Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Gulvtæppe til fortelt

Kr. 300,-

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Tilbehør og udstyr / Gulvtæppe"

Opret favoritsøgning

GulogGratis.dk er stedet for salg af billige, brugte gulvtæpper til campingvogne og fortelte


Et brugt gulvtæppe til campingvognen eller forteltet køber du til en billig pris online på GulogGratis.dk

Et nyt gulvtæppe til din campingvogn finder du billigt på GulogGratis.dk, hvor der er mange forskellige campingtæpper til salg. Leder du efter et form- eller kantsyet gulvtæppe? Ønsker du dig et gulvvarmetæppe til campingvognen eller et underlag til forteltet? Så finder du det hele til billige priser på GulogGratis.dk, hvor der også sælges en masse andet tilbehør og udstyr til camping fra gasblus og gasflasker til markiser og vinterfortelte. Du kan også lade dig friste af annoncerne med brugte campingvogne, autocampere, teltvogne og reservedele på udsalg.

Læs mere
Find et camping gulvtæppe på tilbud online: På GulogGratis.dk sælges campingtæpper til billige priser

Skal din campingvogn være klar til vintercamping? Så køb et camping gulvtæppe, som fordeler gulvvarmen mere jævnt, på GulogGratis.dk. Der er også andre ting du kan gøre for at vinteroptimere din campingvogn. Hvis du har blæsevarme i campingvognen, kan du montere ekstra WL-ventiler, som fordeler varmen bedre og modvirker kulde og kondens i vognen. Sætter du dobbeltbund i magasinerne, får du et isolerende luftlag og bedre indeklima samt bedre luftcirkulation under møblerne og langs væggene.

Det er på GulogGratis.dk du kan gøre en god handel på et brugt gulvtæppe til dit fortelt

Gulvtæppe i campingvognen skaber hygge og varme – købt et brugt campingtæppe på GulogGratis.dk og få det til en billig pris. Hvis du gerne vil campere i vinterhalvåret, kan du med fordel vinteroptimere din campingvogn, så den er rustet til kulde, sne og blæst. Du kan f.eks. vælge at eftermontere gulvvarme i vognen eller supplere blæsevarmen med elvarme. For at undgå at løbe tør for gas en kold vinternat, kan du investere i et system, som automatisk skifter til en ny gasflaske, når den gamle er tom. Husk også vinterafdækning til køleskabet samt at sikre vandrør og afløb mod at fryse til.
Læs mindre