Hamster

40
Guldhamster unger

Guldhamster unger

300 kr.

Guldhamster unger, Guldhamster, De sødeste små fra kuld F mangler et skønt hjem. De blev 5 uger den 11 november og derfor afhentnings klar nu. Der er 9 unger hvor alle er korthåret, der er 4 hanner og 1 hun tilbage. Han ? Felix ? Sortsølv gul Hun ? Flora ? Cinnamon Ungerne har været i hænder siden de blev omkring 2 uger. De er allerede godt håndtamme og hverken bider eller andet, de kommer til en ved lågen. Ungerne kan derudover sagtens håndteres af børn og er opvokset i et hjem med andre dyr. Der ligges 150.- i reservation og de betales ikke tilbage hvis man fortryder eller ikke afhenter, de resterende 150.- betales ved afhentning. Pr kasse til hamster der skal transporteres koster 50.- ekstra hvor der lidt snack, agurk og størelse i. Der kan findes ud af noget transport af hamster over Fyn/Sjælland til Sverige dette koster 50.- pr hamster. Jeg har dog nogle krav som skal overholdes for at kunne købe af opdrættet her. Bur minimum 80x40 Hjul 28ø eller 30 cm liggende Ingen spåner, hø, halm, hamstervat, salt eller kalksten. Jeg er registreret opdrætter hos dansk hamster forering og har opdrættet Rosenvinges hamsteropdræt, ungerne kommer her fra med stamtavler fra Dhf. Pris 300.-

7860 Spøttrup
i går
Hamster

Hamster

800 kr.

Hamster, Anden type, Hamster Sibirisk dværghamster Hej Skal Elsa være din nye bedste ven, hun er en sød pige fra oktober ma?ned. ? Hun søger et nyt kærligt hjem. Som vil give hende masser af kærlighed og tid. Pris 800kr Der medfølger: Akvarie/bur B:100 H:40 D:40 Legetøj Mad ska?l Drikkeflaske Trænings bold Løbega?rd Ekstra bur Lidt mad Lidt bundstrøelse, halm Badesand Løbehjul

6040 Egtved
søn.
Bur til gnavere

Bur til gnavere

400 kr.

Bur til gnavere, Stort og fint bur til gnavere. B:100 cm, H: 45 cm og D: 54 cm. Med en masse tilbehør som fx hus, gangbro, lille afsats til hjørnet af buret, støjfrit hamsterhjul, hjørnetoilet, madskål og skål til fx sand. Brugt i 2 år til guldhamster og har meget lille tremmebredde, der egner sig til selv helt små gnavere. I god stand.

6100 Haderslev
søn.
Guldhamster m/bur sælges

Guldhamster m/bur sælges

500 kr.

Guldhamster m/bur sælges, Guldhamster, Guldhamster sælges, ca. 6 måneder gammel. Der medfølger stort næsten nyt bur med alt tilbehør. Sælges grundet allergi.

6440 Augustenborg
søn.
Guldhamster dreng

Guldhamster dreng

35 kr.

Guldhamster dreng, Guldhamster, Lille Syrisk guldhamster dreng hamster født d. 13/8 søger nyt hjem. Sælges uden bur. Han er vandt til at få havregrød hver aften. Han er glad for at få hele jordnødder. Hamster et slumlingsdyr og er primært kun vågen aften/nat. Alvin vil ikke forstyrres om dagen. Når Alvin er oppe om dagen for at drikke vand, vil han ikke tages op af buret, så bliver han utryg og bider. Men sent om aftenen og natten er han meget interesseret i at blive snakket med og kravlet selv op i min hånd. Anbefalinger: *Bur bundareal: mindst 80×40 cm uden rørsystem, uden etager, ingen tremmebur. Hamsterhjul: stående hjul størrelse 28Ø. Hvis hamster får for små hjul får de rygskader. De løber svarende 10-15 km per nat. * Antal: kun 1 hamster per bur. * Foder: Altromin kæl + Mr. johnson supreme hamster og garbil mix. (Ca. 1-2 spsk ialt daglig) Bundstrøelse: Papirstrøelse 15-20cm i halvdelen af buret. Fx mærket boxo. Giv ikke: Der må ikke gives vat-hamster vat eller lign, da hamster kan komme til at synke det og danne prop i maven. Der må ikke gives salt/kælk sten da hamster ikke kan tåle salt og få nyreskade. Bad: hamster må ikke bades i vand, de skal i stedet have sandbad med chinchilla sand for god hygiejne.

7000 Fredericia
søn.

Guldhamster pige

35 kr.

Guldhamster pige, Guldhamster, Stor Syrisk guldhamster pige hamster født 25/6 søger nyt hjem. Sælges uden bur. Bider ikke. Kan godt lide at komme ud af buret om aften og gå rundt i stuen. Hun er vandt til at få havregrød lidt havregrød hver aften. Hun er glad at få hele jordnødder. Info: Hamster et slumlingsdyr og er primært kun vågen aften/nat. Anbefalinger: *Bur bundareal: mindst 100×40 cm uden rørsystem, uden etager, ingen tremmebur. Hamsterhjul: stående hjul størrelse 28Ø. Hvis hamster får for små hjul får de rygskader. De løber svarende 10-15 km per nat. * Antal: kun 1 hamster per bur. * Foder: Altromin kæl + Mr. johnson supreme hamster og garbil mix. (Ca. 1-2 spsk ialt daglig) Bundstrøelse: Papirstrøelse 15-20cm i halvdelen af buret. Fx mærket boxo. Giv ikke: Der må ikke gives vat-hamster vat eller lign, da hamster kan komme til at synke det og danne prop i maven. Der må ikke gives salt/kælk sten da hamster ikke kan tåle salt og få nyreskade. Bad: hamster må ikke bades i vand, de skal i stedet have sandbad med chinchilla sand for god hygiejne.

7000 Fredericia
søn.

2 år hamster

50 kr.

2 år hamster, Dværghamster, Vi sælger vores hamster da interessen ikke er der mere, så vi håber den kan finde et godt hjem. Den er kælen og nem at passe, der følger bur og alt udstyr med.

7400 Herning
lør.

Hamsterbur med tilbehør sælges.

600 kr.

Hamsterbur med tilbehør sælges., Min datter sælger sit hamsterbur inkl. tilbehør, sand og lidt mad for 600 kr Målet på buret er: H: 45 cm D:53 L: 98 cm Buret er beklædt med marmorfolie.

5560 Aarup
lør.

Gnaver-Bur

800 kr.

Gnaver-Bur, Det er et supper lækket gnaver bur. Det kan bruges til mange dyr. Har selv haft to dværghamster i det. Der er få bidemærker, men ikke noget af betydning. Til buret er der to plader, som kan skabe etager til dyret. Den ene er firkantet og den anden er trekantet. De kan sættes hvor man vil. I buret er der bygget til at man kan sætte små hamster rør på. Hvis man skulle have lyst til det. Der er en lille trappe/gang bro plus et hamsterhjul med med i prisen.

8310 Tranbjerg J
fre.

Hamsterbur m tilbehør

300 kr.

Hamsterbur m tilbehør, Stort hamsterbur incl alt nødvendigt tilbehør.... Udvendig rør på bur været løs,men er limet og holder perfekt . Se billede....

7451 Sunds
tor.

Bur til dværghamster

450 kr.

Bur til dværghamster, Qute bur til dværghamster. Brugt til en dværghamster ca 1 1/2 år. I fin stand men med brugsspor. Lille rum forneden til opbevaring af mad mm. Farve bøg. Ny pris 895,- Der medfølger hus, lidt legetøj, løbegård, transportbur mm. Pris 450 kr Se nærmere specifikationer samt mål og flere billeder på omlet.dk Prisen er fast!

5230 Odense M
28. nov.

Dværghamster unger

75 kr.

Dværghamster unger, 2stk dværghamster unger sælges 1 grå han.1 hvide hunner. 75 kr stk.vi har også nye bure,foder,hjul,bundstrøelse,m.m der kan købes med.

7840 Højslev
28. nov.

Guldhamster

Sælges

Guldhamster, Guldhamster, Hej. Har disse 2 skønne guld hanner som søger nyt hjem, de er begge lige under et år gamle og er ikke 100% tamme. Men med tålmodighed og godbidder kommer man sikkert langt:)) Dyrene er gratis til trykke og kærlige hjem<3 Bur+tilbehør kan købes med hvis ønsket..<3 Kontakt mig på mit telefon nummer 23723114 ved interesse eller yderlige spørgsmål:)

6470 Sydals
26. nov.

Dværg hamster, bur, hus, mad mm

280 kr.

Dværg hamster, bur, hus, mad mm, Dværghamster, Dværghamster 10 mdr. med bur, hus, hjul, mad, drikkeflaske mm

9640 Farsø
24. nov.

Stort hamsterbur plus meget tilbehør

1.000 kr.

Stort hamsterbur plus meget tilbehør, Flot bur, samt en sæk fyldt med udstyr

6731 Tjæreborg
21. nov.

Langhåret guldhamster

200 kr.

Langhåret guldhamster, Guldhamster, Skønne babyer søger nu sine nye familier. De er flytteklar den 22.11.2021 Transport til Sjælland kan arrangeres Ungerne er efter gode, tamme forældredyr, og bliver håndteret dagligt. Ungerne får stamtavler i dansk hamsterforening, og sælges selvfølgelig med livslang vejledning. -Ved reservation bedes der sendes billeder af bur og tilbehør, samt strøelse og foder. Derudover skal der ved reservation betales reservationsgebyr, som ikke tilbagebetales hvis man skulle springe fra eller ikke afhenter som aftalt. Hamsteren er ikke reserveret før dette er betalt. Det er muligt at komme og møde ungerne, samt forældrene. Yderligere info og evt spørgsmål kan besvares via besked.

8300 Odder
20. nov.

Langhåret guldhamster

200 kr.

Langhåret guldhamster, Guldhamster, Super lækre unger udbydes til salg. Transport til Sjælland kan arrangeres Der er 6 ledige drenge, og 4 ledige piger.. Alle ungerne er vant til daglig håndtering, og er meget imødekommende. Jeg er registreret opdrætter i DHF, og alle mine unger får stamtavler fra dansk hamsterforening. -Inden reservation bedes der sendes billeder af bur, hjul og tilbehør. Ønsker man at reservere en unge, skal der betales reservationsgebyr på halvdelen af ungens pris.. dette betales ikke retur, hvis man hopper fra eller ikke afhenter.. Yderligere spørgsmål mm tages privat.

8300 Odder
20. nov.

Nyt hamsterbur sælges!

300 kr.

Nyt hamsterbur sælges!, Helt nyt hamsterbur sælges, da jeg har købt et andet bur. Der følger en hel pose foder med og legetøj Købt sidste uge i Maxizoo Målene er 70x40x44 Kan afhentes i Aalborg

9000 Aalborg
20. nov.

Habitrail hamsterbur

400 kr.

Habitrail hamsterbur, Sælger dette habitrail bur til dværghamster. I buret er madskål, hus, vandflaske og hjul. Vi har købt ekstra rør samt en kugle vi har sat på buret, hvor der er ekstra mulighed for at lave en lille hule (det er hele den ekstra arm der er på). Man kan købe masser af ekstra tilbehør til buret så der kan komme endnu flere labyrinter/rør og små huler på ? Ny pris samlet 800kr. Sælges til 400 og kan hentes i Kolding by.

6000 Kolding
18. nov.

Hamsterbur og tilbehør

500 kr.

Hamsterbur og tilbehør, Guldhamster, Jeg har det her bur og tilbehør til salg. Buret er cirka 1 år gammelt og størrelsen er c.a L 85cm H 44 cm og B 50cm . Hjulene er 28cm. Det ser godt ud. Mindste passer godt til dværg hamster. 18cm Med tilbehør er prisen 450 kr. Buret befinder sig i Sønderborg kommune

6310 Broager
16. nov.

Hamster sælges med bur

300 kr.

Hamster sælges med bur, Dværghamster, Hamsterbur med tilhørende hamster sælges. Hamsteren er 1 år gammel sød og tam. Køn vides ikke, men tror det er en han. Sælger ham grundet børnenes interesse ikke er der længere.

8560 Kolind
15. nov.

Hamster bur samt tilbehør

400 kr.

Hamster bur samt tilbehør, rigtig fint bur med låg samt tilbehør sælges til hamster.

5471 Søndersø
14. nov.

Hamster plus tilbehør

1.300 kr.

Hamster plus tilbehør, Hej. Jeg sælger mit hun hamster Avocado plus bur og lidt tilbehør. Da jeg købte Avocado var hun en unge men fik aldrig af vide hvor gammel hun var men vil skyde på hun er omkring 1,5 år. Buret er kun blevet brugt i omkring 6 måneder ny pris på buret var 1000 og Avocado kostede 250. Der er kun taget halvdelen af fodret. Hvis du er interesseret kan du enten skrive her på eller skrive en sms til mig mit nummer er 22254829. Mvh Sofie

5220 Odense SØ
14. nov.

Hamster (solgt)

100 kr.

Hamster (solgt), Dværghamster, Har desværre ikke tid til mit dværghamster og syntes det er synd han bare skal være i han bur hele tiden og Ikke rigtig får selvskab han hedder Conrad og er 1/2 år gammelt

5750 Ringe
13. nov.

Startpakke til Hamster

125 kr.

Startpakke til Hamster, Startpakke til hamster: 1pakke foder 1 stor pakke natur bund materiale 1 drikkeflaske 1 kg sand 1 sandbad/toilet Pris 125 kr Se mine andre annoncer med hamster bure se mere på kaningrotten.dk

5220 Odense SØ
12. nov.

Guldhamster unger

250 kr.

Guldhamster unger, . Meget søde, håndtamme Guldhamster unger med blid og kærlig karakter. Hun 1 langhåret Hun 2 korthåret De er fra to kuld, blev adskilt til tiden, sådan du også kun får den ene med hjem du betaler for og de er i kontakt med vores vaskede hænder hver dag. De har fået sundhedstjek. Kaninbjerget EV er godkendt avler med hjertet og Dyrlæge tilsyn. Fagkyndig rådgivning. Kokoshus til en tryg start i den nye bopæl kr. 30,- kan købes med. Den er også praktiske i transport kassen kr. 75,- til, når f.eks buret skal gøres rent. SMS til 21532888 og få din henvendelse på forsiden af min telefon.

8800 Viborg
11. nov.

Nye dværg hamsterbure

260 kr.

Nye dværg hamsterbure, Nyt Alex bur mål Ca. 58x28x40 Fra 260 kr startpakke til hamster 1 pakke foder 1 stor pakke natur bund materiale 1 drikkeflaske 1 kg sand 1 sandbad/toilet Pris 125 kr kan sendes fragt 48 kr se mere på kaningrotten.dk

5220 Odense SØ
11. nov.

Hamster bur alt incl.

500 kr.

Hamster bur alt incl., Dværghamster, Tam kælen og nysgerrigt dværghamster ( nussegøj) på 7 mdr sælges med bur osv.

6920 Videbæk
10. nov.

Nye bure til dværg hamster

260 kr.

Nye bure til dværg hamster, Nyt Alex bur 58x28x40 Ca. Priser fra 260kr kan sendes fragt 48 kr Se mere på kaningrotten.dk

5220 Odense SØ
7. nov.

Dvæghamster med bur og tilbehør

400 kr.

Dvæghamster med bur og tilbehør, Dværghamster, Dværghamster sælges med bur og tilbehør- se billeder. Desuden medfølge en del låseringe, som passer til systemet, hvis man vil udbygge. Købt i september, men desværre holdt interessen ikke.

7900 Nykøbing M
7. nov.

Hamsterbur plus hjørnehus sælges

40 kr.

Hamsterbur plus hjørnehus sælges, Hej jeg sælger det her hamster bur der medfølger et lille hjørnehus med. Det er brugt til at have mus i. Hvis du er interesseret kan du enten skrive her på eller en sms på mit nummer 22254829. Mvh Sofie

5220 Odense SØ
7. nov.

dværghamster

BYD!

dværghamster, Dværghamster, Vinterhvid hun dværghamster med stamtavle. Hun er meget tam og har masser af krudt I sig. Fra maj 2020, dvs hun er 1,5 år Big Alex bur medfølger, ligesom der medfølger transportkasse, vand og madskål, sandbad, hjul og andre løsdele. sælges pga manglende overskud og pladsmangel

9400 Nørresundby
6. nov.

Gnaver bur

500 kr.

Gnaver bur, Gnaver bur

8700 Horsens
3. nov.

Bur til gnavere

250 kr.

Bur til gnavere, Dværghamster, Bur brugt 1 uge, fremstår som nyt Nypris kr. 479,-

5600 Faaborg
1. nov.

Dværghamster med stort bur

250 kr.

Dværghamster med stort bur, Dværghamster, Det er med tungt hjerte at vi må tage afsked til vores elskede hamster Thor. Vi fik ham i juni sidste år og han er omkring 10 måneder gammel. Han har altid været fuld af energi og meget nysgerrig, så vi har haft ham i et stort bur hvor han har kunne løbe rundt og lege så meget som han kunne ønske sig. Desværre er vores kanin begyndt at genere ham i en sådan grad at han er begyndt at føle sig utryg, og vi vil derfor gerne finde ham en ny familie som kan give ham det liv som han fortjener. Han er håndtæmmet, men på grund af hans situation kan det være at du skal være lidt tålmodighed med ham. Med ham giver vi også hans bur, hus, sandbad, hjul, og en lille madpakke med mad og godbidder. Hans bur er hjemmelavet af en Ikea hylle og er 80x40x37 (l.b.h.). Vi vil ham det bedste og håber på at finde nogen som vil tage sige super godt af ham.

2920 Charlottenlund
30. okt.

Guldhamster

250 kr.

Guldhamster, Guldhamster, Smukke Dina søger stadig hendes forevigt hjem, hun elsker en god, godbid og nusses med. Hun er fra den 24 April i år. Hun kommer til en ved lågen når hun ser en og virker altid glad. Hun er daglig aktiv og man ser hende i hver fald minimum 9 ud af 10 gange man kigger til hende om aften så bestemt en skøn pige man kommer til se meget til.? Hun har stamtavle fra Dansk hamster forening og ved køb reserveres hun for 150.- af beløbet Jeg er reg opdrætter ved dansk hamster forening. Ved køb er der minimums krav som skal overhovedet. Bur mindst 80x40cm Hjul mindst ø28 Ingen spåner, savsmuld, hø, halm, hamster vat, salt eller kalk sten. Strengt forbudt for de små. 250.-

7860 Spøttrup
28. okt.

Dværghamsterunge, 12 uger, hun

200 kr.

Dværghamsterunge, 12 uger, hun, Dværghamster, Dværghamster unge, hun, 12 uger gammel. Vi bliver sælge vores dværghamster på 12 uger pga allergi. Hun er meget tam, og bliver taget op hver dag, hvilket hun elsker. Ved hænderne nede i buret, kommer hun selv hen for kontakt. Udover salg af vores elskede hamster, følger der en del tilbehør til, herunder: Bur, med aktiviteter, herunder hamsterhjul, rør, og træstamme Madskål Drikkedunk Sandskål 2x transportbur, et stort og et mindre Foder Diverse snacks og godbidder Gnavepind Sand Savsmuld Hø beregnet til hamster Dvs der er alt man skal bruge.

3300 Frederiksværk
25. okt.

Starter kit til hamster

500 kr.

Starter kit til hamster, Hamster starter kit sælges. Der er et bur 101x60x60 ca, 3 hamster huse, 1 bro, et kokosnød hus, sandbad uden skål til at have det i, mad skål, drikke flaske, mad til hamsteren, en pude eller seng hvad du nu ville kalde det, hjul og et transport bur. Der mangler strøelse og skål til sandet men der er også det eneste. Buret er i meget god stand. Jeg købte det for 3 år siden men har stået tomt det sidste år.

5631 Ebberup
22. okt.

Hamster med tilbehør sælges billig

250 kr.

Hamster med tilbehør sælges billig, Hamster og tilbehøret sælges billigt. Dværghamster, hun hamster ca 1 år sælges med bur og tilbehøret til billig penge. Søger et godt hjem

9380 Vestbjerg
19. okt.

Dværghamster

150 kr.

Dværghamster, Dværghamster unge fra flere kuld sælges kr 150,- STK De er af rasen vinterhvid De er i flere farver varianter Der kan tilkøbes fabriksny bur Prisen svinger lidt efter type og størrelse De mindste er prisen 450 ink 1 hamster de største er prisen 600,- med et hamster

6920 Videbæk
12. okt.