For hurtig søgning indtast
annonce id: 41041276
i søgefeltet og klik søg

Rummelig pentafortelt - NY PRIS

Kr. 9.500,-
Brug for finansiering? - Få personlige lånetilbud fra 6 banker her
Beskrivelse:
Velholdt med nye syninger ved dørene og helt ny glidekant (den som monteres på campingvognen - originalt udført af Isabella i forsommeren). Komplet med stænger og pløkker. A-mål: 1050
Penta er dit drømmefortelt til din campingvogn. I det rummelige Isabella fortelt udnyttes pladsen optimalt, da dybden er på 3,50 meter. På campingpladsen vil du få en lang og stabil sæson, pga. det gennemtænkte design, i form af en femkant facon og den stærke stelkonstruktion, der kan klare hård vind og masser af regn i den hårde tid.
Forteltet er yderst åndbart, da materialet er lavet af Isacryl, der gør du kan opretholde et sundt indeklima. Der er mange åbningsmuligheder.
Isabella Penta forteltet er lyst og behageligt at opholde sig i, pga. kombinationen af de store vinduespartier med klar folie, og lysbånd i taget, samt det sandfarvede tag, der giver et mildt og varmt lys.
Aftagelige/nedfældbare dele: Front, gavl- og hjørnepaneler
Specielle detajler: Omløbende udhæng, lyspaneler i tagmidte. To hjørnedørmuligheder. Ubrugte hvide gardiner medfølger - lige til at klikke på.
Flere detaljer:
Varens stand God, men brugt Forsendelse Ja - køber betaler