Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

900L Akvastabil med porsebord.

Kr. 5.000,-

Sælgers annoncer Annoncer fra Lars Mark Jensen (1)

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Tilbehør / Akvarium"

Opret favoritsøgning

Køb et brugt akvarium til en billig pris på GulogGratis.dk: Her er tilbehør og akvariefisk til salg


Find et billigt akvarium til salg på GulogGratis.dk, hvor du også kan købe akvariefisk

Nye og brugte akvarier kan købes på GulogGratis.dk, hvor du også kan få tilbehør som en akvarium pumpe, et bord, filter eller lys til akvariet. Udvalget tæller både store og små akvarier, 6 kantede akvarier, akvarier for såvel begyndere som erfarne akvarister samt akvarier med en masse tilbehør. På GulogGratis.dk kan du også finde flotte, farvestrålende akvariefisk, effektive rejer som hjælper med at holde akvariet rent og akvarieudstyr som pumper, filtre og belysning. Hvis du har hus- og hjerterum til flere slags kæledyr, skal du tage et kig på annoncerne med gratis kæledyr. Adopter en kanin som gives væk, en hamster som bortgives eller et marsvin som gives bort online.

Læs mere
Køb akvarium tilbehør på GulogGratis.dk: Her er også salg af akvariefisk

Find et brugt akvarium på tilbud på GulogGratis.dk. Når du skal vælge akvariemodel, skal du vide hvilke fisk og planter, du vil have, så du kan tilgodese deres behov i valget af akvariets størrelse, belysning, filtrering og indretning. Blandt udvalget af nye og brugte akvarier til salg online, har du gode muligheder for at finde netop den model, som passer til dine ønsker.

Nye og brugte akvarier sælges til billige priser på GulogGratis.dk

Køb et komplet akvarium med alt tilbehør på GulogGratis.dk. Akvarieindretningen skal tage hensyn til sammensætningen af fisk: Alt efter om du vil have flere forskellige, farvestrålende fisk eller blot en enkelt fiskeart i akvariet, skal du vælge bund, sten sand, planter og dekoration, så fiskenes behov opfyldes bedst muligt.
Læs mindre