Byer

Områder

Lande

For hurtig søgning indtast
annonce id: 42197564
i søgefeltet og klik søg

10 rigtig skønne julebøger

Kr. 45,-
Tilbud på lån - ansøg her
Beskrivelse:
af Astrid Lindgren, Carla Hansen, Gösta Knutsson, Ole Lund Kirkegaard, Ib Spang Olsen m.fl.:

1. Julefortællinger, af Astrid Lindgren. En antologi, illustreret med fine sort/hvide tegninger og billeder i farve. Gyldendal, hardback, stort format.helt ny.
100 kr.

2. Ingen jul uden bedstemor, af Carla Hansen med tegninger af Vilh. Hansen. Carlsen if, 2012, hardback, stort format.

Ingen kan som Vilh. Hansen tegne nisser, der så fuldstændig svarer til de forestillinger, vi i tidens løb har dannet os om disse lystige småsvende. Fulde af narrestreger og i strålende humør vrimler de frem en gang om året for at fortælle børnene, at nu er det jul. Carla Hansen, for hvem det har været naturligt at leve sig ind i sin mands tegninger, har skrevet de sjove historier, yderst velholdt.
100 kr.

3. Pelle Haleløs redder julen, af Gösta Knuttson, illustreret med de dejligste billeder i farve af Harald Sonesson, Forlaget Carlsen, 2002, 1. udgave 1. oplag, hardback, stort format, yderst velholdt.
75 kr.

4. Juhu, det er Jul, Julius, af Torben Iversen, illustreret med herlige farvebilleder af Susanna Hartmann, Forlaget Carlsen, 1992, 1. oplag, hardback, stort format, fuldstændig ny og ubrugt.
75 kr.

5. Lille Søren Nisse, af Gerda Berntsen, illustreret med de dejligste tegninger af Else Wilson, Chr. Erichsens Forlag, paperback.
Fin gammel julebog, pæn og velholdt.
75 kr.

6. Mig og bedstefar - og så Nisse Pok, af Ole Lund Kirkegaard, tegninger Svend Otto S, Gyldendal, 1992, hardback, yderst velholdt.
75 kr.

7. Nisseole på farten, af Carla Hansen, tegninger af Vilh. Hansen, Carlsen if, 1983, paperback, stort format, yderst velholdt.
75 kr.

8. Julenisser af Carla Hansen, skønne nissetegninger af Vilh. Hansen, Carlsen if, 1984, hardback, stort format, yderst velholdt.
50 kr.

9. Torvet af Ib Spang Olsen, Schønbergske Forlag, 1982, yderst velholdt.
25 historier i bogen - en om dagen til og med 2. juledag.
150 kr.

10. Julens bedste nisseeventyr af Carla Hansen.
45 kr.

Sendes gerne.