Kanin

714
Ægte hermelin kaninunge sælges

Ægte hermelin kaninunge sælges

800 kr.

Ægte hermelin kaninunge sælges, Hermelin, 1 ægte hermelin han kaninunge sælges. Den er tam, nysgerrig, rolig og velegnet til børn. Den sælges med afkomsattest og startfoder medfølger. Medlem af Danmarks kaninavlerforening. Hermelin kaninen kommer kun til at veje ca. 1kg som voksen. Transport rundt i landet kan arrangeres. Ved reservation betales halvdelen af prisen i reservationsgebyr. Dette tilbagebetales ikke, hvis man fortryder

5540 Ullerslev
i dag
Engelsk vædder kanin

Engelsk vædder kanin

500 kr.

Engelsk vædder kanin, Anden type, Super fine engelsk vædder unger, med et rigtig godt temperament, søger et kærligt hjem. Ungerne sælges til kæl, og kun til folk der ved hvad det vil sige at have kanin. Den engelsk vædder er en stor kanin race, som kræver meget plads, men samtidig også en race som har et rigtigt godt temperament, og kan blive rigtig tamme. Jeg forbeholder mig retten til at vælge imellem mulige købere, da jeg ikke sælger til hvem som helst. Fortæl hvad i kan tilbyde. Salgsklar d.8/8-21.

4200 Slagelse
i dag
Hermelinkaniner

Hermelinkaniner

500 kr.

Hermelinkaniner, Den mindste race dværgkanin. Vant til at være i hænder, flere farve varianter, lige nu ungdyr og voksne til kæl udstilling og avl. Reservation koster 100,- og modregnes når kaninen hentes. Unger på vej Hunner 600,- og hanner 500,-

5750 Ringe
i dag
Kaninunger angora/ belgisk kæmpe

Kaninunger angora/ belgisk kæmpe

100 kr.

Kaninunger angora/ belgisk kæmpe, 10 uger, meget tamme og børne vante. Vi har 3 hun kaniner tilbage, der alle søger gode hjem. Ungerne er blanding af Belgisk Kæmpe og angora.

9620 Aalestrup
i dag
Hvide  hermeliner

Hvide hermeliner

234 kr.

Hvide hermeliner, En hun og to hanner på 4-6 mdr sælges til godt hjem De er vant til at være i hænder og vil gerne kæles.

5750 Ringe
i dag

Hermelin/Dværgkanin

250 kr.

Hermelin/Dværgkanin, Flere skønne hermelinkaniner, emner til både kæl, avl og udstilling, pris er fra. Kom og se hvor dejlige de er :)

5750 Ringe
i dag

Dværgkaniner

123 kr.

Dværgkaniner, En han og en hun i blå zobel, hermeliner, øremærkede,men de har vokset sig for store vejer knap 1,5 kg.stk. Så de sælges billigt til godt hjem, evt bytte med et eller andet???

5750 Ringe
i dag

Hvid land/tysk kæmpe schecke

100 kr.

Hvid land/tysk kæmpe schecke, Hanner og hunner 12 stk. klar til slagt vejer ca tre kg

6200 Aabenraa
i dag

Sød hun kanin med bur sælges.

250 kr.

Sød hun kanin med bur sælges., Anden type, Ynwa sælges da vores kat bliver ved med at forskrække hende, og hoppe op i buret til hende. Vi kender ikke Ynwas alder, da hun er reddet fra at blive aflivet, men vil skyde på at hun er 3-4 år. Ynwa er en bestemt dame, hun elsker at nusse og kommer gerne hen for at blive nusset både i hendes bur og når hun går frit i vores lejlighed. Hun har tilbragt sommeren i et stort udendørs bur hos mine forældre, og elskede at være på græsset. Ynwa er enormt kærlig og elsker alt menneskekontakt, men hun kan engang i mellem blive sur når hun skal tages fra græs og ind i hendes bur. Så hvis hun skal ud til en børnefamilie, skal forældrene være indstillet på at være dem der skal fange hende ind. Ynwa elsker at flade ud i sofaen og putte, og er en kanin med enormt meget personlighed. Det eneste krav der er til hendes nye hjem, er at hun kan komme på græs til sommer - enden permanent som udendørskanin, eller at hun kan bruge sommeren ude og ikke skal sidde i et mindre bur indenfor end hun allerede gør. Ynwa sælges med sit bur, så vi er sikker på at nyt hjem ikke putter hende i et mindre bur. Ynwas bur er en gammel tremme seng, hvor bunden er skiftet ud med en køkkenplade (så buret ikke suger urin og andet) og fronten er taget ud, og erstattet med en udtagelig plexiglas plade.

5270 Odense N
i dag

Kanin

Købes

Kanin, Hermelin, Hermalin Russer han Købes. Eller i hvid han og hun.

9800 Hjørring
i dag

Kanin

250 kr.

Kanin, Hermelin, Super sød kanin pige sælges, hun er fra 20 september 2021 Ca. Hende mor er hermelin og hendes far er minilop, så hun bliver ikke ret stor. Hun er brun og rødlig, men på maven og i ansigtet er hun hvid. Hun er en indekanin, og vil skulle fortsætte med det indtil sommer, da hun ikke har vinterpels. Hun er meget nysgerrig og kærlig, hun er utrolig tam, og hun elsker og ligge i ens arm og blive nusset.

5330 Munkebo
i dag

Ægte minilop kaniner

Gives væk

Ægte minilop kaniner, To minilop hunner gives væk til tre gode hjem.

5500 Middelfart
i dag

Dværgvædder kaninunge sælges

600 kr.

Dværgvædder kaninunge sælges, Dværgvædder, 1 ægte dværgvædder han kaninunge sælges. Den er tam, nysgerrig, rolig og velegnet til børn. Den sælges med startfoder. Medlem af Danmarks kaninavlerforening. Transport rundt i landet kan arrangeres. Ved reservation betales halvdelen af prisen i reservationsgebyr. Dette tilbagebetales ikke, hvis man fortryder.

5540 Ullerslev
i dag

4 minilop Kælekaniner sælges

250 kr.

4 minilop Kælekaniner sælges, Anden type, Pga. Afvikling af hobby opdræt sælges disse 4 lækre minilop kaniner. Alle utrolig kælne, nysgerrige, passet til UG. Vant til at blive båret i kurv til og fra løbegård. Har alle gået med sele. Alle vil være fantastiske familiekaniner, med et lækkert sind - der ikke er noget som helst vildt over dem. De vil bare gerne kæles med. 1. Hun kanin (Chevelle) sort/hvidøret. Fået et smukt kuld sidste år. Hun bærer smukke farver bag sig. Afkomsattest haves. 2. Hankanin (Batman) sort, unge fra juli 2021. 3. Hankanin (lakrids) mørkebrun, gået som avlshan, har gået til kaninhop. Afkomsattest haves. 4. Hunkanin (mælkebøtte) zobel blå, med afkomsattest. Befinder sig i Ollerup, 5762 Vester Skerninge. Videoer kan evt sendes. Sælges kun til levebrug og til hjem hvor de får den opmærksomhed de fortjener.

5762 Vester Skerninge
i dag

Smuk han kanin

350 kr.

Smuk han kanin, Dværgvædder, Denne kælen smukke han kanin søger sit nye og blivende hjem fra den 26/1-2022 hvor han vil være 8 uger , han er en rigtig nusse trold som elsker og lægge og blive nusset og kan holdes af børn og hunde .

2650 Hvidovre
i dag

Kanin, minilop til avl, 1 år.

1 kr.

Kanin, minilop til avl, 1 år., Dværgvædder, Jeg tilbyder lån af min søde Hannibal til avl. Han er født i Marts 2020 og vejer et halvandet kilo som fuldvoksen. Jeg har ikke stamtavle på ham, men har mødt begge hans forældre, som har haft samme størrelse. Han er en super sød og nysgerrig kanin, halv britisk minilop og halv dværgvædder. Temperament på både ham og forældrene er roligt og kælent. Jeg har masser af billeder hvis der er interesse for det, eventuelt hans flotte farver i forskelligt lys! Vh Annica

2620 Albertslund
i dag

Kaniner sælges

350 kr.

Kaniner sælges, Anden type, 7 mdr gamle kaniner søger nyt hjem. Der medfølger alt fra bur og drikkeflaske til mad, hø og halm. Begge er hunner, kontaktsøgende og er vant til både små børn og katte. Vi leder efter et nyt hjem så hurtigt som muligt da tiden ikke er der til dem som håbet. Bor i odense

5230 Odense M
i dag

Kanin, unge, hun,

50 kr.

Kanin, unge, hun,, Rex, Sød og blød hunkanin sælges, egen avl af Racen REX, sort og brun. Flytteklar i uge 47 (8 uger). Vant til børn. Billeder sendes gerne ved interesse. Mobil 60911954

6440 Augustenborg
i dag

Kaniner i kaningrotten

100 kr.

Kaniner i kaningrotten, Hermelin, Forskellige kaniner søger nye gode hjem Se på kaningrotten.dk Billed 1 Pris 100 kr Billed 2-3 og 4 Unger 10 uger Pris 300 kr

5220 Odense SØ
i dag

Dværgvædder kaninunge sælges

600 kr.

Dværgvædder kaninunge sælges, Dværgvædder, 1 ægte dværgvædder han kaninunge sælges. Den er tam, nysgerrig, rolig og velegnet til børn. Den sælges med startfoder. Medlem af Danmarks kaninavlerforening. Transport rundt i landet kan arrangeres. Ved reservation betales halvdelen af prisen i reservationsgebyr. Dette tilbagebetales ikke, hvis man fortryder.

5540 Ullerslev
i dag

Fristed for dyr.

Gives væk

Fristed for dyr., Hej står i af den ene eller anden grund ikke og kan ha jeres kæledyr mere, tager vi gerne imod den/dem til blivende hjem hos os. Vi har mange åres erfaring omkring de forskellige dyr. Vi tager imod alle slags gnaver (Kaniner, Marsvin, Hamster, Ørkenrotter, Rotter, Mus Chinchillaer) osv. Fugl (Undulater, Kanariefugle, parakitter af forskellige slags, zebrafinker) osv. Krybdyr. Insekter (Snegle, Edderkopper, Vandrende pinde, Vandrende blade, Vandrende Rosenblade, Salamandere) osv. Fjerkræ (Ænder, Høns, Haner, Kalkuner, Gæs, Svaner, Fasaner) osv. Har i andre dyr end dem der er nævnt, så skriv alligevel da det ikke er alle dyr der er nævnt her vi tager imod. Hvad kan vi tilbyde jeres dyr?? Et evigt hjem, masser af nus og kæl. Dyrlæge kontrol 2.gange årligt. Frisk/Øko foder, Grønt hverdag, adgang til bolig både ude og inde. Skriv SMS til mobil Nr.22674225 vis det lyder som noget for jeres kæledyr. MVH Ædelsten.

8766 Nørre Snede
i dag

Franske vædder sælges

1.234 kr.

Franske vædder sælges, Fransk vædder, Franske vædder sælges, unger og voksne i forskellige farver. Kaniner fra 1-7 født 24/7 koster 150 kr per dyr,kaniner fra 8-13 født 10/4 koster 200 kr per dyr.Hvis du interesseret, skriv venligst(50399703)

5620 Glamsbjerg
i dag

Løvehoved kanin

500 kr.

Løvehoved kanin, Ca. 4 måneder gammel, kælende og livsglad kanin. Bur og andet, medfølger

8900 Randers C
i dag

Løvehoved kaninunge sælges

500 kr.

Løvehoved kaninunge sælges, Løvehoved, 1 flot løvehoved hun kaninunge sælges. Den er nysgerrig og sød. Den sælges med startfoder. Medlem af Danmarks kaninavlerforening. Transport rundt i landet kan arrangeres. Ved reservation betales halvdelen af prisen i reservationsgebyr. Dette tilbagebetales ikke, hvis man fortryder.

5540 Ullerslev
i går

Hermelin hun

300 kr.

Hermelin hun, 9460 Brovst Hermelin hotot, pige 7 mdr.søger ny fodermester,

9460 Brovst
i går

Hermelin han

300 kr.

Hermelin han, 9460, Brovst, Nordjylland Hermelin han, 2 år gammel. Laver fantastisk flotte unger, utrolig roligt sind! Skal videre da jeg har beholdt nogle af hans unger.

9460 Brovst
i går

Søde piger

300 kr.

Søde piger, Rex, 2 søde piger fra september 2021 søger nye familier. Mor er Rex og far lille Rex... De vil få en vægt på Ca . 2,3 kg

5250 Odense SV
i går

Hankanin

200 kr.

Hankanin, Fransk vædder, Hankanin,haregrå byttes for blodfornyelse,moder vejer 7 kg

5400 Bogense
i går

avlskaniner

150 kr.

avlskaniner, Fransk vædder, Avlskaniner flere farver,6 mdr.stor race,deres mor vejer 7,kg ,5 stk hunkaniner.

5400 Bogense
i går

Store kaniner

180 kr.

Store kaniner, Flotte dyr i new zealand red, hvid land og forskellige krydsninger af disse og belgisk kæmpe. Dyrene er ræverøde, vildtrøde, hvide og sorte. Mange af dyrene er klar til avl nu. Sydfyn.

5771 Stenstrup
i går

Kanin

10.234 kr.

Kanin, Anden type, Gratis - Giver mine kaniner gratis ud da jeg flytter og ikke må have dyr i den anden lejelighed

6400 Sønderborg
i går

Fransk vædder

150 kr.

Fransk vædder, Fransk vædder 1,5 år gammel hunkanin på 5 kg. (Fra d. 3/6 2020 ud af et kuld på ni.) Hun har haft sit første kuld på 8 unger Kan evt. parres med fransk vædder han, hvis det ønskes.

5471 Søndersø
i går

Kaninunger

100 kr.

Kaninunger, Fransk vædder, Unger 10 uger gamle. Mor er fransk vædder Far er fransk dværgvædder.

9700 Brønderslev
i går

Kaninunger sælges

100 kr.

Kaninunger sælges, Dværgvædder, Har 9 dejlige kaninunger, som er salgsklare d. 14 Januar. Det er racen dværgvædder. De er vant til at gå udenfor, og er meget nysgerrige. De er ikke så vant til at blive løftet, men kommer gerne hen og spiser af hånden, og de vil også gerne kæles for. Der er 4 hunner og 5 hanner. Ved interesse og spørgsmål, er i velkomne til at skrive. Brun - han (solgt) Grå - han Hvid - han Hvid med brun - han Hvid med brun - han Hvid - hun (solgt) Hvid med brun - hun Hvid med brun - hun Hvid - hun

9700 Brønderslev
i går

Hvidland x California

100 kr.

Hvidland x California, Hvidland X California krydsninger sælges. De er født 29 Marts 2021. Stille og rolige unger som er børnevante. Kommer ca til at veje 4 kg når de er fuldt udvokset. Hanner 100 kr. Hunner 150 kr.Reserveret til 31/1

6534 Agerskov
i går

Ægte hermelin kaninunge sælges

600 kr.

Ægte hermelin kaninunge sælges, Hermelin, 1 ægte hermelin han kaninunge sælges. Den er tam, nysgerrig, rolig og velegnet til børn. Den sælges med afkomsattest og startfoder medfølger. Medlem af Danmarks kaninavlerforening. Hermelin kaninen kommer kun til at veje ca. 1kg som voksen. Transport rundt i landet kan arrangeres. Ved reservation betales halvdelen af prisen i reservationsgebyr. Dette tilbagebetales ikke, hvis man fortryder.

5540 Ullerslev
i går

Belgiskkæmpe unger

300 kr.

Belgiskkæmpe unger, Belgisk kæmpe, Flotte ægtebelgiske kæmpe unger sælges. 10 uger gamle. Der er 3 hunner og en han.

6340 Kruså
i går

Friland kanin

150 kr.

Friland kanin, Anden type, Hej kanin glad mennesker De er født ud og gå som friland kanin de er 60% tamme Vi er to store smukke dreng der søg ny eventyr Billede 1 han Billede 2 han Mor er den stor hvid Den grå er halv søster til dem De er vant til hund, hest og børn

9700 Brønderslev
i går

Dværg kanin

Gives væk

Dværg kanin, Dværg han kanin ca. 5 1/2 mdr gives væk der medfølger bur, madskål/vandflaske. Pga. allergi

9000 Aalborg
i går

Unger i kaningrotten

300 kr.

Unger i kaningrotten, Løvehoved, Dejlige unger på 10 uger løve hoved Hermelin blanding 2 hanner og 1 hun Pr stk. 300 kr Se mere på kaningrotten.dk

5220 Odense SØ
i går

Kanin

500 kr.

Kanin, Løvehoved, Sød han kanin fra 2november 2020 han mangler et nyt hjem og vi har et bur som stadig står i kasse og følger med i prisen. Np på buret var 500kr Moren er den brune og faren er ham som ligger på stolen ? Far:løvehovede Mor:vædder

6710 Esbjerg V
i går

Minilops

100 kr.

Minilops, 8740 3 minilops hanner Ca 4-5 mdr gamle Bærer alle satingen 2 brun / vildtfarvede 1 gul sort japaner Alle 3 søde og omgængelige Vejer ca 1,1 kg Har afkomst attest

8740 Brædstrup
i går

Dværgvædderkanin

50 kr.

Dværgvædderkanin, Dværgvædderkanin hanner 1 år gamle 2 stk 50 kr pr stk

9230 Svenstrup J
i går

Skøn minilop

BYD!

Skøn minilop, Anden type, Sælger min minilop han kanin på 7 måneder. Àlvero er sød, kærlig og delvis tam. Han er vantil at være indendøres. Der medfølger tilbehør som bur og lidt legetøj. Søger en familie som kan give ham et godt og blivende hjem. Ved det rette hjem er der mulighed for levering indenfor et, hvis område.

6541 Bevtoft
i går

Kaninbur

699 kr.

Kaninbur, Kaninbur i træ Længde: 92 cm Bredde: 45 cm Højde: 80 cm

7500 Holstebro
i går
Hegn & Grovvarer I/S

Kaniner Hvid Land

150 kr.

Kaniner Hvid Land, Hvid landkanin, Kaniner født juli 2021. I god vækst. Forældre kan ses. Kontakt på 40441129

6630 Rødding
man.

Dværgvædder kanin søger nyt hjem

500 kr.

Dværgvædder kanin søger nyt hjem, Dværgvædder, Navn: Mr. Wu Køn: Dreng Alder: 5 måneder. Inde/ude: Inde (ude i sele) Race: dværgvædder Beskrivelse: vi må desværre finde et nyt hjem til mr. Wu grundet allergi. Mr. Wu er en sjov, flot, kærlig, nysgerrig, hunde vant kanin, som elsker sine godbidder og undersøge ting. Han er både vant til hunde og børn, han er på ingen måde bange for nogen af dem. Desværre har vi allergi, som gør vi ikke kan beholde ham. Han er vant til at løbe frit når vi er hjemme og har et stort bur som base, hvori han toilet også er som han besørger i. Mr. Wu er helt gratis, ønskes alle hans ting med kan dette tilkøbes. Vi søger et hjem til ham hvor han forsat kan være frikanin.

6780 Skærbæk
man.

Belgisk kæmpe unger

200 kr.

Belgisk kæmpe unger, Belgisk kæmpe, Sælger mine belgisk kæmpe unger de er 9 uger, der er både hanner og hunner, det er ren race belgisk kæmpe unger, prisen er 200 stk ved køb af flere finder vi en pris, de befinder sig i odder

8300 Odder
man.

Løvehovd kanin unge

50 kr.

Løvehovd kanin unge, Løvehoved, Løvehovd Kanin unge 1 han klar til en nyt hjem. den er 8 uger Den går sammen med moren som også kan ses på nogle af billedene

5471 Søndersø
man.

Minilops

300 kr.

Minilops, Anden type, 2 søde og kontaktsøgende minilop hanunger på 3 og 4 mdr søger gode hjem. De er klar til at rejse hjemmefra. Der medfølger overgangsfoder og afkomstattest efter ønske

5853 Ørbæk
man.

Minilops

300 kr.

Minilops, Anden type, Hvid blåøjet Minilop hanunge søger et godt nyt hjem. Han er 3 1/2 mdr gammel, og klar til nyt hjem. Der medfølger afkomstattest og overgangsfoder Pr stk 300 kr

5853 Ørbæk
man.

Kaninbur m.m.

BYD!

Kaninbur m.m., Flot stort kanin bur 122x158x43 cm Kanin sele Løbegård som også kan bruges indenfor da der er en bund til Negleklipper

6430 Nordborg
man.

Hvid land X Belgisk kæmpe.

100 kr.

Hvid land X Belgisk kæmpe., Hvidland x Belgisk kæmpe kanin unger som er født 24 august 2021. Moren er hvid land og deres far er en chinchilla farvet kæmpe på næsten 11 kg. Der er kun chinchilla farvet hanner tilbage. Hunner 150 kr. UDSOLGT hanner 100kr.

6534 Agerskov
man.

Belgisk kæmpe unger, racerene

400 kr.

Belgisk kæmpe unger, racerene, racerene belgisk kæmpe unger sælges. de er født 1. august i år. pris hunner 400 hanner 300 forældre haves og kan ses

7000 Fredericia
man.

REX kaniner

500 kr.

REX kaniner, Rex, Der er 2 rød hun kaniner og en hvid han kaniner Pris er for alle

8620 Kjellerup
man.

Ægte Hermelin Kaninunger Sælges!

800 kr.

Ægte Hermelin Kaninunger Sælges!, Hermelin, Fine ægte hermelin kaninunger kan reserveres/sælges. Nogle er klar nu og andre senere. Både hanner og hunner. De er tamme, nysgerrige, rolige og velegnede til børn. De sælges med afkomsattest og startfoder medfølger. Forældrene kan ses. Medlem af Danmarks kaninavlerforening. Hermelin kaninen kommer kun til at veje ca. 1kg som voksen. Pris pr. stk. Transport rundt i landet kan arrangeres. Ved reservation betales halvdelen af prisen i reservationsgebyr. Dette tilbagebetales ikke, hvis man fortryder.

5540 Ullerslev
man.

2 smukke piger til salg

250 kr.

2 smukke piger til salg, Løvehoved, Her disse 2 smukke piger der søger et nyt hjem fra d. 28 februar, de er super søde og håndtamme, og er super kælne og elsker og putte. Begge kaniner for 400kr

6510 Gram
man.

Ren race belgiske kæmpe unger

200 kr.

Ren race belgiske kæmpe unger, Belgisk kæmpe, Sælger mine belgiske kæmpe unger, de er kun 5 uger, så de kan ikke flytte endnu. De må flytte når de er 8 uger. Faren og moren er ren race belgiske kæmpe, faren vejer lidt over 8 kg og har ik vejet moren, Men hun vejer os som hun skal. De befinder sig i Odder 8300. Prisen er 200kr stk ved køb af flere finder vi en pris

8300 Odder
man.

Kanin unger

150 kr.

Kanin unger, Belgisk kæmpe, Blandning af belgisk kæmpe og fransk vædder kanin unger sælges. Det er endnu svært at se kønnene, men der er formegentligt 2 hunner og 5 hanner. De er klar til udflytning d 18/2-22

9610 Nørager
man.

Kanin til salg

Sælges

Kanin til salg, Hermelin, Kaninen Ironman. Meget pelset lille hygge kugle. han er 7 måneder. elsker at være udenfor. Mor hermelin og far løvehoved

7500 Holstebro
man.
Side:af 12