Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

vidaXL campingtelt stof 9 personer blå og grøn

Kr. 1.009,-

Sælgers annoncer Annoncer fra VidaXL.dk (1671)


Telt

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Tilbehør og udstyr / Telt"

Opret favoritsøgning

Et brugt telt til campingferien finder du til en billig pris på GulogGratis.dk


Skal du på teltferie i år? Køb et telt på tilbud på GulogGratis.dk

Tag familien med på teltcamping i et billigt telt købt brugt på GulogGratis.dk. Her sælges såvel Isabella som Outwell telte i forskellige former og størrelser fra små iglotelte til store, rummelige villatelte. Uanset om du er på udkig efter et 3 personers eller 4 personers telt, finder du det til en billig pris på GulogGratis.dk. Hvis I mangler camping tilbehør og udstyr for at blive helt klar til ferien, kan I købe soveposer, gasblus, kølebokse og campingservice på udsalg på GulogGratis.dk, hvor der også er annoncer med salg af teltvogne, campingvogne, autocampere og reservedele.

Læs mere
Salg af brugte camping telte på GulogGratis.dk: Her er Isabella og Outwell telte til salg

Køb et brugt telt til en billig pris på GulogGratis.dk og tag på teltferie med hele familien. Teltferie er en enkel form for camping, hvor man forener komfort med at være tæt på naturen. Teltcamping er en velegnet ferieform, når man gerne vil kunne være spontan på ferien, da man hurtigt og nemt kan flytte omkring. Teltcamping kan kombineres med cykel-, bil- og vandreferie såvel indenlands som udenlands. Hvis du skal på vandre- eller cykelferie, er det bedste valg et lille letvægtstelt, som kan pakkes ned i en fart. Men hvis I har bil til rådighed, kan I få plads til et stort villatelt.

Et billigt telt til camping finder du på GulogGratis.dk, hvor der er iglo og villatelte til salg

På GulogGratis.dk kan du gøre et godt køb på mange forskellige slags brugte telte til camping og teltferie. Du kan vælge blandt forskellige telttyper som tunneltelte, kuppeltelte, villatelte og iglotelte. Når du skal finde den rette telttype for dig, skal du bl.a. tage højde for hvilken form for ferie teltet skal bruges til, hvor mange personer teltet skal have plads til og hvilke vejrforhold teltet skal kunne holde til. Derfor er det vigtigt at vælge et telt i et materiale, som kan modstå både sol og regn, som har et åndbart indertelt og som har teltstænger samt lynlåse i en holdbar kvalitet.
Læs mindre