Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Juletræsfod

Få fod på juletræet med et godt tilbud på en juletræsfod


På toppen af juletræet sidder stjernen og skinner, i bunden sidder juletræsfoden og støtter. En god juletræsfod er lige så essentiel som pynten på juletræet – i hvert fald sørger foden for, at dit træ ikke udtørrer og visner før tid.

Vi har annoncer fra hele landet, så du kan let finde et godt tilbud på en billig juletræsfod i nærheden af dig.
Læs mere


Køb en juletræsfod til vand

Juletræsfødder kommer i mange forskellige designs og materialer. Du kan fx købe en juletræsfod i glas, plastik, støbejern og træ. Hvad passer til dit juletræ og i din julestue?

Skal du have glæde af et juletræ, der står indendørs, i mange dage – og måske i mange uger? I så fald kan det anbefales at købe en juletræsfod med en vandbeholder. Det er essentielt, at juletræet har adgang til vand, så det ikke tørrer ud og begynder at blive brunt og tabe sine fine nåle ud over hele stuegulvet. Tjek gerne vandbeholderen hver dag og sørg for at fylde op, hvis du har et tørstigt træ. Et stort juletræ kan snildt bælle et par liter vand om dagen!

Dyr eller billig juletræsfod?

Her på GulogGratis.dk kan du finde gode tilbud på juletræsfødder – bl.a. på en Trip Trap juletræsfod, Bodum juletræsfod, Royal Collection juletræsfod m.fl. Du kan både finde nye og brugte juletræsfødder billigt til salg her på siden, og når du køber brugt, er der ofte rigtig mange penge at spare på de normalt dyre mærkevarer.

Du kan også være heldig at finde en antik juletræsfod. Sådan en juletræsfod skal du købe, hvis du ønsker at kunne vise noget unikt frem sammen med dit juletræ.

En mini juletræsfod-guide

Her følger et par gode råd til dig, der står over for at skulle købe en juletræsfod.

• Køb en juletræsfod med vandbeholder
• Stil dit juletræ langt væk fra varmekilder, såsom radiatorer. Så holder træet sig friskt længere.
• Køb en justérbar juletræsfod, så kan du lettere få juletræet til at stå lige
• Hvor bred er stammen på dit juletræ? Sørg for at omkredsen på hullet i din juletræsfod er stor nok
• Hvor stort og tungt er dit juletræ? Sørg for at din juletræsfod er stor nok til at holde træet oprejst.