Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Annex isabella insignia 250

Kr. 3.395,-

Sælgers annoncer Annoncer fra jeogma (32)


Fortelt

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Tilbehør og udstyr / Fortelt"

Opret favoritsøgning

Find et brugt Penta eller Isabella fortelt på tilbud på GulogGratis.dk: Her er campingudstyr til salg


På GulogGratis.dk er der brugte fortelte til campingvogne til salg til billige priser

På GulogGratis.dk er der masser af forskelligt campingudstyr på udsalg fra cykelholdere og sidespejle til solsejl og fortelte til campingvogne. Det er derfor her, du kan gøre et godt køb på et brugt Penta eller Isabella fortelt samt på et gulvtæppe eller et gulv til dit fortelt. Blandt annoncerne med tilbehør og udstyr til camping kan du også give et bud på et brugt campingbord, gasblus, gulvtæppe eller toilet. Eller hvad med at tage et kig på annoncerne med brugte campingvogne, autocampere, teltvogne og reservedele? På GulogGratis.dk finder du herudover annoncer med udlejning og opbevaring af campingvogne.

Læs mere
GulogGratis.dk er stedet for salg af brugte fortelte til campingvogne

Læg vejen forbi GulogGratis.dk, hvis du står og mangler et billigt Penta eller Isabella fortelt til din campingvogn. Fortelte fungerer som en udvidelse af campingvognen og alt efter vejr og vind holder teltet typisk 6 – 7 år. Du skal naturligvis vælge et telt, som har plads til at hele familien kan opholde sig der og er stort nok til at alle kan deltage i ferieaktiviteter som at spise, lege, spille spil og se tv sammen.

Et brugt Isabella eller Penta fortelt køber du til en billig pris på GulogGratis.dk

Mangler du et fortelt til din campingvogn? Så skal du klikke dig ind på GulogGratis.dk, hvor der er brugte fortelte til salg til billige priser. Er du i tvivl om, hvilket fortelt der bedst matcher dine ønsker og behov? Valget afhænger bl.a. af om du ligger fast på én campingplads eller kører fra plads til plads. Hvis du kører meget omkring, kan du med fordel vælge et telt som ikke vejer for meget og er nemt at stille op og tage ned. Er du fastligger, bør du i stedet satse på et telt med stålstænger, som har en god styrke og kan holde til kraftig vind.
Læs mindre