Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Stor luft pumpe (V20)

Kr. 200,-

Sælgers annoncer Annoncer fra soix (12)


Pumpe

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Tilbehør / Pumpe"

Opret favoritsøgning

Køb en pumpe til dit akvarium på GulogGratis.dk: Her sælges billigt akvarietilbehør


Akvariepumper er til salg på GulogGratis.dk: Køb en billig spandpumpe online

En pumpe til dit akvarium kan du købe til en god pris på GulogGratis.dk, hvor der sælges billige luftpumper og spandpumper. Her er også salg af andet akvarietilbehør som belysning, filtre og planter samt varmelegemer og foder til fisk. Du kan naturligvis også købe forskellige akvariefisk som cichlider, zebrafisk, guppyer og tropheops. Vidste du, at du kan få et gratis kæledyr på GulogGratis.dk? Kig på annoncerne med kaniner som gives bort, marsvin som gives væk og hamstere som bortgives og adopter dit næste kæledyr online.

Læs mere
Få en brugt luftpumpe til en billig pris på GulogGratis.dk, hvor nyt og brugt akvarieudstyr er til salg

Find den helt rigtige pumpe til dit akvarium på GulogGratis.dk, hvor du kan købe såvel luftpumper som spandpumper. Pumpens funktion er at ilte og rense vandet i akvariet. Pumpen skal både kunne ilte vandet nok og give klart, rent vand i dit akvarium. Den rette akvariepumpe er med til at skabe et sundt miljø i dit akvarium, så både fisk og planter kan trives.

Find en akvarium pumpe på tilbud online: Akvarie tilbehør kan købes på GulogGratis.dk

På GulogGratis.dk kan du få alt det tilbehør, du har brug for til dit akvarium. Her kan du gøre en god handel på en pumpe, et akvariebord eller akvariebelysning. For at give dine akvariefisk de bedste betingelser for at trives, skal akvariet stå i vatter på en plan overflade. Belysningen er vigtig for både fisk og planter; derfor er det en god idé at tilpasse belysningen af akvariet med et tænd og sluk ur.
Læs mindre