kaninunger grundet allergi. De er søskende fra samme kuld, så jeg ønsker, at de bliver sammen. De skulle primært have været frikaniner, dog har de haft deres base i et bur (der har stået åbent) på en altan, da vi desværre har udviklet allergi? så de kunne ikke løbe frit i hele lejligheden. De er næsten renlige; dog med små uheld. De elsker at blive nusset og kælet, og de er nysgerrige og vil gerne være med til alt. Alt medfølger til dem: stort dobbeltbur, tissebakke, hus, madskåle, foder og strøelse.

2630 Taastrup
i dag
Kanin

Kanin

500 kr.

Hun er ca. 11 uger Søde og kælen Ellie (hun) i hvid sælges, da jeg dsv ikke har tid til hende grundet studie Bur, mad og lidt andre starter ting medfølger Endelig skriv, hvis der er spørgsmål Bud modtages gerne :)

5450 Otterup
i dag
Kanin
  • Kanin - 2
  • Kanin - 3

Kanin

1.000 kr.

Sød og meget kælende neutraliseret frikanin med alt tilbehør sælges da jeg desværre ikke længere har tiden til hende

5220 Odense SØ
i dag
  • Kanin - 2
  • Kanin - 3
  • Kanin - 4
  • Kanin - 5
Kanin

Kanin

Sælges

Sød og meget kælende neutraliseret frikanin med alt tilbehør sælges,da jeg desværre ikke har tid til hende mere

5220 Odense SØ
i dag
Ægte hermelin kaninunge sælges

Ægte hermelin kaninunge sælges

600 kr.

1 ægte hermelin han kaninunge sælges. Den er tam, nysgerrig, rolig og velegnet til børn. Den sælges med afkomsattest og startfoder medfølger. Medlem af Danmarks kaninavlerforening. Hermelin kaninen kommer kun til at veje ca. 1kg som voksen. Ved reservation betales halvdelen af prisen i reservationsgebyr. Dette tilbagebetales ikke, hvis man fortryder. Transport rundt i landet kan arrangeres.

5540 Ullerslev
i dag

Ægte hermelin kaninunge sælges

800 kr.

1 ægte hermelin hun kaninunge sælges. Den er tam, nysgerrig, rolig og velegnet til børn. Den sælges med afkomsattest og startfoder medfølger. Medlem af Danmarks kaninavlerforening. Hermelin kaninen kommer kun til at veje ca. 1kg som voksen. Ved reservation betales halvdelen af prisen i reservationsgebyr. Dette tilbagebetales ikke, hvis man fortryder. Transport rundt i landet kan arrangeres.

5540 Ullerslev
i dag

Kaniner

150 kr.

Jeg har 2 kaniner der søger et nyt og trygt hjem, da jeg desværre ikke har tid til dem mere. Saga: Hun er minilop, og er født D. 1 januar 2022. Hun er lidt tilbageholdende i starten, men når man lære hende at kende er hun en dejlig kanin. Lulu: Hun er løvehoved, og er født D. 10 august 2020. Hun er kælen men er lidt følsom og gør alt for mad. Hun har fået 1 kuld før (hun fik 6 unger) Kaninerne kommer fra et hjem med små hunde, og er vant til børn fra 12-15 år. De kan købes hver for sig fra 150 og bur medfølger. Kaninerne er ude kaniner. Kun seriøse henvendelser.

5240 Odense NØ
i dag

Kanin hollænder.

75 kr.

Sød hollænder kanin, kan ikke med sin bror mere, så er nødt til at sælge ham, det er ham til højre på billede.

6560 Sommersted
i dag

Løvehoved hun

100 kr.

Dejlig hun på 1 år, hun har haft unger. Til kæl eller avl. Pris 100 kr Se mere på kaningrotten.dk

5220 Odense SØ
i dag

Kaniner

200 kr.

Søde kaninunger sælges, de er en blandning af fransk dværgvædder og mini loop. De er allerede ret tamme og meget kælende. Både mor og far haves. De er fra 4. Juni og er klar til at komme fra moren 4. August.

5240 Odense NØ
i dag

California kaniner

200 kr.

Frilandskaniner sælges. Vi har varierende mængde alt efter årstid, men ofte både hanner og hunner i forskellige aldre fra 8 uger til omkring 1 år gamle. Jeg har valgt at avle ren California kaniner, da jeg finder dem gode til både kæl, avl og kød kaniner. Kaninerne sælges til både alv, kæle og slagt(slagt selv eller arrangeres gennem slagter). California vejer omkring +4 kg voksne og omkring 2 kg slagtet v. omkring 4 måneder. Skriv eller ring for mere info. Fra 200 kr pr. stk.

7160 Tørring
i dag

Minilop

Gives væk

Baloo på 1 1/2 år sælges til godt og blivende hjem . Han er vant til at være i hænder og er renlig . Han er indendørs kanin og der medfølger stort bur, foder, madskål, drikkedunk, legeting mm med .

5220 Odense SØ
i dag

Vædder kanin

400 kr.

Hej Vi har 7 vædder kaninunge vi gerne vil sælge De er økologisk og foder med ØKO hø og pille og så alt det græs de kam finde De er håndtamme og rigtig kælende 1 stk 400kr

3230 Græsted
i dag

Kaninbur

999 kr.

Flot og rummeligt kaninbur i 2 etager. Stor sovehule og opholdsrum. Låger både for oven og for neden, for nem tilgang til buret. Udtræks skuffe i bunden, for nem og hurtig fjernelse af ekskrementer. Taget er belagt med kraftigt tagpap. Farve: Natur Str. 92 x 45 x 80 cm Varenr. G94672

7500 Holstebro
i dag
Hegn & Grovvarer

Kanin

Gives væk

Fransk dværgvædder. Det her er balou og Han er super nem og sød og har boet med en lille hund siden han var en lille unge. 6mdr. Gammel Køn: Han Grund til vi giver ham væk er fordi vi skal have en hund mere så der bliver ik tid nok til ham så hvis du tror baloo er en ny familie medlem for dig så skriv endelig. Vi vil gerne være sikker på han for det rigtige hjem.

2450 København SV
i dag

Kanin unger

145 kr.

Kanin, Angora/fransk vædder 5 kanin unger blanding: angora og fransk vædder salgsklare fredag den 30/7 2021 Afhentes ryomgård østjylland Kun kontakt via telefon: 20 44 82 28 Kun kontant afregning(har ikke mobilepay)

8500 Grenaa
i dag

Kaninunger

100 kr.

Flotte unge, klar til at flytte hjemmefra. Far fransk vædder, mor er krydset på fransk vædder og dværg vædder. Sorte og røde, begge køn haves. 2 hanner og 3 hunner. Pris pr. Stk

9700 Brønderslev
i dag

Kanin

100 kr.

Jeg sælger min søde kanin, da jeg desværre ikke snakker så meget med den - Mini er en hermelin, og er meget nysgerrig, jeg vil sælge den til et godt hjem, hvor den for så meget opmærksomhed den fortjener<3 Mega sød, men ikke så tam som den har været, den kan sagtens blive tammere/tam igen. Prisen er ikke så vigtig bare den får et godt hjem. Skriv til mig på 30495601

5500 Middelfart
i dag

Ægte hermelin kaninunge sælges

600 kr.

1 ægte hermelin han kaninunge sælges. Den er tam, nysgerrig, rolig og velegnet til børn. Den sælges med afkomsattest og startfoder medfølger. Medlem af Danmarks kaninavlerforening. Hermelin kaninen kommer kun til at veje ca. 1kg som voksen. Ved reservation betales halvdelen af prisen i reservationsgebyr. Dette tilbagebetales ikke, hvis man fortryder. Transport rundt i landet kan arrangeres.

5540 Ullerslev
i dag

Ægte minilop unger

700 kr.

Vi har et lille familie hobby opdræt, hvor vi går meget op i vores kaniners velbefindende og temperament. Alle vores kaniner er kontaktsøgende, venlige/rolige og aldrig aggressive. De bliver fodret med økologisk foder og får masser af grønt hver dag. De går i store kaningårde med god plads. Vi har på nuværende tidspunkt 9 smukke og meget tamme ægte minilop unger, som er klar til at flytte den 29/7. En minilop er en lille dværgvædder og derfor meget velegnet som børne- og kælekanin. Mor og far er begge ægte minilop. Far er importeret fra England og mor er af engelske gener. Vores unger har været i hænder siden de blev født af både voksne og børn. Derudover er de vant til hund. De er alle meget nysgerrige og elsker at blive nusset. Vi har selv valgt at beholde en hvid pige fra dette fantastiske kuld. Vi har: 1 otter pige med blå øjne 1 japanerfarvet pige med blå øjne - Reserveret 4 hvide piger med blå øjne 1 blå/hvid pige med blå øjne 1 blå/hvid dreng med blå øjne - Reserveret Hvis man ønsker at reservere en unge, betales 300 i depositum og resten betales ved afhentning.

2970 Hørsholm
i dag

2 Hvide landkaniner sælges

200 kr.

Disse to hankaniner søger nyt hjem Befinder sig i Sundby Thy, 7752 Snedsted

7752 Snedsted
i dag

Kanin unger 6,5 uger gammel

75 kr.

Løvehoved unger

6710 Esbjerg V
i dag

Dværgvædder kanin sælges

300 kr.

Utrolig godmodig, rolig og kælen han dværgvædder kanin sælges. Oplagt som kælekanin eller til avl.

5540 Ullerslev
i går

Belgiske kæmper

250 kr.

3 dejlige hunner er klar til nye hjem på fredag den 19 august hvor de er 8 uger. De er meget kælne og bor i Aars Vi har selv mor kanin. Far kanin er lånt og er også en belgisk kæmpe. Ku disse vamsede kaniner være noget for dig? Så smid en besked til mig.

9600 Aars
i går

Hermelinunger

250 kr.

3 hermelinunger efter sort mor og hollændertegnet far, begge haves. Ungerne er kælne, nysgerrige og tillidsfulde. 9 uger gamle. De første 4 billeder viser hunner.

9230 Svenstrup J
i dag

Smuk racetypisk Mini lop dreng

600 kr.

Den sidste lille loppe fyr, håber at finde en familie, ligesom sine 5 søskende. Mega sød, og kælen lille, rund kugle, med et stort flot hoved, og fine ører. Særdeles velegnet som kælekanin og/eller i avl - bliver ikke ret stor - rene Zobel linier. Han er efter de smukkeste, racetypiske forældre, efter UK linier, som laver de flotteste bebser. Unge 5: Efter Smølfine & Mr. Oreo Navn: Race: Mini Lop Køn: Dreng Fødselsdag: 19.07.2022 Flytteklar: 13.09.2022 Pelsfarve: Zobel brun, lys (blå plet) Pelstype: Alm. Øjenfarve: Brune Bærer: Zobel brun, Zobel White brun, Zobel Siameser brun, Zobel Siameser blå, Zobel Siameser White blå, Madagasker, Zobel blå. Vægt: Uge 1: 55 gram Uge 2: 85 gram Uge 3: 110 gram Uge 4: 150 gram Status: LEDIG Transport muligt i hele DK. Følg mit opdræt på fb KANINHYTTEN.

6440 Augustenborg
i dag

Kaninunger

250 kr.

Minilop/dværgvædder han kaninunge søger nyt hjem. Kaninen er født d. 22/6. Dværgvædder og minilopper er rolige kaniner og nemme at gøre tamme, hvilket gør dem til en rigtig god race, hvis man gerne vil have en social og rolig kanin. De er gode som familie kæledyr og kaninhop. Forventet vægt 1,4- 1,8kg. Kaniner er sociale dyr som har stor glæde af selskab fra en anden kanin. Og derfor sælges de meget gerne som par. Kaninerne har brug for god plads til at røre sig på. Kaninungen har været vant til at være i hænder dagligt. Vi har hund og børn i hjemmet, som han også har været vant til. Der følger foder med som overgangskost til den første uge. Ved reservation af kaninungen skal der betales et depositum på 150,-

6800 Varde
i går

Minilop

300 kr.

Super smuk og sød havana otter minilop hanunge på 15 uger, søger et godt hjem. Han er klar til at flytte hjemmefra nu. Han er vant til at være i hænder, og er tam og sød. Der medfølger afkomstattest og overgangsfoder Vi kan som regel arrangere transport

5853 Ørbæk
i går

minilop

300 kr.

Egern otter wienertegnet minilop satinbærer på 1 år søger et godt hjem. Han har lavet flotte unger her. Der medfølger afkomstattest og overgangsfoder

5853 Ørbæk
i går

Minilops

300 kr.

Hvid blåøjet minilop satinbærer hununge søger et godt hjem. Hun er 15 uger gammel, og klar til at rejse. Hun er meget tam og kontaktsøgende, da hun er vant til at være i hænder. Der medfølger afkomstattest og overgangsfoder Vi kan som regel arrangere transport

5853 Ørbæk
i går

Minilops

600 kr.

4 smukke minilop unger på 8-9 uger, søger gode hjem :-) De er tamme og meget kontaktsøgende. Der medfølger afkomstattest og overgangsfoder Levering kan arrangeres

5853 Ørbæk
i går

Minilops

300 kr.

Sød lille Minilop hanunge søger nyt hjem. Han er vant til at være i hænder, og er derfor tam og kontaktsøgende. Han er klar til at flytte hjemmefra. Der medfølger afkomstattest og overgangsfoder Vi kan som regel arrangere transport

5853 Ørbæk
i går

Minilops

400 kr.

Minilop hanunge på 13 uger søger et godt hjem. Han er vildtbeige og han er satinbærer. Der medfølger afkomstattest og overgangsfoder

5853 Ørbæk
i går

Søde minilop unger sælges

250 kr.

Super søde og nysgerrige minilop unger sælges - bliver snakket med hver dag og er vant til børn

7570 Vemb
i går

Søde dværgvæddere

300 kr.

Søde dværgvæddere efter forældre med rolige sind (begge forældre haves). De er klar til at flytte hjemmefra d. 6/9. Når man reservere en unge betaler man 100 kr af købsprisen. Kontakt mig på 22255912:)

9430 Vadum
i går

Kaniner

Gives væk

Hej mine døtre har 2 kaniner på ca 1 år de gerne vil af med. Foder hø og divs ting følger med.

7260 Sønder Omme
i går

Søde kaninunger

50 kr.

Søde kaninunger klar til at flytte hjemmefra midt september. Ungerne er i hænder hver dag og vant til børn. Ungerne er af racen løvehoved og kommer som voksen ca. til at veje 1,5 kg. Begge forældre er gode kælekaniner med et roligt sind. Sælges til hjem, der har sat sig ind i det at holde kanin. Hvis man har behov for vejledning, giver vi selvfølgelig dette.

5792 Årslev
i dag

Minilop ventes start september

400 kr.

Dejlig minilop ventes start september De bliver vant til at være i hænder, lille kælekanin race Se mere på kaningrotten.dk

5220 Odense SØ
i går

Minilop ventes i kangrotten

400 kr.

Dejlige minilop ventes start september. De bliver vandt til at være i hænder. God som kælekanin Se mere på kaningrotten.dk

5220 Odense SØ
i dag

Kaniner

199 kr.

Blandings kaniner af en Rex og en Franske vædder 4 super søde og meget nysgerrig drenge klar til at komme hjemme fra De er van til børn fra 5 års alder og op efter.

8920 Randers NV
i går

Ægte hermelin kaninunge sælges

800 kr.

1 ægte hermelin kaninunge sælges. Den er tam, nysgerrig, rolig og velegnet til børn. Den sælges med afkomsattest og startfoder medfølger. Medlem af Danmarks kaninavlerforening. Hermelin kaninen kommer kun til at veje ca. 1kg som voksen. Ved reservation betales halvdelen af prisen i reservationsgebyr. Dette tilbagebetales ikke, hvis man fortryder. Transport rundt i landet kan arrangeres.

5540 Ullerslev
i går

Kanin baby

400 kr.

Rex/Franskvædder Blandings kaniner af en Rex og en Franske vædder. 3 super søde piger er klar til at komme hjemme fra De er meget nysgerrig og meget snakkesalig og van til børn fra 5 års alder og op efter

8920 Randers NV
i går

Ægte Hermelin Kaninunger Sælges!

600 kr.

Fine ægte hermelin kaninunger kan reserveres/sælges. Nogle er klar nu og andre senere. Både hanner og hunner. De er tamme, nysgerrige, rolige og velegnede til børn. De sælges med afkomsattest og startfoder medfølger. Forældrene kan ses. Medlem af Danmarks kaninavlerforening. Hermelin kaninen kommer kun til at veje ca. 1kg som voksen. Pris pr. stk. 300-800kr Transport rundt i landet kan arrangeres. Ved reservation betales halvdelen af prisen i reservationsgebyr. Dette tilbagebetales ikke, hvis man fortryder.

5540 Ullerslev
i går

Minilop søskende

500 kr.

Minilop piger 12 uger Ella og Frida søger nyt hjem sammen De har været / er vores frikaniner indenfor. De er søskende og super glade for hinanden, de ligger overpå hinanden eller helt op og ned af hinanden. De deler fint mad og der er intet ondt mellem dem. Derfor sælges de også kun samlet. De bruger fint toilet og kan fint få frit uden at ødelægge noget. Vi skal af med dem da der ikke fungere med den indenfor pga jeg ikke kan tåle støvet fra hø, og vi har ikke plads til at have dem gående sammen udenfor lige nu. Håber det lykkes at finde er godt hjem til dem. De er meget tamme, snaksaglige og virkelig nysgerrig. ? Deres base kan sælges med for mer pris: hegn, gulv, papkasse, er andet hjørne wc osv. ( de hader at få tager opstillet billeder tager derfor de ser så trykket ud )

6240 Løgumkloster
i dag

Dværgkaniner

200 kr.

Mor, far og 3 unger, ved ikke hvilket køn (bliver 8 uger her slut august) sælges også enkelt vis. Sælges med hjemmelavet stort bur, eller et standard bur.

6670 Holsted
i dag

Kanin

200 kr.

Vi er 2 der mangler vores nye hjem begge forældre er total kælen og skønne (haves) hermelin/løvhoved De er klar til nyt hjem d 15 aug 1 hel hvid 1 grå og hvid

9800 Hjørring
i går

Teddy Dværg Kanin

1.234 kr.

Tofties, Avler Nummer 5142 Bemærk venligst vi har nu ventelist indtil efteråret 2022 Opdateret d. 22/5/22 Tjek vores andre annoncer Forhør hvornår der vil være ledige unger og meld dig på vores ventelist Vi er en hobby familie opdret af kælekaniner. Vi er registreret avler med Danmarks Kaninavlerforening, Horsens Kaninavlerforening, Stampe og Horsens Kaninhop og udlever automatisk afkomsattest for hver kanin. Alle vores kaniner er RVHD vaccineret. Kuldet er opvokset i hjemmet. Det vil sige de hører fjersyn, støvsuger...alle hjemme lyde dagligt. Vi løfter, nysser & hygger med dem flere gange dagligt, samt vores børn og alle deres venner. De er også vant til hund & kat. De kan egne sig til et udeliv, efter en tilvænningsperiode. De er renlige og bruger et toilet inden afrejse. De flytter i en kasse med et tæppe med husets duft, mad til de første dage, en madpakke til turen, ubrugt og brugt kaningruss/toilet. Vi giver kursus enten på fremvisning og/eller på afrejse, derfor skal I planlægge et besøg på halvanden time. Men I rejser hjemme tryk, med for evigt råd og vejledning, adgang til et privat netværk. Som familiemedlem, er der ugentlige billeder fra fødsel til afrejse. I er altif velkommen til at møde alle vores niner. Vi tilbyder pels pleje /klip, negleklip til vores tidligere børn entet hjemme hos os eller os jer. Ferie pasning kan vi også klare, for alle vøres børn med ajour vaccine. Der kan atid tilkøbes, bure, transport kasser, mad, toiletgruss, osv.. . Vi anbefaler dog I undersøger jeres nye kanins habitat, da de fleste bur ikke har plads nok. Dyrlægetjek, vaccin og neutralisation er også stort på vores list Følg os på facebook "Tofties". NB. Priser er fra 300kr, læs venligst de vedlagte

8752 Østbirk
i går

Dværg Teddy Kanin

600 kr.

Tofties, Avler Nummer 5142 Hermione søger sit for evigt hjem..... Er I hendes nye familie ? Hun udvikler endnu hendes sind, da de holder sig mest til redden deres første 3 uger, men når man har kælne forældre i forvejen og er i hænder til dagligt, skal der ikke meget til... De er i hverfald klare til fremmende besøg og kan allerede reserveres ? Vildtgrå wienertegnet med meget hvidt "Tofties" "HarryPotter" Kuld DOB 01/06/2022. Datter fra Baby & Thor. 8 uger og rejseklare fra d. 27/7/ tidlig august Vi er en hobby familie opdret af kælekaniner, hvems mål er at få Teddy racen anerkendt i det Scandinavian Standard . Vi er registreret avler med Danmarks Kaninavlerforening, Horsens Kaninavlerforening, Stampe og Horsens Kaninhop og udlever automatisk afkomsattest for hver kanin. Alle vores voksne kaniner er øremærket, registreret, RVHD vaccineret fritlevende kaniner. Hanner til parring er også vaccineret mod Myxomatose . Hver kuld er opvokset i vores hjemme. Det vil sige de hører fjersyn, støvsuger...alle hjemme lyde dagligt. Vi løfter, nysser & hygger med dem flere gange dagligt, samt vores børn og alle deres venner. De er også vant til hund, kat og andre kaniner. De kan egne sig til et udeliv, efter en tilvænningsperiode. De er renlige og bruger et toilet inden afrejse. De flytter i en kasse med et tæppe med husets duft, mad til de første dage, en madpakke til turen, ubrugt og brugt kaningruss/toilet. Vi giver kursus enten på fremvisning og/eller på afrejse, derfor skal I planlægge et besøg på halvanden time. Men I rejser hjemme tryk, med råd og vejledning, og adgang til et privat netværk. Man er altid velkommen til at besøge vores niner, efter aftale. Vi tilbyder pels pleje /klip, negleklip til vores tidligere børn entet hjemme hos os eller os jer. Ferie pasning kan vi også klare, for alle vøres børn med med ajour vaccine. Følg os på facebook "Tofties". NB. Priser er fra 300kr, læs venligst de vedlagte

8752 Østbirk
i går

Løvehoved Kanin

600 kr.

" Jeg holder øjne med døren, men du kommer da ikke... ALTSÅ, hvornår henter du mig?????? Sven Hvid, blå øjet "Tofties" "Frost" Kuld Søn fra Gerda & Olaf DOB 10.04.2022 Rejseklar Sven er vaccineret mod Myxomatose OG RHVD, mikrochippet og øremærket Tofties/vi er en Registreret Familie Hobby Avler af kælekaniner, hvems mål er at få Teddy racen anerkendt i det Scandinavian Standard . Vi er registreret med Danmarks Kaninavlerforening, Horsens Kaninavlerforening, Stampe og Horsens Kaninhop og udlever automatisk afkomsattest for hver kanin. Alle vores kaniner er REN RACE DVÆRG TEDDY, øremærket og registreret. Alle vores voksne er RVHD vaccineret fritlevende kaniner. Hanner til parring er også vaccineret mod Myxomatose . Hver kuld er opvokset i vores hjemme. Det vil sige de hører fjersyn, støvsuger...alle hjemme lyde dagligt. Vi løfter, nysser & hygger med dem flere gange dagligt, samt vores børn og alle deres venner. De er også vant til hund, kat og andre kaniner. De kan egne sig til et udeliv, efter en tilvænningsperiode. De er renlige og bruger et toilet inden afrejse. De flytter i en kasse med et tæppe med husets duft, mad til de første dage, en madpakke til turen, ubrugt og brugt kaningruss/toilet. Vi giver kursus enten på fremvisning og/eller på afrejse, derfor skal I planlægge et besøg på halvanden time. Men I rejser hjemme tryk, med råd og vejledning, og adgang til et privat netværk "for evigt" . Man er altid velkommen til at besøge vores niner, efter aftale. Vi tilbyder pels pleje /klip, negleklip til vores tidligere børn entet hjemme hos os eller hos jer. Ferie pasning kan vi også klare, for alle vøres børn med med ajour vaccine. Følg os på facebook "Tofties". NB. Priser fra 300kr, skulle du aftale at neutralisere din kanin Læs venligst de vedlagte

8752 Østbirk
i går

Løvehoved og Teddy kaninunger

400 kr.

Løvehoved & Teddy unger på 8 uger. Annoncen er opdateret 17 august. Vi har et lille opdræt med stalddørssalg af kaninunger i de bedste racer til kæledyr. Alle unger er håndtamme, sunde og vant til børn. Kønnet kan vi se med sikkerhed. Vi har et fint udvalg af salgsklare unger nu og fremadrettet, da vi får nye kuld henover sommeren og efteråret. Ved salg medfølger pjece samt grundig pasningsvejledning og det er altid muligt at ringe hvis der opstår spørgsmål. Pris 400-500 kr. Læs mere på kælekaniner.dk

5500 Middelfart
i dag

Kaninunger - De Bedste Kæleracer

400 kr.

Dværgvædder, Minilop & Løvehoved unger på 8 uger. Annoncen er opdateret 17 august. Vi har et lille opdræt med stalddørssalg af kaninunger i de bedste racer til kæledyr. Alle unger er håndtamme, sunde og vant til børn. Kønnet kan vi se med sikkerhed. Vi har et fint udvalg af salgsklare unger nu og fremadrettet, da vi får nye kuld henover sommeren og efteråret. Ved salg medfølger pjece samt grundig pasningsvejledning og det er altid muligt at ringe hvis der opstår spørgsmål. Ligeledes tilbyder vi gratis sundhedstjek med negleklipning 6 måneder efter afhentning. Pris 400-500 kr. Læs mere på kælekaniner.dk

5500 Middelfart
i dag

Dværgvædder & Minilop Kaninunger

400 kr.

Dværgvædder og Minilop unger på 8 uger. Annoncen er opdateret 17 august. Vi har et lille opdræt med stalddørssalg af kaninunger i de bedste racer til kæledyr. Alle unger er håndtamme, sunde og vant til børn. Kønnet kan vi se med sikkerhed. Vi har et fint udvalg af salgsklare unger nu og fremadrettet, da vi får nye kuld henover sommeren og efteråret. Ved salg medfølger pjece samt grundig pasningsvejledning og det er altid muligt at ringe hvis der opstår spørgsmål. Ligeledes tilbyder vi gratis sundhedstjek med negleklipning 6 måneder efter afhentning. Pris 400-500 kr. Læs mere på kælekaniner.dk

5500 Middelfart
i dag

Kaninunger - De Bedste Kæleracer

400 kr.

Dværgvædder, Minilop & Løvehoved unger på 8 uger. Annoncen er opdateret 17 august. Vi har et lille opdræt med stalddørssalg af kaninunger i de bedste racer til kæledyr. Alle unger er håndtamme, sunde og vant til børn. Kønnet kan vi se med sikkerhed. Vi har et fint udvalg af salgsklare unger nu og fremadrettet, da vi får nye kuld henover sommeren og efteråret. Ved salg medfølger pjece samt grundig pasningsvejledning og det er altid muligt at ringe hvis der opstår spørgsmål. Ligeledes tilbyder vi gratis sundhedstjek med negleklipning 6 måneder efter afhentning. Pris 400-500 kr. Læs mere på kælekaniner.dk

5500 Middelfart
i dag

Kaninunger

50 kr.

Vi sælger de sødeste kanin unger De kan gå i sele Og elsker at klatre rundt på en De er meget tamme og løber tit hen til en når, de ser en De er en blanding mellem: løvehoved dværgvædder og franskvæder Der er en pige: den beige og hvid-brune med hængeører Der er en dreng: den grå og hvid-brune

8830 Tjele
i går

Minilop unge

250 kr.

Sød og flot minilop unge, søger nyt hjem . Han er dagligt i hænder og er vant til børn. Lille race , som er nem at gøre tam , da den fra naturens side er meget tillidsfuld og kontaktsøgende . Mulig satinbærer . Der medfølger en pose startfoder . Afkomstattest kan medfølge for +50,- Transport rundt i landet kan evt arrangeres . Følg evt min Facebook side : soffis Minilop stald

5540 Ullerslev
i går

Kaninunger - dværg vædder

100 kr.

Unger født 24/4 er nu klar til at komme hjemme fra. 1 hun og 1 han. Sælges for 150 kr/stk.

9600 Aars
i går

Kanin

300 kr.

Meget sød elsker opmærksomhed sælges med stort bur han er cirka 2 år

9400 Nørresundby
i går

Dværg teddy kanin unger

250 kr.

Den Sødeste brune teddy dreng tilbage Søger et godt hjem . 8 uger 250kr Skælskør

4230 Skælskør
i går

Tysk kæmpe schekke / belgisk kæmpe

100 kr.

Tysk kæmpe schekke / belgisk kæmpe blandings kanin unger, der er både hanner og hunner.

9510 Arden
i går

Han kaniner søger nyt hjem.

50 kr.

Vi kan ikke rigtig enes med vores far, så vi ønsker at flytte hjemmefra??. Blanding af Teddy kanin og dværg vædder kanin. Ca. 8 og 6 måneder gamle. De er ikke så tamme lige nu, men kan godt blive det igen. De har været en del i hænder da de var mindre. Ring eller skriv sms på 30895377

9670 Løgstør
i går
Side:af 15