Andet

55
Plastik potter

Plastik potter

Sælges

Hej jeg søger alle de brugte plastik potter jeg kan komme i nærheden af da jeg har er blevet bidt af at lave mine egne planter til haven så yvis i har nogle liggende som ellers bare skulle smides ud. Så bare skriv hvad i har.

9330 Dronninglund
i dag
F O R F A T T E R  søges til min bog

F O R F A T T E R søges til min bog

Andet

Mine erindringer på børnehjem, bortadobtion, ungdom, mange børn, DM mester i jive, store virksomheder ...er du forfatter, journalist og vil du hjælpe mig for ussel mammon? jeg bor på Midtfyn (Heden, Ringe)

5750 Ringe
i dag
Hjælp, ting og sager søges til god sag.

Hjælp, ting og sager søges til god sag.

Købes

Hej, vi er en familie der søger hjælp til vores 4 familier i Colombia. 2 af familierne er vores børns biologiske familier og de 2 andre familier er vores sponsorbørn. Alle familier lever meget meget fattigt, og vi prøver at gøre alt hvad vi kan for at hjælpe dem. Den eneste måde vi kan hjælpe dem på er at samle gratis ting ind, som vi må have lov til at prøve og sælge til små penge i Guld og Rod. Det vi så måtte tjene går ubeskåret til vores familier i Colombia. Pengene bliver overført via Western Union og der er ingen gebyrer eller administrationsgebyrer. Alt går ubekåret til hjælp til husleje, mad, medicin, tøj og lægehjælp. Flere familier bor uden strøm, vand, køkken eller varme. Coronatiden har været ekstra hård for dem, da de også har mistet deres job og når der ikke er arbejde, så er der heller ikke penge til mad og husleje. Vi søger alt muligt (gamle ting, retroting, køkkenting, pynteting, bøger, dvd'er, sportsting, småmøbler, redskaber osv. osv. Vi henter meget gerne selv og sortere også gerne selv. Det kan også være et dødsbo som vi evt. må have lov at kigge på inden endelig tømning. Vi er alle meget taknemmelige bare det mindste vi må få. Har vedhæftet nogle billeder er vores familier i Colombia samt vores lille familie. Vi har besøgt familierne 2 gange og har med egne øjne set hvordan de bor. Man er meget velkommen til at skrive til mig på mail eller sms. Kærlig hilsen og på forhånd tak familie Kjærgaard, Brønderslev.

9700 Brønderslev
i går
GRATIS Spiseborde

GRATIS Spiseborde

1 kr.

GRATIS / bortgives kantinemøbler. Bordene måler L: 160, B: 90, H: 72. Tunge og massive borde med brugsspor. FØRST TIL MØLLE. Du kan selv vælge de bedste møbler fra. 3 borde tilbage. De kan afhentes indenfor almindelig arbejdstid. Står på Helgenæs. Kontakt venligst Kim på tlf. 2538 9717.

8410 Rønde
søn.
Har du cd/Kassette bånd??

Har du cd/Kassette bånd??

Andet

Står du og skal af med din cd-/kassettebånds samling og ikke ved hvad du skal med den, så lad mig komme og hente den (forbeholder mig ret til at afvise). Jeg henter på Fyn og Trekantsområdet.

5591 Gelsted
søn.

Ønskes gratis cykler

Andet

Ønskes gratis, Hej.. Jeg har en hobby med at reparere cykler. Så hvis du har en cykel du ikke vil have og vil give væk gratis så send en sms eller skriv her og jeg vil komme og hente den. Send sms til (26130966)

5700 Svendborg
fre.

Gratis tinge

Andet

Hej hvis der er nogen der har brugte/ defekte symaskine, røremaskine, eller plæneklipper så kommer jeg og henter dem gratis helst i Fyn tak send sms til 26130966

5700 Svendborg
fre.

Efterlysning - FLYTTEKASSER

Andet

Om nogle uger skal jeg flytte, og søger efter flytte kasser til formålet. Der skal bruges cirka 15+ stk. Jeg har hverken kørekort eller bil, så jeg foretrækker at hente den, ved at tage bussen. Bor i Randers SV / Vorup.:

8940 Randers SV
fre.

Gamle landbrugsting søges

Andet

Hej jeg søger alle slags ting fra landbruget og husholdningen.fra tiden da man brugte heste og mindre traktorer ( de traktorer jeg har svinger i størrelse fra Ferguson 26 op til Fordson Power Major) og op til omkring 1970 erne og der var mange mindre landbrug. Noget af det der gør at jeg går op i det er at jeg er medlem motor og traktorklubben Jylland. God pris Gives Mvh Lasse

8961 Allingåbro
fre.

Smid ikke bøger væk!

Andet

Bøger repræsenterer viden. - Viden er værdifuld, også selvom den enkelte, brugte bog er værdiløs. Derfor skal du ikke smide gamle bøger væk. De skal genbruges! Vi tilbyder at hente dine brugte bøger gratis i hele hovedstadsområdet. - Så de kan komme andre mennesker til gode.

2970 Hørsholm
29. sep.

Gamle bradepander Ønskes

Andet

Hej vi søger gamle bradepander gør ikke noget at der er gammelt fadt brændt madrester da de ikke skal bruges i køkkenet;) men til undervandning af planter så står i og skal have nyt komfur vil vi meget gerne aftage bradepanden fra det gamle. Så har i hvad vi står og mangler så skriv ?

9330 Dronninglund
29. sep.

Kopipapir

Andet

Har du noget kopipapir, du vil give væk, er jeg interesseret i str. A4 og Letter i hvid og farvet.

4040 Jyllinge
29. sep.

Havejord ønskes

Andet

God havejord ønskes til mine højbede. Det skal helst være i omegnen af Vester Skerninge til Faaborg.

5600 Faaborg
29. sep.

Søger affald

20 kr.

Søger nogle der enten vil sende, eller lade mig komme og modtage deres affald. Har bare skrevet 20 kr som et bud, men det kommer an på flere ting For eksempel: Hvad det er Hvor meget der er Skal det sendes eller skal jeg komme og hente det? Bliver det en fast ordning at jeg skal købe dit affald? og så videre, så der er meget stor forskel på prisen.

8700 Horsens
29. sep.

Gamle bradepander fra ovn ønskes

Andet

Hej vi søger gamle bradepander gør ikke noget at der er fast brændt madrester de skal ikke bruges i køkkenet;) men til undervandning så står du og skal smide dit gamle komfur ud vil vi meget gerne have brade panden så skriv hvis i har hvad vi står og mangler :)

9330 Dronninglund
29. sep.

Bærbuske ønskes

Andet

Bærbuske ønskes. Specielt stikkelsbær har interesse. Graver gerne op selv.

5210 Odense NV
29. sep.

Strikkegarn

Andet

Gratis strikkegarn søges. Jeg strikker til hjemløse og andre socialt udsatte i Danmark, i en gruppe der hedder www.varmestuestrik.dk. Vi har depoter over hele landet, hvor vi meget gerne modtager dit restgarn.

3550 Slangerup
29. sep.

LP'er afhentes

Andet

Har du en kasse eller to med LP'er stående på dit loft eller i din kælder ? Vil du smide dem ud ? Så kontakt mig i stedet for, så kommer jeg og henter dem...

8000 Århus C
28. sep.

B & C dobbelt S tagsten

Andet

Ca 200 stk b&c dobbelt s tagsten. Kan afhentes gratis Varen er i god stand men brugt

5672 Broby
27. sep.

Gratis læder bøger ønskes

Andet

Har du nogle gamle bøger med læder ryg du ikke bruger. Vil jeg gerne have dem. Helst i Århus Åbyhøj Egå området. Evt send billede på mobil 25521736

8530 Hjortshøj
24. sep.

Lænestol i skind

Andet

Lænestol med skammel i læder

4100 Ringsted
22. sep.

Døre - vinduer

Sælges

Søger Yderdøre både plast eller træ, plastvinduer. kun i nordjylland har interesse.

9900 Frederikshavn
20. sep.

Silke

Andet

Ægte silke ønskes

5250 Odense SV
18. sep.

Motorcykler

Andet

Har du en gammel motorcykel, der står og fylder og du vil give den bort så ring til mig ! henter typisk samme dag tlf. 20649000 mvh.mark

2605 Brøndby
18. sep.

Mikrobølgeovn

30 kr.

Jeg er efter defekte mikrobølgeovn alle defekte mærker har interesse, helst i Odense, betaler 30kr pr stk.

5270 Odense N
17. sep.

Plæneklipper / havetraktor

Andet

Motorplæneklipper og havetraktorer afhentes gratis i Randers/Djurslands Egå, Skæring området. Slip for køreturen til genbrugspladsen og slip for at tappe olie og benzin af motoren. Alle har interesse. Ring så laver vi en aftale.

8544 Mørke
17. sep.

Nattens dronning kaktus købes tages imod

Andet

nattens dronning kaktus søges købes tages imod GRATIS området 8700 og 8740 mvh

8740 Brædstrup
15. sep.

Jordbærplanter / stiklinger søges gratis

Andet

Gerne i omegnen af Haslev fx Herfølge, Dalby, Rønnede, Faxe, Næstved, Ringsted. Ring eller skriv på 22606971

4690 Haslev
13. sep.

søges glas og vinduer

Andet

søger glas og vinduer over 80x80cm gerne støre patier max 30 km fra brønderslev ring alle dage 60925308 mvh ivan.

9700 Brønderslev
12. sep.

Havemaskiner

1 kr.

Vil gerne overtage dine havemaskiner du ikke længere bruger. stand underordnet. Afhentes hos dig i det Sønderjyske område. Send en sms på 61667982 og jeg kontakter dig.

6100 Haderslev
9. sep.

Havemaskiner

1 kr.

Vil gerne overtage dine havemaskiner du ikke længere bruger. stand underordnet. Afhentes hos dig i det Sønderjyske område. Send en sms på 61667982 og jeg kontakter dig.

6100 Haderslev
9. sep.

Nedbrydningstræ ønskes

Andet

Hej står i og skal have rykket huset ned vil jeg høre om jeg må klunse noget spærtræ og lægter. Jeg ønsker at bygge et orangeri til konen og jeg men økonomien er trang så derfor søger jeg martrialer til at klonse har fået nogle rigtig fine vinduer håber der er nogle der kan hjælpe mig med resten så skriv :)

9330 Dronninglund
6. sep.

SØGES: Langpaller - forskallingsbrædder

Andet

SØGES: Langpaller eller 30 - 40 mtr. forskallingsbrædder Ønskes til gratis afhentning Der bliver ikke svaret på SMSer og useriøse henv.

8250 Egå
3. sep.

Leksikon

Andet

Leksikon Gives væk - Gratis der er 5 bind og 4 .. . Se billeder ..

2600 Glostrup
30. aug.

Grønland, Island.

1 kr.

Hobby samler. Grønlandske frimærker stemplet, eller på kuverter m v søges. Pensionslivet vil jeg gerne bruge på min Bobby. Håber der er nogle derude vil give mig mærker,kuverter m v . Bor i Odense. Mærker afhentes. Ring og vi aftaler.

5210 Odense NV
29. aug.

Skov selv brænde

100 kr.

Skov selv brænde både løv og Gran nem at komme til salg 100 kr. pr. Meter

9760 Vrå
28. aug.

Gamle vinduer og glas

Gives væk

Har du gamle vinduer, eller gammelt glas du skal af med, så vil jeg gerne hente det.

9510 Arden
28. aug.

Kirkeståls låger

450 kr.

Kirkeståls låger Forværk til kreatur 3 stk 2,8 m lang x 1,1 m høj : 450 pr stk 1 stk 2,2 m lang x 1,1 m høj 350kr Samlet for dem alle 4 1500kr

6870 Ølgod
27. aug.

Søger volvo 240 sedan.

Andet

Er der mon nogen som skulle have sådan en sedan stående, som de vil af med? Behøver ikke at være med papir eller kørende men gerne så komplet som muligt, da jeg er i gang med en større renovering af min. Pris efter stand, afstand osv... Ring eller skriv. tlf 20969710

5450 Otterup
27. aug.

Motorcykler

Sælges

Har du en motorcykel du vil af med så henter jeg typisk samme dag ! stand underordnet send en adr på en sms 20649000 og meget gerne et billede af motorcyklen ! henter også vrag og ladefund og har det en værdi finder vi ud af det mvh.mark

2605 Brøndby
27. aug.

Søger gamle møbler

Gives væk

Søger gamle møbler, reoler, borde, stole osv. Både defekte og brugbare Ridser og skader betyder intet Afhentes på Fyn

5560 Aarup
25. aug.

Vi søger frivillige til stort event i Aa...

Andet

Kunne du tænke dig at være frivillig til et stort event i Aalborg d. 9/9-2022? Tidsrummet hvor der er brug for hjælp er primært fra 17.00-24.00. Vi ser gerne man minimum kan hjælpe i tre timer, men gerne hele tidsrummet. Der er selvfølgelig fuld forplejning i form af sandwich, drikkevarer og snacks på aftenen. For at kunne blive frivillig til dette event, er kravet at du er over 18 år. Opgaverne som du vil være med til at løse kræver ikke en masse erfaring med event arbejde, så tøv ikke med at tilmelde dig! Hvis ovenstående kunne have interesse så er du velkommen til at udfylde dine informationer og mulige arbejdstider i følgende formular: https://forms.gle/xZbPCvcfKNHLXaVz5

9000 Aalborg
22. aug.

Havemaskiner

Andet

Vil gerne overtage dine havemaskiner du ikke længere bruger. stand underordnet. Afhentes hos dig i det Sønderjyske område. Send en sms på 61667982 og jeg kontakter dig.

6100 Haderslev
22. aug.

Skidragter (heldragter) til voksne

Andet

Betaler gerne porto, har også mulighed for afhentning i København

23830 Oxie, Sverige
20. aug.

krolf

Andet

Er der nogen der har krolf kølle og kugle stående , der bare samler støv, er jeg den glade aftager. Kan evt. betale lidt

6630 Rødding
19. aug.

Har en gammel utæt gummibåd

1 kr.

Gummibåd søges ligger du inde med så dan en gammel gummibåd som har set bedre dage måske trænger den til el lap eller 5stk...så er jeg en fattig førtidspensionist som med kyshånd henter din gamle gummibåd for at eventuelt at reparere den for så at jeg kan fiske fra den i ferskvand søer

9400 Nørresundby
19. aug.

Søger fælge, tagrender og trampoliner

Sælges

Søger fælge, katalysator, tagrender og bilbatterier til afhentning. Har du nogle gamle fælge med eller uden dæk, en gammel katalysator, zink tagrender eller nogle gamle bil- og lastbilsbatterier, du gerne vil af med, så kommer jeg hurtigt og afhenter. Søger også gamle trampoliner. Skriv eller ring på nummeret for afhentning i skive og omegn.

7800 Skive
19. aug.

Afhentning af småmaskiner

Andet

Afhentning af plæneklipper, fræser, havetraktor, scooter, knallert og alt lignende det :) Har du noget stående der blot stå i vejen og skal væk, kan det være at mig og sønnen kan afhente det, så vi har noget at skrue i sammen. Kan desværre ikke hente i hele landet, men i noget af midt Jylland kan det have interesse. Eller skal naboerne på villa vejen også have tømt skuret, kan vi måske køre lidt længere :)

7660 Bækmarksbro
15. aug.

gratis

Andet

gratis - kan bruges som reservedele

7140 Stouby
15. aug.

Dvd film modtages/søges

Sælges

Søger DVD film. Gerne Danske film

5800 Nyborg
15. aug.

Jeg leder efter at købe en rendegraver e...

55.000 kr.

Jeg leder efter at købe en rendegraver en minigrav

04109 Leipzig
14. aug.

Gamle og defekt cykler hentes

Andet

Jeg har en lille projekt jeg samler gammel og defekt cykler og sætter dem i stand i mit fritids og sælger dem videre og sender pengene til de fattige familier i Afghanistan. Jeg vil bare høre om , vil du donere cyklen til at hjælpe en sult familie jeg kan hente den hurtigste muligt. Mvh Elias

2860 Søborg
14. aug.

Trykimprægnerede stolper og brædder

1 kr.

15 stk. trykimprægnerede stolper på 3 meter 3" eller 4" Hentes gerne i Haslev/Næstved området eller i Nykøbing Sjælland området ved Sejrøbugten.

4690 Haslev
13. aug.

Defekte LCD billedvisere

Andet

Samler dele. Ønskes kun i Silkeborg området. SMS gerne info.

8600 Silkeborg
12. aug.

Havefræser modtages

Andet

Inden den ryger i skrot, evt for et mindre beløb, 30256672

6070 Christiansfeld
12. aug.