Galleri annoncer
Nilfisk Neo/One garantibox

Nilfisk Neo/One garantibox

289,00 kr.

Garantibox til Nilfisk Neo og Nilfisk One Garantiboxen består af 2 pakker med 5 stk. originale støvsugerposer, som passer til alle Nilfisk Neo og Nilfisk One støvsugere. Vær opmærksom på at garantiboxen skal være købt på samme ordre som din Nilfisk støvsuger for at gælde. Når garantiboxen købes sammen med en Nilfisk Neo/One støvsuger fordobles garantiperioden fra 2 til 4 år. Gyldig dokumentation er købskvittering med begge produkter påført.

WebshopCoop.dk
  Sponsoreret
  Sompex dekorationskugle med lys Ø 30 cm - Ornament - Lilla

  Sompex dekorationskugle med lys Ø 30 cm - Ornament - Lilla

  199,00 kr.

  Lyskugle Ø 30 cm Pynt julestuen elegant og hyggeligt op med den dekorative julekugle med lys. Lyskæden inde i glaskuglen har otte forskellige lysindstillinger, så du kan sætte lige den stemning, du ønsker. Sæt den på gulvet eller bordet, alene eller flere sammen i forskellige størrelser for at skabe en større juledekoration. Lyset kan styres og times med Sompex fjernbetjening, som købes separat. Psst... Husk at have 3 stk. AAA-batterier klar, så du kan få lys i kuglen med det samme.

  WebshopCoop.dk
   Sponsoreret
   Brabantia toiletbørste

   Brabantia toiletbørste

   179,00 kr.

   Toiletbørste med holder fra Brabantia Hvid Brabantia toiletbørste med holder. Garanti: 10 år (på selve holderen) Mål: H 42 cm x D 12 cm x B 12 cm Vægt: 513 gram Diskret og stilren toiletbørste med holder Toiletbørste med holder fra Brabantia i kompromiløs kvalitet, og gennemført funktionalitet. Designet passer ind i den skandinaviske stil i farver og udtryk der passer til din Brabantia pedalspand. Kvalitet til badeværelset fra Brabantia Den er fremstillet i stål og børste og greb er støbt uden samlinger. Da børsten hænger frit fra bunden, kan den tørre, så eventuelle bakterier dør, og der er derfor ingen generende lugt fra børsten. Bund-ringen i plast sørger for, at holderen ikke ridser dit gulv. Brabantias toiletbørste har fokus på hygiejne, funktionalitet og holdbarhed, og den er lavet til at blive brugt hver eneste dag. Det Hollandske familieejede Brabantia har exsisteret i snart 100 år, og har altid stået for en høj og kompromiløs kvalitet, de tør derfor også give dig 10 års garanti på din nye Brabantia toiletbørste med holder. Nye løse børster kan købes separat på coop.dk.

   WebshopCoop.dk
    Sponsoreret
    Egetræsskiver til mange formål

    Egetræsskiver til mange formål

    10 kr.

    Træskiver i Eg Fra MHR Trævarer. Rå og ubehandlede. Kan bl.a. bruges til bordkort og bordpynt. Du kan også lave dekorationer eller gravere på dem. EGETRÆSSKIVER - Har en del af dem, så skriv blot hvor mange du ønsker at købe: Ca. mål: Højde ml. 1 og 3 cm. Diameter er lidt over 10 cm. Har mange i ca. 1 - 1,1 cm tykkelse Der kan forekomme små revner eller knaster, men det er jo træ, og det arbejder. Pris pr. stk. 10,-. Se også de andre spændende ting der er til salg, enten her eller på vores hjemmeside www.kbhmerching.com

    Holbæk·i dag·

    sensor til bakkamera

    sensor til bakkamera

    54 kr.

    sensor til bakkamera Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Farve: sort Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

    Slangerup·i dag·Orderly Shop

    Fremhævet
    Høje hæle i ruskind fra Billi Bi (str. 38)

    Høje hæle i ruskind fra Billi Bi (str. 38)

    98 kr.

    aldrig gået med! Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Brand: Billi Bi Farve: Sort Størrelse: 38 Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

    Slangerup·i dag·Orderly Shop

    Fremhævet
    Gummistøvler (str. 35)

    Gummistøvler (str. 35)

    49 kr.

    Gummistøvler (str. 35) Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Brand: Ukendt Farve: Sort og grå Størrelse: 35 Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

    Slangerup·i dag·Orderly Shop

    Fremhævet
    Sandaler fra Hummel (str. 33)

    Sandaler fra Hummel (str. 33)

    10 kr.

    Brugte men stadigvæk brugbare Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Brand: Hummel Farve: Sølvglimmer og blå Størrelse: 33 Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

    Slangerup·i dag·Orderly Shop

    Ny
    Støvler i brunt læder fra Linea Inbal (str. 41,5)

    Støvler i brunt læder fra Linea Inbal (str. 41,5)

    175 kr.

    Støvler i brunt læder fra Linea Inbal (str. 41,5) Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Brand: Linea Inbal Farve: Brun Størrelse: 41,5 Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

    Slangerup·i dag·Orderly Shop

    Fremhævet
    Sko fra H&M (str. 39)

    Sko fra H&M (str. 39)

    50 kr.

    Sko fra H&M (str. 37) Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Brand: H&M Farve: Sort Størrelse: 37 Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

    Slangerup·i dag·Orderly Shop

    Fremhævet
    Støvler (str. 40)

    Støvler (str. 40)

    175 kr.

    lækre læder støvler i flot kvalitet. helt nye og aldrig brugt Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Farve: Brun Størrelse: 40 Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

    Slangerup·i dag·Orderly Shop

    Fremhævet
    Sort ruskind sko fra Beauty Girls (str. 40)

    Sort ruskind sko fra Beauty Girls (str. 40)

    230 kr.

    Sort ruskind sko fra Beauty Girls (str. 40) Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Brand: Beauty Girls Farve: Sort Størrelse: 40 Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

    Slangerup·i dag·Orderly Shop

    Fremhævet
    Støvler fra Flexisole Evens (Str. 41)

    Støvler fra Flexisole Evens (Str. 41)

    200 kr.

    Lange støvler fra Flexisole Evens (Str. 41) I læder look med hæl. Elastisk rundt om læggen og med lynlås. Helt ubrugt og nye Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Brand: Flexisole Evens Farve: Sort Størrelse: 41 Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

    Slangerup·i dag·Orderly Shop

    Fremhævet
    Stiletter - Friis & Company (str. 38)

    Stiletter - Friis & Company (str. 38)

    71 kr.

    Friis & Company er kendt for deres stilfulde sko og støvler, og deres sølvstiletter vil være et elegant valg. Stiletterne er lettere brugt og i god stand. Hælhøjden er ikke for høj så passer både til de formelle arrangementer, men også de lidt mere casual begivenheder. Friis & Company er kendt for deres høje kvalitet og bæredygtige produkter, så du kan forvente, at stiletterne vil være i god stand, selvom de er brugte. Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Brand: Friis & Company Farve: Sølv Størrelse: 38 Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

    Slangerup·i dag·Orderly Shop

    Fremhævet
    Messingkræmmerhuse - 4 stk. Samlet pris!

    Messingkræmmerhuse - 4 stk. Samlet pris!

    50 kr.

    Samlet pris for alle 4 kræmmerhuse! Fra 1990'erne, helt unikke - og dengang købt i brugskunstbutik. Flotte slanke kræmmerhuse til fyrfadslys: - perfekte til den helt unikke adventsdekoration! 4 forskellige længder: - 2 x 38 cm, 1 x 23,5 cm og 1 x 21.5 cm. Anvendt af blomsterdekoratør til adventsdekoration lavet på en passende trærod. De spidse ender på lysholderne sad perfekt fast nede i træroden. Kan også stikkes i oasis - eller en stor 'træsvamp'. Der er mange anvendelsesmuligheder! Sendes gerne for købers regning.

    Frederikshavn·i går·

    10 stk ustandet flotte hvide bordkort med hjert

    10 stk ustandet flotte hvide bordkort med hjert

    29 kr.

    Få farven: hvid 10 stk flotte bordkort I hvid karton og kan stå på tallerken. Kan bruges til fødselsdag, til bryllup. Fra røg og dyrfrit hjem. Dobbelt bordkort af karton. Bordkort er med hjert H 13 x B 10 cm ----------------------------------------------- Det kan bestilles.bordkort hvis der bestilles skal der betales forud. ------------------------------------------------ Send med + dao også til 42 kr ------------------------------------------------ Der kan betales med mobilepray. Hvis jeg skal send med dao. Skal jeg bruge telefonnummer og Email. Se også mine andre annoncer, Køber du flere af mine vare betaler du kun en gang forsendelse. Vi sender gerne som pakke uden omdeling til afhentning i en dao pakkeshop kr 42,- For købers regning. Søgeord: bade - baby - dåb - fest - kort - bord - navn - prinsesse - konfirmation - prins - søn - datter - ny - fødselsdag - hvid - karton - bryllup - bordkort -

    Jerslev Sjælland·i går·

    Ny
    10 stk flotte bordkort orange

    10 stk flotte bordkort orange

    25 kr.

    Få farven: Orange 10 stk bordkort i orangekarton og kan ligges på tallerken. Bordkort kan ligges en Serviet ind i bordkort. Bruges til fødselsdag, til bryllup, Fra røg og dyrfrit hjem. Dobbelt bordkort af karton. Bordkort er 10,5 cm rundt. ---------------------------------- 10 stk bordkort på lager ellers kan bestilles. bordkort hvis der bestilles skal der betales forud. ------------------------------------------------ Kan få send med + dao også til 42 kr. ----------------------------------------------- Der kan betales med mobilepray. Hvis jeg skal send med dao. Skal jeg bruge telefonnummer og Email. Se også mine andre annoncer, Køber du flere af mine vare betaler du kun en gang forsendelse. Vi sender gerne som pakke uden omdeling til afhentning i en gls pakkeshop kr 42,- For købers regning. Søgeord: bade - baby - dåb - fest - kort - bord - navn - prinsesse - konfirmation - prins - søn - datter - ny - fødselsdag - orange - karton - bryllup - bordkort -

    Jerslev Sjælland·i går·

    Ny
    10 stk ustandet flotte hjert.

    10 stk ustandet flotte hjert.

    18 kr.

    Få farven: Rød, 10 stk hjert karton på begge sider af hjert kan ligges på bordet som bordpynt eller I en holde som på foto holde er ikke med. Fra røg og dyrfrit hjem. Hjert er H 7 x B 8.5 cm ------------------------------------------------------- Send med brev + porto 25 kr på ansvar. --------------------------------------------------- Kan få send med + dao også til 42 kr. ---------------------------------------------------- Der kan betales med mobilepray. Hvis jeg skal send med dao. Skal jeg bruge telefonnummer og Email. Se også mine andre annoncer, Køber du flere af mine vare betaler du kun en gang forsendelse. Vi sender gerne som pakke uden omdeling til afhentning i en dao pakkeshop kr 42,- For købers regning.

    Jerslev Sjælland·i går·

    Ny
    Pølsehorn/Minipizza REMA frost

    Pølsehorn/Minipizza REMA frost

    13 kr.

    Hej. Vi har haft et teenagerfest med 100 personer 🥳😅. Der blev en del af de her minipizza / pølsehorn fra REMA tilovers. Ligger i fryser - købt uge 12/2024 og fejler intet - men vi kan ikke blive ved med at spise det samme ... koster normalt 27 i REMA ... købt på bud for 20 ... hvis I har brug for dem ... så er en pose jeres for 10,-... køb 5 og få dem for 40. Vi har en del tilbage. Skriv hvor mange ... og om det skal være pølsehorn eller de der små salamipizza. Et hit for børn og teenager!

    Aarhus N·i går·

    Ustanset brudepar I hvidkarton

    Ustanset brudepar I hvidkarton

    5 kr.

    1 stk brudepar i karton til pynt på bord. Til bryllup. Man kan købe holder de er ikke Med. Fra røg og dyrfrit hjem Brudepar er måler H 9 x B 7 cm ------------------------------------------------ Send med brev + porto 25 kr på ansvar. ----------------------------------------------- Kan få send med + dao også til 42 kr -------------------------------------------------- Der kan betales med mobilepray. Hvis jeg skal send med dao. Skal jeg bruge telefonnummer og Email. Se også mine andre annoncer, Køber du flere af mine vare betaler du kun en gang forsendelse. Vi sender gerne som pakke uden omdeling til afhentning i en gls pakkeshop kr 42,- For købers regning.

    Jerslev Sjælland·i går·

    Ny

    Få beskedNår der er nye resultater i Diverse

    Lup med søgeord i
    Brabantia toiletbørste

    Brabantia toiletbørste

    259,00 kr.

    Toiletbørste med holder fra Brabantia Brabantia toiletbørste i mat stål med holder. Garanti: 10 år (på selve holderen) Mål: H 42 cm x D 12 cm x B 12 cm Vægt: 504 gram Diskret og stilren toiletbørste med holder Toiletbørste med holder fra Brabantia i kompromiløs kvalitet, og gennemført funktionalitet. Designet passer ind i den skandinaviske stil i farver og udtryk der passer til din Brabantia pedalspand. Kvalitet til badeværelset fra Brabantia Den er fremstillet i rustfrit stål og børste og greb er støbt uden samlinger. Da børsten hænger frit fra bunden, kan den tørre, så eventuelle bakterier dør, og der er derfor ingen generende lugt fra børsten. Bund-ringen i plast sørger for, at holderen ikke ridser dit gulv. Brabantias toiletbørste har fokus på hygiejne, funktionalitet og holdbarhed, og den er lavet til at blive brugt hver eneste dag. Det Hollandske familieejede Brabantia har exsisteret i snart 100 år, og har altid stået for en høj og kompromiløs kvalitet, de tør derfor også give dig 10 års garanti på din nye Brabantia toiletbørste med holder. Nye løse børster kan købes separat på coop.dk.

    WebshopCoop.dk
     Sponsoreret
     Miele garantiboks - GN HyClean 3D Efficiency

     Miele garantiboks - GN HyClean 3D Efficiency

     529,00 kr.

     Garantiboks fra Miele Miele AirClean-system filtrerer mere end 99,9 % af alle fine støvpartikler. Posen lukkes automatisk, når støvsugeren åbnes, så der ved udskiftningen ikke trænger støv ud. 3D Technology i støvsugerposen sikrer længere levetid. Passer til Classic C1, Complete C2 og Complete C3. Pakken indeholder: 16 HyClean-støvsugerposer i plastkasse 4 motorbeskyttelsesfiltre 4 AirClean-filtre Garantiforlængelse Med boksen får du en garantiforlængelse til i alt 5 år på din nye Miele støvsuger. Dette gælder ved tilkøb inden for 2 år efter købet af din støvsuger. For at få den ekstra garanti skal du registrere din Miele støvsuger på Mieles hjemmeside. Der ligger en vejledning i garantiboksen, som fortæller dig, hvordan du skal gøre.

     WebshopCoop.dk
      Sponsoreret
      Wilfa tømmebeholder - Innobot - RVCD-D17

      Wilfa tømmebeholder - Innobot - RVCD-D17

      1.999,00 kr.

      Tømmebeholder fra Wilfa RVCD-D17 smarte automatiske tømmebeholder er kompatibel med alle Innobot robotstøvsugere og fungerer også som oplader. Renser automatisk robottens støvfilter Fungerer også som oplader Stor støvpose på 2,5 liter Kraftig og nem tømning af robotstøvsuger Tømmebeholderen har en stor støvpose på 2,5 liter som sikrer automatisk tømning gang på gang uden at du skal gøre noget. Tømmebeholderen har sin egen funktion til automatisk at rense robottens støvfilter effektivt og nemt. Et rent filter er vigtigt for at bevare robottens stærke sugeevne og for at spare og bevare robottens batteri og motor. Der medfølger et ekstra filter under låget på tømmebeholderen, hvor rengøringen også udføres. Derudover oplader stationen hurtigt robotten. Wilfa yder 5 års garanti på dette produkt fra den dag du køber det.

      WebshopCoop.dk
       Sponsoreret
       20 stk ustandet flotte gavemærke

       20 stk ustandet flotte gavemærke

       21 kr.

       Få farven: Hvid 20 stk gavemærke i karton hvid på begge sider af gavemærke Gavemærke kan ligges på bordet som bordpynt også bruges som bordkort, Til bryllup, Til fødselsdag, men kan også sætte sløjfe I gavemærke Fra røg og dyrfrit hjem. Gavemærke er H 7.5 x B 5.5 cm ------------------------------------------------------- Send med brev + porto 25 kr på ansvar. --------------------------------------------------- Kan få send med + dao også til 42 kr. ---------------------------------------------------- Der kan betales med mobilepray. Hvis jeg skal send med dao. Skal jeg bruge telefonnummer og Email. Se også mine andre annoncer, Køber du flere af mine vare betaler du kun en gang forsendelse. Vi sender gerne som pakke uden omdeling til afhentning i en dao pakkeshop kr 42,- For købers regning.

       Jerslev Sjælland·i går·

       Ny
       HBH sundheds under - varmetæppe .

       HBH sundheds under - varmetæppe .

       200 kr.

       SENGEVARMER. Under-varmetæppe vaio med 2 varmeinstillinger og afbryder.Deklaration Mål 80 x 150 Tilslutning ca. 1 time før brug. Sikkerhed: Afprøvet ved røntgenkontrol-Opfylder Demko`s foreskrifter om sikkerhed.Radio og TV støjfri-Materiale: Betræk af elegant molton med varmebestandigt dobbelt skumstof-indlæg.Ledning 2,50m. Strøm 220 volt Til dårligt blodomløb og du har svært ved at få varmen.. Var blevet anbefalet at købe tæppet. Nåede desværre aldrig at få det i brug! Sælges under 1/2 pris..

       Skanderborg·i går·

       Beboelses , Mandskabs og Omklædnings Pavilion.

       Beboelses , Mandskabs og Omklædnings Pavilion.

       18.000 kr.

       Beboelses / Mandskabs Pavillioner. m.m. 2 stk. Haves. ! Kan bruges til følgende: Beboelse , Omklædnings og Mandskabs Pavilion, Lager, Teenager bolig, gæste bolig, Haven, Kolonihave hus, Tilbygning til huse/ beboelse, Butik, Udstilling. m.m. nr. 1 ): Pris: 18.000.- kr. Er : 8,6 meter Lang, 3 meter bred, samt 3 meter høj, Er isoleret, m. omklædnings skabe, / Omklædning i den ene ende. i 2 halvdel er der spiserum med stort bord. Pt bugt til Have og bygge udstyr- materialer, samt ophold og omklædning for og til Ansatte. Skal laves lidt, men er tæt, og brugbar. Nr. 2): Pris: 28.000,-kr. Længde: 9 meter. Brede 3 meter Højde 3,10 meter. Isoleret Med 2 store rum, i det ene er der langt bord langs vægen, i den andet er et stort tomt rum. Brugt til Udstilling/ mini butik. Begge Pavilioner er Brugte af ældre dato, Brugbare, og perfekt til mange formål. Har selv 2 stk. som bruges som bolig, gæsteværelse, ophold. Køber står selv for Transport, Har man ej mulighed herfor, kan henvises til 3 vognmænd jeg har sammen arbejde med. Betaling herfor står køber ene og alene for. Beliggenhed: 6270 Tønder. Industri. Med Gode læsse og tilkørsels forhold. Al henvendelse skal ske til Tlf: 50534562.

       Tønder·i går·Peter Petersen

       Farverige stofsko (str. 37)

       Farverige stofsko (str. 37)

       32 kr.

       Et par flade damesko i stof med et farverigt og spraglet mønster med geometriske former i flere farver såsom lilla, grøn og gul. Skoene har hvid kant og lyse indersider. Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Farve: Multifarvet Størrelse: 37 Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

       Slangerup·i går·Orderly Shop

       Fremhævet
       Gulvmoppe med spand Vileda Spin & Clean Roterende polypropylen

       Gulvmoppe med spand Vileda Spin & Clean Roterende polypropylen

       290 kr.

       Hvis du gerne vil dække hver evigt eneste hjørne i dit hjem og eje de seneste nye produkter, som vil gøre livet nemmere for dig, så skal du købe Gulvmoppe med spand Vileda Spin & Clean Roterende polypropylen til den bedste pris. - Karakteristika: - Roterende - Cirkulær - Maskinvaskbart - Moderne og ergonomisk design - Nem at bruge og at rense - Nem at anvende - Kapacitet: 10 L - Farve: - Sort - Rød - Type: Gulvmoppe med spand - Materiale: polypropylen - Form: Cirkulær

       i går·Boligcenter.dk

       Brabantia pedalspand - NewIcon - Grå

       Brabantia pedalspand - NewIcon - Grå

       349,00 kr.

       Toiletspand fra Brabantia Lufttæt pedalspand fra Brabantia med softmotion lukning i en kompromisløs kvalitet. Spanden har et moderne design, der passer perfekt ind i en skandinavisk stil. Lufttæt pedalspand Softmotion lukning og skridsikker bund Inkl. 3 specialdesignede affaldsposer Lufttæt toiletspand Toiletspanden fra Brabantia er designet på en sådan måde, at den er lufttæt og kan forhindre eventuelle lugtgener. Glidende lukkefunktion og skånsom mod gulv Pedalspanden er i Brabantias kompromisløse kvalitet og har en yderspand i stål og en inderspand i plast. En gummiring i bunden gør spanden skridsikker og sikrer, at spanden ikke vælter, ridser eller glider og skåner altså dit gulv. Brabantia toiletspanden har en softmotion lukning med en superlet pedalfunktion, der bidrager til det elegante design. Specialdesignede poser Med i købet af denne pedalspand følger 3 stk. poser fra Brabantia, som passer perfekt ned i din Brabantia toiletspand.

       WebshopCoop.dk
        Sponsoreret
        Sanimaid toiletbørste - Dublin - Hvid

        Sanimaid toiletbørste - Dublin - Hvid

        129,00 kr.

        Sanimaid Dublin toiletbørste Vi kommer ikke uden om det. Nogle gange må børsten i brug. Med Sanimaids toiletbørste kan du heldigvis stole på, at hygiejnen er i top. 360° hygiejnisk rengøring af hele kummen Børstefri og drypfri hoved Antibakterielt håndtag minimerer smitterisiko Et hygiejnisk valg Sanimaids hygiejniske toiletbørste er lavet af fleksibelt og vandafvisende materiale og har en skrabefunktion til at løsne urenheder. Det børstefri hoved rengør effektivt hele kummen inklusiv oppe under kanten uden at sprede bakterier og uden at dryppe på gulvet og i holderen. Håndtaget er langt, ergonomisk udformet og ikke mindst antibakterielt, så du undgår smitterisiko. Denne hygiejniske toiletbørste har også en lang levetid, så du undgår at købe ny hele tiden. Sanimaid Dublin er en klassisk gulvmodel med lukket design, sådan at børsten er gemt væk i holderen.

        WebshopCoop.dk
         Sponsoreret
         Sanimaid toiletbørste - Dublin - Sort

         Sanimaid toiletbørste - Dublin - Sort

         129,00 kr.

         Sanimaid Dublin toiletbørste Vi kommer ikke uden om det. Nogle gange må børsten i brug. Med Sanimaids toiletbørste kan du heldigvis stole på, at hygiejnen er i top. 360° hygiejnisk rengøring af hele kummen Børstefri og drypfri hoved Antibakterielt håndtag minimerer smitterisiko Et hygiejnisk og miljøvenligt valg Sanimaids hygiejniske toiletbørste er lavet af fleksibelt og vandafvisende materiale og har en skrabefunktion til at løsne urenheder. Det børstefri hoved rengør effektivt hele kummen inklusiv oppe under kanten uden at sprede bakterier og uden at dryppe på gulvet og i holderen. Håndtaget er langt, ergonomisk udformet og ikke mindst antibakterielt, så du undgår smitterisiko. Denne hygiejniske toiletbørste har også en lang levetid, så du undgår at købe ny hele tiden. Sanimaid Dublin er en klassisk gulvmodel med lukket design, sådan at børsten er gemt væk i holderen.

         WebshopCoop.dk
          Sponsoreret
          10 stk ustandet flotte hjert

          10 stk ustandet flotte hjert

          12 kr.

          Få farven: Rød, 10 stk hjerte karton på begge sider af hjert. Hjerte kan ligges på bordet som bordpynt også bruges som bordkort. Fra røg og dyrfrit hjem. Hjert er H 7.5 x B 7.5 cm ------------------------------------------------------- Send med brev + porto 25 kr på ansvar. --------------------------------------------------- Kan få send med + dao også til 42 kr. ---------------------------------------------------- Der kan betales med mobilepray. Hvis jeg skal send med dao. Skal jeg bruge telefonnummer og Email. Se også mine andre annoncer, Køber du flere af mine vare betaler du kun en gang forsendelse. Vi sender gerne som pakke uden omdeling til afhentning i en dao pakkeshop kr 42,- For købers regning.

          Jerslev Sjælland·man.·

          Ny
          10 stk ustandet flotte bordkort lyseblå

          10 stk ustandet flotte bordkort lyseblå

          25 kr.

          Få farven: lyseblå 10 stk flotte bordkort I lyseblå karton og kan stå på tallerken. Kan bruges til fødselsdag, til bryllup. Fra røg og dyrfrit hjem. Dobbelt bordkort af karton. Bordkort er H 5 x B 9 cm. ---------------------------------- Der kan bestilles. bordkort hvis der bestilles skal der betales forud. -----‐----------------------------------‐------ Send med brev + 25 kr på ansvar. ------------------------------------------------ Send med + dao også til 42 kr ------------------------------------------------ Der kan betales med mobilepray. Hvis jeg skal send med dao. Skal jeg bruge telefonnummer og Email. Se også mine andre annoncer, Køber du flere af mine vare betaler du kun en gang forsendelse. Vi sender gerne som pakke uden omdeling til afhentning i en dao pakkeshop kr 42,- For købers regning. Søgeord: bade - baby - dåb - fest - kort - bord - navn - prinsesse - konfirmation - prins - søn - datter - ny - fødselsdag - hvid - karton - bryllup - bordkort -

          Jerslev Sjælland·man.·

          Ny
          10 stk ustandet flotte gavemærke

          10 stk ustandet flotte gavemærke

          11 kr.

          Få farven: Hvid 10 stk gavemærke i karton hvid på begge sider af gavemærke Gavemærke kan ligges på bordet som bordpynt også bruges som bordkort, Til bryllup, Til fødselsdag, men kan også sætte sløjfe I gavemærke Fra røg og dyrfrit hjem. Gavemærke er H 7.5 x B 5.5 cm ------------------------------------------------------- Send med brev + porto 25 kr på ansvar. --------------------------------------------------- Kan få send med + dao også til 42 kr. ---------------------------------------------------- Der kan betales med mobilepray. Hvis jeg skal send med dao. Skal jeg bruge telefonnummer og Email. Se også mine andre annoncer, Køber du flere af mine vare betaler du kun en gang forsendelse. Vi sender gerne som pakke uden omdeling til afhentning i en dao pakkeshop kr 42,- For købers regning.

          Jerslev Sjælland·man.·

          Ny
          10 stk ustandet flotte bordkort

          10 stk ustandet flotte bordkort

          23 kr.

          Få farven: hvid 10 stk flotte bordkort I hvid karton og kan stå på tallerken. Kan bruges til fødselsdag, til bryllup. Fra røg og dyrfrit hjem. Dobbelt bordkort af karton. Bordkort er H 5 x B 9 cm. ---------------------------------- 80 stk bordkort på lager ellers kan bestilles. bordkort hvis der bestilles skal der betales forud. ----------------------------------------------- Send med brev 25 kr på ansvar ------------------------------------------------ Send med + dao også til 42 kr ------------------------------------------------ Der kan betales med mobilepray. Hvis jeg skal send med dao. Skal jeg bruge telefonnummer og Email. Se også mine andre annoncer, Køber du flere af mine vare betaler du kun en gang forsendelse. Vi sender gerne som pakke uden omdeling til afhentning i en dao pakkeshop kr 42 kr For købers regning. Søgeord: bade - baby - dåb - fest - kort - bord - navn - prinsesse - konfirmation - prins - søn - datter - ny - fødselsdag - hvid - karton - bryllup - bordkort -

          Jerslev Sjælland·man.·

          Ny
          10 stk tilbud på ustandet bordkort sammen på foto

          10 stk tilbud på ustandet bordkort sammen på foto

          12 kr.

          Få farven: hvid Tilbud fra 21/4 til den 28/4 på det bordkort. og den 28/4 bliver tilbudt slet ingen. 10 stk bordkort I hvid karton og kan ligges på tallerken. Kan bruges til fødselsdag, til bryllup. ---------------------------------------- Fra røg og dyrfrit hjem. --------------------------------------- jeg ustanset selv bordkorte. --------------------------------------- Bordkort er H 5.5 x B 10 cm. ---------------------------------- Der kan bestilles bordkort hvis der bestilles skal der betales forud ---------------------------------------------------- Send med brev + porto 25 kr på ansvar. ---------------------------------------------- Send med + dao også til 42 kr ----------------------------------------------------- Der kan betales med mobilepray. Hvis jeg skal send med dao. Skal jeg bruge telefonnummer og Email. Se også mine andre annoncer, Køber du flere af mine vare betaler du kun en gang forsendelse. Vi sender gerne som pakke uden omdeling til afhentning i en dao pakkeshop kr 42,- For købers regning. Søgeord: bade - baby - dåb - fest - kort - bord - navn - prinsesse - konfirmation - prins - søn - datter - ny - fødselsdag - hvid - karton - bryllup - bordkort - til navn - blandt kort-

          Jerslev Sjælland·man.·

          Ny
          Trofa 200 cm

          Trofa 200 cm

          15.000 kr. ex. moms

          Fin slagleklipper med 700 gram hammerslagler. Står i Egtved. Kontakt Peter Christensen på 26 71 13 33 eller [email protected] Se også vores hjemmeside: www.egtvedmaskinforretning.dk med mere end 4000 emner Følg os på Facebook Vi sælger maskiner for landbruget i hele Danmark, køb, salg og formidling. Har du maskiner, inventar eller andet udstyr i overskud, så kontakt os på 75 55 13 33. Produkt nr: 6825 Tilstand: runs_well Fabriks ny: Ja

          Egtved·man.·Egtved Maskinforretning A/S·

          Fremhævet
          Reebok løbesko fra Reebok (str. 38)

          Reebok løbesko fra Reebok (str. 38)

          230 kr.

          Et par bordeaux røde Reebok løbesko med hvid sål og lyseblå indvendig foring. Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Brand: Reebok Farve: Bordeaux Størrelse: 38 Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

          Slangerup·man.·Orderly Shop

          Ny
          Heelys rullesko fra Heelys (str. 36)

          Heelys rullesko fra Heelys (str. 36)

          203 kr.

          Farverige Heelys rullesko i høj model. Skoene har en mønster af hjerter og Heelys logoet. Der er hjul i hælene som gør dem til rullesko. Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Brand: Heelys Farve: flerfarvet Størrelse: 36 Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

          Slangerup·søn.·Orderly Shop

          Ny
          Tretorn gummistøvler fra Tretorn (str. 25)

          Tretorn gummistøvler fra Tretorn (str. 25)

          65 kr.

          Røde Tretorn gummistøvler med hvid sål og rød ydersål. Støvlerne har tekstilforing og en trækstrop på bagsiden for at lette påklædning. Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Brand: Tretorn Farve: Rød Størrelse: 25 Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

          Slangerup·søn.·Orderly Shop

          Ny
          4-i-1 Objektivsæt til smartphone (str. 7 cm)

          4-i-1 Objektivsæt til smartphone (str. 7 cm)

          72 kr.

          Dette sæt består af fire forskellige objektiver designet til at forbedre fotograferingen med en smartphone. Sættet inkluderer et vidvinkelobjektiv, et fisheye-objektiv, et makroobjektiv og et CPL objektiv. Derudover medfølger der også en klampe til fastgørelse af objektiverne, en pudseklud og et opbevaringsetui. Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Farve: Sort Størrelse: 7 cm Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

          Slangerup·søn.·Orderly Shop

          Ny
          Jabra Elite 65t trådløse øretelefoner fra Jabra

          Jabra Elite 65t trådløse øretelefoner fra Jabra

          197 kr.

          Jabra Elite 65t trådløse øretelefoner i original emballage. Pakken indeholder to øretelefoner og et opladningsetui. Øretelefonerne er designet til at levere en stabil trådløs forbindelse og klar lydkvalitet. De er også IP55-certificeret mod støv og vand. Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Brand: Jabra Farve: Sort Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

          Slangerup·søn.·Orderly Shop

          Ny
          Sorte træsko (str. 38)

          Sorte træsko (str. 38)

          21 kr.

          Et par sorte træsko af læder med en robust, træbundet sål og gummibelægning under bunden for skridsikkerhed. Detaljer inkluderer syninger langs kanten af skoene og en åben hæl design. Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Farve: Sort Størrelse: 38 Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

          Slangerup·søn.·Orderly Shop

          Ny
          Hummel børnesandaler

          Hummel børnesandaler

          54 kr.

          Et par mørkeblå Hummel sandaler til børn med justerbare velcroremme over foden og rundt om hælen. Sandalerne har en tyk, blød sål for komfort og støtte. Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Brand: Hummel Farve: Mørkeblå Størrelse: 32 Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

          Slangerup·søn.·Orderly Shop

          Ny
          Bisgaard gummistøvler til børn fra Bisgaard (str. 23)

          Bisgaard gummistøvler til børn fra Bisgaard (str. 23)

          65 kr.

          Bisgaard gummistøvler med refleksdetalje. Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Brand: Bisgaard Farve: Sort Størrelse: 23 Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

          Slangerup·man.·Orderly Shop

          Ny
          ARKK sneakers i oliven fra Arkk (str. 39)

          ARKK sneakers i oliven fra Arkk (str. 39)

          120 kr.

          Et par ARKK sneakers i olivengrøn farve. Skoene har en elastisk struktur, der omslutter foden, med yderligere støtte fra elastiske snørebånd. De har en tyk og stødabsorberende sål, logo præget på hælkappen og tungen, og en praktisk løkke bagpå for lettere påklædning. Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Brand: Arkk Farve: Grøn Størrelse: 39 Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

          Slangerup·man.·Orderly Shop

          Ny
          Camper Peu vinterstøvler fra Camper (str. 40)

          Camper Peu vinterstøvler fra Camper (str. 40)

          434 kr.

          Et par sorte vinterstøvler Camper Peu med skridsikker sål og varmt for. Størrelse 40. Barfodssko. Nye i æske. Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Brand: Camper Farve: Sort Størrelse: 40 Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

          Slangerup·man.·Orderly Shop

          Ny
          Gummistøvler fra ZigZag (str. 23)

          Gummistøvler fra ZigZag (str. 23)

          54 kr.

          Mørkegrønne gummistøvler til børn med en grå sål og beige elastisk stof på siden for nem påklædning. Indersiden er forsynet med navnet 'ZIGZAG'. Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Brand: ZigZag Farve: Grøn Størrelse: 23 Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

          Slangerup·man.·Orderly Shop

          Ny
          Lyserøde Crocs børnegummistøvler fra Crocs (str. 26)

          Lyserøde Crocs børnegummistøvler fra Crocs (str. 26)

          65 kr.

          Et par lyserøde Crocs gummistøvler til børn. Støvlerne har en struktureret overflade for bedre greb, håndtag i toppen for nemt at kunne tage dem på, og Crocs logoen fremtræder tydeligt på siden. Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Brand: Crocs Farve: Lyserød Størrelse: 26 Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

          Slangerup·man.·Orderly Shop

          Ny
          Camper sandaler (str. 39)

          Camper sandaler (str. 39)

          54 kr.

          Camper sandaler (str. 39) Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Brand: Camper Farve: Brun Størrelse: 39 Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

          Slangerup·man.·Orderly Shop

          Ny
          Strømper til småbørn (str. 10 cm)

          Strømper til småbørn (str. 10 cm)

          32 kr.

          Tre par strømper til småbørn. Et par med prikker og skridsikre puder, et gråt par og et stribet par i pastelfarver. Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Brand: Ukendt Farve: Grå Størrelse: 10 cm Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

          Slangerup·man.·Orderly Shop

          Ny
          Adidas lædersneakers fra Adidas (str. 38)

          Adidas lædersneakers fra Adidas (str. 38)

          65 kr.

          Brugte hvide Adidas lædersneakers med velcrolukning og den klassiske tre-striber design. Skoene har visse brugsspor og let misfarvning. Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Brand: Adidas Farve: Hvid Størrelse: 38 Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

          Slangerup·man.·Orderly Shop

          Ny
          Sorte læderstøvler med spænder (str. 25)

          Sorte læderstøvler med spænder (str. 25)

          93 kr.

          Sorte læderstøvler med dekorative spænder og stjernemønstret for. Støvlerne har også lynlåslukning og olivengrøn trim. Sålerne viser tegn på brug. Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Farve: Sort Størrelse: 25 Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

          Slangerup·man.·Orderly Shop

          Ny
          Side:
          af 47