Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Dværghamster

Kr. 250,-


Hamster

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Andre kæledyr / Hamster"

Opret favoritsøgning

Køb en lille, sød hamster på GulogGratis.dk: Her sælges mange forskellige kæledyr


Find en hamster til salg på GulogGratis.dk, hvor du også kan købe et bur og udstyr til din hamster

Små søde og bløde kæledyr kan købes på GulogGratis.dk, hvor du både kan få en dværg hamster, en guldhamster eller en angorahamster. Du kan også købe et billigt hamster bur eller finde hamster udstyr som løbehjul til en billig pris og hamster rør på tilbud. Hvis du gerne vil have en gnaver som kæledyr, er der gode muligheder for at få et gratis kæledyr på GulogGratis.dk: Find en annonce med en hamster som gives bort, en rotte som gives væk eller et marsvin som bortgives og adopter dit næste kæledyr online.

Læs mere
Køb en dværghamster på GulogGratis.dk: Her er også salg af hamster foder og hamster tilbehør

Hamsteren er et populært kæledyr, og hvis du også gerne vil have en lille, sød hamster, kan du finde den på GulogGratis.dk. Den lille gnaver fås i forskellige farve- og pelsvarianter samt i tre grundtyper; guldhamsteren, korthåret og langhåret. Hamsteren lever som regel en to – tre år og vejer ca. 100 – 150 gram. På GulogGratis.dk kan du naturligvis også købe et bur og aktivitetsting til dit kæledyr.

Mangler du et bur til din hamster? På GulogGratis.dk sælges billige bure og andet hamster udstyr

Køb dit næste kæledyr online; på GulogGratis.dk sælges søde, små hamstere. Din hamsters basiskost bør være et fuldfoder til gnavere suppleret med grøntsager og lidt frugt, og hamsteren skal altid have adgang til rent vand. Et flugtsikkert bur i et solidt materiale og med afrundede hjørner er velegnet til hamstere, som godt kan lide at gnave. Et stort bur med plads til bevægelse og et tykt bundlag samt udstyr til aktivering, skaber gode rammer for hamsterens trivsel. En hamster skal altid håndteres med rolige bevægelser, så den ikke bliver forskrækket eller bange. Daglig berøring er med til at holde hamsteren tam og vant til menneskelig kontakt.
Læs mindre