Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Isabella termoloft 360

Kr. 350,-


Vinterfortelt

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Tilbehør og udstyr / Vinterfortelt"

Opret favoritsøgning

Brugte Isabella vinterfortelte er til salg til billige priser på GulogGratis.dk


Bliv vintercampist på GulogGratis.dk: Her er salg af brugte vinterfortelte til din campingvogn

Vil du campere i vintersæsonen? Så køb et brugt vinterfortelt billigt på GulogGratis.dk! Her er brugte DWT, Ventura eller Isabella vinterfortelte på udsalg. Blandt udvalget af helårstelte til salg på GulogGratis.dk, finder du universaltelte i forskellige størrelser, så du kan få et telt med den længde og dybde, som passer til dine ønsker og behov. Du kan også lade dig friste af de mange annoncer med tilbehør og udstyr til camping som fortelte, markiser, solsejl og telte. Eller giv dit bud på en brugt campingvogn, autocamper eller teltvogn.

Læs mere
Leder du efter et Isabella vinterfortelt til en billig pris? Så tjek udvalget af vinterfortelte til salg på GulogGratis.dk

Hvis du vil campere i ydersæsonen, skal du investere i et fortelt som er skabt til vintercamping. Når det begynder at blæse, blive koldt eller sne, har du brug for et vinterfortelt, som er nemt at stormsikre og som har et specialdesignet tag med et knæk, hvor sneen kan glide af, så teltet ikke kollapser under sneens vægt. På GulogGratis.dk er der nye og brugte vinterfortelte til salg, så det er her du finder et Isabella helårstelt til en billig pris.

Bliv klar til vintercamping med et brugt vinterfortelt købt billigt på GulogGratis.dk

Camperer du på en vinteråben campingplads? Så skal du klikke dig ind på GulogGratis.dk og købe et brugt vinterfortelt til en billig pris. De fordelagtige universaltelte kan fungere som vindfang og som praktisk opbevaringsplads for sko, støvler og overtøj, som er snavset og vådt. Vælger du en større model, kan du opvarme forteltet med en lille petroleumsovn og få et ekstra lunt og hyggeligt uderum i vinterhalvåret.
Læs mindre