Kanin

750
Kaniner Mini lops

Kaniner Mini lops

750 kr.

Kaniner Mini lops, Anden type, 2 han kaniner mini lops sælges. Den ene grå/blå den anden lys, med hvid mave.

3650 Ølstykke
i går
Belgisk kæmpe

Belgisk kæmpe

225 kr.

Belgisk kæmpe, Unger ( 10 uger ) af ren belgisk kæmpe sælges. Derudover har jeg et kuld på 7 snart 8 uger gamle kaninunger også belgisk kæmpe.

5700 Svendborg
i går
Vildtbeige han

Vildtbeige han

150 kr.

Vildtbeige han, Fransk vædder, Sød Vildtbeige Franskvædder han på fem måneder søger nyt hjem Kun til hjem med godt med plads! Der medfølger overgangsfoder.

9900 Frederikshavn
i går
Sød børnevenlig dværgvædder

Sød børnevenlig dværgvædder

300 kr.

Sød børnevenlig dværgvædder, Dværgvædder, Børnevenlige dværgvædderunger sælges. Havanna zobel hun unge Født d. 21/7. Mor er havanna zobel, satin dværgvædder Far er kanel wienertegnet blåøjet, satin og bærer af rex. Er vant til børn og vant til at være i hænder. Sælges med stamtavle og overgangsfoder.

8870 Langå
i går
Flot dværgvædder satin

Flot dværgvædder satin

300 kr.

Flot dværgvædder satin, Dværgvædder, Børnevenlige dværgvædderunger sælges. Havanna han unge Født d. 21/7. Mor er havanna zobel, satin dværgvædder Far er kanel wienertegnet blåøjet, satin og bærer af rex. Er vant til børn og vant til at være i hænder. Sælges med stamtavle og overgangsfoder.

8870 Langå
i går

Børnevenlig dværgvædder

300 kr.

Børnevenlig dværgvædder, Dværgvædder, Børnevenlige dværgvædderunger sælges. Kanel hun unge Født d. 21/7. Mor er havanna zobel, satin dværgvædder Far er kanel wienertegnet blåøjet, satin og bærer af rex. Er vant til børn og vant til at være i hænder. Sælges med stamtavle og overgangsfoder.

8870 Langå
i går

Dværgvædder satin, børnevenlig

300 kr.

Dværgvædder satin, børnevenlig, Dværgvædder, Børnevenlige dværgvædderunger sælges. Beige han unge Født d. 21/7. Mor er havanna zobel, satin dværgvædder Far er kanel wienertegnet blåøjet, satin og bærer af rex. Er vant til børn og vant til at være i hænder. Sælges med stamtavle og overgangsfoder.

8870 Langå
i går

Satin dværgvædder han

350 kr.

Satin dværgvædder han, Dværgvædder, Satin dværgvædder han 9 uger sælges

6800 Varde
i går

Satin han dværgvædder

350 kr.

Satin han dværgvædder, Dværgvædder, Dværgvædder han i satin sælges 9 uger gammel Sælges

6800 Varde
i går

Minilops unger

600 kr.

Minilops unger, Anden type, Et hyggeligt seriøst opdræt af minilops (engelsk dværgvædder) i Odense. Vi har lækre unger til salg. Tag et kig på vores hjemmeside.

5240 Odense NØ
i går

Løvehoved kaninunger

200 kr.

Løvehoved kaninunger, Løvehoved, Blanding mellem dværgkanin og løvehovedkanin. Alle med brune øjne. Ungerne er allerede meget tamme og er vant til børn. Du/I er velkommen til at komme og besøge ungerne efter aftale. Der er 6 stk. klar til at flytte ud ca. 6. november. ***** 1 stk tilbage - det er en hun. Den længst til venstre på billede nr. 1 ***** Søger godt og kærligt hjem! Vil du reservere, så betales 100kr forud, som ikke refunderes ved fortrydelse.

7800 Skive
i går

Sød og kælen kanin søger kærlig familie

BYD!

Sød og kælen kanin søger kærlig familie, Løvehoved, Grundet pladsmangel er vi nødt til at skille os af med vores kanin af racen løvehoved på halvandet år. Max, der er kastreret, har boet hos os indendørs i sit dobbeltbur som følger med sammen med hø, spåner og Ca 4 kilo foder. Max har været vandt til dagligt at bevæge sig rundt i stuen og på vores terrasse og kommer gerne op for st blive kælet. Vi søger en kærlig familie, der har tid og plads til et fantastisk kæledyr

2750 Ballerup
i går

Kaninunge

200 kr.

Kaninunge, Løvehoved, Hej vi har denne hun kaninunge som er klar til at komme hjemmefra nu. Den er van til at blive kælet for så den er helt ideelle til børn.

9900 Frederikshavn
i går

Jule kanin unger

12.345 kr.

Jule kanin unger, Kanin unger BYD 4 hunner 1 han Skriv til mig på 50349606

9000 Aalborg
i går

Kaninunger

150 kr.

Kaninunger, Dværgvædder, Jeg sælger disse 6 kaninunger, der er klar til at flytte hjemmefra i uge 30 2021. De er meget rolige og vant til mennesker. De er en blanding mellem en Dværgvædder Satin (far) og en ukendt race (mor). Der er henholdsvist 3 piger og 3 drenge. Skriv gerne for flere spørgsmål er billeder, hvis der skulle være en interesse. (Forældrene kan ses på de sidste to billeder i den nævnte rækkefølge ovenover)

4750 Lundby
i går

Kanin bortgives

Gives væk

Kanin bortgives, Jeg giver min kanin væk da jeg ikke har tid mere. Det er kun kaninen der gives væk. Jeg har noget hø der kan komme med også.

5750 Ringe
i går

Dværgvædder kaninunge

600 kr.

Dværgvædder kaninunge, Dværgvædder, 1 fin dværgvædder han kaninunge sælges. Den er ved salg tam, rolig og velegnet til børn. Den sælges med startfoder. Medlem af Danmarks kaninavlerforening. Ved reservation betales halvdelen i reservationsgebyr, som ikke betales tilbage ved fortrydelse. Transport rundt i landet kan arrangeres.

5540 Ullerslev
i går

Ægte hermelin kaninunge sælges

600 kr.

Ægte hermelin kaninunge sælges, Hermelin, 1 ægte hermelin hun kaninunge sælges. Den er tam, nysgerrig, rolig og velegnet til børn. Den sælges med afkomsattest og startfoder medfølger. Medlem af Danmarks kaninavlerforening. Hermelin kaninen kommer kun til at veje ca. 1kg som voksen. Transport rundt i landet kan arrangeres. Ved reservation betales halvdelen af prisen i reservationsgebyr. Dette tilbagebetales ikke, hvis man fortryder.

5540 Ullerslev
i går

Ægte Hermelin Kaninunger Sælges!

600 kr.

Ægte Hermelin Kaninunger Sælges!, Hermelin, Fine ægte hermelin kaninunger kan reserveres/sælges. Nogle er klar nu og andre senere. Både hanner og hunner. De er tamme, nysgerrige, rolige og velegnede til børn. De sælges med afkomsattest og startfoder medfølger. Forældrene kan ses. Medlem af Danmarks kaninavlerforening. Hermelin kaninen kommer kun til at veje ca. 1kg som voksen. Pris pr. stk. Transport rundt i landet kan arrangeres. Ved reservation betales halvdelen af prisen i reservationsgebyr. Dette tilbagebetales ikke, hvis man fortryder.

5540 Ullerslev
i går

Dværgkaninunger

50 kr.

Dværgkaninunger, Dværgkanin unger, søde og nysgerrige Der er 3 hanner tilbage Sælges til gode familier :) De er 5 måneder De bor i stalden og kommer ud at løbe og lege i et ude bur Pr stk. 50 kr

5856 Ryslinge
i går

Dværgkanin

100 kr.

Dværgkanin, Sød og nysgerrig han kanin på 1,5 år Han bor i stalden og kommer ud og får græs i et ude bur/løbegård Han har lavet et kuld unger der bestod af 2 hunner og 2 hanner Sælges til godt hjem

5856 Ryslinge
i går

2 kanin brødre

50 kr.

2 kanin brødre , Har disse to brødre, de er fra januar 2021, de er født og opvokset hos mig, der render børn omkring dem så det er kender de. 50kr af stykket

9700 Brønderslev
i går

Kaninhan

50 kr.

Kaninhan, Har denne fine kanin han, overtog ham fra en familie der ikke kunne have ham mere, og kan desværre mærke på ham han ikke rigtig kan trives hjemme ved mig, da han ikke er så glad for jeg har min lille datter med ude, så øsnker han får et hjem der ville være bedere for ham, det er med grædende hjerte Han er omkring 3 år og ved desværre ikke ret meget mere om han

9700 Brønderslev
i går

Dværgvædderkanin

50 kr.

Dværgvædderkanin, Dværgvædderkanin hanner 1 år gamle 2 stk 50 kr pr stk

9230 Svenstrup J
i går

Minilops

500 kr.

Minilops, Anden type, Søde små minilopunger søger nye hjem. De er meget kælne og kontaktsøgende da de er vant til at være i hænder Der medfølger afkomstattest og overgangsfoder Pris: 300-500 kr stk Rabat ved køb af flere

5853 Ørbæk
i går

Minilop satin

600 kr.

Minilop satin, Anden type, Lille Minilop hanunge søger et godt hjem. Han er i farven lux, og han har skinnende satinpels. Han er super sød og tam, og en rigtig charmetrold. Der medfører afkomstattest og overgangsfoder

5853 Ørbæk
i går

Minilop

500 kr.

Minilop, Super lækker minilopdreng i farven Isabella otter wienertegnet, søger et godt og blivende hjem. Han er 2 år gammel, og han er en rigtig god avlshan, og kan også sagtens bruges som kælekanin.

5853 Ørbæk
i går

Minilops

300 kr.

Minilops, Anden type, 2 hvide blåøjede minilopunger søger gode nye hjem. De er 9 uger gamle, og klar til nye hjem. Der medfølger afkomstattest og overgangsfoder Pr stk 300 kr

5853 Ørbæk
i går

Minilop

500 kr.

Minilop, Anden type, Super sød Minilopdreng i farven havana otter søger et godt hjem. Han er meget sød og stille og rolig, så han egner sig godt som førstegangskanin. Han er 7 mdr gammel, og klar til at flytte hjemmefra. Han er satinbærer. Afkomstattest og overgangsfoder medfølger

5853 Ørbæk
i går

Tam kanin

Gives væk

Tam kanin, Måske nogen som kender et barn der skal have en tam kanin . ?? Verdens sødeste kanin lala på 1 1/2 år søger nyt og kærligt hjem. Der medfølger en sele til den og hvad vi ellers har til den. Buret har det ikke for godt mere så tænker ikke den vil blive let at flytte. Se billeder i kommentar

6710 Esbjerg V
i går

Dværgvædder kanin

500 kr.

Dværgvædder kanin, Dværgvædder, 1 dværgvædder hun kanin sælges. Hun er tam, rolig og velegnet til børn. Hun sælges med startfoder. Medlem af Danmarks kaninavlerforening. Ved reservation betales halvdelen i reservationsgebyr, som ikke betales tilbage ved fortrydelse. Transport rundt i landet kan arrangeres.

5540 Ullerslev
i går

Dværgvædder kaninunger sælges

600 kr.

Dværgvædder kaninunger sælges, Dværgvædder, Fine dværgvædder kaninunger sælges. Både hanner og hunner. De er ved salg tamme, rolige og velegnet til børn. De sælges med startfoder. Medlem af Danmarks kaninavlerforening. Ved reservation betales halvdelen i reservationsgebyr, som ikke betales tilbage ved fortrydelse. Pris pr. stk. Transport rundt i landet kan arrangeres.

5540 Ullerslev
i går

2 skønne kaniner

300 kr.

2 skønne kaniner, Løvehoved, Vores søde kaniner Karamel og Skumfidus har brug for et nyt hjem snarest der har lyst til at give dem en masse nus og opmærksomhed. Vores piger har mistet interessen for dem. De er søskende og er i hver sit bur. De er ikke neutraliseret. De er fra 2020. Der følger de tre bure med som har set bedre dage, og to løbegårde, savsmuld, halm, hø, godbidder, skål. Anbefaleder man køber nye drikke dunke til dem da de er ved at være gamle. Byd

5464 Brenderup Fyn
søn.

Dværgkaniner

BYD!

Dværgkaniner, En han og en hun i blå zobel, hermeliner, øremærkede,men de har vokset sig for store vejer knap 1,5 kg.stk. Så de sælges billigt til godt hjem, evt bytte med et eller andet???

5750 Ringe
søn.

Hermelinunger

500 kr.

Hermelinunger, Den mindste race dværgkanin. Vant til at være i hænder, flere farve varianter, både unger, ungdyr og voksne til kæl udstilling og avl Lige nu er der både hunner og hanner på 8 uger Reservation koster 100,- og modregnes når ungen hentes. Hunner 600,- og hanner 500,-

5750 Ringe
søn.

Hermelin/Dværgkanin

250 kr.

Hermelin/Dværgkanin, Flere skønne hermelinkaniner, emner til både kæl, avl og udstilling, pris er fra. Kom og se hvor dejlige de er :)

5750 Ringe
søn.

Hjemmelavet kaninbur med løbegård

800 kr.

Hjemmelavet kaninbur med løbegård, Hjemmelavet kaninbur som er på hjul så man kan flytte den rundt i haven Det kan bruges til store kaniner Det er 2 etage inde i huset Har 2 af dem til salg 800 kr pr Stk eller kom med et bud

9690 Fjerritslev
søn.

Kanin

450 kr.

Kanin, Dværgvædder han, blå øjne. Vant til toiletbakke mm. Begge forældre haves og er små dværgvæddere. Begge forældre har startet springstævner med stor succes

9800 Hjørring
søn.

Dværgvædder satin

350 kr.

Dværgvædder satin, Dværgvædder, 1 unge tilbage Havanna siameser satin rexbærer hun Ungerne sælges med afkomsattest og er flytteklar uge 1 Mor: Lucky Rabbits Venus (kanel wienertegnet satinrex BØ) Far: Qvistorfs King (Hvid/Havanna japaner satin) 350 kr. Stk Ved reservation betales halvdelen af beløbet, som ikke refunderes ved fortrydelse, udeblivelse eller andet. Først når reservationsgebyret er betalt, anses kaninen som solgt. Resten af beløbet betales ved afhentning. Jeg avler under Dansk Kaninavlerforening og har avlernummeret 5117. Følg os gerne på de sociale medier: Facebook: Kaninvillaen - opdræt af dværgvædder m. rex- og satinpels Instagram: Kaninvillaen

7000 Fredericia
søn.

Dværgvædder satin

750 kr.

Dværgvædder satin, Elmebakkens Dora sælges. Yndig hvid satin pige med de smukkeste blå øjne. Salgsklar d. 20 juli Virkelig skøn og nysgerrig, og elsker allerede alt form for opmærksomhed. Virkelig en skøn og lækker kanin. Far er ren dværgvædder, i farven havana/gul hvid japaner og Mor er dværgvædder/minilop, i farven wienertegnet creme/havana. Begge to rigtig gode og racetypiske. Ungerne sælges kun til kaninkyndige hjem, og sælges ikke til at gå sammen med andre kaniner. Ved køb af hende skal jeg have depositum på 300kr, som ikke sendes retur ved fortrydelse, men selfølgelig modregnes i prisen ved afhentning. Med en kanin herfra medfølger: Afkomsattest Foder til det første stykke tid Livslang vejledning Mulighed for at sende kaninen retur Skriv helst på 61673013

4550 Asnæs
søn.

Dværgvædder satin

750 kr.

Dværgvædder satin, Elmebakkens Zorba sælges. Smuk lille satin pige i farven Havana/gul japaner. Salgsklar d. 20 juli Super sød og nysgerrig, og elsker allerede mennekser og opmærksomhed. Virkelig en dejlig og smuk pige. Far er ren dværgvædder, i farven havana/gul hvid japaner og Mor er dværgvædder/minilop, i farven wienertegnet creme/havana. Begge to rigtig gode og racetypiske. Ungerne sælges kun til kaninkyndige hjem, og sælges ikke til at gå sammen med andre kaniner. Ved køb af hende skal jeg have depositum på 300kr, som ikke sendes retur ved fortrydelse, men selfølgelig modregnes i prisen ved afhentning. Med en kanin herfra medfølger: Afkomsattest Foder til det første stykke tid Livslang vejledning Mulighed for at sende kaninen retur Skriv helst på 61673013

4550 Asnæs
søn.

Dværgvædder satin

750 kr.

Dværgvædder satin, Elmebakkens Mio sælges. Lækker lille dreng, i farven havana/gul japaner. Salgsklar d. 20 juli Virkelig skøn og nysgerrig, og er altid den første henne ved lågen. Elsker opmærksomhed og nyder at blive nusset. Virkelig en dejlig og lækker dreng. Far er ren dværgvædder, i farven havana/gul hvid japaner og Mor er dværgvædder/minilop, i farven wienertegnet creme/havana. Begge to rigtig gode og racetypiske. Ungerne sælges kun til kaninkyndige hjem, og sælges ikke til at gå sammen med andre kaniner. Ved køb af ham skal jeg have depositum på 300kr, som ikke sendes retur ved fortrydelse, men selfølgelig modregnes i prisen ved afhentning. Med en kanin herfra medfølger: Afkomsattest Foder til det første stykke tid Livslang vejledning Mulighed for at sende kaninen retur Skriv helst på 61673013

4550 Asnæs
søn.

Kanin, Dværgkaniner

50 kr.

Kanin, Dværgkaniner, Anden type, Dværgkaniner sælges. De er både 3 mdr og 6 mdr gamle. Pris : 50 dkk per kanin.

5260 Odense S
søn.

Dværgvædder kaninunge sælges

600 kr.

Dværgvædder kaninunge sælges, Dværgvædder, 1 ægte dværgvædder han kaninunge sælges. Den er tam, nysgerrig, rolig og velegnet til børn. Den sælges med startfoder. Medlem af Danmarks kaninavlerforening. Transport rundt i landet kan arrangeres. Ved reservation betales halvdelen af prisen i reservationsgebyr. Dette tilbagebetales ikke, hvis man fortryder.

5540 Ullerslev
søn.

Ægte hermelin hun kanin sælges

600 kr.

Ægte hermelin hun kanin sælges, Hermelin, 1 ægte hermelin hun kanin sælges. Hun er sød og tam. Hun er øremærket og afkomsattest + startfoder medfølger. Hermelinen er den mindste race og vejer kun ca. 1kg som voksen. Transport rundt i landet kan arrangeres.

5540 Ullerslev
søn.

Dværgvædder unger - Godt udvalg

300 kr.

Dværgvædder unger - Godt udvalg, Dværgvædder, Ægte Dværgvædder unger på 8 uger. Annoncen er opdateret 6 december. Vi har et lille opdræt med stalddørssalg af kaninunger i de bedste racer til kæledyr. Alle unger er håndtamme, sunde og vant til børn. Kønnet kan vi se med sikkerhed. Vi har et fint udvalg af salgsklare unger nu og fremadrettet, da vi får nye kuld henover efteråret og vinteren. Ved salg medfølger pjece samt grundig pasningsvejledning og det er altid muligt at ringe hvis der opstår spørgsmål. Ligeledes tilbydes gratis sundhedstjek med negleklipning 6 måneder efter afhentning. Læs mere på kælekaniner.dk Pris 300-400 kr

5500 Middelfart
søn.

Løvehoved & Teddy kaninunger

300 kr.

Løvehoved & Teddy kaninunger, Løvehoved & Teddy unger på 8 uger. Annoncen er opdateret 6 december. Vi har et lille opdræt med stalddørssalg af kaninunger i de bedste racer til kæledyr. Alle unger er håndtamme, sunde og vant til børn. Kønnet kan vi se med sikkerhed. Vi har et fint udvalg af salgsklare unger nu og fremadrettet, da vi får nye kuld henover efteråret og vinteren. Ved salg medfølger pjece samt grundig pasningsvejledning og det er altid muligt at ringe hvis der opstår spørgsmål. Læs mere på kælekaniner.dk Pris 300-400 kr

5500 Middelfart
søn.

Kaninunger - De bedste kæleracer.

300 kr.

Kaninunger - De bedste kæleracer., Dværgvædder & Løvehoved unger på 8 uger. Annoncen er opdateret 6 december. Vi har et lille opdræt med stalddørssalg af kaninunger i de bedste racer til kæledyr. Alle unger er håndtamme, sunde og vant til børn. Kønnet kan vi se med sikkerhed. Vi har et fint udvalg af salgsklare unger nu og fremadrettet, da vi får nye kuld henover efteråret og vinteren. Ved salg medfølger pjece samt grundig pasningsvejledning og det er altid muligt at ringe hvis der opstår spørgsmål. Ligeledes tilbyder vi gratis sundhedstjek med negleklipning 6 måneder efter afhentning. Læs mere på kælekaniner.dk Pris 300-400 kr

5500 Middelfart
søn.

Kanin

BYD!

Kanin, Dværgvædder, Meget søde og tamme 3 kaniner gives gratis, da vi ikke har mulighed at passe dem længere. 1 hun og to hanner. (første billede): det er en hun kanin, og hun hedder perle, hendes race er en dværg løvehoved. Hun er moren af den sidste billede. Hun er meget tam, og rolig, hun er 4 år gammel. (Anden billede) Det er en dreng ved navn pjuske, han er meget tam, elsker børn, og han elsker også at lege. Han er også en dværg løvehoved. Og han er c.a 4 år gammel, han er faren til det sidste billede. (Tredje billede): det er en han kanin, som hedder fluffy. Det er ungen til de to billeder oven på, han er 4 måneder gammel, lege syg, og elsker børn. Han er en dværg løvehoved.

6230 Rødekro
søn.

Kaninunger

100 kr.

Kaninunger, Anden type, Søde, små kaninunger 4 stk. Har to let hvide og to brogede. Blandingsrace. Klar til at flytte slut uge 42

5792 Årslev
søn.

Kanin

BYD!

Kanin, Hermelin, Super sød og kælen kanin som har fået navnet Lucky. Hun blev født i maj og fik sundhedstjek og vaccination sidst i juni måned. Tiden er der desværre ikke til hende, så hun søger et nyt hjem hvor der er tid til at blive aktiveret og nusset om.

2740 Skovlunde
søn.

Hermeliner

150 kr.

Hermeliner, Hermelin han kanin fra sommeren 2021 Den er 3 farvet brun , sort og hvid Gerne byt med anden hermeliner han med spændende farvet

6940 Lem St
søn.

Dværgvædder kaninunge sælges

600 kr.

Dværgvædder kaninunge sælges, Dværgvædder, 1 ægte dværgvædder han kaninunge sælges. Den er tam, nysgerrig, rolig og velegnet til børn. Den sælges med startfoder. Medlem af Danmarks kaninavlerforening. Transport rundt i landet kan arrangeres. Ved reservation betales halvdelen af prisen i reservationsgebyr. Dette tilbagebetales ikke, hvis man fortryder

5540 Ullerslev
søn.

Dværgvædder kaninunge sælges

600 kr.

Dværgvædder kaninunge sælges, Dværgvædder, 1 ægte dværgvædder hun kaninunge sælges. Den er tam, nysgerrig, rolig og velegnet til børn. Den sælges med startfoder. Medlem af Danmarks kaninavlerforening. Transport rundt i landet kan arrangeres. Ved reservation betales halvdelen af prisen i reservationsgebyr. Dette tilbagebetales ikke, hvis man fortryder.

5540 Ullerslev
søn.

Chinchilla/gnaver

500 kr.

Chinchilla/gnaver, Dejligt flot par chinchilla med bur sælges.. der med følger foder og hø

9700 Brønderslev
søn.

Løvehoved han unger

300 kr.

Løvehoved han unger, sød, tam og helt raskt lille dværg løvehoved han unge. 1 meget sød og kærlig hvid han unge med himmelblå øjne 11/08 og en sort/koksgrå Mini lop løvehoved han unge 18/08/21 Kaninbjerget Viborg er godkendt avler med hjertet og Dyrlæge tilsyn. Professionel rådgivning. Dyrene afhentes under håndhævelse af strikte Corona restriktionerne i Viborg / Skive Storcenter efter aftale med mig. Gerne sende en SMS til 21532888 og få din henvendelse på forsiden af min telefon.

8800 Viborg
søn.

Dværgvædder/minilop

300 kr.

Dværgvædder/minilop, Anden type, Smuk Dværgvædder/minilop dreng med satinpels søger et godt hjem. Han er vant til at være i hænder og er super tam. Han er 5 mdr gammel, og er klar til at flytte til en ny familie. Der medfølger afkomstattest og overgangsfoder

5853 Ørbæk
søn.

Nuttede kaniner

60 kr.

Nuttede kaniner, Nuttede kanin unger på 8 uger klar til at finde en ny ejer

7490 Aulum
søn.

Minilop unge

400 kr.

Minilop unge, Den sødeste Minilop han unge søger nyt hjem . super tam og kælen . Meget nysgerrig og vant til børn. Han er bærer af satin . Begge forældre haves . Der medfølger en pose startfoder og Afkomstattest . Transport rundt i landet kan evt arrangeres . Følge evt min Facebook side : soffis Minilop stald

5540 Ullerslev
søn.

Renracet dværgvædder, 0 år

200 kr.

Renracet dværgvædder, 0 år, Dværgvædder, 2 smukke HAN-kaninunger fra d. 29 maj søger nyt hjem. Ungerne er håndteret hver dag, og er både vant til børn og voksne. De er meget milde i sind og temperament. Der er afkomsattetest på dem. Befinder sig i Rudkøbing, på Langeland. Pris er 200 kroner. Skriv for yderligere info.

5900 Rudkøbing
søn.
Side:af 13