Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

11kg gasflaske fyldt og plomberet til 450kr.

Kr. 450,-

Sælgers annoncer Annoncer fra Thomas Kirkeby (1)


Gasflaske

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Tilbehør og udstyr / Gasflaske"

Opret favoritsøgning

På GulogGratis.dk kan du købe en brugt gasflaske til din campingvogn til en billig pris


En brugt gasflaske køber du til en billig pris online på GulogGratis.dk

Er din campingvogn løbet tør for campinggas? På GulogGratis.dk kan du finde en brugt gasflaske til camping til en billig pris. Udvalget tæller både Primagaz og Kosan gas, gasflasker til campingblus, letvægt gasflasker og gule gasflasker i forskellige størrelser og vægtklasser. Står du og mangler andet tilbehør og udstyr til camping? Så klik dig ind på GulogGratis.dk og gør et billigt køb på alt fra brugte fortelte og cykelholdere til gasblus og solsejl. Du kan også tjekke udvalget af brugte campingvogne, autocampere, teltvogne og reservedele på udsalg.

Læs mere
Køb brugte gasflasker til camping billigt på GulogGratis.dk - her er masser af campingudstyr til salg

Er det på tide at skifte gasflaskerne i din campingvogn? Køb en billig, brugt gasflaske til camping på GulogGratis.dk. Gas er en af de vigtigste energikilder, når du camperer; den anvendes nemlig ofte både til varme, madlavning, køleskab og grill – og nogle gange til opvarmning af det varme vand i køkken og baderum. En fyldt gasflaske giver således campisten mobilitet, fordi den sikrer at der er energi til madlavning, opvarmning og køling på campingferien.

Salg af brugte gasflasker til camping på GulogGratis.dk: Køb camping gas billigt online

Undgå at løbe tør for gas midt i campingferien: Køb en ekstra gasflaske til campingvognen på GulogGratis.dk. Du kan teste gasforbruget på kortere ture og få en fornemmelse af jeres gasforbrug, inden I tager af sted på campingferie – på den måde kan I lettere undgå at løbe tør for gas midt under ferien. Husk at gasforbruget bl.a. afhænger af, hvor koldt det er udenfor, hvilken temperatur I ønsker inde i campingvognen, hvor ofte I laver mad og om køleskabet bruger gas eller strøm.

Læs mindre