Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Posemarkise med sider

Kr. 3.500,-

Sælgers annoncer Annoncer fra Theetnielsen (8)

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Tilbehør og udstyr / Markise"

Opret favoritsøgning

Køb en brugt camping markise på tilbud på GulogGratis.dk: Her sælges posemarkiser og solsejl


GulogGratis.dk er stedet for salg af camping markiser til billige priser

Vælg en markise eller et solsejl, når du vil have skygge for solen og ly for regnen på campingferien. På GulogGratis.dk er der brugte camping markiser til salg til en billig pris. Blandt annoncerne finder du posemarkiser, fastmonterede markiser og solsejl i forskellige længder og farver samt ekstraudstyr som sider, forstykker, døre og støttestænger til markiserne. Hvis der er andet tilbehør og udstyr til camping, du står og mangler, kan du gøre et godt køb på GulogGratis.dk, hvor der sælges billige vinterfortelte, gulvtæpper, cykelholdere og gasflasker. Og her er naturligvis også autocampere, campingvogne, teltvogne og reservedele på udsalg.

Læs mere
Køb en billig markise til din campingvogn online på GulogGratis.dk

Blandt de brugte camping markiser, som er til salg på GulogGratis.dk, finder du såvel posemarkiser som solsejl til billige priser. En posemarkise opbevares i en pose, som under transporten er fastgjort i campingvognens teltskinne. Derfor er den altid klar til brug og nem at betjene; posen lynes op, dugen rulles ud, ben og tværstang indstilles – og så er posemarkisen på plads. Et solsejl vejer og fylder ikke meget, derfor et det en meget rejsevenlig markiseløsning. Det er dog lidt mere tidskrævende at opstille, og der skal bruges barduner eller teltstænger til opsætningen.

Brugte posemarkiser og solsejl er til salg til billige priser på GulogGratis.dk

Ved du hvilken markisetype, der passer bedst til dine ønsker og behov? Find inspiration blandt de mange annoncer med solsejl, posemarkiser og markiser til fastmontering på GulogGratis.dk. Her kan du købe nye og brugte fastmonterede markiser til camping. Markiserne fås såvel til autocampere som til campingvogne og kan monteres på vognens tag eller side. Markiser, som er fastmonteret, køres ud enten med elektrisk udtræk eller manuelt med håndsving.
Læs mindre